roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Έχουμε αποδείξει ότι είμαστε σκληροί»

underarmor
redwell

Μια... μάχη χάθηκε αλλά ο "πόλεμος" με τη Μπάρτσα με φόντο ένα εισιτήριο για το F4 του Βερολίνου συνεχίζεται για τον Θρύλο ο οποίος την Μεγάλη Πέμπτη (02/05, 19:45) φιλοξενεί τους Καταλανούς και αν το επιτρέψει η διαιτησία θα κάνει το 2-2 στη σειρά, με τον Γιώργο Μπαρτζώνα να τονίζει αρχικά για το Game-3 που χάθηκε:

«Είναι η επομένη μιας δύσκολης ήττας για εμάς. Έτσι όπως εξελίχθηκε ήταν ένα ματς που θα μπορούσαμε εύκολα να έχουμε πάρει. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες μέσα στο ματς, αλλά όλες οι αποφάσεις στο τέλος, των αντιπάλων και οι δικές μας, κατά κάποιο τρόπο ήταν εναντίον μας.

Θέλω να πω πως θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει καλύτερες αμυντικές επιλογές ή να είχαμε βάλει το τελευταίο σουτ ή να είχαμε βάλει μια βολή ή να μην είχαμε κάνει αμυντικό λάθος συνεννόησης να δώσουμε τρίποντο στον Αμπρίνες στους 5 πόντους.

Ξέρουμε πως η Μπαρτσελόνα είναι πολύ καλή, πολύ δυνατή, ταλαντούχα και πολύ έμπειρη ομάδα και κάθε λάθος που κάνεις το πληρώνεις. Δεν στο συγχωρά. Παρότι το επίπεδο του χθεσινού αγώνα ήταν ένα κλασσικό παιχνίδι πλέι οφ στο οποίο κάθε κατοχή μετρούσε, τελικά παράταση το χάσαμε όπως το χάσαμε. Αυτή τη στιγμή πρέπει να ανασυγκροτηθούμε.

Έχουμε αποδείξει ως ομάδα ότι είμαστε σκληρή. Θα κοιτάξουμε να κερδίσουμε το τέταρτο ματς και να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε, με στόχο να βάλουμε την πίεση στην πλευρά της Μπαρτσελόνα.

Αυτή τη στιγμή η πίεση είναι σε εμάς, αλλά θεωρούμε πως έχουμε την ομάδα, έχουμε το ταλέντο, έχουμε τη νοοτροπία να «χτυπήσουμε» το ματς αύριο και αν είμαστε και λίγο πιο τυχεροί, γιατί σίγουρα και η τύχη παίζει ρόλο σε αυτά τα πράγματα, να πάμε να κερδίσουμε στην Βαρκελώνη».

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

5 σχόλια

  • ΝΙΚ
    ΝΙΚ Πέμπτη, 02 Μαΐου 2024 17:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Όσα φάμε κι όσα βάλουμε .Δεν έχουμε επιθετικό ταλέντο λες για δύο σούπερ αν ο ένας είναι ο Έβανς π άλλος μπορεί να είναι ο Ντορσει.Τριαρι για μένα ο Πιερ είναι ιδανικός και μου αρέσει σουτ έχει παίζει μακρυά και κοντά στο καλάθι.Ομως ο Ολυμπιακός ελπίζει ότι Ιανουάριο θα γυρίσει ο Σάσα.

  • Ανδρέας Ικαρία 7
    Ανδρέας Ικαρία 7 Πέμπτη, 02 Μαΐου 2024 17:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Τα μισά να ήξερε από εσάς ο κοουτς λογικά θα πηγαίναμε τώρα για θρι πιτ!

  • Panos7
    Panos7 Πέμπτη, 02 Μαΐου 2024 14:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Αφού διάλεξες Μπαρτσελόνα ( εδώ υπάρχει μεγάλο μίσος Μπαρτζώκα - Μπαρτσελόνα ) απέδειξε ότι μπορείς να αποκλείσεις την ομάδα του Bodiroga. Δεν σου άρεσε η εκδρομουλα στο εξοχικό της Μονακό.

  • Όσα φάμε και όσα βάλουμε
    Όσα φάμε και όσα βάλουμε Πέμπτη, 02 Μαΐου 2024 11:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Και ατάλαντοι έχετε αποδείξει ότι είστε γι αυτό θα αποκλειστούμε...

    Λοιπόν στα γρήγορα. Ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι χρειάζεται:

    Να διώξει τον Κααναν και να πάρει δύο διάρια με έφεση στο σκοράρισμα (ο ένας αν γίνεται να έχει και λιγο την δημιουργια διοτι ο Γκος δεν)... και ενα τριαρι που να ειναι αθλητικο (τυπου Ντιαλο, Πιερ, με καλό σουτ, καλύτερο από αυτό που έχουν όλα τα τριάρια μας τώρα). ΜακΚισσικ στο καλό. Μπραζντεϊκις...μου δειχνει ο κοουτς πως δεν τον υπολογιζει για του χρονου αλλα καποιος ειχε την αγια επιφοιτηση να τον κλεισουμε με κλειστο 3ετες οποτε φατε τον στην μαπα τωρα.

    1. Καάναν μιλάς πολύ και στα κρίσιμα σε ψάχνει η Νικολούλη

    2. Ραϊτ και Πίτερς όσα βάζουν μπροστά τα τρώνε πίσω.

    3. Γουοκαπ ειναι παιχτης Γιουροκαπ σε αυτη τη σειρα

    4. Φαλ αγορι μου εισαι 2.20 και ενα ριμπαουντ δεν μπορεις να κατεβασεις...

    5. Δεν βγηκε ο πρωτος χρονος της επενδυσης μας στον Μιλου... Ας ελπισουμε του χρονου να παιξει

    6. Γκος αγορι μου μην εισαι κοτα και κανε καμια πασα σωστα

  • Objective
    Objective Πέμπτη, 02 Μαΐου 2024 08:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν αρκει η σκληραδα κοουτς , πρεπει να παιξουμε σωστο μπασκετ και στο παρκε να βρισκονται παντα οσοι ειναι σε καλη βραδυα . Σε αυτη τη φαση που βρισκομαστε δεν χρειαζεται συντηρηση δυναμεων . Εαν ενας παικτης δειχνει πως ειναι ζεστος πρεπει να παιζει οσο δεν εχει προβληματα με φαουλ . Καναμε 3 πολυ κακα παιχνιδια με πολλα λαθη και αστειες επιλογες στα τελευταια λεπτα . Ας ελπισουμε να δουμε μια διαφορετικη ομαδα αποψε σε σχεση με τα προηγουμενα παιχνδια . Ειναι ανεπιτρεπτο να βρισκεσαι μια ανασα απο το φ4 και να δεχεσαι 3 τριποντα ελευθερα στο πιο κρισιμο σημειο .
    Παμε γερα θρυλε !!!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more

Δύο G/G και Μλάντα Μπόλεσλαβ 1.82

Το κουπόνι της Τρίτης (14/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Χιρόνα υποδέχεται τη Βιγιαρεάλ. Στο πρωτάθλημα Τσεχίας, η Μλάντα Μπόλεσλαβ αντιμετωπίζει...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ήθελε τίτλο την έστειλε για... χΌρτα 2-0

Νίκη και κατάκτηση του τίτλου μέσα στο Καραϊσκάκη ήθελε η...

Γλέντι... Θρύλου 92-75 την ΑΕΚ

Πατώντας το... πόδι στο γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο ο Θρύλος...

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...