roumeliotis

Carwiz

Σειρήνες...από Τουρκία-Ιταλία για Ανδρούτσο

casino loutrakiou
redwell

Ο Θανάσης Ανδρούτσος είναι εκτός πλάνων του Πέδρο Μαρτίνς για τη νέα σεζόν και η πλευρά του αναζητά ομάδα στο εξωτερικό για να συνεχίσει ο διεθνής άσος την καριέρα του.

Ο προερχόμενος από την ακαδημία των ερυθρολεύκων παίκτης, φέρεται να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο δυο ομάδων του εξωτερικού, εν όψει της θερινής μεταγραφικής περιόδου.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Έλληνας πολυθεσίτης του Ολυμπιακού βρίσκεται στις λίστες των Τράμπζονσπορ και Μόντσα, οι οποίες εξετάζουν το ενδεχόμενο να κινηθούν για την απόκτησή του. Μέχρι στιγμής πάντως δεν υπάρχει κάποια επίσημη πρόταση προς τους Πειραιώτες για τον 25χρονο άσο...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

16 σχόλια

  • antartis_8
    antartis_8 Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022 11:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Συγνώμη που δεν ταιριάζει με το άρθρο άλλα ήθελα να το γράψω κάπου ·
    Κοίτα να δεις που άμα σε θέλει η τύχη όλα γίνονται . Πας τελικό και χωρίς παίχτες από τη Β Γαλλίας και την προοδευτική της Πορτογαλίας . .
    Αυτοί που πήγανε τελικά στον τελικό ( Φέγονορντ ) είχανε 2 βασικά μπακ 22 χρονών από την ακαδημία τους , ένα αναπληρωματικό δεξί μπακ καλύτερο από τον βασικό που θα πουληθεί φέτος , τον οποίον πήραν από την Μολντε για 1 εκατομμύριο πριν ένα χρόνο . Είχαν έναν δεξί εξτρέμ αεράτο τον οποίον πήραν φέτος από την Χακεν της Σουηδίας για 3,2 εκατομμύρια και ένα αριστερό εξτρέμ ο οποίος παίζει άνετα σε όλες της τοπ 10 ευρωπαϊκές ομάδες , τον οποίον πήραν από την Κολομβία πριν 2 χρόνια για 2 εκατομμύρια . Είχαν ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό χαφ τον οποίον πήραν πάλι από την Μολντε πριν από ένα χρόνο για 500 χιλιάδες . Κι είχαν κάνει και μια αξιόλογη επένδυση σε ένα στόπερ από την Αργεντινή πριν από 2 χρόνια , τον οποίον αγόρασαν 7 εκατομμύρια .
    Κι όλα αυτά παίζοντας αναμφισβήτητα μπαλάρα !!! που ακόμα και που έχασε σε κάνει να αισθάνεσαι γεμάτος αν είσαι φίλαθλος της .

    Δεν πειράζει . Αυτά συμβαίνουν μια στο εκατομμύριο . Εμείς πάμε να κλείσουμε τον δεξί μπακ της Μολδαβίας πριν μας προλάβουνε και να δούμε αν έχει κάνα ψηλό στόπερ η ομάδα που έπεσε από τη Β Γαλλίας . Για εξτρέμ τώρα , που να κάνουμε υπερατλαντικό ταξίδια? , έχουμε έτοιμο τον Ενκουντου από την Τουρκία όπως πάντα από πέρυσι .

    Ολυμπιακός χρηματιστηριακή αξία 118 εκατομμύρια . Αθλητικός διευθυντής Φρανσουα Μοντεστο
    Φέγενορντ χρηματιστηριακή αξία 134 εκατομμύρια . Αθλητικος διευθυντής Φρανκ Αρνεσεν ( Ναι , αυτός του πάοκ )

    Αυτά είναι τα στοιχεία , βγάλτε εσεις τα συμπεράσματα

  • Papps
    Papps Τετάρτη, 25 Μαΐου 2022 17:04 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΤΕΡΕΛΑΟΣ & antartis_8 !! Μπράβο πολυ ωραια σχολια παιδια !!! Μας γεμισε αφρικανους και πορτογαλους ο ΤΑΒΕΡΝΙΕ και τους Ελληνες παιχτες τους εξφανισε........

  • GEO
    GEO Τετάρτη, 25 Μαΐου 2022 13:09 Σύνδεσμος σχολίου

    ρασκοκι πολύ σωστό το σχόλιο σού να συμπληρώσω ότι αυτό με τα ταλέντα δεν γίνεται μόνο στην Αγγλία αλλά σε όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη πλην ελαχίστων τριτοτεταρτοκομικων σε ποδόσφαιρικο επίπεδο και νοοτροπίας κρατών

  • Ρασκόκι
    Ρασκόκι Τετάρτη, 25 Μαΐου 2022 06:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Πέρσι ο Ανδρούτσος δεν ήταν στα πλάνα του Μαρτίνς και μάλιστα τον είχε πει νε βρει ομάδα και να φύγει. Δεν έφυγε αλλά δεν τον υπολόγιζε. Κάποια στιγμή, επειδή οι μεταγραφές του Μαρτίνς δεν έπιασαν έβγαλε τον Ανδρούτσο από την ναφθαλίνη και τον έβαζε δεξί μπακ που έπαιζε βασικός για όλη την χρονιά. Μπορεί να μην είναι παικταράς αλλά είναι καλύτερος από κάποιοι που βλέπουμε. Ο Μαρτίνς κάνει το ίδιο με τον Βρουσάι. Είχε βάλει τον Φορτούνης φορ με τον ΟΦΗ (επειδή δεω ήθελε να βάλει τον Μάνο) και Μαν. Σίτι και τον Εμβιλά στόπερ (επειδή δεν ήθελε με τίποτα να βάλει τον Μάρκοβιτς) και είδαμε τα αποτελέσματα. Υπάρχουν παίκτες που μπορούνε να παίζουν σε διαφορετικές θέσεις χωρίς πρόβλημα αλλά δεν μπορούν να το κάνουν όλοι.
    Το ότι εδώ και 5 - 6 χρόνια οΟλυμπιακός δεν έχει καταφέρει να βγάλει ούτε ένας παίκτης από τις ακαδημίες του πρέπει να μας προβληματίζει . Κάτι δεν πάει καλά!! Και κάτι ακόμη - η καλύτερη ηλικία για να μπούνε οι παίκτες στην πρώτη ομάδα και να παίζουν βασικοί είναι 18 - 20 όχι μετά τα 24 τους!! Στην Αγγλία που το κάνουν βλέπουμε τα αποτελέσματα !!!

  • Πρωταθλητής 7
    Πρωταθλητής 7 Τρίτη, 24 Μαΐου 2022 23:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Ανδρούτσος ήταν πέρσι βασικός όλη τη Χρονιά από το πουθενά! Όταν δεν είχε παίξει ούτε στον ατρόμητο ! Φέτος ήταν χάλια όλη τη σεζόν! Αν ήθελε ο άδικος Μαρτίνς δε θα τον έβαζε καθόλου μήπως τον εκθέσει και όμως του ξαναεδωσε ευκαιρία!

  • GEO
    GEO Τρίτη, 24 Μαΐου 2022 20:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Από Μπουχαλακη, Εμβιλα σαφώς πιο γρήγορος για τις λάθος πάσες συμφωνώ απλα δεν είναι Μπακ, δεν κανει για αυτή την θέση

  • Καλ Ελ
    Καλ Ελ Τρίτη, 24 Μαΐου 2022 15:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Μην τό κουράζουμε τό θέμα με τόν Ανδρούτσο . Μπορεί για άλλους παίκτες να αληθεύουν αυτά που γράφετε , ότι δλδ ο Μαρτιν τους τρώει , αλλά στην περίπτωση Ανδρούτσου δεν ισχύει . Έχει πάρει πάμπολλες ευκαιρίες , μέχρι και πρόσφατα πήρε , απλά το παιδί δεν κάνει γιά Ολυμπιακό . Είναι αδύνατος , αργός , γλιστράει , δίνει λάθος πάσες καί γενικά δεν τό έχει....

  • antartis_8
    antartis_8 Τρίτη, 24 Μαΐου 2022 12:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε ΠΤΕΡΕΛΑΕ δεν μπορώ να πω ότι έχει τελείως άδικο αλλά δεν έχεις και δίκιο . Η άποψη μου είναι πώς ναι κάποιοι από αυτούς ίσως είχαν θέση στο ροτέσιον της ομάδας αλλά πάλι δεν κάνανε ούτε για αυτό . Ο Καϊπέρς , ο Ανδρούτσος κι ο Νικολάου είναι τέτοιες περιπτώσεις . Το είχα ξαναγράψει παλιότερα αλλά πέρα βρέχει μερικοί πέσανε να με φάνε . Όσο για τον Μαρτινς που δεν τους στηρίζει εδώ έχεις 100% λάθος !!! Και θα σου εξηγήσω .
    Την εποχή Μπέντο που έγινε η μόνη στην ιστορία του Ολυμπιακού από όσο θυμάμαι προώθηση ταλέντων , υπήρχε στην ομάδα ένας Θεοδωρίδης !!!! που έβγαινε και έκανε δηλώσεις στηρίξεις σε όλους τους Ελληνες παίχτες και κυρίως στον Φορτούνη . Που από τότε προσπαθούσανε να τον παραγκωνίσουν . Αναπαύθηκε ο Θεοδωρίδης τελείωσαν οι Ελληνες . Όσοι είναι τώρα εκεί κάνουνε μπίζνες και τα μασάνε του ΜΑρινάκη , αυτή είναι η άποψη μου .
    Αυτό που πρέπει να μας προβληματίσει όλους για να καταλάβουμε σε τι χάλι έχεις φτάσει ο Ολυμπιακός , Είναι η δήλωση ΝΤΡΟΠΉ του Μαρτινς για τον Ανδρούτσο . " Έχει πάρει πολλές ευκαιρίες και δεν ανταποκρίθηκε για αυτό πήγε στη Β Ομάδα " Τέτοια δήλωση δεν έχει γίνει για παλτά και παλτά που έχουν περάσει από τον Ολυμπιακό . Κι όλα αυτά γιατί ? Γιατί άλλαξε μάνατζερ !!!!! Τα ίδια κι ο Μαντι !!!! Εκεί του έβαλα ένα μεγάλο Χ του Μαρτινς . Αυτή είναι η ντροπή παιδιά και κανείς δεν αντιδράει .
    Αν έχει να πει κανείς κάτι άλλο , ας το κουβεντιάσουμε

  • Ναπολεων
    Ναπολεων Τρίτη, 24 Μαΐου 2022 08:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Σωστος ο πτερελαος......

  • Ρασκόκι
    Ρασκόκι Τρίτη, 24 Μαΐου 2022 06:43 Σύνδεσμος σχολίου

    @ΠΤΕΡΕΛΑΟΣ και τα άλλα παιδιά συμφωνώ μαζί σας αλλά δεν φταίει ΜΟΝΟ ο Μαρτίνς. Και εμείς οι οπαδοί έχουμε μερίδιο ευθύνη που δεν στηρίζουμε τους Έλληνες πα'ικτες. Αν παρατηρήσεις όλα τα σχόλία ουτέ ένας μιλάει για τα παιδιά τις "Β" ομάδας. Και αυτοί που γράφουνε κάτι μιλάνε πολύ απαξιωτικά λέγοντας ότι είναι μικροί (σε ηλικία), δεν έχουν εμπειρία, κτλ. Έχουμε γίνει και εμείς ανθέλληνοι!! Ζήτάμε μεταγραφές ξένων γιατί έχουμε κολλήσει στους Τζιοβάνηδες αλλά δεν υπάρχουν πια για τον Ολυμπιακό γιατί η διοίκήση δεν θα ξοδεύσει πότε για τέτοιους παίκτές.
    Θέλω να δω τι θα κάνει η διοίκηση που η FIFA έχει περιορίσει τους δανεικούς στο 8 παίκτες!! Θα τους αφήσει ελεύθεροι;

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...