roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

underarmor
redwell

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας Σατοράνσκι στα 16 δευτερόλεπτα πριν το τέλος που έκρινε κατ' ουσίαν και το νικητή στο Game-3 της σειράς του Θρύλου με τη Μπάρτσα, είχαμε επίσημα από την Euroleague αλλά τί να το κάνεις, όταν αυτό το λάθος καθορίζει σε τεράστιο βαθμό και το ποιος θα πάει στο F4 και ποιος θα μείνει... σπίτι του παρά τον ιδρώτα που έχυσε για 7 μήνες:

«Με 16,3 δευτερόλεπτα να απομένουν μέχρι το τέλος του τέταρτου δεκαλέπτου, ο χρόνος που ο παίκτης της Μπαρτσελόνα, Τόμας Σατοράνσκι, έχει την μπάλα στα χέρια του πριν κάνει την επαναφορά, υπερβαίνει το όριο των 5 δευτερολέπτων. Οι διαιτητές έπρεπε να έχουν σφυρίξει παράβαση 5 δευτερολέπτων με αποτέλεσμα την κατοχή του Ολυμπιακού. Λανθασμένη απόφαση», αναφέρει αναλυτικά η ανακοίνωση για τη φάση αυτή.

Παρόλα αυτά, η Euroleague πήρε το μέρος των διαιτητών σχετικά με το φάουλ στον Πάρκερ. «Με 1 δευτερόλεπτο να απομένει στην παράταση, ο αμυντικός παίκτης Φίλιπ Πετρούσεφ έρχεται σε επαφή με το αριστερό του χέρι με το χέρι του Τζαμπάρι Πάρκερ, όταν ο τελευταίος ξεκινά την ανοδική κίνηση που προηγείται ενός σουτ. Οι διαιτητές έδωσαν φάουλ. Σωστή απόφαση», επισημαίνεται συγκεκριμένα.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

28 σχόλια

  • ΙΑΝΝΙΣ Λαγονησι
    ΙΑΝΝΙΣ Λαγονησι Πέμπτη, 02 Μαΐου 2024 19:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Όταν έχεις αντιπάλους Ισπανούς και εβραίους είναι τοις πασοι γνωστόν Ότι δεν σε σώνει τίποτα. Ότι γίνονταν παλαιότερα με τους γιουγκο. Παραγοντικη μπασκετική ΑΛΗΤΕΊΑ. Αλλά ρε ΑΓΓΕΛΌΠΟΥΛΟΙ ΑΓΓΕΛΌΠΟΥΛΟΙ μια εστω ένσταση για τα 5 δ για το γαμωτο ρε πουσ@η μου στη οποία βέβαια προέβη ιδιοκτήτης του οκανα και ΓΙΑΥΤΟ σήμερα του στέλνουμε τον αντιπαθή γάλλο δήμιο νοών νοητω ο μη νοών ....... Κύριε μποτιρρομπα ανακατευεστε πολύ με τα κουραδια και ως γνωστόν στο τέλος μπορεί να τα γευτείτε έτσι γίνεται συνήθως με τις......ΚΌΤΕΣ. ....ξέρεις πολύ καλά εσύ τι υπονοώ......

  • Greg
    Greg Πέμπτη, 02 Μαΐου 2024 18:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν μοιάζει να ήταν αβλεψιες η λάθη περισσότερο θα έλεγα ότι δεν συμπαθούν τις ελληνικές ομάδες κάτι που ισχύει κ στο ποδόσφαιρο συχνά. Παρά την τεχνολογία που βοηθά πλέον πάλι τα βλέπουν όπως θέλουν η όπως τους έχουν πει ότι πρέπει να τα βλέπουν.Μαγειρεματα.

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Πέμπτη, 02 Μαΐου 2024 15:40 Σύνδεσμος σχολίου

    @Redwhite Ακριβως οπως το λες φιλε.Και σωστα σχολιαζεις και την φαση που ο Γουολκαπ κανει διπλο φαουλ στον Λαπροβιτολα γνωριζοντας φυσικα οτι εχουμε μολις δυο ομαδικα και στοχευοντας στο να σταματησει την επιθεση και να δωσει νεα κατοχη με ακομη λιγοτερο χρονο στον αντιπαλο (και αν χρειαζοταν θα ξανακαναμε και φαουλ για να περιορισουμε ακομα περισσοτερο τον χρονο κατοχης) Ο Νεντοβιτς ομως ο διαιτητης που πριν λιγο ειχε μετρησει τα 6+ δευτερολεπτα της επαναφορας ως εμπροθεσμα το φαουλ το Γουολκαπ το εκανε γαργαρα βλεποντας τον Λαπροβιτολα να εφορμα προς το καλαθι.Για να δωσει φυσικα την ευκαιρια στην Μπαρτσελονα να σκοραρει.Οπερ και εγενετο. Που να φανταζοταν ο Θωμας οτι για να δωθει φαουλ εκει επρεπε να παρει φορα να γκρεμισει τον Αργεντινο.
    Φανταζομαι σε τετοιες περιπτωσεις ενας παικτης παντα σκεφτεται και το ενδεχομενο ενα ατσαλο φαουλ να δωθει αντιαθλητικο.Τελοσπαντων οσο περισσοτερο θυμαμαι αυτα που εγιναν τοσο περισσοτερο εκνευριζομαι

  • Νοστράδαμος
    Νοστράδαμος Πέμπτη, 02 Μαΐου 2024 15:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτή είναι η φάση στην οποία σφάχτηκε ο Ολυμπιακός και που έκρινε το ματς. Όλοι μίλαγαν για τη την τελευταία φάση του Πετρούσεφ, η οποία δεν είναι καθαρή κι από την στιγμή που υπάρχει επαφή, είναι στο χέρι του διαιτητή αν θα δώσει φάουλ. Η παράβαση των 5 δευτερολέπτων είναι ξεκάθαρη, μπορούμε να μιλήσουμε και για άλλες φάσεις, αλλά δεν έχει νόημα. Αυτή ήταν μια πεντακάθαρη φάση, που έκρινε το ματς. Πάμε για τη νίκη τώρα και μακάρι να συνδυαστεί με μια καλή εμφάνιση, να πάρουμε ψυχολογία.

  • kasavetis
    kasavetis Πέμπτη, 02 Μαΐου 2024 15:11 Σύνδεσμος σχολίου

    To ότι μας σφάξανε είναι δεδομένο. Όποιος δεν το βλέπει αυτό ας ασχοληθεί με άλλο άθλημα.
    Από εκεί και πέρα όμως, πρέπει η ομάδα να ανέβει, δείτε το ποσοστό που είχαμε στο τρίποντο, τις χαμένες βολές και δείτε και το ότι δεν κάναμε φάουλ ότι είχαμε 2 να δώσουμε και να κόψουμε το ρυθμό τους.
    Λάθη έγιναν, τώρα πρέπει να τα διορθώσουμε, να κάνουμε το 2-2 και να πάμε την άλλη εβδομάδα στη Βαρκελώνη για να τα παίξουμε όλα για όλα.
    Αν σκεφτόμαστε ότι μας έχουν για σφάξιμο καλύτερα να μην κατέβουμε καθόλου. Αν κατέβουμε πρέπει να ξεχάσουμε τι έγινε και να τα δώσουμε όλα.

    Υ.Γ. Ο Κάναν προχτές είχε 0 στα 5. Ίσως να είναι ξενερωμένος από το γεγονός ότι δεν τον κάλεσαν για ανανέωση και από το γεγονός ότι έκλεισαν τον Εβανς για του χρόνου. Οφείλει όμως ως επαγγελματίας να τα δώσει όλα. Δύο ματς έμειναν με την Μπάρτσα και οι τελικοί με το βάζελο στην Α1...

  • Μιλτ
    Μιλτ Πέμπτη, 02 Μαΐου 2024 15:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Ελεεινοί και τρισαθλιοι οι Ισπανοί και όλα τα κολαουζα τους.....σε ποδόσφαιρο, σε μπάσκετ παντού..το 96 σε άλλους ζήτησαν συγγνώμη και άλλοι έβαλαν το τρόπαιο στην τροπαιοθήκη τους.... Ακόμα και στον περσινό τελικό,ο Γιουλ πριν βάλει το καλάθι, στο ξεκίνημα της προσπάθειας έκανε βήματα,δεν κράτησε σταθερό πόδι αλλά σήκωσε και τα δύο που είναι βήματα....και χάθηκε ακόμα ένα τροπαιο.δεν αλλάζει τίποτα. Οι Ισπανοί το ξέρουν αυτό και κάνουν ο,τι κανουν...

  • ΚΑΠΟΙΟΣ
    ΚΑΠΟΙΟΣ Πέμπτη, 02 Μαΐου 2024 13:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Με Παπανικολάου να επιστρέφει, τότε μπορούμε και νίκη σήμερα και την Τετάρτη στη Βαρκελώνη! Και μετά ετοιμάζουμε βαλίτσες για Βερολίνο!!!

  • RED7
    RED7 Πέμπτη, 02 Μαΐου 2024 12:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Πάμε σήμερα για το 2-2.
    Αυτό μετράει τώρα μόνο.
    Και την άλλη Τετάρτη τα λέμε...
    Η πιο μαγκικη πρόκριση θα είναι αυτή.
    Η ομάδα θα είναι γροθιά ?

  • ΝΙΚ
    ΝΙΚ Πέμπτη, 02 Μαΐου 2024 12:25 Σύνδεσμος σχολίου

    ΚΡ επιθετικό ταλέντο μηδέν όσο άμυνα και να παίξεις με 75 το πολύ θανικησεις μια φορά και θα χάσεις δέκα δεν μπορείς να πεις παίζω άμυνα για να πάρω το Χ δεν υπάρχει τέτοιο στο μπάσκετ.Εχουμε την καλύτερη άμυνα αλλά στο τρίποντο και στις βολές είμαστε αν όχι τελευταίοι πολύ χαμηλά.Το έχουμε θέμα να βάλουμε ζευγάρι βολών και κυρίως Αμερικανοί που αυτό μαθαίνουν πρώτο πρώτο.Ενα απλό παράδειγμα ερμπολ σε βολή από Ράιτ το βλέπεις σπάνια. ΔΕΝ ξέρω θέμα συγκέντρωσης προπόνησης μέρας.Οτι σε κάτι δεν είσαι καλός δουλεύεις σε αυτό που δεν είσαι καλός.Θυσιαζεις ένα καλοκαίρι κι αντί για διακοπές κανεις προπονήσεις σ αυτά που υστερεις αν θέλεις βα βελτιώσεις το έκανε ο Σάσα ένα καλοκαίρι ξαι την επόμενη χρονιά ήταν άλλος παίχτης.Δεν συμφωνώ όσο μπορεί τόσο παίζει πάντα κάποιος μπορεί να ωελτιωθει αν θέλει και σέβεται τον εαυτό του.Ξενερωμενος λέει ο Αιζαια γιατί μδ ανοιχτές αγκάλες τον περιμένουν στην Παρτιζαν.Παιζεις καλά παίρνεις τα λεφτά που θέλεις στον Ολυμπιακός δεν αξίζεις για τα παραπάνω.Σαν τον Ματζαρη που ήθελε περίπου 1 Μάριο μόνο και μόνο επειδή κατέβαζε την μπάλα παίρναμε τη σέντρα και την έδινε στο Σπαν για να αρχίσει η επίθεση.

  • Deathstroke7
    Deathstroke7 Πέμπτη, 02 Μαΐου 2024 12:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Και για επιβράβευση φαίνεται τους έστειλαν να διατητεύσουν των αγώνα με την Μακάμπι! Άραγε θα δούμε πάλι ομορφιές και εκεί???!!! Ο Γάλλος ίσως έχει ειδικότητα να ανακαλύπτει φάουλ στις τελευταίες φάσεις. Στο Βαλένθια-Παναθηναικός έδωσε αστείο φάουλ στον Λεσόρ και οι πράσινοι πήραν το ματς. Προχθές έδωσε αστείο φάουλ στον Πετρούσεφ. Για να μην πούμε τι έκανε στο Παναθηναικός-Μπαρτσελόνα και Ολυμπιακός-Βαλένθια.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more

Δύο G/G και Μλάντα Μπόλεσλαβ 1.82

Το κουπόνι της Τρίτης (14/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Χιρόνα υποδέχεται τη Βιγιαρεάλ. Στο πρωτάθλημα Τσεχίας, η Μλάντα Μπόλεσλαβ αντιμετωπίζει...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ήθελε τίτλο την έστειλε για... χΌρτα 2-0

Νίκη και κατάκτηση του τίτλου μέσα στο Καραϊσκάκη ήθελε η...

Γλέντι... Θρύλου 92-75 την ΑΕΚ

Πατώντας το... πόδι στο γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο ο Θρύλος...

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...