roumeliotis

Carwiz

Τέλος η Σουλούκου στη θέση της Καραπαπάς

casino loutrakiou
redwell

Αλλαγή στο οργανόγραμμα ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός καθώς έκανε γνωστή την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με την Λίνα Σουλούκου από τις 30 Ιούνη. Αναλυτικά αναφέρονται:

"Η κ. Λίνα Σουλούκου από τη θέση της Γενικής Διευθύντριας του Συλλόγου διέγραψε μια πορεία γεμάτη επιτυχίες σε Ελλάδα και Ευρώπη, ενώ εκπροσώπησε με τον καλύτερο τρόπο τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ σε κορυφαία συλλογικά όργανα του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου όπως το ECA (European Club Association).

Με τις εξαιρετικές της γνώσεις για το ποδόσφαιρο, το ήθος και την εργατικότητα της, κατέγραψε μια απολύτως επιτυχημένη πορεία στη διοίκηση του Συλλόγου.

Η οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ την ευχαριστεί και της εύχεται τα καλύτερα στα επόμενα κεφάλαια της ζωής της.

Τη θέση του Γενικού Διευθυντή της ΠΑΕ αναλαμβάνει από 1/7 ο Αντιπρόεδρος κ. Κώστας Καραπαπάς".

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

22 σχόλια

  • Ρασκόκι
    Ρασκόκι Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2022 19:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι ο σημερινός Ολυμπιακός λειτουργεί σαν πολιτικό κόμμα!! Η διοίκηση έχει ρίξει το βάρός στο ΕΠΙΚΟΙΝΟΝΙΑΚΌ αντί στο θέαμα και στο πρόοδο του Ολυμπιακού. Στο ποδόσφαιρο πρωταγωνιστές ΠΡΕΠΕΙ να είναι και ΕΙΝΑΙ οι ποδοσφαιριστές. Δεν υπάρχει πια ΟΡΑΜΑ αλλά πρωτίστως το πλάνο για τον Ολυμπιακό που θα είναι ισχυρός στην Ευρώπη. Αντί γι' αυτού ακούμε ΜΟΝΟ για όνειρα χωρίς περιεχόμενο!!! Πάνε οι εποχές όπου κάθε αντίπαλο, όσο μεγάλο να είναι, έτρεμε όταν έπαιζε στην έδρα μας και έπρεπε να ιδρώσει το πισινό του για να μας κερδίσει!!
    Θυμάμαι τα πρώτα χρόνια που ο Μαρίνάκης μίλαγε για τις ακαδημίες, την αναβάθμηση τους και την αναδείξη του ότι καλύτερο κυκλοφορούσε στην Ελλάδα! Τι έγινε και ο Ολυμπιακός δεν έχει καταφέρει να αναδείξει ούτε ένας ποδοσφαιριστής εδώ και πάνω από 6 χρόνια. Πως μπορεί να κοιτάξει στα μάτια οι γονείς που εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους στο σύλογο και τα ίδια τα παιδιά? Δεν μπορεί να ήταν και να είναι όλοι μέτριοι. Πως μπορεί να τους αναδείξει αν δεν προσλαμβάνει ένας προπονητής που έχει την ικανότητα να δουλέψει με τους μικρούς? Γιατί αυτός που έχουμε (τον Μαρτίνς) μπορεί ΜΟΝΟ με τους γέρους να δουλέψει!!!
    Περιμένω να δω αν όλες αυτές αλλαγές θα φέρουν την άνοιξη!!

  • Nic
    Nic Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2022 11:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Ναι εχεις δικιο με τον Μπραουδακη .Red.

  • antartis_8
    antartis_8 Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2022 10:16 Σύνδεσμος σχολίου

    RedGoal έχεις δίκιο , συγνώμη για τον χαρακτηρισμό . Εννοείτε πώς δεν ήθελα να σε φέρω σε δύσκολη θέση . Σβήσε το σχόλιο άν θες .
    Οι αρμοδιότητες τώρα του Καραπαπά ποιες είναι ? να μας εκπροσωπεί στους ευρωπαϊκούς θεσμούς ή να διαπραγματεύεται για μεταγραφές? ξέρουμε αν θα έχουμε κι άλλες αλλαγές στο οργανόγραμμα ?

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2022 18:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Nic λες τον Μπραουδάκη....εκπομπή τηλεοπτικη και ταυτοχρονα ραδιοφωνικη.

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2022 17:56 Σύνδεσμος σχολίου

    με το σχολιο του antartis_8 συμφωνώ ΟΜΩΣ προς τιμην σας δε το κοψατε. Καταλαβαίνουμε τη θέση σας Redgoal.
    Επειδη και γώ πολλες φορές το γράφω και ακομα πιο βαριά, το κατανοώ και θα το προσέξω απο δω κ πέρα.
    Παρόλα αυτά θα ηθελα να πω το εξής...είναι πρώτη φορά που θυμάμαι από παιδάκι που παρακολουθώ Ολυμπιακό, που οι παράγοντες του Ολυμπιακού έχουν τόσο φανερό ρόλο και τραβάνε συνεχώς τη προσοχή. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ, πολύ κοσμο οχι μονο εμένα καποιοι ανθρωποι μας εχουν βγάλει από τα ρούχα μας με το τρόπο που χειρίζονται καταστάσεις η που πάνε να κανουν το άσπρο μαυρο σε διαφορα θεματα κατά καιρούς. Προσβάλουν τη νοημοσύνη μας και για αυτό ο κόσμος δεν τους συμπαθεί καθόλου.
    Οπως λέει ενας φιλος, κάποτε ειχαμε τον Λουβαρη, που ηταν πολύ πιο διακριτικός, και τα ακουγε κιολας χοντρά! Που να ξέραμε τι θα ακολουθήσει στη σύγχρονη εποχή που διανύουμε!!!

  • Papps
    Papps Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2022 16:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Μια χαρα ειναι ο Καραπαπας. Εχει δικαιο το READGOAL 100%. Εκτος και εαν μπορειτε να αποδειξετε οτο ο ανθρωπος δουλευει για το κακο της ομαδας... Εκτος και εαν δεν σασ αρεσουν οι ευσωμοι.. σαν τον Βαγγελη τον Μαρινάκη τον καραπαπα και μενα !!! χαχαχαχαχαχα

  • SevenHeaven
    SevenHeaven Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2022 15:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρεντ μια ερώτηση γιατί δεν γνωρίζω, σε μια μεταγραφή ποιός είναι αυτός που κάνει τις διαπραγματεύσεις? Εννοώ από άποψη πόστου. Σε ευχαριστώ προκαταβολικά.

    REDGOAL: Είθισται ο αθλητικός διευθυντής μαζί με τον οικονομικό διευθυντή

  • Κωστας
    Κωστας Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2022 15:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Κάποιος διαμαρτυριθηκε για τον Καραπαπά !!!! Επειδή στο Ελληνικό ποδόσφαιρο συναντάς μόνο ανθρώπους της εκκλησίας θα συνιστούσα στο φίλο αφού δεν του αρέσει ο Καραπαπας ας προτείνει κάνα Παπά !!!!

  • Πτερέλαος
    Πτερέλαος Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2022 14:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Καραπαπας υπερέχει κατά πολύ έναντι της Κας Σουλούκου στο να ρίχνει ευγενικά μπινελικια...!!!

  • Nic
    Nic Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2022 13:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Ολα κι ολα.Ο Κωστας σαν χαρακτηρας ειναι αδαμαντινος,καλος δημοσιογραφος ,και αντιδρα οπως αντιδρα απο το υπερβολικο παθος του για τον Ολυμπιακο και το δειχνει.Τον θυμαμαι απο την εκπομπη στο SUPER SPORT παλια με παρτενερ καποιον σιγανοπαπαδια αεκτση που προσφατα σε δηλωση του Μπελαουαν παικτη του Αρη περι θρυλου το πεταξε το καρφι του.,ασχετα αν ο παικτης του Αρη δεν εννοουσε τον Ολυμπιακο .Αν εκανε η οχι γι αυτην την καιρια θεση του συλλογου ειναι αποφαση του ΕΝΟΣ οπως εχω ξαναγραψει .Ο Ολυμπιακος εχω ξαναγραψει οτι ειναι ενος ανδρος αρχη με οτι αυτο σημαινει και αν ειναι σωστο η ιστορια το γραφει και θα το κρινει .Μεχρι τωρα το δειγμα αρνητικοτατο.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...