roumeliotis

Carwiz

Ήρθε ο Μίτσελ και υπογράφει...

casino loutrakiou
redwell

Στην Αθήνα βρίσκεται ο Μίτσελ Γκονζάλεθ από το απόγευμα της Τρίτης (20/09) για να τελειώσει την επιστροφή του μετά από μερικά χρόνια στον Ολυμπιακό.

Ήρθε στην Ελλάδα για τις τελικές συζητήσεις και όλα δείχνουν ότι υπογράφει άμεσα, ανακοινώνεται και πιάνει δουλειά στο Ρέντη για να επαναφέρει τον Θρύλο στον δρόμο των επιτυχιών

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

56 σχόλια

  • antartis_8
    antartis_8 Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2022 11:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Λοιπόν αφου κάναμε την καρδία μας κόμπο και στραβοκατάμιαμε 3-4 φόρες με την επιλογη Μίτσελ , πάμε να εξετάσουμε αν είναι καλός , αν θα πετύχει και γιατι απέτυχε παντου .

    Ξεκινόντας απο το τελευταίο αν εξαιρέσεις την Μαρσέιγ , που τότε που πήγε είχε φοβερα δοιηκητικα προβλήματα , δεν πήγε σε καμια ομάδα που είχε σκόπο να κάνει πρωταθλητισμο . Δηλάδη να είναι η καλύτυερη ομάδα του πρωταθλήματος . Για να πάς με μια μεσαία ομάδα να δείξεις έργο πρέπει να είσαι πολυ καλος προπονητης . Πράγμα που ο Μίτσελ δεν είναι . Στον Ολυμπιακο θα είναι τελείως διαφορετικα . Για αυτο το επιχείρημα όπου πήγε έφυγε κλοτσιδών , που είναι αλήθεια , δεν πρέπει να το πέρνουμε σοβαρα.

    Αν είναι καλος τώρα , σας το είπα ήδη . Ο Μιτσελ είναι ένας εποικηνονιακός προπονητης και ένας καλός διαχειρηστής . Προπονητικα και τακτικα δεν είναι κάτι το σπουδαίο και αυτο παλι σας εξήγησα πως φένεται . Οσον αφορα το Βικτορ που ειρωνεύεστε μερικοι , αυτη ήταν η αλήθεια . Ο Βικτορ ένανε όλοι την δουλεια . Ειχε σοβαρές ελείψεις όμως σε αλλους τομείς για αυτο απέτυχε σαν πρώτος προπονητης . Οσοι ασχολούντε με το κανονικο ποδόσφαιρο ξέρουν ότι κανένας πρώτος προπονητης δεν κάνει τις προπονησεις . Ο Μπιέλσα, ο Κλόπ ,ο Γκουαρντιόλα, Ο Αλέγκρι , ο Αντσελότι έχουν μια ομάδα προπονητων που προπονει την ομαδα . Ο πρώτος προπονητης αναλαμβάνει την διαχείρηση των αγώνων και να εξηγήσει στους προπονητες πώς να προπονησουν τους παίχτες και ποια τακτικη να ακωλουθήσουν .
    Ε , απο αυτο ο Μίτσελ έχει μόνο την διαχείρηση των αγώνων . Οταν ήταν ο Βίκτορ ανάλυε τον αντίπλαο και αποφάσιζε για την τακτικη .Είχανε κάνει ένα καλο δίδυμο .

    Αν θα πετύχει τώρα στον Ολυμπιακο . Κατ αρχην πρέπει να παραδεχτούμε πως δεν μπορουμε να κρίνουμε αν είναι μια καλη επιλογη ή όχι απο την στιγμη που ήταν η μοναδικη επιλογη !
    Ο Μιτσελ θα πετύχει στον Ολυμπιακο στις εγχώριες διοργανώσει γιατι ο Ολυμπιακος έχει ένα τρομερα ποιοτικο ρόστερ , αν εξαιρεσείς τα μπάκ και τα στόπερ , και γιατι οι άλλοι στην Ελλάδα σεν βλέπονται . Θα πετύχει γιατι ξέρει να διαχειρηστεί τις μεγάλες προσωπικότητες και γιατι θα πάιζει ένα ανέμελο επιθετικο ποδόσφαιρο . Ακόμα κι αν τρώμε 2 θα μπορει η ομάδα να βάζει 4 και να κερδίζει. Κι όλοι θα λέμε ότι παίζουμε μπαλαρα.
    Στην Ευρώπη όμως τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα !! Ο μόνος τρόπος για να πετύχει είναι να του φέρουν δίπλα του έναν πολυ καλο βοηθό , ας πούμε έναν Τσάμπι Αλόνσο . Ο οποίος εν δυνάμη θα μπορούσε να είναι ο επόμενος προπονητης Επίσης η ομάδα πρέπει να έχει το δικό της μόνιμο τιμ , δεν ξέρω αν υπάρχει , που να στελεχώνει τον κάθε προπνητη . Δεν μπορει να έρχετε ο καθένας και να φέρνει προπονητη τερματοφυλάκων, διατροφολογο, γυμναστη , αναλυτη , εργοφυσιολογο , έναν να βάζει τα κονάκια κ.τ.λ Αυτοι πρέπει να είναι οι κορυφαίοι στο χώρο και να είναι μόνιμοι . Ο προπονητης να έρχετε με ενα βοηθό αντε δυο .
    Κλεινόντας λοιπόν το αν θα πετύχει στην Ευρώπη θα εξαρτηθει απο το ποιόν θα φέουν δίπλα του . Αυτός που έφερε αυτος δεν είναι κάτι σπουδαίο. Αν δεν τον στελεχώσουν σωστα, ο Μιτσελ θα βγεί μια σωστη επιλογη για τις εγχώριες διοργανώσεις όμως στο τέλος της χρονιας θα πρέπει να ψάξουμε για έναν κανονικο προπονητη .

    Υ.Γ Οσον αφορα τους προπονητες που προσεγγισαμε και δεν ήρθαν γιατι θ απάνε στις εθνικες , στην Μπαρτσελονα, στη Μαντσεστερ , δεν ξέρω κι εγω που . Υπάρχει ένα ρητο που λεει " Δε βρέχει , σε φτύνουν !! "

  • Κοκκινος Πητ
    Κοκκινος Πητ Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2022 10:57 Σύνδεσμος σχολίου

    ναι και εσυ κανεις οτι κ αυτος που κραζεις και γραφεις με αλλο ονομα,αρα εισαι οτι κραζεις.ασε ρε πονηρε.

  • ΈΛΕΟΣ
    ΈΛΕΟΣ Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2022 08:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Ισπανε κλαρινογαμπρε δε χρειάζεται να αλλάζεις συνέχεια ονόματα γράψε ως ΛV ή ως mountains και άσε τις εξυπνάδες.Ουτε ο δήθεν έξυπνος πιπ δε σε κατάλαβε!!!Χα χα χα τι αστείοι τύποι που είστε πραγματικά για γέλια.

  • giorgos.
    giorgos. Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2022 01:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Λοιπόν.
    Ο Μίτσελ αυτή τη στιγμή είναι η καλύτερη λύση.
    Σίγουρα απο προπονητικής κ τακτικής άποψης δεν σκαμπάζει κ πολλά.
    Ισως ο Μαρθελίνιο να ηταν καλύτερος όμως τωρα ο Ολυμπιακός χρειάζετε εναν προπονητή που θα εμφυσήσει στους παίχτες την νοοτροπία τίποτα δεν τελείωσε ούτε στην Ελλάδα,ούτε στην Ευρώπη Ολυμπιακός είμαστε κ ξεκινάμε.
    Κυρίως όμως χρειαζόταν για την Πολύ Ισχυρή του Προσωπικότητα.
    Είναι ο Μίτσελ ένας Θρύλος της Ρεάλ Μ. Λοπως βέβαια κ ο Μαρσέλο μέ τη διαφορά ότι ο Μίτσελ ειναι σίγουρα μέλος της καλύτερης 11άδας της Ρεάλ σε όλη την ιστορία της.
    Κ μην ξεχνάτε ότι με τον Μίτσελ ο Ολυμπιακός πέταξε τη μιζέρια στο Σαρωνικό κ απέκτησε Ευρωπαικό αέρα.
    Είτε έπαιζε στο βιθέντε καλντερόν,είτε στο ντα-Λολυζ,στο Ντέλε Αλπι,στο Ολντ-Τράφορντ δεν φοφήθηκε Ποτέ. Κ αυτό το μρτέδωσε κ στους παίχτες.
    Μπείτε κ παίξτε.
    Είναι ο προπονητής που Ολοι οι παίχτες ακόμη κ ο Τεράδτιος Μαρσέλο κοιτούν με Δεος.
    Δεν ειναι κορμπεράν,ούτε Μάρτινς κλπ. Ξαναλέω τακτικά δεν λέει πολλά ομως πάνω απο όλα τωρα μετραει η Ανάκτηση εμπιστοσύνης κ η νοοτροπία είμαστε Ανίκητοι. Κ σ'αυτό ο Μίτσελ είναι σίγουρα ο Κορυφαίος.
    Εχει όνομα. Αλλωστε στην Ελλάδα ε δε θες κ προπονητή τον αντσελότι για να κερδίσεις τα πιο πολλά μάτς.
    Τωρα για τα ντέρμπυ κ στην Ευρώπη κάνει κ παρακάνει.
    Βλέπουμε κ κάτι άλλους πόσο μανταρα τα κάνουν. Κάτι γκουαρντιόλα,τοτχελ,ποτσετίνο κλπ.

    Γιώργος Ολυμπιακός.

  • Κοκκινος Πητ
    Κοκκινος Πητ Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2022 23:57 Σύνδεσμος σχολίου

    ισπανε κλαρινογαμπρε ο nic εχει παει στη σφαιρα της γραφικοτητας.τα βαζει με τον υπαλληλο που σαν υπαλληλαρα τα δεχοταν ολα απο το αφεντικο και οχι με το αφεντικο απο τον οποιο ξεκινανε και τελειωνουν ολες οι αποφασεις.πολυ μυαλο θελει παντως να τα βαζεις με τον υπαλληλο και οχι με το αφεντικο που τον εφερε και τον κρατησε.

  • Pan7
    Pan7 Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2022 22:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Ευχομαι να πετυχει ο μιτσελ στην δευτερη θητεια του.Υλικο εχει πολυ καλο πλεον μακραν καλυτερο απτους υπολοιπους πρεπει να καταφερει να τους δωσει ψυχολογια και να τους κανει ομαδα.Δεν ειναι ευκολο αλλα μπορει να τα καταφερει.ΥΓ απτους αλλους που ακουστηκαν μονο ο μαρθελινιο αξιζε πραγματικα πιστευω.

  • Κωστας
    Κωστας Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2022 22:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Η καλύτερη λύση για την τωρινή κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα !!!! Κανείς σοβαρός προπονητής δεν θα ρίσκαρε να πάρει ομάδα που προέρχεται από 4αρες και 3αρες στην Ευρώπη και είναι 7 βαθμούς πίσω από τον πρώτο στο πρωτάθλημα !! Τώρα είναι ότι σώσεις με αυτό που έχεις !!! Γιατρειά δεν υπάρχει τουλάχιστον για κάνα δίμηνο !! Τι χρειαζόταν ? Κάτι σαν ψυχοθεραπευτής με γνώσεις ποδοσφαίρου !!! Ένας Παναγούλιας !!! Κάποτε ο Παναγούλιας είχε πει , αν ο Άγιαξ έχει τον Φαν Μπάστεν , εμείς έχουμε τον Φαν Τόγια !!! Οι παλιοί θα το θυμούνται φαντάζομαι ! Πού θα ποντάρει ο Μίτσελ ? Θα βγάλει τον ποδοσφαιρικό εγωισμό των παιχτών ,και από κει και πέρα κάτι θα αρχίσει να γίνεται στο χορτάρι !! Τώρα σύστημα και αυτοματισμοί πάνε για αργότερα , δύο τρία απλά πράγματα να αρχίσει να παίρνει μπρος η μηχανή !!! Μη ξεχνάτε ότι πρόκειται για Φεράρι !!! Άσχετα αν ξέχασαν να αλλάξουν λάστιχα, λάδια, το DNA είναι για πρώτη θέση !!! Κάτι καλύτερο θα δούμε δε μπορεί να σέρνονται συνέχεια ,θα σηκωθούν , θα παλέψουν , είναι καλοί αυτοί που ήρθαν έστω και αργά !!!

  • Κωσταςς
    Κωσταςς Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2022 22:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Προσπαθω να βγαλω μια εικονα για το Μιτσελ απο τα σχολια , ο ενας λεει κσνσμε καλα ματς και νικες με καλες ομαδες (Γιουβεντους πχ) ο αλλος λεει η χειροτερη επιλογη . Καταλαβα... δε βγαζεις ακρη παλι (θα δουμε) , το θεμα ειναι αρχικα να μεινει κοντα στους στοχους που υπαρχουν οσο γινεται (αυτο καταλαβαινω εγω εστω)

  • Grig
    Grig Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2022 21:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Τελικά ο Λεμονής της Ισπανίας. Δύο σ ένα.

  • ΠΑΝΟΣ
    ΠΑΝΟΣ Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2022 21:31 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΑΡΙΝΑ ΧΑΡΗΚΕΣ ΜΕ ΤΟ ΜΙΤΣΕΛ ΕΕΕΕ.......

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...