roumeliotis

Carwiz

Και τώρα... προσδεθείτε και απολαύστε

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός έφτασε μια "στροφή" πριν από το τέλος της Regular Season της Euroleague να εξασφαλίζει την 6άδα και να παραμένει ζωντανός στο κυνήγι του πλεονεκτήματος έδρας, έστω και αν οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του.

Η ομάδα ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ από τραυματισμούς, όμως καλώς εχόντων των πραγμάτων, στα πλέι οφς και στην τελική ευθεία της σεζόν θα είναι υπερκομπλέ όσον αφορά στο ρόστερ της.

Και αν συμβεί αυτό, Θεού θέλοντος, τότε μάγκες πραγματικά πιστεύω ότι μπορεί σε σειρά να περάσει κάθε ομάδα που θα βρει στο δρόμο της και να φτάσει για τρίτη σερί σεζόν στο F4 και να διεκδικήσει την κούπα.

Με τους Μιλουτίνοφ-Πετρούσεφ να επανέρχονται εντός των επόμενων 5-6 ημερών σε ρυθμούς αγώνων, με τον Γκος υγιή, τον Κάναν έτοιμο να μπει σε μουντ... πλέι οφς καθώς έχει καιρό να κάνει ματσάρα, ο Θρύλος είναι έτοιμος για απογείωση.

Προσδεθείτε, καθίστε αναπαυτικά και αναμένετε την αρμάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα να μας χαρίσει και φέτος μοναδικές στιγμές ερυθρόλευκης ηδονής, καθώς έχει την ποιότητα και το βάθος πλέον με τις προσθήκες των Πετρούσεφ-Ράιτ-ΜήτρουΛονγκ.

Μια ομάδα συμπαγής, με ξεκάθαρους ρόλους και με το "εμείς" πάνω από το "εγώ", αν μη τι άλλο γουστάρεις να τη βλέπεις. Πού θα φτάσει; Υπομονή και θα φανούν όλα στο παρκέ το επόμενο δίμηνο...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Playmaker

40 σχόλια

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Σάββατο, 06 Απριλίου 2024 22:44 Σύνδεσμος σχολίου

    @Jiannis77 και γω δεν νομίζω ότι υπάρχει πιθανότητα να χάσουμε ματς ηθελημένα. Δεν τα κάνει αυτά η ομάδα και καλά κάνει. Το ξεφτυλίκη της Ρεαλ που για δεύτερη σερί χρονιά ξεφτυλίζει τη διοργάνωση εμείς δε το κάνουμε. Και αυτό η ρεαλ θα το πληρώσει διότι με τον δεύτερο γύρο που έκανε , δεν ήταν ούτε για 6αδα. Άσε που συνήθισαν να χάνουν, και αυτό δε μαζεύεται εύκολα. Ήδη πλέον δε τους θεωρώ φαβορί. Υπάρχουν άλλες πιο σοβαρές ομάδες. Εμείς πρέπει να προετοιμαστούμε σωστά, να προσαρμοστεί η ομάδα στα τελικά συστήματα, διότι πχ καλός ο Μιλου, αλλά χωρίς ματς δεν μπορείς να τον θεωρείς ως τον βασικό σου center, αν δεν κερδίσει τη θέση αυτή μέσα από τους αγώνες. Ο Μπι σίγουρα θα παρουσιάσει εκπλήξεις αυτή τη φορά, με κύρια, την αλλαγή ρυθμού και την εκδήλωση περισσότερων επιθέσεων. Πρέπει να τρέξουμε, έχουμε το πλεονέκτημα με πλήρες ροστερ και τους συνεχόμενους αγώνες. Για φ4 είναι νωρίς ακόμα, αλλα ματς αυτά, άλλες δυκολίες.

  • Jiannis77
    Jiannis77 Σάββατο, 06 Απριλίου 2024 19:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Ναι φίλε Deathstroke7, ήταν κατανοητό ότι εννοούσες παρασκηνιακά την αποδυνάμωση της Μακάμπι. Πιθανότατα ισχύει αυτό, αλλά ευελπιστώ ότι δεν θα είναι τόσο εξόφθαλμο το σπρώξιμο στα βαζελάκια στα πλέι-οφ. Μακάρι να ξεφουσκώσουν οι "σούπερμαν" του Ποα, αφού έχουν τραβήξει κουπί όλη την χρονιά. Η σουπερμαντολίνη όμως της Βιανεξ κάνει θαύματα...

    Καλά, άμα δούμε και την Ρεάλ να αδικείται με δαύτους, δεν υπάρχει ελπίδα...

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Σάββατο, 06 Απριλίου 2024 18:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Βελιγράδι φίλε ο μόνος μου προβληματισμός είναι σε τι κατάσταση θα είναι ο πραγματικός μεγάλος σταρ της διοργάνωσης και μιλάω φυσικά για το Ρούμπιο. Αυτό που λέει το Red Goal είναι το πιο σωστό και το Μάιο στο F4 δεν ξέρουμε πόσο καλοί θα είναι, οπότε όσο νωρίτερα τους πετύχεις τόσο καλύτερα. Η Μονακό έχει το μεγαλύτερο βάθος από όλους κατά τη γνώμη μου, έχει φάει νίλες από μας οπότε λες κάπου θα σπάσει, ενώ επίσης ο Ουκρανός έχει δώσει ένα σκασμο λεφτά και θα απαιτήσει τουλάχιστον F4 και στη φετινή διοργάνωση βλέπουμε ότι οι ταχωνογλου σπρώχνονται. Επίσης έχω τη διαίσθηση ότι αν δεν το πάρουμε εμείς θα το πάρει η Μπαρτσελόνα, άρα καλύτερα να τους βγάλουμε από το F4. Οπότε Μπαρτσελόνα.

  • Deathstroke7
    Deathstroke7 Σάββατο, 06 Απριλίου 2024 17:26 Σύνδεσμος σχολίου

    @Jiannis77 Φίλε δεν αναφερόμουν στην δύναμη της Μακάμπι παικτικά. Αναφερόμουν σε αυτό που είπες οτι με Μακάμπι θα υπάρχει σχετική ισορροπία στο θέμα της διαιτησίας. Αν αυτοί δεν έχουν την δύναμη να κρατήσουν τους Αμερικανούς παίκτες τους το καλοκαίρι πως λοιπόν θα εξασφαλίσουν δίκαια διαιτησία? Συνήθως αυτά πάνε μαζί. Πολύ φοβάμαι οτι ακόμα και η Ρεάλ θα αδικηθεί διαιτητικά σε ματς με αντίπαλο τους απέναντι. Ο Παναθηναικός δυστυχώς για εμένα είναι η μόνη ομάδα που έχει ήδη εξασφαλισμένη θέση στο φαιναλ φορ. Και επειδή έχει πολύ καλή αντιμετώπιση από την διαιτησία αλλά και γιατί η Μακάμπι δεν θα έχει έδρα. Το θέμα είναι να υπάρχουν στο φαιναλ φορ 50-50 διαιτησίες που δυστυχώς ακόμα και εκεί το βλέπω χλωμό. Μακάρι βέβαια να κάνω λάθος σε όλα όσα έγραψα.

  • Jiannis77
    Jiannis77 Σάββατο, 06 Απριλίου 2024 16:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε Deathstroke7 δεν μας νοιάζει τι θα κάνουν το καλοκαίρι οι Ισραηλίτες, ας τους χάσουν όλους :)

    Εννοείται πως δεν θα είναι το φαβορί απέναντι στον βάζελο, αλλά δεν θα είναι πρόβατο επί σφαγή όπως θα είναι η Μπολόνια και η Μπασκόνια. Τουλάχιστον η Μακάμπι θα τους κοντράρει στα ίσια, όσο της το επιτρέψουν. Μην ξεχνάμε ότι φέτος τους νίκησε μέσα-έξω (στο Βελιγράδι, όχι στο Τελ-Αβίβ). Επίσης παίζοντας ουσιαστικά εκτός έδρας όλους σχεδόν τους αγώνες κατάφερε να βρίσκεται με άνεση στην 8άδα και παραλίγο στην εξάδα. Έχει πολύ ποιοτικούς παίχτες και υπό άλλες συνθήκες θα είχε περισσότερες πιθανότητες.

    Τώρα θα ξεχωρίσουν τα παιδιά από τους άντρες (κι εμείς πιστεύω έχουμε κακαλάτους)!

  • Deathstroke7
    Deathstroke7 Σάββατο, 06 Απριλίου 2024 16:08 Σύνδεσμος σχολίου

    @Jiannis77 Φίλε η Μακάμπι (αν τελικά παίξει αυτή με τους απέναντι) δεν νομίζω να έχει ιδιαίτερη δύναμη αυτήν την εποχή. Εδώ θα χάσει μάλλον όλους τους πρωτοκλασάτους της παίκτες το καλοκαίρι. Η μόνη μου αμυδρή ελπίδα είναι στο φαιναλ φορ να μην γίνουν ΤΑ όργια και να υπάρχει απλώς μια σχετική αβάντα.

  • Deathstroke7
    Deathstroke7 Σάββατο, 06 Απριλίου 2024 15:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Ειδικά το τελευταίο σφύριγμα υπέρ την Μπάγερν ήταν νομίζω για ξεκάρφωμα. Κατς στην άμυνα (αφού τους αφήνουν), βολές μόλις αρχίζουν τα δύσκολα. Πολλές συμπτώσεις πάντως έχουν μαζευτεί. Πριν ακόμα ξεκινήσει η χρονιά πρόστιμο χάδι για υπέρβαση financial fair play (ή όπως αλλιώς το λένε στο μπάσκετ). Δηλώσεις του στυλ ο Παναθηναικός έχει δικαιολογημένα παράπονα από την διαιτησία τα προηγούμενα χρόνια. Και βέβαια μετά που αρχίζουν οι αγώνες άλλη μια σατανική σύμπτωση. Οι απέναντι να έχουν ταυτόχρονα τα περισσότερα κερδισμένα φάουλ και βολές και ταυτόχρονα να κάνουν τα λιγότερα.
    Δυστυχώς εδώ που έφτασε το πράγμα νομίζω δεν μαζεύεται με τίποτα εκτός αν αντιδράσει η πλειοψηφία των ομάδων της Ευρωλίγκας και δη αυτές που έχουν εγγυημένο συμβόλαιο. Βρήκαμε μάλλον ήδη την επόμενη ΤΣΣΚΑ στον τομέα αντιμετώπισης της διαιτησίας. Μακάρι να κάνω λάθος αλλά προβλέπω οτι τα επόμενα χρόνια θα μας πρήζουν για τον επτάστερο, οκτάστερο, εννιάστερο κλπ. και τι προπονηταράς είναι ο Αταμάν!!! Χαίρω πολύ, με τέτοια διαιτησία και εγώ βγαίνω προπονητής της χρονιάς!

  • Snake7
    Snake7 Σάββατο, 06 Απριλίου 2024 15:43 Σύνδεσμος σχολίου

    @Κοκκινε Δυναστη επι της αρχης δεν διαφωνω. Αν το benefit είναι ξεκάθαρο. Και το benefit με Μονακό για εμένα δεν είναι. Η Μονακό έχει 4 γκαρντ που το καθένα στη μέρα του παίρνει δυνητικά παιχνίδι, όχι μόνο ο Τζέιμς. Λόιντ Κεμπα και Οκομπο είναι αρκετά ποιοτικοί. Επίσης έχει φοβερή αθλητικοτητα που δεν μας ταιριάζει καθόλου.

    Η Μπαρτσα δεν τρομάζει όπως είναι. Το μόνο που τρομάζει μήπως ξυπνήσει ο διαβολάκος ο Ρουμπιο στα πλειοφ γιατί έχει την ποιότητα να το πάρει πάνω του.

    Η διαιτησία ούτως ή άλλως αισχρή ενδέχεται να είναι είτε με τη μία είτε με την άλλη.

    Και δλδ αν δεν πέσουμε ημιτελικό με τη Ρεαλ τι; δεν θα πέσουμε στον τελικο; συνέλθετε με τα σταυρωματα του final4. Δεν έχουν νόημα. Ίσα ίσα προτιμότερο με τον δύσκολο αντίπαλο στο 1ο παιχνίδι ξεκούραστοι...

    Αυτά...

  • Jiannis77
    Jiannis77 Σάββατο, 06 Απριλίου 2024 13:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε Κόκκινε Δυνάστη, πολύ λογικά αυτά που λες, αλλά μήπως τα έχει σκεφτεί αυτά και ο αχώνευτος ο Γιασικεβίτσιους και κατέβει να χάσει στο ΣΕΦ με κατεβασμένα χέρια; Φαντάζεσαι ματς παρωδία να θέλουν και οι 2 ομάδες να χάσουν, για να μην πέσουν με την Μπαρτσελόνα στα πλέι-οφ και με την Ρεάλ (πιθανότατα) στον ημιτελικό;

    Θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός θα παίξει το παιχνίδι που ξέρει κι ότι βγει. Από το παιχνίδι των Τούρκων θα φανεί αν χτυπήσουν ή όχι το ματς.

    Επίσης δεν νομίζω ότι ο Ποα θα έχει εύκολο έργο εναντίον της Μακάμπι. Οι Εβραίοι δεν πιστεύω ότι θα επιτρέψουν (παρασκηνιακά πάντα) το απροκάλυπτο σπρώξιμο από τους διαιτητές και θα υπάρχει σχετική ισορροπία. Επίσης παιχτικά η Μακάμπι έχει την ποιότητα να κοντράρει την ομάδα των 8 μηνών και 6 παιχτών (όπως ορθά τους περιέγραψες).

    Στην τελική, αν αξίζει μια ομάδα να βρεθεί στο Φ4, θα αποδειχθεί στο παρκέ. Συνήθως από τα πλέι-οφ προχωράει η καλύτερη ομάδα, έστω και στις λεπτομέρειες. Το Φ4 είναι μια άλλη ιστορία.

  • Κόκκινος Δυνάστης
    Κόκκινος Δυνάστης Σάββατο, 06 Απριλίου 2024 11:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Φιλε Jiannis 77, αν θελουμε να σηκωσουμε κουπα φετος αντι να το σηκωσει ο βαζελος με χτισμενη μαδα 8 μηνων και 6 παικτων, πρεπει να χασουμε απο την Φενερ ωστε να παιξουμε με την Μονακο που για πολλους λογους ( προϊστορια, φανελα, εδρα, προπονητης, κατωτεροι ψηλοι ), ειναι πιο βατη αντιπαλος. Και το σημαντικοτερο δεν θα πετυχουμε την Ρεαλ στον ημιτελικο, αλλα τους βαζελους που ειναι ευκολοτερη ομαδα.

    Τωρα τα δηθενα δεν επιλεγουμε αντιπαλο για εμενα ειναι γραφικοτητες. Οι περισσοτερες πρωταθλητριες ομαδες εχουν κατακτησει ευρωπαϊκα, επειδη επελεξαν τον πιο βολικο δρομο. Γιατι να ειναι κακο αυτο;

    Αλλιως ας καθησουμε με 3 Ευρωπαϊκα σε 12 φιναλ4 και να λεμε μετα τι μας εφτεξε... Εχουμε δοκιμασει τον "τιμιο" δρομο και δεν μας βγηκε. Φετος που η χρονια ειναι οπως ειναι, ας παμε και απο τον αλλο δρομο. Ομως δυστυχως δεν το βλεπω να γινεται.

    Καλα οσοι λενε να παμε με Μπαρτσελονα γιατι εχει Γκριμαου προπονητη ας γελασω. Η Μπαρτσελονα θα εχει διαιτησια με το μερος της, ειδικα στην εδρα της. Εχει μεγαλυτερο και ποιοτικοτερο ροτσερ απο την Μονακο που σουταρει πολυ καλα τριποντο ( το αδυναμο σημειο μας στην αμυνα ). Η Μονακο εχει πολυ καλο ροστερ αλλα αν της βγαλεις τον Τζεϊμς που ειναι το 60% της επιθεσης, δεν εχει το ιδιο βαθος με την Μπαρτσα και επισης ειναι κακη ομαδα στο σουτ 3 ποντων. Ασε που μπορει να μην παιζει και ο Λοιντ λογω ευπαθειας τραυματισμων...

    Ειναι στο χερι μας να κανουμε την ζωη μας ευκολοτερη και να μην ειμαστε για μια φορα τα καλα παιδια, που θα φτασουν στην πηγη και δεν θα πιουν νερο.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...

Συγχαρητήρια στη Μπάρτσα, όντως τώρα;

Την ήττα την αντέχω όταν ο αντίπαλος είναι ανώτερος και...