roumeliotis

Carwiz

ΕuroLeague ξεφτιλίζει... ΠΑΟ και Αταμάν

casino loutrakiou
redwell

Η EuroLeague με ανακοίνωσή της... ξεβρακώνει την προπαγάνδα και τις ύπουλες μεθόδους επηρεασμού των διαιτητών ενόψει του Game-2 με τη Μακάμπι όπου ξεκάθαρα στόχευε η πρόσφατη ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, αλλά και τα λεγόμενα του Εργκίν Αταμάν που έβγαλε βίντεο με τις... αδικίες εις βάρος του τριφυλλιού ενώ όλη διοργάνωση γελάει με το σπρώξιμο που έχει φέτος το τριφύλλι που είναι πρώτο σε κερδισμένα φάουλ και τελευταίο σε εις βάρος του φάουλ. Παράλληλα, η διοργανώτρια αναφέρει οτι έχει ξεκινήσει πειθαρχική διαδικασία. Αναλυτικά σημειώνονται τα εξής:

«Η EuroLeague θα ήθελε να εκφράσει την απογοήτευσή της για τις δημόσιες τοποθετήσεις του κύριου Εργκίν Αταμάν, του προπονητή του Παναθηναϊκού και από τον ίδιο το σύλλογο, όπως επίσης και για άλλα γεγονότα που ακολούθησαν το Game 1 της EuroLeague που έγινε στην Αθήνα, την Τρίτη, 24 Απριλίου.

Τέτοιες πράξεις και ανακοινώσεις έρχονται σε πλήρη αντίθεση με την κοινή δήλωση της 15ης Απριλίου, από τη EuroLeague, την Ένωση Προπονητών, την Ένωση Παικτών και την Ένωση διαιτητών, οι οποίες δημιουργούν μία αχρείαστη και άδικη σύγκρουση, με τους τέσσερις οργανισμούς, οι οποίοι εκπροσωπούν τις ομάδες, τους προπονητές, τους παίκτες και τους προπονητές, έχουν δεσμευτεί να εμποδίσουν».

Στη συνέχεια, η ανακοίνωση αναφέρεται στον Εργκίν Αταμάν: «Οι δηλώσεις του κύριου Αταμάν είναι σκόπιμα παραπλανητικές και εσφαλμένες - δίνοντας αναληθείς αναλύσεις του αγώνα και μία προσεκτική επιλογή φάσεων. 

Επιχειρεί να αμφισβητήσει τη δουλειά και την ακεραιότητα των διαιτητών. Και βάζει παραπάνω πίεση σε αυτούς και στον οργανισμό της λίγκας, προσπάθειες που δεν θα έχουν αποτέλεσμα. Δυστυχώς, αυτές οι δηλώσεις δεν παρουσιάστηκαν με επίσημο τρόπο στα υπάρχοντα διαιτητικά κανάλια, τα οποία είναι πάντα ανοικτά για τον κόουτς Αταμάν, την ομάδα και κάθε άλλη ομάδα και προπονητή της διοργάνωσης».

Η ανακοίνωση συνεχίζει με τον ίδιο τόνο, αναφέροντας: «Τέτοια συμπεριφορά δεν θα είναι αποδεκτή από τη EuroLeague. Οι πειθαρχικές διαδικασίες έχουν ήδη αρχίσει, όπως και για όσα έγιναν στην ανοικτή προπόνηση της Τετάρτης, 24 Απριλίου, όταν ο κύριος Αταμάν εμπόδισε δημοσιογράφους από το κάνουν τη δουλειά τους.

Ο σεβασμός της EuroLeague απέναντι στον Παναθηναϊκό, τον οργανισμό, την κοινότητα και την κληρονομιά του είναι πέρα από κάθε αμφιβολία και είναι ίσος με το σεβασμό που δείχνουμε και στις άλλες ομάδες.

Τα γεγονότα που ακολούθησαν το Game 1 είναι αντίθετα των αρχών του σεβασμού ανάμεσα στις ομάδες, απέναντι στον οργανισμό που διοικούν και τις αξίες που θέλει να προάγει η διοργάνωση».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Νέα Αντιπάλων

6 σχόλια

  • Liakosv76
    Liakosv76 Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024 14:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Απ ότι φαίνεται η ανακοίνωση ήταν για τα μάτια του κόσμου, αυτά που έγιναν εχθές ειδικά απ τον Τρακη δεν γίνονται πουθενά, Το ξεβρακωμα έγινε αναποδα

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024 00:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Σήμερα τους το χάρησαν το ματσάκι τα κοράκια. Βέβαια κάτι βαζελάκια που γράφουν εδώ και κάνουν ότι στεναχωριούνται πχ 366 και οι διπλοί του, όταν θα παίξουμε μαζί τους θα τα κρυφτούν.

  • Αδέκαστος
    Αδέκαστος Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024 18:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτό είναι το ευχαριστώ στον Μποντιρόγκα για το σπρώξιμο που τους ρίχνει όλη τη χρονιά. Πρώτοι σε βολές, πρώτοι σε κερδισμένα φάουλ στην κανονική περίοδο και παρόλα αυτά έχουν το θράσος να φωνάζουν. Δεν αντέχουν ούτε καν το 60-40 υπέρ τους και τους έχει πάει...στην κάλτσα. Έχουν εθιστεί στην σκούπα, αλλά να τους αποκλείσει με μειονέκτημα ομάδα που δεν έχει καν έδρα και την στήριξη του κόσμου της θα είναι αξεπέραστο κατόρθωμα στην ιστορία της διοργάνωσης. Μακάμπι γερά, παρκάρισμα ξανά!

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024 17:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Η EuroLeague να βγει και να εξηγήσει πρώτα για ποιον λόγο σπρωχτηκε φέτος τόσο ξεδιάντροπα ο Τρακιακος Ακτορ και έπειτα να μας αποσαφηνίσει τον τρόπο με τον οποίο ελέγχει τους αθλητές για αναβολικά. Και να αφήσει τα σάπια για το ξεκαρφωμα ο Πονηρογκα

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024 16:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Ξεφτιλιστικαν.... Και το ωραίο ειναι ότι ο Μποντιρογκα που τον είχαν θεό και τους καμαρωνε, θα έχει αηδιάσει ο ίδιος!
    Χαχαχα χαχαχαχαχχα


    Αααα ρε θρυλαρα τι τους κάνεις!!!!

  • Βασίλης
    Βασίλης Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024 15:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιατί δεν τους αποβάλλετε για 1 με 2χρονια έτσι για την αλητεία

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...