roumeliotis

Carwiz

«Έχουμε έρθει εδώ για να περάσουμε»

casino loutrakiou
redwell

Ο Πέδρο Μαρτίνς ήταν ξεκάθαρος αναφορικά με το στόχο του Θρύλου στο αντάμωμα με την Αταλάντα και δεν μάσησε τα λόγια του τονίζοντας στη συνέντευξη Τύπου ότι ο ίδιος και οι παίκτες του θα παίξουν για την πρόκριση. Πιο αναλυτικά τόνισε...

Για το τι διαφορετικό θα ήθελε να δει σε σύγκριση με το ματς κόντρα στην ΑΕΚ: «Το δεύτερο ημίχρονο δεν μου άρεσε με την ΑΕΚ. Θα έπρεπε να είμαστε πιο προσεκτικοί και πιο συγκεντρωμένοι. Θα χρειαστούμε πιο υψηλά επίπεδα έντασης απέναντι σε μία ομάδα με πολύ καλά επίπεδα φυσικής κατάστασης.

Τα πράγματα στο Europa δεν είναι καινούρια για εμάς. Τώρα δεν μετράει το εκτός έδρας γκολ. Παίζουμε μετά από δύο μήνες με μεγάλη επιθυμία και όρεξη. Επίσης, θα παίζουμε με κόσμο. Έχουμε μεγάλο κίνητρο. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, όμως έχουμε θέληση να επιστρέψουμε στη διοργάνωση. Νιώθουμε την επιθυμία να παίξουμε στην Ευρώπη».

Για την Αταλάντα: «Μία ομάδα πολύ καλή και γρήγορη στην επίθεση. Που δεν επιτρέπει στον αντίπαλο να πάρει εύκολα τη μπάλα. Δύσκολος και δυνατός αντίπαλος».

Για τα εντός έδρας άσχημα αποτελέσματα των Ιταλών: «Για έναν προπονητή δεν είναι ευχάριστο να έχει πολλές αγωνιστικές μέσα στην έδρα της. Η Αταλάντα έχει εξελιχθεί πολύ σε Ιταλία και Ευρώπη. Δεν μετράει το τι κάνει εντός ή εκτός έδρας.

Αυτό που μετράει είναι πως θα αντιμετωπίσουμε έναν δυνατό αντίπαλο. Σκοπεύουμε να εκμεταλλευτούμε τις δύσκολες στιγμές της Αταλάντα.

Έχουμε μεγάλη ανυπομονησία και όρεξη. Θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και με την ταυτότητά μας. Να κάνουμε αυτό που θέλουμε και το χρωστάμε στον κόσμο που θα είναι εδώ και στον κόσμο μας».

Για το τι θα ζητούσε για την Πέμπτη: «Τη νίκη. Γνωρίζουμε την ποιότητα του αντιπάλου αλλά έχουμε έρθει εδώ για να περάσουμε. Αυτό νιώθουμε και αυτό έχουμε έρθει να κάνουμε».

Για την αλλαγή στο εκτός έδρας γκολ και το αν αλλάζει κάτι για εκείνον: «Όχι δεν αλλάζει τα σχέδιά μας. Πιστεύω πως αυτός ο κανονισμός είναι δίκαιος. Ευνοούνται οι καλές ομάδες και αυτές που παίζουν πιο καλά στα ματς.

Ο Ολυμπιακός στη φάση των ομίλων του Champions League ήταν θύμα της αλλαγής. Παρότι όμως μας επηρέασε αρνητικά θεωρώ πως ήταν μία δίκαιη αλλαγή».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

6 σχόλια

  • Πανοπουλος Γιωργος
    Πανοπουλος Γιωργος Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου 2022 11:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Οταν δεν νικας στην Ριζουπολη απο οπου περασαν ολοι,οταν παιζεις ταμπουρι σε Τουμπα και Λεωφορο για να μην χασεις,οταν νικας με τα χιλια ζορια στο Καραισκακη Λαμιες και Παναιτωλικους ,θελει πολυ θρασος να μιλας για προκριση επι της Αταλαντα του φετινου Ολυμπιακου κυριε Πεδρο.
    Καταλαβαινω οτι πουλας τρελιτσα και λες αυτα που θελει να ακουει στα αυτια του ο Προεδρος Βαγγελης,ισως ισως να εννοεις οτι ''με το φαρδος που εχω πολλα μπορουν να συμβουν,οπως να αρχισει να κανει ...ντριμπλες το αρχιπαλτο που μας φορεσες ο Ονιεκουρου..'',αλλα με αυτην την ομαδα που εστησες φετος ,εναν Ολυμπιακο χωρις φυσικη κατασταση,χωρις πτερυγες,με μετριοτητες που η λεξη ντριμπλα ειναι αγνωστη σε αυτους,με αργα κεντρικα χαφ,και εσχατως και χωρις σεντερ φορ καθως ο Ελ Αραμπι εχει κατεβασει ταχυτητες και Τικινιο σεντερ φορ δεν υπαρχει,κρατα και μικρο καλαθι...
    Γιατι το ξεγυμνωμα του ''δημιουργηματος σου'',που απεφυγες να συμβει,σε ολα τα εγχωρια ματς μεσα στο 22,ισως ερθει απο το εξωτερικο..
    Η μηπως ξεχασες την αθλια εικονα μας μεσα στην Φραγκφουρτη με Αιντραχτ και μεσα στην Ολλανδια απο τα δευτερα της Αντβερπ?
    Τι να δειξει στας..Ευρωπας ο φετινος Ολυμπιακος (των ιδιων και ιδιων 14 με 15 παικτων που χρησιμοποιεις)κυριε Πεδρο?Τους γερο Ματιε και μπαρμπα Σωκρατη,η ολους τους υπολοιπους που ολοι μαζι μια ντριμπλα δεν μπορουν να κανουν?

  • antartis_8
    antartis_8 Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου 2022 09:23 Σύνδεσμος σχολίου

    για αυτα τα μάτς είναι μάστορα ο ΜΑρτινς . Αν δε φάμε γρήγορο γκόλ το έχουμε το μάτς . Το πρόβλημα είνια πώς αν κερδίσουμε θα παίξουμε πάλι με 3άδα την Κυριακή στην Ελλάδα . .
    3-4-3 ο Γκασπερίνι . Εμεις πρέπει να πάμε σ 3-5-2 . Και όσο παραξενο κι αν ακουστεί σε κάποιος στο κέντρο πρέπει να είναι , μΜπουχαλάκης-Εμβιλα και μπροστά τους ο ΜΑντι . Στην κορυφή , Ελ Αραμπι και Μασούρας . Μετα το 60 θα χρειαστούν αλλάγες ,Αγκιμπου αντι Μασούρα, , Κουντε αντ Μαντι και Συρλή αντι Μπουχαλάκη φένοντια καλες λύσεις . Αλλαγες θα χρειαστούν και τα 2 ακραία μπάκ που θα τους ψοφίσουν οι της Αταλάντας.
    Πολυ καλη ομάδα η Αταλάντα παίζει κι αυτη πολυ στο transition . Εχει προβλήματα και απουσίες. . Αν της πάαρεις την μπάλα , δεν έχει συγκέντωση στην άμυνα μετα τα δυο λεπτά χάνει την υπομονή της και μαρκάρει αναρχά . Για αυτο χρειάζεται ο Μπουχαλάκης για να μπορέσει να περάσει την μπάλα τη σωστη στιγμη. . Επίσης είνια πολυ ευάλωτη στις κόντα επιθέσης των επιθέσεων της . Επειδη βγάζει πολους παίχτες μπροστα , αν βγάλεις την άμυνα ( και η μπάλα να μείνει στο γήπεδο , όχι άουτ, κορνερ και τέτοια , , σε δύσκολες συνθήκες με καταστάσεις 5 εναντιον 5 ,) στην κόντρα αν είσαιι καλος θα βγείς με κατάσταση 3 εναντιον 3 μπορει να έχεις και πλεονέκτημα .. Αλλα χρεάζεται σωστες επιλογες.
    Ο πιο μεγάλο κίνδυνος είναι να μην ανοίξουμε το γήπεδο . Μην πέσουμε στην παγίδα οι ακραίοι μας και τα στόπερ είναι πολυ πλάγια , γιατι αναίάζουν παίχτες κάθετα απο το κέντρο και δεν σταματιούνται μετα . Πρεπει να έχουμε μια προσέγγισει σαν τον Αντσελότι στο μάτς με την Παρι όποιος το είδε , όσον αφορα το πλάτος του γηπέδου .
    Εχουμε πολλες πιθανότητε σήμερα

  • Θέμης Ζ.
    Θέμης Ζ. Τετάρτη, 16 Φεβρουαρίου 2022 23:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Σχετικά με την κατάργηση του κριτηρίου των εκτός έδρας γκολ, τώρα θα ευνοείται η ομάδα που έχει το δεύτερο παιχνίδι στην έδρα της. Αν χρειαστεί παράταση, θα την έχει στην έδρα της και το πλεονέκτημα αυτό δε θα εξισορροπείται πια με το πλεονέκτημα που είχε προηγουμένως η άλλη ομάδα αν βάλουν π.χ. από ένα γκολ στην παράταση.

  • Νic
    Νic Τετάρτη, 16 Φεβρουαρίου 2022 22:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Προσεχε ακατεργαστε γιατι εδω στην Ελλαδα εχουμε τριωδιο αποκριων και ερχεται η τσικνοπεμπτη η μερα του ψηστη και του ταβερνιαρη.Αυτο εννοεις ,να περάσουμε καλα;

  • Νic
    Νic Τετάρτη, 16 Φεβρουαρίου 2022 22:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Το 9ο θαυμα του κοσμου ακομα το ψαχνουν,ιδου η Ροδος ,ιδου και το πηδημα.Ας ελπισουμε να συνδυασεις και τα δυο .......

  • SevenHeaven
    SevenHeaven Τετάρτη, 16 Φεβρουαρίου 2022 21:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Υπενθύμισε ποιός είσαι αύριο κόουτς! Όλοι μαζί σου!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...