roumeliotis

Carwiz

«Να βρούμε ξανά αυτοπεποίθηση...»

casino loutrakiou
redwell

Την ήττα και τον αποκλεισμό από την Αταλάντα, το ματς που ακολουθεί με τον ΟΦΗ, τη χρήση των Τικίνιο και Ελ Αραμπί, τους Βρουσάι και Ανδρούτσο και αρκετά ακόμα σχολίασε ο Πέδρο Μαρτίνς στη NOVA. Πιο αναλυτικά μίλησε για...

Την ήττα από την Αταλάντα και τον ΟΦΗ: "Προετοιμάζουμε το παιχνίδι της Κυριακής και θέλουμε μία αντίδραση μετά τη χθεσινή βραδιά. Ήταν μία σκληρή βραδιά για εμάς και μας έχει στοιχίσει. Προσπαθούμε να συγκεντρωθούμε και να προετοιμαστούμε για τον ΟΦΗ. Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να αντιδράσουμε".

Τον Ολυμπιακό και την ευρωπαϊκή του παρουσία: "Σίγουρα σε τέτοιου είδους παιχνίδια θα αποκτήσουμε περισσότερη σοφία. Θα πάρουμε παραπάνω μαθήματα. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στα επόμενα παιχνίδια. Να βρούμε ξανά την αυτοπεποίθησή μας".

Το δίδυμο Τικίνιο - Ελ Αραμπί και το ότι προτιμάται ο Βραζιλιάνος: "Υπήρχαν και υπάρχουν ακόμα στιγμές που η πρώτη μας επιλογή είναι ο Γιουσέφ. Πάντα επιλέγεται ο παίκτης που είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο.

Υπάρχουν στιγμές που ο Γιουσέφ είναι καλύτερα. Υπάρχουν άλλες στιγμές που ο Τικίνιο είναι σε καλύτερη κατάσταση. Έχουμε 2 πολύ καλούς επιθετικούς με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Ο Γιουσέφ είναι ο εκτελεστής μας με πολύ υψηλά νούμερα σκοραρίσματος.

Με πολύ κινητικότητα που βοηθάει πολύ στην κατοχή και την ανάκτηση. Ο Τικίνιο παίζει πολύ καλύτερα στα άκρα. Επίσης βγαίνει πιο εύκολα μπροστά. Ανάλογα ποιος είναι σε πιο καλή κατάσταση και με τα χαρακτηριστικά του αγώνα επιλέγεται".

Τον Βρουσάι και τη θέση του δεξιού μπακ: "Πραγματικά δοκιμάζουμε τον Μάριο σε αυτή την καινούρια θέση. Γιατί ο Κένι Λαλά είναι αρκετά επιβαρυμένος και υπάρχουν στιγμές που χρειαζόμαστε παίκτη στη θέση αυτή.

Επίσης ο Ανδρούτσος πήρε τις ευκαιρίες του και μπορούμε να πούμε ότι σε κάποιες περιπτώσεις δεν ανταποκρίθηκε σε αυτό που περιμέναμε. Επομένως ο Μάριος είναι αυτή τη στιγμή η επιλογή μας. Χρειαζόμαστε έναν παίκτη εκεί. Ο Μάριος εκεί θα συνεχίσει να δουλεύει και ίσως είναι εκεί η μελλοντική του θέση".

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

18 σχόλια

  • Ρασκόκι
    Ρασκόκι Σάββατο, 26 Φεβρουαρίου 2022 20:37 Σύνδεσμος σχολίου

    @Παναγιώτης Τιάκας Καλά τα γράφεις αλλά ΧΩΡΙΣ την αντίδραση των οπαδών μέσα στο γήπεδο δεν θα γίνει τίποτα. Το DNA των οπαδών έχει αλλοιωθεί!! Πόυ είναι οι οπαδοί που γιουχάραν τους Φουστερ, Ορμπάιθ, Οσκάρ, κτλ και φόναζαν στον Βαλβέρδε να βάλει τον Στολτίδης μέσα; Γιουχάραν τον Κόκκαλη!! Σήμερα βλέπουν τον Ονιεκούρου με αδιαφορία και χειροκροτάνε μέτα από νίκες με τσούκου τσούκου εναντίων τα καφενεία!! Πως να αλλάξη ο Μαρίνάκης; Εμείς μπορούμε να γράψουμε σελίδες και σελίδες στα σαιτ αλλά οι δουλειά γίνεται ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!!!

  • Nic
    Nic Σάββατο, 26 Φεβρουαρίου 2022 20:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Αφού κάλυψε μόνος του την αύξηση του ΜΚ δεν υπάρχει διαφοροποίηση σχεδίων.Πρωτος στο χωριό, τελευταίος στην πόλη.

  • Άρης χ
    Άρης χ Σάββατο, 26 Φεβρουαρίου 2022 19:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Μάλλον προσπαθείς να μας σπάσεις τα νεύρα η είσαι παντελώς άσχετος με το άθλημα! Ο Τικίνιο παίζει καλύτερα στα άκρα απο το Ελ Αραμπί? Δυστυχώς αλλά ο Τικίνιο είναι άφαντος (αόρατος) όση ώρα παίζει σε αντίθεση με τον Ελ Αραμπί που και τη θέση του ακραίου γνωρίζει πολύ καλά αφού απο εκεί ξεκίνησε την καριέρα του.Η αλήθεια είναι οτι ο μαροκινός έχει ξενερώσει αφού δεν τον ανανεώνουν όπως αυτός θέλει (αν αληθεύει βέβαια , είναι πολλά τα λεφτά για την ηλικία του) και προφανώς εσύ σαν yesman που είσαι εκτελείς τις εντολές της διοίκησης και τον έχεις συνήθως στον πάγκο.Η ομάδα έχει να παίξει κανονική μπάλλα πάνω απο ενα χρόνο τα δε συστήματα σου ταιριάζουν μόνο σε κάτι ομάδες τύπου ρίο άβε και όχι στον Ολυμπιακό.Οσο γρηγορότερα μας χαιρετήσεις τόσο θα είναι καλύτερα για όλους μας.Η δικαιολογία οτι παίρνουμε πρωτάθλημα ίσως και αήτητοι είναι για γέλια αφου στους τυφλούς κυριαρχεί ο μονόφθαλμος! Ξεσκατάρισμα προπονητή και παικτών με τη λήξη της σαιζόν αλλιώς δεν ξαναπατάμε στο γήπεδο.

  • Orgismenos
    Orgismenos Σάββατο, 26 Φεβρουαρίου 2022 16:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Φιλε παναγιωτη τιακα καλα τα γραφεις αλλα αν νομιζεις οτι ο προεδρος θα παρει αποφασεις σε γελασανε εδω μας λενε οτι θα πανε τελικο και αλλα κουλαδεν ιδρωνει το αυτι του φιλε και ουτε θα αλαξει τιποτε. Αρκετα με τα παχια λογια απο διοικιση προπονιτες και τους υπολοιπους στην ομαδα

  • Μιχάλης Α
    Μιχάλης Α Σάββατο, 26 Φεβρουαρίου 2022 16:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπράβο Παναγιώτη, είσαι πραγματικά αγνός φίλαθλος, όπως η συντριπτική πλειοψηφία που γράφουμε στα σάιτ. Πιστεύουμε χωρίς οικονομικό συμφέρον και σκοπιμότητες.
    Ο προπονητής όμως, οι Καρεμπέδες, Μοντέστοι κλπ και οι παίκτες είναι μισθοφόροι, να πάψουμε να τους βλέπουμε ρομαντικά .
    Αυτοί, έρχονται και φεύγουν, ειδικά τα τελευταία χρόνια ελάχιστοι παίκτες έχουν ταυτιστεί με τη φανέλα...

  • Νic
    Νic Σάββατο, 26 Φεβρουαρίου 2022 16:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Ευτυχώς πού είσαι και εσύ και πάμε ταμείο.Ειναι από τά θετικά σου σημεία.Σε ευχαριστώ, λυπάμαι που δεν παίζουμε Ευρώπη, αλλά δεν απογοητεύομαι γιατί ο χρόνος γάρ εγγύς για την νέα Ευρωπαϊκή χρόνια.Μην φύγεις ακόμα,σε στηρίζουμε.

  • G7
    G7 Σάββατο, 26 Φεβρουαρίου 2022 15:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Βαλβερδε χάπι για αυτοπεποιθηση και για τα μάτια.

  • Παναγιώτης Τιάκας
    Παναγιώτης Τιάκας Σάββατο, 26 Φεβρουαρίου 2022 14:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Κύριε Μαρινάκη, σαν αγνος φιλάθλος του ολυμπιακού στο έχω ξαναγράψει και στό έχω ξαναπεί:
    Ότι αν θες να ξανακάνεις ομάδα όπως πραγματικά την αξίζει ο ολυμπιακός και την ονειρεύονται όλοι οι φίλαθλοι του ολυμπιακού τότε κανε το αυτό με ενέργεις πράξεις και αποδείξεις,.
    αν όμως σκέφτεσαι μόνο Κερδοσκοπία και business για την ομάδα μας αυτή την ιστορική ομάδα που αγαπάμε και αγάπησαμε τρελα, αυτή την δοξασμένη ομάδα του ολυμπιακού,τότε είσαι τελείως λάθος.
    Είναι καλύτερα πλέον Να ψάξεις να βρεις ένα νέο αγοραστή για την ομάδα , ένα νέο επενδυτή που θα έχει πραγματικά όραμα αληθινό και γενναίο.
    να ξαναφτιάξει αυτη την δοξασμένη ιστορική ομάδα του ολυμπιακού και να την ξανά φέρει εκεί που της αξίζει. Στην κορυφή και στην ελιτ της Ευρώπης.
    Και να έρθει πραγματικά άξιος προπονητής μαζί με άξιους παίκτες που να αξίζουν και να τιμούν την φανέλα του ολυμπιακού όπως την Την τίμησαν και την δόξα παιχταράδες του ολυμπιακού στο παρελθόν που σ’ αγαπήσαμε και δεν θα τους ξεχάσουμε ποτέ.
    Αυτοί οι παίκτες σήμερα που βλέπουμε Με μερικές μεμονωμένες εξαιρέσεις όπως ο παιχταράς έλα Ράμπι και ο Βαλμπουενά όλοι υπόλοιποι είναι δυστυχώς Όπως τους αποκάλεσατε κι εσείς Χάρτια υγειας Β κατηγορίας, είναι δυστυχως παρτάλια που βλέπουμε σήμερα και ξεφτιλίζουν Την ομάδα μας τον ολυμπιακό και δεν άξιζαν ποτέ να έρθουν στην ομάδα και να φορέσουν αυτή τη φανέλα. και να κοροϊδεύουν αυτή τη φανέλα του ολυμπιακού και μαζί την ομάδα και μαζί όλους τους φιλάθλους του ολυμπιακού μαυτους μαζί κι εμένα μαζί. Αυτό το ρεζιλίκι Κατά της ομάδας μας του ολυμπιακού δεν το ανεχόμαστε άλλο και ζητούμε γενναίες αποφάσεις εδώ και τώρα:
    η θα ξανακάνετε την ομάδα όπως της αξίζει με γενναίες αποφάσεις και αλλαγές ριζικές με παίκτες αξίας και άξιο προπονητή ή όπως είπα να ψάξετε και να βρειτε νέο επενδυτή. Και να μη μου πει κανείς ότι Ότι δεν υπάρχουν άλλοι επενδυτές και δεν αγαπούν άλλη την ομάδα του ολυμπιακού αυτό είναι αστείο και ανέκδοτο.

    Διοτι Μας κόπηκε η μπάλα εδώ και μια δεκαετία διότι βλέπαμε ένα αισχρό ποδόσφαιρο που μας έπιανε υπνηλία και αηδία και δεν έχει να κάνει καμία σχέση με την δοξασμένηομαδα του ολυμπιακού που αγαπήσαμε που ζήσαμε Που είδαμε με τα μάτια μας και θέλουμε πάντα να βλέπουμε αυτό το θέαμα που είδαμε πάντα.


    Με το να παίζει ομάδα τέτοιο αισχρό ποδόσφαιρο όλη τη δεκαετία που μας κόπηκε η μπάλα επαναλαμβάνω εκτός από μια περίοδο όπως είπα που Που αποκλείεται με την Άρσεναλ οι άλλες η περίοδος περίοδος ήταν αισχρές και δεν θέλουν να τις βάζουμε άλλο στο μυαλό μας. Αυτή είναι η αλήθεια αυτή είναι η πικρή πραγματικότητα.

    Διότι το να κατορθώνει αυτή η ομάδα να κερδίζει πρωταθλήματα και κύπελλα με ανύπαρκτους αντιπάλους χωρίς καμιά ανταγωνιστικότητα αυτά τα πρωταθλήματα κι αυτούς τους τίτλους δεν μπορώ να το πανηγυρίσω· εγώ θα τα πανηγυρισω όταν βλέπω να παίζει μπάλα να την χαίρεται ο κόσμος. να γράφουν όλοι παντού σε όλα τα social media ότι είμαστε ευχαριστημένοι και βλέπουμε και απολαμβάνουμε μπάλα . αλλά όπου να διαβάζεις και όπου να δεις και όπου να ακούσεις παντού όλοι οι φίλαθλοι του ολυμπιακού είναι αγανακτισμένοι και ζητούν μόνο ένα πράμα θέλουμε να ξαναδούμε μπάλα κύριε Μαρινάκη.
    αυτό που βλέπουμε είναι αισχρό είναι ντροπιαστικό δεν είναι θέαμ του ολυμπιακού είναι ντροπή αυτό που βλέπουμε σήμερα· να ξεφτιλιστεί ομάδα από βουλγαρικά χωριά από Αταλάντης και από Φρανκφούρτη ·
    που η Φρανκφούρτη επαναλαμβάνω ζούσε και δούλευε και αγωνιζότανε για να αποφύγει τον Υποβιβασμό.
    Δεν είχε κάνει ούτε μία νίκη και με μας κατόρθωσε και κέρδισε με 31 που το σκορ επαναλαμβάνω έπρεπε να ήτανε 6-1είναι οι 7-1 άλλο εκτός θαύματος γλίτωσε με την συντριβή και όμως Δεν δεν κουνήθηκε μύγα.
    Παίζαμε στον παναθηναϊκό και μας έπαιζαν τα πιτσιρίκια του παναθηναϊκού μονότερμα και όμως κανείς δεν είπε τίποτα · τίποτα δεν κουνήθηκε τίποτα ·
    και παίζαμε με τους ιταλούς που έβλεπα το βίντεο στην Ιταλία και μας κάνανε μία φάση μετά την άλλη και εγώ στον τελικό σκορ 2-1υπέρ της Αταλάντα μόνο που μπορούσε να ήτανε 6-1 η 7-1 αλλά πάλι κανείς δε μιλούσε τίποτα.
    Όχι αυτός δεν είναι ολυμπιακός κύριε Μαρινάκη ή θα πάρετε γενναίες αποφάσεις να υπάρξει αλλαγή ή όπως είπαμε πρέπει να αποχαιρετήσετε την ομάδα και να ψάξετε να βρείτε καινούργιο αγοραστη, καινούργιο επενδυτή για να ξαναδούμε πάλι μπάλα, αυτά.

    καλημέρα σας με υγεία, και Ειρήνη και Αγάπη θεέ μου σε όλο τον κόσμο.

  • pan
    pan Σάββατο, 26 Φεβρουαρίου 2022 12:03 Σύνδεσμος σχολίου

    o ανθρωπος απλα εξυπηρετει τα συμφεροντα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ οσφπ και ΟΧΙ τα συμεφεροντα της ομαδας του ολυμπιακου μας..ειναι ο υπαλληλος που ο μαρινακης εψαχνε μαζι με μοντεστο καρεμπε και τους κορακες μανατζαραιους να εχουν κανει τον θρυλο ενα σουπερ μαρκετ παιχτων κυριως απο αφρικη .οτι του πουν κανει..ο ακιμπου θα μεινει για παντα στην ανδεκαδα μεχρι να πουληθει..το ιδιο και οποιος αλλος ΠΡΕΠΕΙ να πουληθει..αυτο ειναι και τιποτα αλλο..αλλιως ο συγκεκριμενος προπονητακος θα ειχε φυγει χθες..να στε σιγουροι...

  • Red7arrow
    Red7arrow Σάββατο, 26 Φεβρουαρίου 2022 03:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Θες να βρεις αυτοπεποίθηση? Βάλε μέσα Ανδρούτσο! Χάχαχαχα ρε χαλβά! Τι αυτοπεποίθηση και τρίχες?!?!? Με αυτούς που έχετε μαζέψει στην ομάδα και εσένα τον Καταλαθος προπονητή της φακής, μόνο τρόμο νιώθουμε. Και χαλάμε τα λεφτά μας στα κολυρια!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more

Με 1.70 στην Τούμπα, Ρέιντζερς και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (28/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...

Συγχαρητήρια στη Μπάρτσα, όντως τώρα;

Την ήττα την αντέχω όταν ο αντίπαλος είναι ανώτερος και...