roumeliotis

Carwiz

Καθάρισε... 1-0 την ΑΕΛ ο Ολυμπιακός Β'

casino loutrakiou
redwell

Νίκη με 1-0 για τον Ολυμπιακό Β' κόντρα στην ΑΕΛ σε ματς που έγινε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη για την 3η αγωνιστική της Super League 2 με σκόρερ του αγώνα τον Κωστή.

Οι δύο ομάδες μπήκαν στο παιχνίδι με τους ίδιους περίπου αγωνιστικούς σκοπούς. Να πιέσουν στη μεσαία γραμμή προκειμένου να εμποδίσουν τον αντίπαλο να κυκλοφορήσει σωστά την μπάλα, ενώ παράλληλα επεδίωκαν με κάποια κλεψίματα να «πιάσουν» απροετοίμαστη την άμυνα.

Στο 21’ ο Νίκολιτς γύρισε από τα δεξιά, αλλά Μαρίνος και Βοΐλης απέτυχαν να έρθουν σε επαφή με τη «στρογγυλή θεά» για να τη στείλουν στα δίχτυα. Στο 35’ ο Κινκουέ έβγαλε τη βαθιά μπαλιά, ο Μπα «τσίμπησε» με το κεφάλι , η σύγκρουση με τον Θεοδωρόπουλο του στέρησε το πλεονέκτημα στη δεύτερη καλή στιγμή της ομάδας του Πειραιά στο ματς.

Δτο 43’ ο Βοΐλης βρέθηκε σε θέση βολής από τα αριστερά της περιοχής, με τον γκολκίπερ της ΑΕΛ να μπλοκάρει. Οι φιλοξενούμενοι, στη μοναδική φορά που απείλησαν, είδαν τον Τζολάκη να πέφτει στη γωνία του και να αγκαλιάζει την μπάλα από το σουτ του Νικολιά.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με την είσοδο του Μαυρούδη , ο οποίος πήρε τη θέση του Σαπουντζή. Στο 64’ ακολούθησαν ακόμα δύο κινήσεις από τον Ιμπαγάσα με τους Κίτσο, Κωστή να μπαίνουν αντί των Μαρίνου και Βοΐλη, αντίστοιχα.

Ενδιάμεσα και συγκεκριμένα στο 58’, μετά από εκπληκτική ατομική ενέργεια του Μπα, ο Νίκολιτς επιχείρησε το σουτ από τα όρια της περιοχής, ωστόσο η μπάλα δεν έφυγε με δύναμη από τα πόδια του Σέρβου, δίνοντας την ευκαιρία στον Θεοδωρόπουλο να μπλοκάρει.

Στο 73’ ο Ξενιτίδης έβγαλε στην αντεπίθεση την ομάδα του, ο Κίτσος επιχείρησε το σουτ από τα δεξιά, όμως και πάλι ο γκολκίπερ της ΑΕΛ μπλόκαρε. Τρία λεπτά αργότερα ο Κωστή με σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι. Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε στο 76’ με τον Τζολάκη να διώχνει εκπληκτικά με το ένα χέρι το σουτ του Όγκμποε.

Ο Ολυμπιακός μετά το πρώτο δεκάλεπτο του δευτέρου 45λεπτου αρχικά ισορρόπησε και εν συνεχεία πήρε τα ηνία. Μάλιστα, κατάφερε να μετουσιώσει την υπεροχή του σε γκολ στο 79’, έχοντας και την τύχη με το μέρος του.

Ο Ξενιτίδης έβγαλε τους «ερυθρόλευκους» στην επίθεση, ο Μπα έστρωσε στον Κωστή και ο τελευταίος με σουτ έξω από την περιοχή έγραψε το 1-0, καθώς η μπάλα χτύπησε στο πόδι του Αμπούντ πριν καταλήξει στο βάθος της εστίας.

Ολυμπιακός (Αριέλ Ιμπαγάσα): Τζολάκης, Νίκολιτς, Κινκουέ, Μπαγκαλιάνης, Αποστολόπουλος, Ξενιτίδης, Σαπουντζής (46’ Μαυρουδής), Σουρλής, Μαρίνος (64’ Κίτσος), Α. Μπα (90’ Ντόι), Βοΐλης (64’ Κωστή).

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

1 σχόλιο

  • Πανοπουλος Γιωργος
    Πανοπουλος Γιωργος Σάββατο, 20 Νοεμβρίου 2021 19:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Πολυ καλοι και παλι οι Τζολακης,Σουρλης,Μπαγκαλιανης,αλλα αυτος που αφησε πολλες υποσχεσεις σημερα ειναι ο Κινκουε.Αν το παιδι δουλεψει σκληρα,θα βγει.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more

Με 1.70 στην Τούμπα, Ρέιντζερς και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (28/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...

Συγχαρητήρια στη Μπάρτσα, όντως τώρα;

Την ήττα την αντέχω όταν ο αντίπαλος είναι ανώτερος και...