roumeliotis

Carwiz

Βάσεις...πρόκρισης ο Θρύλος στο Μπέργκαμο

casino loutrakiou
redwell

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League καλείται να κάνει ο Θρύλος την Πέμπτη (17/02, 22:00, CS2) στο Μπέργκαμο σε ματς των πλέι οφ απέναντι στην ισχυρή Αταλάντα και να βάλει τις βάσεις για να την αποκλείσει την επόμενη εβδομάδα στο Καραϊσκάκη.

Δύσκολη αποστολή και λόγω δυναμικότητας των Ιταλών αλλά και λόγω του μέτριου προσώπου που δείχνει τις τελευταίες εβδομάδες ο Ολυμπιακός, όμως οι ερυθρόλευκοι έχουν τη δυνατότητα για ένα καλό αποτέλεσμα που θα τους επιτρέπει να αισιοδοξούν για τη ρεβάνς.

Σε ότι αφορά τα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς, μία σημαντική παράμετρος για τις τελικές αποφάσεις του είναι το γεγονός πως οι ερυθρόλευκοι έχουν τέσσερις ποδοσφαιριστές στο όριο καρτών. Πρόκειται για τους Μανωλά που κουβαλάει κάρτες από τη Νάπολι, Σισέ, Μπα και Τικίνιο. Αυτό σημαίνει πως, αν δεχτεί κίτρινη κάρτα κάποιος εκ των παραπάνω τεσσάρων, δεν θα παίξει στον αγώνα ρεβάνς στο Καραϊσκάκη.

Μοναδική απουσία των πρωταθλητών ο τραυματίας Γκάρι και οι εκτός λίστας Καρβάλιο και Κανέ, ενώ στην αποστολή επέστρεψαν μετά την επάνοδό τους από το Κύπελλο Εθνών Αφρικής οι Σισέ και Κουντέ.

Από την άλλη η Αταλάντα μπορεί στην έδρα της φέτος να αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα και να έχει νικήσει μόνο στους 3 από τους 13 πιο πρόσφατους επίσημους αγώνες της εκεί, όμως στα τελευταία 5 παιχνίδια τους στο Europa League παραμένει αήττητη. Επιπλέον έχει χάσει μόνο 2 από τα 13 εντός έδρας παιχνίδια της σε νοκ άουτ φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Η μια από αυτές ήταν στο τελευταίο της από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο περσινό Champions League.

Ο 64χρονος Ιταλός τεχνικός των Μπεργκαμάσκι, Τζιανπιέρο Γκασπερίνι, δεν υπολογίζει στους τραυματίες Παλομίνο, Μιραντσούκ και Σαπάτα, όπως και στον Ιλιτσιτς, που είναι εκτός λίστας.

Διαιτητής του αγώνα Αταλάντα-Ολυμπιακός θα είναι ο Σάντρο Σέρερ. Ο 33χρονος Ελβετός ρέφερι είχε διευθύνει στις 5 Φεβρουαρίου 2020 τον πρώτο προημιτελικό Κυπέλλου ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό (2-0).

Φέτος ο Σέρερ σφύριξε σε τρία ματς του Champions League, Κλαμπ Μπριζ-Σίτι (1-1), Ζενίτ-Γιουβέντους (0-1) και Λειψία-Σίτι (2-1). Επίσης ήταν στο Γαλατασαράι-Λοκομοτίβ Μόσχας (1-1) για τους ομίλους του Europa League.

Βοηθοί του στο Μπέργκαμο θα είναι οι συμπατριώτες του Στεφάν Ντε Αλμέιδα και Γιόνας Έρνι και τέταρτος ο Αλεσάντρο Ντούντιτς. Στο VAR θα είναι οι επίσης Ελβετοί Φενταγί Σαν και Μάρκο Φριτς.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

3 σχόλια

  • Κωστας Ρεθυμνο
    Κωστας Ρεθυμνο Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου 2022 20:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλη επιτυχια στο Θρυλο μας....

  • SevenHeaven
    SevenHeaven Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου 2022 20:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Πόσο θα ήθελα να ήμουν σε πέταλο του γηπέδου και να βγάζω την ψυχή μου μέσα από τα συνθήματα για την ομάδα! Πάμε γερά Ολυμπιακάρα μου!

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου 2022 12:58 Σύνδεσμος σχολίου

    ποιες βασεις....3 θα αρπαξουμε και θα μαστε χαρουμενοι.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...