roumeliotis

Carwiz

Νίκη και πρόκριση στη Μπρατισλάβα

casino loutrakiou
redwell

Μετά τον ταπεινωτικό από το Champions League από τη Μακάμπι, ο Θρύλος δεν θέλει να γνωρίσει και δεύτερο... στραπάτσο μέσα σε λίγες μέρες, αυτή τη φορά από τη Σλόβαν την οποία αντιμετωπίζει την Πέμπτη (11/08, 21:30, CS1) στη Μπρατισλάβα με μοναδικό στόχο τη νίκη-πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League.

Οι Πειραιώτες ταξίδεψαν για τη Σλοβακία με στόχο το διπλό ή έστω την ισοπαλία για να πάρουν την πρόκριση στην παράταση ή στα πέναλτι, σενάριο το δεύτερο που δεν επιθυμεί κανένας από τους ερυθρόλευκους να βιώσει καθώς κάπως έτσι την πάτησαν πέρυσι από τη Λουντογκόρετς.

Ο Κάρλος Κορμπεράν καλείται να αλλάξει επιτέλους κάτι στο αγωνιστικό κομμάτι καθώς εδώ και ενάμιση χρόνο δεν βλέπουμε... Ολυμπιακό αλλά μια κάκιστη έκδοσή του που ταλαιπωρεί τα μάτια μας και δεν έχει κανένα πλάνο στο χορτάρι.

Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι, οι ερυθρόλευκοι είχαν αποκλείσει τους Σλοβάκους, μετρώντας τότε μία νίκη (3-0 εντός) και μια ισοπαλία (2-2 εκτός).

Στα αγωνιστικά, ο Ισπανός τεχνικός δεν υπολογίζει στους Παπασταθόπουλο, Βρσάλικο, Ανδρούτσο, Ροντρίγκες, Μαντί και Αμπουμπακάρ Καμαρά ενώ με προβλήματα είναι οι Μασούρας και Μανωλάς.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

27 σχόλια

  • GEO
    GEO Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022 14:53 Σύνδεσμος σχολίου

    RED Όλοι θέλουμε να συμμετέχει η ομάδα στο G.L αλλά και με τους ανάλογους ποδοσφαιριστές εννοείται για αυτό το θεσμό Αν είναι να πηγαίνω με αυτά τα παρταλια και να είμαι ο αντίστοιχος Εορδαικος της διοργάνωσης η Ο Κανάρης ομάδα της Χίου που έτρωγε από 6 και πάνω στα περισσότερα παιχνίδια να μου λυπεί το βύσσινο.Ειναι σαν να πας στο προεδρικό Μέγαρο με βερμούδα απ τα πανερια και μιτσουκο σαγιονάρες

  • Jiannis77
    Jiannis77 Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022 09:17 Σύνδεσμος σχολίου

    @Γιάννης777
    Είμαι γεννηθείς το 1977 και οι πρώτες μου ποδοσφαιρικές αναμνήσεις είναι από το 1985. Τα "πέτρινα" χρόνια της ομάδας ουσιαστικά ήταν από το 1993 μέχρι το 1996 που ούτε ομάδα είχαμε, ούτε μπάλα βλέπαμε, ούτε τίτλους πήραμε και ξεφτιλιζόμασταν από κάτι Απόλλωνες με 3άρες στο Καραϊσκάκη. Μέχρι τότε είχαμε δει παιχταράδες (μην αρχίσουμε να τους απαριθμούμε, δεν χωράει η ιστοσελίδα), μπαλάρα με 7άρες, 6άρες και (ελάχιστα) τρόπαια, 2 κύπελλα κι 1 σούπερ-καπ με την Αεκ.

    Σαφώς κι τίτλοι που δικαιούταν ο Ολυμπιακός μας τότε ήταν περισσότεροι, αλλά όσοι τα ζήσαμε τότε τα θυμόμαστε πολύ καλά και οι νεότεροι μπορούν να ρωτήσουν και να μάθουν τι συνέβαινε από 1988 και μετά.

    @Red7Arrow
    Συνήθως συμφωνώ με τα περισσότερα από τα γραφόμενά σου, εκτός από το κομμάτι που απαξιώνεις τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές διοργανώσεις, πλην του Τσαμπιονς Λιγκ. Αυτό θεωρώ ότι ήταν και το λάθος του Κόκκαλη όταν είχε φτιάξει τις πανίσχυρες ομάδες και παίζαμε πάντα ομίλους Τσ.Λ.. Είχε γλυκαθεί από την μοναδική (κι ανεπανάληπτη) πορεία του 1999 και πίστευε ότι κάθε χρόνια θα είχε την ίδια εξέλιξη, με συνέπεια όταν παίζαμε νοκ-άουτ στο Ουέφα, να είμαστε χαλαροί και χωρίς ενδιαφέρον. Θυμήσου ότι πήρε Ουέφα η Γαλατά το 2000 με Ταφαρέλ, Ποπέσκου, Χάτζι και Ζαρντέλ. Δεν νομίζω να μας χάλαγε κι εμάς ένα Ουέφα ή έστω τώρα ένα Κονφερενς.

    Κι εγώ νοσταλγώ τις βραδιές εκείνες με τα μεγαθήρια της Ευρώπης, αλλά θέλει πολύ δουλειά για να φτάσουμε πάλι σε αυτό το επίπεδο. Επίσης μερίδιο ευθύνης έχουμε όλοι για την τωρινή κατάντια, αλλά ο καθένας αυτό που του αναλογεί.

  • BD7
    BD7 Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022 00:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Εχουμε κάνει 6 αλλαγές. Επιτρέπεται αυτό;;;

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022 00:04 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΡΚΕΤΑ ΕΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΜΕΝΤΡΑΝΟ
    ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ Η ΣΛΑΒΙΑ ΜΕ 10 ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
    ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
    ΠΡΟΚΡΙΘΟΥΜΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΡΙΘΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ
    ΠΟΝΕΣΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΧΑΡΤΙΑ ΥΓΙΕΙΑΣ Ν02
    ΑΜΠΑΛΟΙ ΠΟΥ ΦΟΡΤΣΑΡΟΥΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΤΡΕΙΣ ΤΡΕΙΣ

  • geomits
    geomits Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022 23:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Ουτε για το Μιλκο καπ δεν αξιζουμε .

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022 23:16 Σύνδεσμος σχολίου

    @Γιαννης777
    Εγώ είμαι γεννηθείς το 1971 και παρακολουθώ την ομάδα από το 1979.

    @Red7Arrow
    Παρόλο που συμφωνώ με τα γραφόμενα σου, προσωπικά δε θα με χάλαγε ΚΑΘΟΛΟΥ να σηκώσουμε Κόνφερενς. Όχι να πάμε στους 16 ή στους 8 ή στους 4.... να το σηκώσουμε και τπτ λιγότερο. Να γίνουμε η 1η Ελλ. ομάδα που θα πάρει Ευρωπαϊκό τίτλο στο ποδόσφαιρο. Κι άσε άλλους να λένε 'εγώ έπαιξα πριν 50 χρόνια τελικό πρωταθλητριών' ή 'έκανα πορείες'. Να γίνουμε ο 1ος πολυτμηματικός σύλλογος που έχει έστω ένα ευρωπαϊκό τίτλο και στα 4 δημοφιλέστερα ομαδικά αθλήματα.
    Το ΤΣΛ δεν είναι αποκλειστικότητα κανενός να παίζει συνέχεια. Κάποιες φορές θα αποκλειστούμε στα προκριματικά. Αυτή τη στιγμή όμως δε θέλω να παίζω ΤΣΛ... δε το αξίζουμε.... έχουμε καταντήσει και μια ομάδα που παρακαλάνε όλοι να κληρωθούνε μαζί της αν περάσει στους ομίλους. Στα όσα χρόνια βλέπω την ομάδα, 0-4 στο Καραϊσκάκη χάσαμε το 1980κάτι από το Αμβούργο που ήταν κι η μετέπειτα πρωταθλήτρια Ευρώπης. Όχι απ τη Μακάμπι Χάιφα που μπορεί να μην μπει ούτε καν στους ομίλους του ΤΣΛ. Δε το θέλω έτσι. Θέλω ακόμα κι αν δεν μπορούμε να ξεκολλήσουμε απ το 4ο γκρουπ δυναμικότητας, να είμαστε η ομάδα που δε θέλει ΚΑΝΕΙΣ απ αυτό το γκρουπ δυναμικότητας. 12 χρόνια τώρα, κάθε χρόνο, ο πήχυς κατεβαίνει.... θέλουμε δουλειά για να γίνουμε (ξαναγίνουμε) αυτό που λες αδερφέ.

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022 22:15 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ YES MAN ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ
    ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΘΑ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ
    ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΟΥ
    Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΤΑΝΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΥΡΙ ΒΓΑΖΕΙ
    ΦΘΗΝΟ ΚΑΙ ΑΓΕΥΣΤΟ ΓΕΜΑΤΟ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ

  • Πρωταθλητής 7
    Πρωταθλητής 7 Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022 21:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Είχαμε έναν γραφικό, αποκτήσαμε και δεύτερο!

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022 20:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιαννη777 μια ερώτηση. Τι ώρα πέφτεις για ύπνο συνήθως? Βοηθά ρε αδερφέ μπας και καταφέρω να συγχρονίσω και γω τον ύπνο μου με τα όνειρα που σου υπόσχεται ο Μαρινακης...

    Λοιπόν... Άκου κεφτεδουμπα. Τα πέτρινα χρόνια χαρακτηριστηκαν πέτρινα επειδή ο Ολυμπιακός δεν κατέκτησε πρωτάθλημα. Είχε τρομερό ροστερ, ο κόσμος ήταν ενωμένος και πάρα την απογοήτευση γούσταρε και παίχτες και διοίκηση και τα πάντα. Γιατί αυτό που έβλεπε ήταν ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Τώρα αν εσύ αυτά τα χρόνια τα θεωρείς άσχημα χρόνια, ναι ήταν άσχημα αλλά δεν συγκρίνονται με τα σημερινά μας χαλια!

    Σήμερα βιώνουμε τα ΠΈΤΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΆ ΤΩΝ ΦΙΛΆΘΛΩΝ ΤΟΥ Ολυμπιακού....εχετε ξεχάσει πολλοί από εσάς τους Ολυμπιακαρες τι πάει να πει σεβασμός για την ομάδα και την ιστορία της. Έχετε απαρνηθεί το χαρακτήρα της και είστε πρόβατα που δεν σας νοιάζει ότι όλα όσα χτισαμε εδώ και 30 χρόνια τα πετάμε στα σκουπίδια!!!

    Έχουμε ξεχάσει τι πάει να πει champions League. Πάνε οι βραδιές που παίζαμε με θηρία και νιώθαμε κι εμείς θηρίο. Και αντί να μας πειράζει έχουμε κάτι Σιχαματα φιλάθλους και δημοσιογράφους γλίτσες να μας λένε ότι καλύτερα θα είναι να παίξουμε conference cup επειδή θεωρούν ότι έχουμε ελπίδες έτσι να πάρουμε ευρωπαϊκό τίτλο.
    Είστε γελοίοι......
    Προτιμώ να μη πάρω τίτλο ευρωπαϊκό ποτέ αν είναι να παίζω στα αλονια της Ευρώπης.
    Προτιμώ να παίζω ομίλους ch. League και ας παλεύω για τη 3η θέση πάρα να παίζω στη 3η διοργάνωση της Ευρώπης.
    Η Ρομα τη κατέκτησε αλλά η Ρομα δεν έχει τπτ στάνταρ στο πρωτάθλημα που παίζει. Βρέθηκε εκεί γιατί έχει δυνατούς αντιπάλους. Δεν είναι Ολυμπιακός. Είναι Ρομα. Μια μικρομεσαία ομάδα της Ιταλίας. Δεν είναι ούτε Γιουβέντους ούτε Μίλαν ούτε Ιντερ.
    Έτσι και ο Ολυμπιακός.... Δεν είναι ούτε Παοκ ούτε Άρης ούτε ο σημερινός Βαζελος.
    Εκτός κι αν αξιώνεται τέτοια ομαδουλα τον Ολυμπιακό.....

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022 20:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Θα αποκλειστούμε...

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...

Συγχαρητήρια στη Μπάρτσα, όντως τώρα;

Την ήττα την αντέχω όταν ο αντίπαλος είναι ανώτερος και...