roumeliotis

Carwiz

«Γήπεδο με μικρότερες διαστάσεις...»

casino loutrakiou
redwell

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Θρύλος στη Λαμία με το 1-2 σε ένα ματς πάντως που οι πρωταθλητές δεν ήταν ανώτεροι και μάλλον σούπερ χαρούμενοι θα πρέπει να είναι με το διπλό.

Ο Πέδρο Μαρτίνς τόνισε μετά το τέλος του ματς ότι σε τέτοιο γήπεδο πρέπει να έχεις υπομονή λόγω των διαστάσεών του, κάτι που προφανώς... δυσκόλεψε τους Πειραιώτες:

«Πολύ δύσκολη νίκη. Πρέπει να έχεις μεγάλη υπομονή σε αυτό το γήπεδο, γιατί οι διαστάσεις είναι μικρότερες. Πρέπει να πιέζεις ψηλά και το κάναμε. Ηταν μια δύσκολη επικράτηση.

Ήμασταν πολύ αποτελεσματικοί, γιατί κάναμε λιγότερες φάσεις από την πρεμιέρα με τον Ατρόμητο και όμως σκοράραμε δύο γκολ. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

32 σχόλια

  • Βασιλης
    Βασιλης Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021 16:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Το ιδιο γηπεδο εχει η Λαμια.
    Πιο δεμενη ομαδα ομως .Εμεις πρεπει να μπενουμε δυνατα σε ολα τα παιχνιδια αλιως θα εχουμε χαμενους βαθμους.θα δειξη ειναι νωρις ακομη.
    Αυτη η δηλωση λαθος.

  • GEO
    GEO Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2021 18:32 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΑΡΚΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΡΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΗΝ ΧΩΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΠΡΟΧΕΙΡΑ ΔΥΟ ΕΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟΤΡΑΧΑΛΕΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΕΒΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΟΠΟΥ ΤΑ ΜΙΣΑ ΣΟΥΤ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑ Η ΜΠΑΛΑ ΕΣΠΑΓΕ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΚΕΡΚΙΔΑ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑΣ ΜΑΝΤΡΟΤΟΙΧΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΡΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΘΥΜΙΖΑΝ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΛΛΑ ΡΕ ΠΕΔΡΟ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΓΗΠΕΔΑ ΕΠΑΙΖΕ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕ ΕΞΑΡΕΣ ΤΕΣΣΑΡΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΙΖΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΛΚΥΣΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΩΡΑ ΣΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?

  • Djredbul07
    Djredbul07 Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2021 11:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Μυαλό με μικρές διαστάσεις!!!
    ( Ξανά όπως στην 1τη χρονιά του.. )

  • Johnker7
    Johnker7 Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2021 11:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Panagiotispana συμφωνω μεχρι κεραιας!Ωρες ωρες καθομαι κ λεω ειμαι αμπαλος για να μη βλεπω το μεγαλειο του Μαρτινς... Δε θελω να φυγει(θα φερουν χειροτερο σιγουρα)αλλα να κανει τα βασικα.9 παιχνιδια φετος κ να παιζουμε σαν τον Βραδυποριακο ?Να μας γλεντανε απιθανα χωρια ευρωπης κ παραλιγο κ της Ελλαδας(με καθε σεβασμο στη Λαμια κ εγω Βολιωτης ειμαι)?Κατι γινεται στην ομαδα περιεργο...

  • Ντίνος
    Ντίνος Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2021 11:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Μάρτινς φέτος όπως πάει θα καταντήσει Λουτσέσκου .... ΑΣΕ ΤΑ ΚΟΥΦΑ ΡΕ COACH ΚΑΙ ΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

  • Πανοπουλος Γιωργος
    Πανοπουλος Γιωργος Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2021 11:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Θα μπορουσε απλα να πει ''ειμασταν κακοι, εχουμε δουλεια πολυ μπροστα μας για να βελτιωθουμε''.Ποιος θα τον κατηγορουσε ?Κανεις.Προπονητης που ερχεται απο δυο σερι πρωταθληματα ειναι.Και ομως ο εγωισμος του ,δεν τον αφηνει να παραδεχθει και τα λαθη στις μεταγραφες,και τα ολοφανερα λαθη στην προετοιμασια,και τα λαθη στις επιλογες της ενδεκαδας.
    Οταν ηρθε,τα δυο πρωτα χρονια,εκανε τα μεν καλοκαιρια διπλες βαριες προπονησεις επι ενα μηνα σερι και μετα το γυρναγε σε μονες μεγαλης εντασης και διαρκειας.Ακομη και οταν ερχοταν καποια μεταγραφη τους εβαζε μονους με τον Μουρικη να τρεχουν και να ξεπατωνονται πριν μπουν στο προγραμμα των υπολοιπων.Θυμαμαι αυτο να συμβαινει και με Γκιγιερμε,Χασαν την πρωτη χρονια και με τον Σεμεδο οταν πρωτοηρθε την δευτερη χρονια .Απο περυσι αρχισε τα πολλα ρεπο ,τις συνεχομενες αποθεραπειες,τις μονες χαλαρες προπονησεις.Εδω εχει τους Τικινιο και Λοπεζ φανερα υπερβαρους αλλα δεν τους εκαναν ποτε ατομικη προπονηση,πριν μπουν στο γκρουπ των υπολοιπων.
    Εχει αλλαξει ο Μαρτινς.Βαρεθηκε?Γιατι εμεινε χωρις στοχους ,καθως πρωταθληματα ηδη πηρε και στην Ευρωπη δεν υπαρχουν και φετος προυποθεσεις για κατι ιδιαιτερο με την ομαδα?
    Οι συνεχομενες αποτυχημενες μεταγραφες τον βραχυκυκλωσαν σε σημειο να μην μπορει να καταστρωσει ενα πλανο αναπτυξης η αμυνας?
    Η διοικηση καλα θα κανει να αρχισει να ψαχνεται για τον επομενο προπονητη.
    Αλλωστε και μονο η παρουσια του Παπασταθοπουλου στο κεντρο της αμυνας,που απο την ωρα που πηρε φανελα βασικου δεν εχει σταματησει η τρικυμια πισω και οι τελικες των αντιπαλων,ειναι εγγυηση απο μονη της οτι ερχονται δυσκολες νυχτες για την ομαδα σε ντερμπυ,ευρωπαικα και εκτος εδρας ματς...

  • Άρης
    Άρης Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2021 10:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Στο ιδιο γηπεδο περσι ο φωτεινος πιναξ εγραψε 0-6

  • CRISTOFOROS
    CRISTOFOROS Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2021 10:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Μου θυμίζει κάποιον άλλο, ρίχνει τις ευθύνες αλλού. Τέτοιο χάλι, τέτοιοι μέτριοι παίκτες δεν ξανάγινε, που τους βρήκε τελικά.

  • τακης
    τακης Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2021 10:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Για τον φίλο που έγραψε παραπάνω ότι το μικρό γήπεδο ευνοεί την ομάδα που επιτίθεται , να σημειώσω ότι δεν είναι ακριβώς έτσι. Στο μικρό γήπεδο το παιχνίδι κρίνετε κατά πολύ στη δύναμη και στο 1 εναντίον 1, δηλαδή στις προσωπικές μονομαχίες. Επίσης ο ολυμπιακός ελλείψει και φορτούνη στηρίζει πολύ το παιχνίδι του από τα πλάγια ( άλλωστε φαίνεται και από τις μεταγραφές που έκανε ) , αλλά αυτό απαιτεί να υπάρχουν και ανοικτοί χώροι, πράγμα το οποίο δεν είναι εύκολο όταν οι διαστάσεις του γηπέδου είναι μικρές. Μια ομάδα με αμυντικό προσανατολισμό είναι δύσκολο να την διασπάσεις σε μικρό γήπεδο.

  • panagiotispana
    panagiotispana Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2021 08:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο πιο υπερεκτιμημένος προπονητής στην ιστορία του Ολυμπιακού. Η ασυλία που έχει αυτός ο προπονητής δεν την είχε ούτε ο Μπάγεβιτς, αλλά ούτε και ο Βαλβέρδε. Και αναφέρω τον Σερβοέλληνα και τον Βάσκο επειδή αυτοί είναι οι κορυφαίοι προπονητές στην ιστορία της ομάδας. Ο Μαρτίνς δεν θα τους ξεπεράσει ποτέ. Τον έδιωξαν από την Γκιμαράες και οι φίλαθλοι πανηγύριζαν. Ένας μέτριος προπονητής είναι και τίποτα παραπάνω. Ούτε καν κριτική δεν του ασκούν (οργανωμένοι και ρεπόρτερ) αλλά για ποια κριτική μιλάμε. Εδώ τον έβγαλαν και καθηγητή. Αν είναι ποτέ δυνατόν. Μόνο στον Μπαρτζώκα ξέρουν να μουρμουρίζουν. Βλέπετε, στο μπάσκετ ειναι άλλα τα κόζα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...

Συγχαρητήρια στη Μπάρτσα, όντως τώρα;

Την ήττα την αντέχω όταν ο αντίπαλος είναι ανώτερος και...