roumeliotis

Carwiz

Ελεύθερος με εγγύηση 10.000 ευρώ

casino loutrakiou
redwell

Ο Ρούμπεν Σεμέντο αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία την Πέμπτη (02/09), με εγγύηση 10.000 ευρώ και μάλιστα χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο, κάτι που προκάλεσε τεράστια χαμόγελα στον ίδιο που νιώθει δικαίωση για τις βαριές κατηγορίες που αντιμετώπιζε.

Με απόφαση του ανακριτή και εισαγγελέα ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού αφέθηκε ελεύθερος, χωρίς περιοριστικούς όρους και με χρηματική εγγύηση 10.000 ευρώ.

Ο ποδοσφαιριστής οδηγήθηκε στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων προκειμένου να απολογηθεί για την κατηγορία του ομαδικού βιασμού.

Η απολογία του 27χρονου διεθνή Πορτογάλου στην ανακρίτρια διήρκησε περίπου 2,5 ώρες και σύμφωνα με πληροφορίες, αρνήθηκε το αδίκημα που του αποδίδεται...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

5 σχόλια

  • TG
    TG Πέμπτη, 02 Σεπτεμβρίου 2021 20:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Θέλω να πιστεύω ότι θα γίνει κάτι πανομοιότυπο με τη σεζόν που ήρθε.Να ξυπνήσει δηλαδή και να μετανιώσει για τις πράξεις του.Ας ελπίσουμε να ξυπνήσει όμως μια και καλή.

  • Παναγιώτης Τιάκας
    Παναγιώτης Τιάκας Πέμπτη, 02 Σεπτεμβρίου 2021 20:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Όλη την ημέρα περίμενα την αθωωτική σου απόφαση, Ρούμπεν Σεμέδο και χαίρομαι πολύ που είσαι τώρα ελεύθερος και σου εύχομαι σε λίγο να αθωωθείς και πλήρως.

    Στη Γερμανία καμία Γυναίκα ,καμία Νεαρή Κοπέλα κάτω των 18 ετών δεν μπορεί να μπει μέσα ούτε σε μία Ντισκοτέκ αν δεν δείξει την Αστυνομική της Ταυτότητα για την ακριβή Εξακρίβωση της Ηλικίας της στους Security που στέκονται πάντα μπροστά από την Πύλη της καθε Ντισκοτέκ η οποιαδήποτε Νυχτερινού club.

  • Kevin7
    Kevin7 Πέμπτη, 02 Σεπτεμβρίου 2021 20:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Σεμεδο παικταρα εγώ σε γουστάρω ότι και να λένε κάποιοι!! Μακάρι να μείνει στην ομάδα, είναι ο ποιοτικότερος αμυντικός που είχαμε μετά τον Μελμπερκγκ.. εντωνεταξυ του χρεώνουν άδικο αποκλεισμό της ομάδας και στο καπάκι ανύπαρκτη απόπειρα κακοποίησης.. χαράς το κουραγιο σου ρε μάγκα!!!

  • pan
    pan Πέμπτη, 02 Σεπτεμβρίου 2021 19:50 Σύνδεσμος σχολίου

    καταλαβαινετε σε τι εποχη ζουμε ποσο ευκολα μπορει ενας ανθρωπος πλεον να διασυρθη μεσω των σοσιαλ μιντια..και το αναποδο..ποσο ευκολα μπορει να ανελιχθει..ειναι μια εποχη πολυ περιεργη και ιδιαιτερη και θελει πραγματικα πολυ μεγαλο και σοβαρο φιλτρο προσωπικο του καθενος μας πρωτου κρινουμε με τον εναν η αλλον τροπο την καθε πληροφορια που λαμβανουμε..ακριβως επειδη ειναι καταιγιστικες οι πληροφοριες λογω οτι ετσι λειτουργει πλεον το συστημα το κοινωνικο..εχει χαθει η καθε αξιοπιστια μεσα στον κυκεωνα των πληροφοριων και μονο οι ανθρωποι με ισχυρο και υγιες προσωπικο φιλτρο θα καταφερουν να μεινουν σταθεροι..

  • Gipas 81
    Gipas 81 Πέμπτη, 02 Σεπτεμβρίου 2021 19:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal Πώς το βλέπεις θα πάρουν μπακ ελεύθερο? Και με τον Σεμέδο βλέπεις χρηματικό πρόστιμο από την στιγμή που έμεινε διακοπή συμβολαίου Η 2η ευκαιρία?

    REDGOAL: Δεν ξέρουμε αν πάρουν μπακ. Το βέβαιο είναι ότι ψάχνουν. Για Σεμέντο τώρα, η λογική λέει ότι θα επιστρέψει. Το παρασκήνιο όμως δεν ξέρουμε τι λέει καθώς το ξέρει μόνο ο ίδιος και η ομάδα...

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...