roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Συγχαρητήρια στη Μπάρτσα, όντως τώρα;

underarmor
redwell

Την ήττα την αντέχω όταν ο αντίπαλος είναι ανώτερος και θα πάω να του δώσω και τα συγχαρητήριά μου σκεπτόμενος ήδη από το ίδιο δευτερόλεπτο πώς θα βελτιωθώ για να τον ξεπεράσω και την επόμενη φορά να είμαι εγώ ο νικητής.

Την κλεψιά όμως δεν μπορώ να την καταπιώ, ειδικά όταν πρόκειται για παιχνίδι που κρίνει μια ολόκληρη χρονιά. Ο Ολυμπιακός "σφάζεται" συστηματικά στην φετινή Ευρωλίγκα και του έχουν στερήσει οι πορτοκαλί... λύκοι 3-4 νίκες στη Regular Season που θα τον έφερναν δεύτερο άνετα.

Άντε και το... καταπίνουμε αφού δεν μιλάει κανένας από την ομάδα και το μόνο -για μένα εκνευριστικό- που κάνουν όλοι είναι να μοιράζουν συγχαρητήρια στους αντιπάλους για τις νίκες χωρίς καμία αναφορά στις κλεψιές.

Αλλα ρε μάγκες καπου... ώπα. Έχετε 5.000.000 άρρωστους Ολυμπιακούς πίσω σας, αυτούς εκπροσωπείτε, όχι τους εαυτούς σας. Εμείς εδώ στο RedGoal δεχόμαστε... πυρά από τον κόσμο επειδή εσείς δεν βγάζετε κιχ για τις "σφαγές". Αν είναι δυνατόν να σε πετάνε εκτός F4 με το "έτσι θέλω" και εσύ να μοιράζεις συγχσρητήρια στον αντίπαλο.

Σε έσφαξαν με το... βαμβάκι στο Game-2 στη Βαρκελώνη με ανύπαρκτα φάουλ και τεχνικές ποινές στον Γκος όταν το είχες γυρίσει και τώρα στο τρίτο παιχνίδι άλλαξαν δυο φορές τον κανονισμό για να σου στερήσουν το 2-1 και εσύ λες "συγχαρητήρια στον σντίπαλο"; Σοβαρά τώρα;

Πείτε ξεκάθαρα αν είναι να το ξέρουμε ότι "we love this game και ας μας καθαρίζουν σε κάθε ματς, εμείς δεν θα βγάζουμε άχνα". Αν είναι έτσι να το γνωρίζουμε όλοι μας και εμείς εδώ στο RG και ο κόσμος και να μη σκάμε. Γιατί πιστέψτε με, κάποιοι έμειναν άυπνοι αυτό το βράδυ απο την στενοχώρια τους.

Ως πότε δηλαδή θα πρέπει να ξεπερνάει η ομάδα τον εαυτό της για να πετυχαίνει τους στόχους της; Δεν έγινε μάθημα τελικά το "Μέχρι Τέλους". Επί χρόνια σε κατέσφαζαν οι "γκρίζοι λύκοι" του Βασιλακόπουλου και έχανες την μια κούπα πίσω από την άλλη. Οταν έφερες με τις κινήσεις σου το 50%-50% τους έχεις πάει... τρενο και δεν χάνεις τίτλο για τίτλο.

Στην Ευρωλιγκα δηλαδή γιατί πρέπει να καθόμαστε να την "τρώμε" και να μην μιλάμε κιόλας; Πραγματικά εγώ σηκώνω τα χέρια ψηλά και αρχιζω να ξενερώνω σε μεγάλο βαθμό, όχι για την προσπάθεια προπονητή και παικτών που ειναι ηρωϊκή, αλλά για την απάθεια και την αποδοχή των ληστρικών σφυριγμάτων με... τακτ. Αυτό μας έφαγε, το... τακτ.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Playmaker

17 σχόλια

  • Red7arrow
    Red7arrow Πέμπτη, 02 Μαΐου 2024 07:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Διάβασα ένα άρθρο που γράφει ότι υπάρχουν αντιδράσεις των φίλων του Ολυμπιακού προς τον Κιναν Έβανς ο οποίος έγραψε σε απάντηση του σε ένα σχόλιο ότι το φάουλ στον Πετρουσεφ ήταν 100% φαουλ.

    Δεν θα σταθώ στο ότι υποστήριξε αυτό το πράγμα ενώ πιθανότατα θα είναι παίχτης της ομάδας μας τη νέα σεζόν, όσο με το ότι δυστυχώς όλοι εμείς ασχολούμαστε και κατ επέκταση και στο εξωτερικο με την φάση του Πετρουσεφ και όχι με την ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΦΑΣΗ των 6.4 δευτερόλεπτων παραβίασης χρονου της Μπαρτσελονα!!!
    Αντί να ρωτάνε λοιπόν τον Έβανς Ολυμπιακοί για τη φάση του Πετρουσεφ που αντικειμενικά, είναι δύσκολη φάση κ οριακά μπορεί να του κάνει όντως φάουλ, ας τον ρωτήσουν τι γνώμη έχει για τα 6 δευτερόλεπτα! Εκεί θα είχε σημασία τι απάντηση θα δώσει.

    Εν τω μεταξύ, έχουν περάσει 2 μέρες σχεδόν και δεν έχουμε δει ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ από την ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.
    Οι Βαζελοι το έχουν ξεφτιλίσει όλο γκρινιάζουν και νιώθουν αδικημένοι. Αλλά δεν είναι άπραγοι!
    Εμείς κοιμόμαστε όρθιοι!!!
    Είναι προσβολή για την ομάδα μας το γεγονός ότι η EUROLEAGUE στο παρελθόν έκανε ανακοινώσεις για λάθη διαιτητών σε φάσεις πιο ασήμαντες ενώ τώρα δεν παίρνει κανείς θέση!!!!

    Μάλιστα είδα βίντεο ειδικού αναλυτή της euroleague που εξηγεί γιατί οι διαιτητές δεν σφυριξαν παράβαση στο πάτημα γραμμής του Νιμπο στον αγώνα του Βαζελου και θεωρεί ότι σωστά δεν δόθηκε παράβαση.
    Το νόημα ποιο είναι.. ????
    Είναι ότι εφόσον ο Βαζελος κάνει ανακοινώσεις κ διαμαρτυρεται ασχολούνται μαζί του ενώ εμείς περνάμε απαρατήρητοι!!!
    Δεν είδα ούτε έναν αναλυτή να μιλάει για τις φάσεις του Ολυμπιακού.

    Από τη μια λοιπόν λέμε ότι μας αδικούν και μας σφάζουν αλλά η ίδια η ομάδα μας, η διοικηση μας, δεν ασχολούνται και δεν ξέρω το λόγο.

    Το μέχρι τέλους και οι μαγκιές αποχώρησης μόνο στο ελληνικό πρωτάθλημα τις κάνουν;;;;

    Αν αυτά τα σφυρίγματα είχαν συμβεί σε αγώνα μας με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ σε σειρά τελικών θα ήταν ίδια η στάση τους;;;

    Δεν νομίζω!!!

    Επομένως ρε παιδιά, γιατί δεν διαμαρτυρονται; τα λεφτά που βάζουν τα σέβονται μόνο εντός εγχώριων διοργανώσεων;;;

    Θα μου απαντήσεις RedGoal σε αυτά;;;
    Είμαι βέβαιος ότι συμφωνείτε.
    Αλλά εφόσον συμφωνείτε, τότε πείτε μου για ποιο λόγο πρέπει αυτή την ομάδα στο μπάσκετ να την στηρίζουμε και να ασχολούμαστε μαζι της εφόσον δεν τους καίγεται καρφί για το τι συμβαίνει, πάντα με βάση τα έργα τους;;;

    Τόσο υπνοι είναι;;;

    ΥΓ. Ο Μπαρτζωκας διαμαρτυρηθηκε ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ κόσμια και διακριτικά.
    Άλλες φορές τον έχουμε δει για πιο ασήμαντα παιχνίδια και σφυρίγματα να ορίεται και να κράζει τους διαιτητές και να αποβάλλεται. Τώρα που άξιζε 100% να μπει μέσα και να τους κράξει γιατί δεν το έκανε???

    Με την ΕΦΕΣ ήταν έτοιμος να αρπάξει τον διαιτητή και τον κράτησαν οι βοηθοί του και τώρα το έπαιζε και πυροσβέστης!!!

    Θα μας τρελάνουν εντελώς αυτοί!

  • Κωστας
    Κωστας Πέμπτη, 02 Μαΐου 2024 02:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Ωραιότατο και Ολυμπιακό άρθρο !! Τι ρόλο βαρανε σε αυτό τον τομέα οι Αφοί δεν με ενδιαφέρει αλλά δεν αντιπροσωπεύουν εμένα σαν Ολυμπιακό !! Αυτοί πληρώνουν ας κάνουν και τεμεναδες !! Αλλά ξενερώνει πολύς κόσμος έτσι !! Αν γίνει και κάνα πατατρακ στην Ελλάδα μετά δε θα μάζευεται το πράμα !! Εμείς δεν είμαστε τιτικες να τα δεχόμαστε ! Ευχαριστώ που μας τέτοιο η διαιτησία ? Όχι ρε ! Επίθεση θέλουν !

  • John 7
    John 7 Πέμπτη, 02 Μαΐου 2024 00:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Και κάτι άσχετο! Επειδή ακούγεται ότι θα φύγει ο κάναν για να έρθει ο ντορσει ! Για ποιο λόγο η φενερ να αφήσει να φύγει ένας από τους κορυφαίους της παίχτες? Πλέον παίζει πολύ περισσότερα και είναι κομβικος, οπότε δεν έχει παράπονο και ο ίδιος!

    REDGOAL: Γιατί μένει ελεύθερος φίλε

  • ΣΩΤΉΡΗΣ
    ΣΩΤΉΡΗΣ Τετάρτη, 01 Μαΐου 2024 23:45 Σύνδεσμος σχολίου

    REDGOAL ΔΗΛΑΔΉ ΤΙ ΝΑ ΚΆΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΆΛΟΥΜΕ ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ ΤΊΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΣ ΈΚΑΝΑΝ ΔΥΟ ΦΆΟΥΛ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΔΏΣΟΥΝ ΠΡΊΝ ΤΗΝ ΠΑΡΆΤΑΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΊΧΑΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΑΣ ΈΚΑΝΑΝ ΤΣΑΛΕΝΣ ΣΤΑ 5 ΔΕΥΤΕΡΌΛΕΠΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΈΚΑΝΑΝ ΣΩΣΤΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΆ ΚΡΙΜΑ ΣΚΆΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΟ ΠΆΣΧΑ ΜΕ ΥΓΕΊΑ .ΥΓ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΦΑΓΉ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΑΡΚΕΛΏΝΗ

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Τετάρτη, 01 Μαΐου 2024 22:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Το πιο περίεργο είναι ότι με απόλυτη βεβαιότητα κάποιοι φίλοι έλεγαν ότι στο φάιναλ φορ θα ήταν η Ρεάλ, ο Ολυμπιακός, η Μακάμπι και η Μονακό ή Φενέρ, τώρα συζητάμε αν θα κερδίσουμε την Μπάρτσα και μάλλον τέλος η πρόκριση!!!!!
    Αντιθέτως η απουσία του Πάο από το φάιναλ φορ έγινε ξαφνικά η μοναδική Ελληνική ομάδα που σίγουρα θα πάει στο Βερολίνο αφού η Ευρωλίγκα δεν θέλει δύο Ελληνικές στο φάιναλ φορ!!!!!!
    Αλλά όταν μιλάγαμε με σιγουριά παίκτες και προπονητές πως να μην το έλεγε κι ο κόσμος και τελικά από την Τρίτη όλα άλλαξαν και εκτός κάποιων υπεραισιόδοξων όλοι οι υπόλοιποι μιλάμε για του χρόνου και βλέπουμε!!!!
    Δηλα΄δη χειρότερα κι από πέρσι που λέγαμε για τελικό και όχι μόνο.
    Το χειρότερο όμως είναι το τι άλλαξε και όλα γύρισαν τούμπα όταν τα πάντα έδειχναν από το πρώτο παιχνίδι ότι όλα πάνε ρολόι και όπως τα υπολογίζαμε και ξαφνικά κάναμε δύο απανωτές ήττες από τις οποίες η μία μέσα στο Σ.Ε.Φ και συζητάμε κάποιοι από εμάς ενδεχομένως να χάσουμε και την Πέμπτη όταν η μπασκετική λογική εκτός εξαιρετικών περιπτώσεων λέει να χάσεις όχι τρίτο αλλά και δεύτερο απανωτό είναι σπάνιο!!!!
    Μπορεί να έχουμε το μισό μπάτζετ από την Μπαρτσελόνα αλλά έχουμε καλύτερη ομάδα και προπονητή και μένει να αποδειχθεί αύριο και στην Ισπανία για να βγουν τελικά οι υπεραισιόδοξες προβλέψεις σωστές και όχι λόγια για να δείξουμε ξερόλες!!!!!

  • παύλος
    παύλος Τετάρτη, 01 Μαΐου 2024 22:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Όλοι σας κρύβετε το πρόβλημα . Εντάξει , μας αδίκησαν , θάπρεπε να τελειώσει ισόπαλο το μάτς . Αλλά αν θες να πάρεις την Ευρολίγκα , τέτοιες ομαδούλες τις νικάς με 20 πόντους , δεν παρακαλάς να βγεις ισόπαλος , στο σπίτι σου . Το πρόβλημά μας είναι ότι , ενώ έχουμε την καλύτερη front line , πάει χαμένη . Γιατί ; Διότι έχουμε μόνο μισό καλό play maker , ενώ θάπρεπε νάχουμε 2 άριστους , γιατί από αυτούς και μόνο εξαρτάται το "τάισμα" του Μιλού , του Φαλ , του Ράιτ , του Πετρού , αλλά και του Κάνααν . Θέλουμε έναν play maker με 8 ασσίστς και 6 πικ'ν'ρολ σε κάθε αγώνα . Για να νικάμε άνετα , σαν πρωταθλητές Ευρώπης , όχι όπως με την Μπάρτσα , που στο τέλος δεν μπορούσαμε να σκοράρουμε ούτε με καλασνικοφ .Το χαμηλό σκορ έτσι , μας γίνεται βραχνάς , ροκανίζουμε χρόνο για να σουτάρουμε στα 3 δευτερόλεπτα , αλλά έτσι δεν μπορείς να σουτάρεις υπο τις καλύτερες πάντα συνθήκες . Ούτε "ηγέτη" για το τελευταίο σουτ , γιατί πρέπει νάμαστε 20 πόντους μπροστά και ας το χάσω το τελευταίο σουτ , ούτε σκόρερ , διότι έχουμε . 2 άριστους play maker , τον Γκος και άλλον έναν , γιατί ο Γουόκαπ παίζει κατ'ανάγκην play maker .

  • ARAFAT
    ARAFAT Τετάρτη, 01 Μαΐου 2024 22:01 Σύνδεσμος σχολίου

    @Spoofy, δεν είναι ένας απλός μέτοχος της Ευρωλίγκας ο Ολυμπιακός.
    Είναι κάτι πολύ περισσότερο. Συνίδρυσε την Ευρωλίγκα μαζί με τη Ρεάλ Μαδρίτης. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ίδρυσαν την Ευρωλίγκα, ακολούθησε αρχικά ένα πρώτο γκρουπ ομάδων και ύστερα από 2 καλοκαίρια ένα δεύτερο γκρουπ από τη λεγόμενη σουπρολίγκα της fiba στο οποίο συμπεριλαμβάνονταν ο Παναθηναϊκός.
    Ο ίδιος ο Μπερτομέου έκανε μια χαρακτηριστική δήλωση επ' αυτού, σε συνέντευξη του στο Βαγγέλη Ιωάννου προ 7 - 8 ετών. Κάνοντας μια ανασκόπηση στην ιστορία της διοργάνωσης, είπε αυτολεξεί: "Το 1998 ο Ολυμπιακός και η Ρεάλ πήραν ένα μεγάλο ρίσκο.." Και ήξερε καλά τι έλεγε..
    Δεν ανέφερε άλλες ομάδες. Αυτές τις δύο ανέφερε.. Και ο νοών νοήτω.
    Τώρα,.. πως καταντήσαμε να μας σφάζουν με το μπαμπάκι στην Ευρωλίγκα, όταν ακόμα και τα χρόνια του Κορυδαλλού, μπροστά στα μάτια μου (ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ξαναλέω) ο Ολυμπιακός είχε ΕΥΝΟΪΚΉ διαιτησία απέναντι στη ΤΣΣΚΑ Μόσχας των 40 εκατομυρίων (!!!),... αυτό είναι μια ιστορία που πρέπει να δώσουν απαντήσεις οι Αγγελόπουλοι.

  • Μπαρμπας
    Μπαρμπας Τετάρτη, 01 Μαΐου 2024 20:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιώργος καλά τα λες και οπαδός ειμαι.Αλλα για να λέμε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη να θυμάσαι κάτι.Το καλοκαίρι έφυγε ο προδότης που σου έδινε σκορ έπαιρνε και την τελευταία επίθεση έφυγε ο Σάσα κι αυτός αν σου έδινε σκορ.Ηξερες ότι κατά 90 τους 100 ότι θα φύγουν.Με τα λεφτά που εξοικονόμησε δεν χρειαζόταν να παρεις δύο αντικαταστατες έναν χρειαζόμουν.Ο Γκος προοριζόταν για τρίτος άσος πίσω από Γουοκαπ και τον προδότη.Παιρνρις στη θέση του σλουκα έναν παίχτη παρόμοιο με τόσα λεφτά βρίσκεις δέκα. Αν είχες έναν άσο με σκορ 10 15 πόντους τέτοια ματς τα παίρνεις.Αν του χρόνου έχεις Έβανς κσο Ντορσει που στην κακή τους μέρα θα σου βάλουν 15 πόντους.Ο Έβανς σπάνια έχει κακές βραδιές.Ο Ντορσει φέτος δεν είναι σταθερός σε μας θα είναι καλύτερος.Πιδτρυω την Μ.Πεμπτη θα το πάρουμε είτε επειδή θυμωσσμε χάσαμε είτε γιατί θα μας παίξουν 50 -50 για ξεκάρφωμα ακόμα κι αν μας παίξει πάλι ο Ντιφαλα μπορεί να μας σπρώξουν λιγάκι όλα αυτά για ξεκάρφωμα και στην Βαρκελώνη χειρουργείο χωρίς αναισθησία.Παντως παο μια φορά αδικήθηκε έκανε ένσταση.Στην Αθήνα έδειξε βίντεο που αδικήθηκε έτσι είναι όταν ολόκληρη τη σεζόν η διαιτησία σε βοηθάει δεν μπορεί στα κρίσιμα να μην το πράττει.Δεν λέω ότι δεν έκαναν λάθη κατά του παο έκαναν αλλά αν δεν έκαναν όλη τη σεζόν λάθη υπέρ του παο ζήτημα νε έβγαινα στην πρώτη τετράδα.Εμας μας σφάζουν όλη τη σεζόν και στο φ4 δεν μας ακούν οι Αφοί αφού αυτοί βάζουν τα λεφτά τους και θέλουν να πάνε στράφι τη να πούμε εμάς γραμμένους μας έχουν δυστυχώς όμως δεν μπορούμε να αλλάξουμε ομάδα η να μην ασχολούμαστε.

  • Μιλτ
    Μιλτ Τετάρτη, 01 Μαΐου 2024 18:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Aντε μπράβο! Μια επισημη θεση του redgoal με αποδέκτες τη διοίκηση....θέση που εκφράζει φυσικά και όλους τους Ολυμπιακούς....αλλά που να ακούσουν....είπαμε.ειμαστε πολιτισμένοι και πάμε με το σταυρό στο χέρι...

  • giorgos.
    giorgos. Τετάρτη, 01 Μαΐου 2024 17:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν ξέρω ποιος έγραψε το άρθρο αυτό.
    Αυτό που ξέρω όμως είναι ότι κάτι προσπαθείτε να πείτε αλλά μένει η προσπάθεια μισή.
    Θα σας βοηθήσω Εγώ.
    Κ θα το κάνω επειδή εκτός από καλός άνθρωπος είμαι κ Απολίτιστος.
    Είμαι βλέπετε Οπαδός του Ολυμπιακού.
    ΟΠΑΔΟΣ.
    Κύριε συντακτα.
    Αρχίζουμε. Πρώτη παράγραφος.
    Ο Ολυμπιακός σφάζεται συστηματικά στην φετινή Ευρωλίγκα.
    Ποιος είναι ο κουμανταδορος της διοργάνωσης;
    Ο πρώην παίκτης του παο Μποντιρομπα.
    Ποιος τον έφερε.
    Υπέγραψαν οι ιδιοκτήτες των ομάδων Μεταξύ των οποίων και οι Αγγελόπουλοι.
    Κ οι Αγγελόπουλοι.
    Είχαν κάποιο πρόβλημα με το Μπερτομεου;;;
    Όχι.
    Το Μόνο που άλλαξε ο Μποντιρομπα είναι τα σφυρίγματα του Ολυμπιακού.
    Έφερε παραπάνω έσοδα όπως λέγανε;;;;
    Άρα λοιπόν ας ελεγαν ναι στο Μπερτομεου.
    Με 6-5 τον καθαίρεσαν.
    Με τη δική τους ψήφο έμενε.
    Ο Δημήτρης εσκουζε.
    Κ τον άλλαξε.
    Αυτοί τι θέλανε;;;;;
    Δεύτερη παράγραφος.
    Όχι κ δεν μιλάει κανείς για την ομάδα.
    Εγώ μιλάω σαν ΟΠΑΔΟΣ κ με βρίζετε.
    Δεν πειράζει Εγώ θα ΔΙΚΑΙΩΘΩ.
    Τρίτη παράγραφος.
    Σας πειράζει που μοιράζουν κάποιοι συγχαρητήρια στους αντιπάλους που μας έχουν σφάξει;;;;;
    Όταν ο Μπαρτζώκας Εφεύρε τη μη Επίθεση σε αυτούς που τον έστειλαν στο πάρκινγκ,σε αυτούς που τον έλεγαν μίστερ μπιν,σε αυτούς που Κ Σήμερα τον βριζουν όπως λέει ο ίδιος Χυδαία συνθήματα μην πω τι είπε πρόσφατα σας πείραξε;;;;
    Γιατί δεν είδα κανέναν από εσάς πλην Εμού του Ίδιου να το στηλιτεύει.
    Καμαρώνετε να διδάσκεται πολιτισμός στο ΣΕΦ.
    Πέμπτη παράγραφος.
    Περιμένετε να σας πουν οι Αγγελόπουλοι i love this game ;;;;;;;;;
    Δεν το ξέρετε ότι Αυτό ΠΡΕΣΒΕΥΟΥΝ;;;;;
    Αυτό είναι που πιστεύουν.
    Το μπάσκετ είναι θέαμα που πας στο γήπεδο να δεις ωραίες φάσεις κ να περάσεις καλά.
    Σε φίλαθλη, κόσμια και πολιτισμένη ατμόσφαιρα Χωρίς τίποτα.
    Ούτε Φωνή.
    Εδώ ο άλλος κοιμόταν σας το είπα κ μου είπατε ότι δεν το προσέξατε ούτε εσείς.
    Τι άλλο;;;;;;;;;
    Επόμενη παράγραφος.
    Το μέχρι τέλους έφερε το 50-50??????????
    Σοβαρά τώρα;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    Από την Πρώτη Χρονιά φίλε μου καλέ που γράφεις το άρθρο αυτό 50-50 ΟΥΔΕΠΟΤΕ Υπήρξε.
    Διαφορά Υπήρξε.
    Κ όταν μειώθηκε η πολύ μεγάλη διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες κ εμφανίστηκε κ ο τηγανης Έχασες.
    Μάτς όχι τρόπαιο.
    Για ποιο 50-50 λέτε του Λιόλιου;;;;;;
    Αυτό που Δεν τιμώρησε τον παο για το σπάσιμο του οακα;;;;;;;;;;;;;;
    Για ποιο 50-50 λέτε;;;;;
    Για την φετινή χρονιά;;;;;;
    Στα τρία ματς στους Άντρες;;;;;;
    Γιατί έχω κ 50-50 κ στις Γυναίκες.
    Κ ειδικά Φέτος.
    Δύο Σπασμένες μύτες κ Ρήξη χιαστού.
    Επόμενη παράγραφος.
    Δεν ξέρετε ότι οι Αγγελόπουλοι Λειτουργούν με τακτ;;;;;;;;
    Μάθετε το.
    Περιμένετε να βγουν οι Αγγελόπουλοι να πουν τί.
    I love this game ;;;;;;;;;
    Μα το έχουν Ήδη πει.
    Έτσι λειτουργούμε κ σε όποιον αρέσει.
    Τους Δέχεστε.
    Άρα τους ΘΕΛΕΤΕ.
    Αποδεχτείτε τους λοιπόν κ μην σκατε.
    Το Μόνο που θα κάνετε είναι να βρίζετε Εμένα που ΔΕΝ τους Αποδέχομαι.
    Γιώργος Ολυμπιακός.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.60, 1.85 και 1.90

Το κουπόνι της Τρίτης (21/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Bundesliga Αυστρίας, η Βόλφσμπεργκερ αντιμετωπίζει την Αούστρια Βιέννης. Στην Allsvenskan Σουηδίας, η Γκέτεμποργκ υποδέχεται...

Read more

Με 1.90 στο κλάσικο, Μπριζ και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (19/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Στη Serie A Ιταλίας, η Μόντσα...

Read more

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more
Διαβάστε επίσης

Άγιος...Ποντένσε 2-2 στη Λεωφόρο

Κάτω του μετρίου ο Θρύλος στη Λεωφόρο βρέθηκε πίσω με...

Τσικίνιο για Κάρμο και διαιτητή τελικού

Ο Τσικίνιο είναι από τους πλέον... περιζήτητους για τα πορταγαλικά...

«Αν πάρουμε 2-3 ευρωπαϊκά θα είναι φανταστικό»

Ο Ολυμπιακός έχει... τρελάνει την Ευρώπη καθώς μέσα σε λίγες...