roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Πρώτο βήμα για το...όνειρο με Άστον Βίλα

underarmor
redwell

Το πρώτο βήμα για να έρθει ακόμα πιο... κοντά στο όνειρο της συμμετοχής στον τελικό του Conference League θα επιχειρήσει να κάνει ο Θρύλος την Μεγάλη Πέμπτη (02/05, 22:00, Cosmote TV) στο «Βίλα Παρκ» απέναντι στην Άστον Βίλα στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό.

Οι Πειραιώτες μετά τη νίκη επί της Λαμίας και το γεγονός πως κρατούν την τύχη τους στα χέρια του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, έχουν ανεβασμένη ψυχολογία και πήγαν στο Μπέρμιγχαμ για να πάρουν τη νίκη και όχι για... κρυφτούλι.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είναι στην ευχάριστη θέση να έχει τους περισσότερους εκ των ποδοσφαιριστών του στη διάθεσή του, με μοναδικούς απόντες τους τιμωρημένους Μασούρα και Ντόι. Στην αποστολή βρίσκεται ο νεαρός Πρεκατές, ο οποίος είναι βασικός στόπερ στην Κ19 η οποία κατέκτησε το Youth League, σαν μια έξτρα λύση αφού υπάρχουν μόλις δύο διαθέσιμοι κεντρικοί αμυντικοί.

Αναλυτικά η αποστολή: Τσικίνιο, Ελ Κααμπί, Έσε, Ιμπόρα, Γιόβετιτς, Ορτέγκα, Πασχαλάκης, Ποντένσε, Κίνι, Παπαδούδης, Τζολάκης, Ελ Αραμπί, Καρβάλιο, Φορτούνης, Κάρμο, Ροντινέι, Όρτα, Ρίτσαρντς, Αλεξανδρόπουλος, Ρέτσος, Πρεκατές.

Από την άλλη η Άστον Βίλα έχει αρκετά προβλήματα ενόψει του πρώτου ημιτελικού με τον Θρύλο καθώς εκτός από τους... μόνιμους τραυματίες Μπουμπακάρ Καμαρά, Εμιλιάνο Μπουεντία, Τάιρον Μινγκς, Τζέικομπ Ράμσεϊ, απόντες θα είναι και οι Γιούρι Τίλεμανς, Εμιλιάνο Μαρτίνες, Άλεξ Μορένο, ενώ αμφίβολος είναι ο Νικολό Τζανιόλο.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

8 σχόλια

  •  Nic
    Nic Πέμπτη, 02 Μαΐου 2024 23:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Πάρτε τερματοφύλακα ρεεεεεεεεεεε το πρότζεκτ δεν βγαίνει

  • Red7arrow
    Red7arrow Πέμπτη, 02 Μαΐου 2024 22:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρεεεεεε ρε Ποντενσεεε!!!!! Παιχταράς!!!!

  • Semper seven
    Semper seven Πέμπτη, 02 Μαΐου 2024 21:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Κανένας ποτέ δεν έχασε πριν παίξει. Και στην τελική τι έχουμε να χασουμε; Με τα προβλήματα που είχε φέτος η ομάδα έχουμε ήδη κάνει υπέρβαση. Οπότε ευχαριστιομαστε το ματς χωρίς κανένα άγχος και τρελλαινουμε όλο τον πλανήτη. Πάμε θρυλαρα μου!

  • Νασος
    Νασος Πέμπτη, 02 Μαΐου 2024 19:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Υπάρχει μια παράδοση 35 ετων όπου ο
    Ολυμπιακός σε νοκ άουτ παιχνίδια δεν έχει ισοπαλία εκτός έδρας .... Ας σπάσει σήμερα και να λήξει ισόπαλο το παιχνίδι .

  • ΝΙΚ
    ΝΙΚ Πέμπτη, 02 Μαΐου 2024 17:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Πολύ θέλω να τρελαθώ απόψε αλλά το πρόβλημα μου είναι ένα και συνεχόμενων ΡΕΤΣΟΣ.Θυμηθητε το ματς που κάναμε με την Φερέρ στο Καραϊσκάκης μέχρι να κάνει το πέναλτι.Ειναι ικανός ότι καλό να κάνει η ομάδα να το καταστρέψει με μια μαλάκια.Το κακό είναι ότι συνεπεστατος μια πατάτα θα την κάνει σε κάθε ματς και με τη Λαμία μπορεί να τη γλιτώσεις με την Άστον Βίλα δεν την γλυτώνεις.Αν δεν κάνει σοβαρό λάθος και σήμερα λέμε ΑΝ μπορώ να είμαι αισιόδοξος όχι για νίκη αλλά για ένα καλό αποτέλεσμα.Στο δεύτερο ημίχρονο που την είδα με την Τσελσι δεν με τρόμαξε πάντως.Το ωραίο λέει ο άλλος κακή η κλήρωση για Ολυμπιακός με την φορμαρισμένη Άστον Βίλα λες κι αν δεν ήταν φορμαρισμένη θα πέρναγαν μη σου πω με δύο νίκες κι όλες.Μην τρελαθούμε υπάρχει τεράστια διαφορά μπάτζετ άρα ποιότητας οι αναπληρωματικοι της θα έπαιζαν σε όποια δημότες Ελληνική ο.αδα βασικοί και αναντικαταστατοι.

  • ΚΑΠΟΙΟΣ
    ΚΑΠΟΙΟΣ Πέμπτη, 02 Μαΐου 2024 13:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Εδώ που φτάσαμε τίποτα δεν είναι απίθανο! Όλα γίνονται στον αθλητισμό! Πάμε να παίξουμε σωστά, πειθαρχημένα και όλα θα πάνε καλά! Πάμε μωρή ομάδα!!!! Τρέλανε μας και σήμερα!!!

  • Ζιο 7
    Ζιο 7 Πέμπτη, 02 Μαΐου 2024 13:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Ολυμπιακαρα μου κανε το όνειρο μας αληθινό βγάλε μας στο δρόμο να φωνάξουμε ζητώ ο θρύλος μας!!!!Ολυμπιακαρα μου είσαι γίγαντας απόδειξέ το σήμερα!!!!

  • Xristos
    Xristos Πέμπτη, 02 Μαΐου 2024 12:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Με ένα όνειρο τρελό πάμε θρυλαρα μου ??

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more

Δύο G/G και Μλάντα Μπόλεσλαβ 1.82

Το κουπόνι της Τρίτης (14/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Χιρόνα υποδέχεται τη Βιγιαρεάλ. Στο πρωτάθλημα Τσεχίας, η Μλάντα Μπόλεσλαβ αντιμετωπίζει...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ήθελε τίτλο την έστειλε για... χΌρτα 2-0

Νίκη και κατάκτηση του τίτλου μέσα στο Καραϊσκάκη ήθελε η...

Γλέντι... Θρύλου 92-75 την ΑΕΚ

Πατώντας το... πόδι στο γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο ο Θρύλος...

Κούγιας... τέλος από τον Ολυμπιακό

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί λίγους μήνες μετά την ανάληψη...