roumeliotis

Carwiz

Απίστευτο... κόλλημα Μπαρτζώκα στοιχίζει

casino loutrakiou
redwell

Τρεις φορές κορυφαίος τεχνικός της Ευρωλίγκας είναι ο Γιώργος Μπαρτζώκας και φυσικά όσο μπάσκετ ξέρει αυτός δεν το ξέρει κανένας μας, όμως ώρες ώρες σκέφτεται και λειτουργεί καταργώντας κάθε λογική και κάθε "νόμο" με συνέπεια να περιμένει να... φάει αστακομακαρονάδα ενώ τα υλικά είναι... ελιές, αγγούρι και φέτα.

«Εμείς πρέπει να κάνουμε επανεκκίνηση και να σκεφτούμε τη σκληράδα μας, πνευματικά και σωματικά. Και θα βρω τους παίκτες να το κάνουν αυτό. Είχαμε λάθος προσέγγιση. Οι περισσότεροι παίκτες έπαιξαν κατώτερα της ποιότητάς τους.

Προσπαθούσα να βρω παίκτες που ήταν στο πνεύμα του αγώνα, να εκτελέσουν το πλάνο μας. Κάποιες φορές το έκανα με το ένστικτο κάποιες βάσει πλάνου, όμως, δεν μπορούσα να βρω πολλούς παίκτες σε καλή κατάσταση για να το κάνουν» είπε μετά την ήττα στη Βιτόρια.

Ότι το πλάνο δεν είναι για το ρόστερ που έφτιαξε ή το ρόστερ δεν είναι το ορθό για το πλάνο, δεν του περνά ακόμα από το μυαλό. Δεν ξέρω ρε παιδιά αλλά με τα 2/3 της Ευρωλίγκας σχεδόν συμπληρωμένα, ένας προπονητής της δικιάς του ευφυίας θα έπρεπε να γνωρίζει καλά τί παίκτες έχει και αν μπορούν να κάνουν αυτά που θέλει.

Δεν είναι κακό να αποδεχτεί ότι κάποιες επιλογές τύπου Σίκμα, Μπραζντέικις ακόμα και του Παπανικολάου που φέτος... σέρνεται ή ακόμα και του ΜακΚίσικ που δεν έχει δώσει ακόμα τα αναμενόμενα, δεν του έχουν βγει. Κάποτε, ο δάσκαλος Ίβκοβιτς άλλαξε δυο παίκτες-παλτά με Λο και Ντόρσεϊ και πήρε την Ευρωλίγκα.

Θέλει μαγκιά να αποδεχθείς τα λάθη σου και φυσικά δεν είναι όλοι Ντούσαν Ίβκοβιτς να κάνουν μπαμ-μπαμ δυο μεταγραφές και να παίρνουν την κούπα. Ο Coach-B πρέπει επιτέλους να ξεκολλήσει από αυτά που ο ίδιος θεωρεί αδιαπραγμάτευτα και να προχωρήσει παρακάτω 

"Δεν θα προδώσω εγώ τους παίκτες μου ποτέ" είχε πει πρόσφατα και φαίνεται η κατ' εμέ λανθασμένη οπτική του καθώς θεωρεί προδοσία το να αλλάξεις έναν παίκτη που σέρνεται ή έναν που δεν κόλλησε ποτέ στο πλάνο. Δεν είναι Άγιος Παντελεήμονας ο Ολυμπιακός να μαζεύει κάθε πικραμένο και να περιμένει πότε θα παίξει μπάσκετ. 

Κύριε Σίκμα είσαι εδώ 5 μήνες και παίζεις σαν ξυλοκόπος, μπετατζής, χτίστης και οτιδήποτε άλλο εκτός από μπασκετμπολίστας. Έφυγες με συνοπτικές αγόρι μου, δεν μας κάνεις, θα πάρουμε άλλον στη θέση σου.

Κύριε Μπραζντέικις δεν μπορείς; Δεν κόλλησες και θες κι άλλο χρόνο; Έφυγες δανεικός στην Τραπεζούντα ή στη Καϊσερισπορ πώς τις λένε αυτές τις τουρκικές και τα ξαναλέμε από Αυγουστο στην προετοιμασία. Λιθουανός στο καλό και υπογράφεις τριάρι παιχταρά.

Μπαμ μπαμ χωρίς πολλά πολλά. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν τα κάνει αυτά και μένει να δούμε αν τον προδώσουν οι παίκτες τελικά και την πληρώσει ο Θρύλος μένοντας εκτός 10άδας και χάνοντας ταπεινωτικά τους εγχώριους τίτλους από τον Παναθηναϊκό που δικαιωματικά μετά θα σε ξεφτιλίσει επικοινωνιακά και θα έχει και δίκιο...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Playmaker

57 σχόλια

  • Snake7
    Snake7 Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2024 16:10 Σύνδεσμος σχολίου

    @Redgoal πες την αλήθεια. Δεν βαρέθηκες φέτος λιγο; Να τα γράφεις εσυ απο τον Αύγουστοκαι καθε τρεις κ λιγο, να γκρινιάζουν όλοι και να είναι πασιφανές ότι οι επόμενες κινήσεις θα είναι καλοκαίρι οπότε κι η ομάδα θα πάει σε rebuilding?

    Εδώ ακόμα ο Μητρου δεν έχει παίξει Ευρωλιγκα, και ο Πετρουσεφ παίζει 1/3 παιχνίδια. Θα πάει ο Μπαρτζωκας να πάρει δέκατο ξένο που θα παίξει Μάρτιο, ή θα σκασουν 800χιλ οι Αφοί για να αφήσουν λεύτερο τον συμπαθή ξανθό μουσκουλοφορο οικοδομο;

    Το καλοκαίρι θα παίξει ξεκαθάρισμα. Μέχρι τότε θα ελπίζουμε σε βελτίωση ώστε τουλάχιστον να μην πονάνε τα ματάκια μας

  • TORNADO 7
    TORNADO 7 Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2024 12:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλο μεσημερι και καλη εβδομαδα σε ολη την παρεα. Απο οτι διαβαζω τα αδερφια του Ερυθρου Αστερα πανε για την αποκτηση του Γουένιεν Γκάμπριελ σε μια θεση που εμεις παρα την ελευση του Πετρουσεφ εχουμε ελειμα τοσο αριθμητικο οσο και σε ποιοτητα και εκρηξη / ενεργεια (λεγε με Σικμα). Εχω την αισθηση οτι σε λιγες εβδομαδες παλι θα εχουμε για τον συγκεκριμενο παιχτη τα ιδια σχολια με αυτα οταν δεν πηραμε τον Καμποκλο. Φετος ειμαστε πραγματικα αξιοι των επιλογων μας....

  • Red7arrow
    Red7arrow Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2024 11:30 Σύνδεσμος σχολίου

    RED WINNER μα πως να μην μιλάμε για τα αγωνιστικα;;; όλα αρχίζουν και όλα τελειώνουν στα αγωνιστικα όταν μιλάμε για ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.
    Το μέγεθος αυτής της ομαδας είναι τέτοιο που δεν επιτρέπεται να μιλάμε για διαιτησία όταν δεν έχουμε πρώτα φροντίσει να έχουμε μια ομάδα αντάξια του μεγέθους και της ιστορίας αυτού του συλλόγου.
    Δεν είμαστε ούτε Άρης ούτε Κουλά ούτε Παοκ ούτε ζελες. Αυτοί γκρίνιαζαν μια ζωή για τη διαιτησία και αν τους ρωτήσεις θα σου πουν ότι τόσα χρόνια τους αδικουσαμε. Είχαν βρει μια καραμέλα που την πιπιλουσαν ώστε να κρύψουν τη γύμνια τους και να μειώσουν την αξία τη δική μας.

    Τα ίδια λοιπόν θα κάνουμε εμείς τώρα;;;
    Ξεχνάτε εύκολα. Εγώ δεν θυμάμαι ποτέ να είχαμε ευνοϊκές διαιτησίες. Πάντα μας έκλεβαν πέναλτι και πάντα μας αδικουσαν αλλά επειδή είχαμε ομαδαρες ρίχναμε 3αρες και 4αρες και στο τέλος δεν ασχολούνταν κανένας μαζί μας.
    Είναι ΝΟΜΟΣ ότι με τον 1ο δεν ασχολείται κανείς αν αδικήθηκε. Όλοι θέλουν να τον κερδίζουν και όταν ευνοηθεί στο ελάχιστο το κάνουν ολόκληρο θέμα!
    Έτσι ήταν πάντα και έτσι θα είναι.
    Δεν χάλασε η διαιτησία απέναντι μας τώρα. Μια ζωή έτσι ήταν!!!
    Αλλά δεν ήταν ο Ολυμπιακός σε αυτά τα χάλια!
    Υπεύθυνος για τα χάλια αυτά είναι ο Μαρινακης. Πάρτε το χαμπάρι επιτέλους!

    Το να επιστρατεύει άτομα σαν τον Κούγια και παράγοντες εκτρώματα σαν αυτούς που έχουμε σήμερα, δεν τιμάει τον Ολυμπιακό αλλά τον ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ!!!
    Οι δηλώσεις, ανακοινώσεις και λοιπές αναρτήσεις που κάνουν κατά διαστήματα τα τελευταία χρόνια, υποβαθμιζουν σε μεγάλο βαθμό την μεγαλοπρεπεια της ομάδας μας.

    Έχουν μικρύνει πολύ το μέγεθος του Ολυμπιακού. Έχουν αλοιωσει το DNA αυτής της ομάδας.

    Δεν κοιτούν τις υποχρεώσεις τους απέναντι στον Ολυμπιακό και τον κόσμο του. Τους ενδιαφέρει μόνο να κλαίγονται και να συντηρούν μια διαμάχη για πολιτικοπαραγοντιστικα θέματα εξωαγωνιστικα με άλλους ανθρώπους.

    Εννοείται λοιπόν ότι μόνο για αγωνιστικα πρέπει να μιλάμε. Είμαστε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.
    Αν αυτό το ξεχάσουμε τότε αλίμονο μας.
    Μην πέφτετε στη παγίδα που σας στήνουν.
    Τους συμφέρει να τα ρίχνουν όλα στην διαιτησία καθώς την ίδια στιγμή φέρνουν το ένα παρταλι μετά το άλλο στην ομάδα.

    Δεν βλέπετε ότι έχουμε χάσει την ταυτότητα μας;;;
    Δεν βλέπετε ότι έχουμε πέσει στο επίπεδο ομάδων τύπου Ρίο Αβε και Γκιμαραες;;;
    Μονο οι φανέλες θυμίζουν Ολυμπιακό και το γήπεδο.

    Ξυπνήστε! Όσο είναι νωρίς για να σωθεί ότι σώζεται.
    Δεν μπορώ να δεχτώ ρε παιδιά ότι κάνει κουμάντο ο Τίγρης!!!! Ποιος τίγρης ρε παιδιά κάνει κουμάντο;;; Με τι ομάδα;;;
    Με τον Ροτα και τον Χατζησαφι;;; η τον Λιβαι που τον έχουμε κάνει να μοιάζει Γκναμπρι!!!!??????? Όλοι αυτοί είναι για να τους έριχνες 5 γκολ!!!!! Με κόντρα διαιτησία!!!
    Αλλά είμαστε ΤΌΣΟ ΧΆΛΙΑ εμείς που τους κάνουμε να μοιάζουν ανώτεροι!!!

    Ο Μαρινακης είναι ο πιο αποτυχημένος πρόεδρος στην ιστορία του συλλόγου.
    Απέναντι σε ανύπαρκτους κατόρθωσε να χάνει και να κλαίγεται.

    Μας κοροϊδεύει όλους!!!

  • Deathstroke7
    Deathstroke7 Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2024 10:23 Σύνδεσμος σχολίου

    @RED WINNER Καλημέρα φίλε. Από τα καλοκαίρι τα γράφω αλλά τα ίδια πίστευα εδώ και πολλά χρόνια. Εννοείται βέβαια οτι μου την "έπεσαν" λεκτικά κάποιοι υπερασπιστές των Αγγελόπουλων. Τώρα είτε έχουν κρυφτεί είτε μερικοί από αυτούς είναι σαν να μην συμβαίνει απολύτως τίποτα και συνεχίζουν απτόητοι στο ίδιο μοτίβο προσπαθώντας να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. Δυστυχώς για την ομάδα μας εγώ φαίνεται να δικαιώνομαι αλλά μακάρι να μην συνέβαινε αυτό. Ήθελα να ήξερα πως νιώθουν τώρα κάποιοι που πίστευαν οτι οι πόντοι του Σλούκα και του Βεζένκοφ θα είχαν αναπληρωθεί παίζοντας σοσιαλιστικό μπάσκετ! Και να θέλουν τώρα δεν μπορούν να αρνηθούν την πραγματικότητα αφού είμαστε και επισήμως μέχρι στιγμής η χειρότερη επίθεση της Ευρωλίγκας! Άντε να δεχτώ οτι μερικώς καλύφθηκαν από την άνοδο του Κάναν και Πίτερς. Το πρόβλημα της έλλειψης προσωπικότητας ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ είναι πλέον ΤΕΡΑΣΤΙΟ!!!Και στο κάτω κάτω αν το πάρουμε και αριθμητικά πέρυσι είχαμε τέσσερις σκόρερ φέτος έχουμε μόνο δύο. Βάζουμε και την κατακόρυφη πτώση των Παπανικολάου και Μακίσικ και έδεσε το γλυκό.

    Και το ξαναλέω γιατί δεν μου αρέσει να το παίζω μετά Χριστόν προφήτης. Αν υποθέσουμε οτι του χρόνου παίρνουμε τον 34χρονο Τζέιμς αυτό δεν θα λύσει όλο το πρόβλημα. Αν υποθέσουμε οτι και του χρόνου ο Τζέιμς (έχω αμφιβολίες) θα είναι ο φετινός καλός Τζέιμς σίγουρα θα βελτιωθούμε στο κλείσιμο των παιχνιδιών και θα αποκτήσουμε κάποια προσωπικότητα. Δεν φτάνει όμως μόνο αυτός. Άμα τον μπλοκάρουν τι θα κάνουμε? Για αυτό καλό θα ήταν να αποκτήσουμε και κάποιον άλλον αν όχι στο ίδιο επίπεδο αλλά σε παρόμοιο στην θέση του Γκος. Αλλά δυστυχώς θα τον τρώμε στην μάπα για τουλάχιστον ένα χρόνο ακόμα αυτόν τον νερόβραστο τύπο που κάνει πολλά πράγματα μέσα στο γήπεδο (όταν δεν είναι τραυματίας βέβαια) αλλά τίποτα από αυτά δεν κάνει την διαφορά. Και βασικά πρέπει να αποκτήσουμε ΑΘΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ και καλύτερους σουτέρ επιτέλους! Έχουμε 5 ψηλούς (Μιλουτίνοφ, Φαλ, Πετρούσεφ, Πίτερς και Σίκμα) και ούτε ένας από αυτούς δεν έχει αθλητικότητα πάνω από τον μέσο όρο. Και βέβαια εδώ φταίει αποκλειστικά ο Μπαρτζώκας! Η έλλειψη ενός καλού σουτέρ στην θέση τρία βγάζει μάτια! Αλλά κάτι μου λέει οτι του χρόνου θα διαβάζουμε (όχι βέβαια από το Redgoal) οτι ο Μπραζντέικις θα είναι καινούργια μεταγραφή και οτι ήρθε η ώρα να κάνει το step up!

  • RED WINNER
    RED WINNER Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2024 08:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Νίκο και deathstroke αυτά εγώ τα είχα επισημάνει εδώ και χρόνια και γινόταν μάχες τότε.Ο Νίκος σαν πιο παλιός και αυτός τα έγραφε και δεχόταν επίθεση.Εγω δεν αλλάζω άποψη πάντα οι διοικήσεις φέρουν τη μεγαλύτερη ευθύνη (το ίδιο και στο ποδόσφαιρο), παρά τα όντως μεγάλα λάθη και του Μπαρτζώκα εφέτος.Καλημερα και στους δύο.

  • Deathstroke7
    Deathstroke7 Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2024 07:18 Σύνδεσμος σχολίου

    @Νίκος 76 Το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης το έχουν ασφαλώς οι Αγγελόπουλοι γιατί δίνουν στον μεγαλύτερο πολυαθλητικό σύλλογο της Ευρώπης μπάτζετ επιπέδου Ζαλγκίρις!!! Αλλά και ψωνίζουν από Ζαλγκίρις συνέχεια τα τελευταία χρόνια με Γόκαπ, Μπραζ, Μήτρου-Λόνγκ! Στα λόγια και στις προθέσεις φαίνεται είναι EXTREMELY LARGE!!! Και για τον Καλάθη ήταν έτοιμοι να δώσουν 3.000.000 όταν ήταν στα ντουζένια του και μετά το όχι που είπε ήρθε ο ΚΑΝΕΝΑΣ!!! Και για τον Μίροτις μια καραβιά λεφτά δίναμε, και για τον Τζέιμς το ίδιο και στο τέλος μας ήρθαν ο βετεράνος Σίμκα και ο ξυλοκόπος Λιθουανός!!! Όντως υπάρχει μια τάση να επικεντρωνόμαστε σε στόχους ανέφικτους. Μετά αυτοί που παίρνουμε είναι βέβαια τρεις κλάσεις κατώτεροι. Μέση λύση δεν υπάρχει???!!! Σαν πολλές φορές δεν έχει γίνει αυτό το τελευταία χρόνια??? Και βέβαια αυτές τις μετριάντζες της τρώμε στην μάπα όλη την χρονιά ίσως γιατί δεν υπάρχουν τα λεφτά για να τους σπάσουν το συμβόλαιο λέω εγώ (μακάρι να κάνω λάθος). Σε μια κανονική ομάδα με οικονομική ευρωστία ο Σίμκα θα έπρεπε να είχε φύγει από την ομάδα μήνες τώρα όπως έγινε με τον Κάιλ Γκάι στον Παναθηναικό! Σε εμάς μένει για να μας σπάει τα νεύρα έστω και με τα λίγα λεπτά που παίζει! Αλλά μήπως το ίδιο δεν είχε συμβεί και με Χάρισον, Έλις, Μάρτιν???!!!

    Καλά για το άλλο το τραγικό λάθος των προεδράρων που μας κουβάλησαν τον Μποντίρογκα με τις γνωστές συνέπειες πραγματικά σηκώνω τα χέρια!!! Ο απέναντι πρέπει να πανηγυρίζουν από μέσα τους!!!

    Επίσης τα λόγια περιττεύουν και για το χάσιμο των καλύτερων Ελληνικών ταλέντων με συνέπεια εμείς να βολευόμαστε με τα αποφάγια του Παναθηναικού βλέπε Λούντζηδες, Χαραλαμπόπουλους κλπ!!! Θέλει πραγματικά μεγάλη προσπάθεια να χάσουμε όλα τα ταλέντα από τους απέναντι ακόμα και την εποχή που ήταν σε mode έσοδα-έξοδα!!!

    Τέλος για το γήπεδο όλο λόγια ακούμε και όλο μένουμε στα λόγια!!! Όταν επιτέλους οι Αγγελόπουλοι σπάνε την σιωπή τους και μιλάνε δημόσια είτε θα κοκορεύονται ότι έχουν διακρίσεις με ένα από τα χαμηλότερα μπάτζετ της Ευρώπης, είτε θα λένε όπως πέρυσι οτι ήρθε η ώρα ο Ολυμπιακός να αποκτήσει δικό του γήπεδο μπάσκετ. Είδε κανείς να έχει γίνει κάτι ακόμα???
    Ο Παναθηναικός και με την πίεση πήρε ήδη το ΟΑΚΑ!!! Εμάς οι προεδράρες μας άνοιξαν πέρυσι την όρεξη αλλά μάλλον με αυτήν θα μείνουμε!!! Είναι πολύ καλά παιδιά για να καταδεχτούν και να πιέσουν καταστάσεις. Μακάρι να κάνω λάθος και εδώ.

    Από εκεί που χάναμε όλους τους καλούς μας ξένους Αμερικάνους παίκτες επειδή τους έκαναν 1+1 ή χαμηλής διάρκειας συμβόλαια (βλέπε Χάινς, Ντάνστον, Χάντερ κλπ.) τώρα έχουμε πάει στο άλλο άκρο να δίνουμε τριετή και 2+1 συμβόλαια σε μετριάντζες τύπου Γκος, Μπραζντέικις κλπ. με συνέπεια να έχουμε σχεδόν έτοιμο ρόστερ από παίκτες με χαμηλό ταβάνι και την επόμενη χρονιά!!! Είμαι πολύ περίεργος θα καταφέρουν το καλοκαίρι να πάρουν έστω τον 34χρονο Τζέιμς ή θα μείνουν πάλι στα λόγια???!!! Εμένα μου φαίνεται πιο πιθανό είτε να πάει στον Παναθηναικό είτε σε καμιά ομάδα από το Ντουμπάι αν αυτοί μπουν στην Ευρωλίγκα!

    Λάθη, λάθη, λάθη και ξανά λάθη!!! Αλλά και ο Μπαρτζώκας φταίει για το κάκιστο φτιάξιμο του φετινού ρόστερ! Οκ, πιθανόν δεν σου δίνουν λεφτά για να πάρεις παικταράδες αλλά έστω και με αυτά που σου δίνουν θα μπορούσες να είχες πάρει πολύ καλύτερους παίκτες από Γκος, Σίμκα και Μπραζντέικις. Μόνο τον Μόνεκε να είχε πάρει αντί του Σίμκα η ομάδα θα ήταν ένα επίπεδο πάνω από αυτό το χάλι που είναι τώρα. Το λέω και θα το ξαναλέω. Αυτό το κόλλημα του Μπαρζτώκα να παίρνει μετριάντζες μόνο και μόνο επειδή έχουν εμπειρία Ευρωλίγκας θα το πληρώνουμε πολύ ακριβά κάθε φορά!!! Οκ, δεν σου βγήκαν οι επίσης τραγικές επιλογές που είχες κάνει με Χάρισον, Έλις και Μάρτιν αλλά αυτό δεν θα πει οτι δεν πρέπει να ξαναρισκάρεις!!! Η ομάδα πονούσε αφάνταστα στην θέση σκόρερ και αυτός μας κουβάλησε τον Μπραζντέικις που μόνο σκόρερ δεν είναι!!! Άντε τώρα μετά από αυτήν την αποτυχία οι Αγγελόπουλοι να ξαναδώσουν έστω τα 500.000 που έδωσαν για να ξανασπάσουν συμβόλαιο!!! Μήπως τελικά θα πρέπει να κάνουμε μια πρόταση στον πρόεδρο της Μπασκόνια τον Κερεχέτα να έλθει σε εμάς σαν σκάουτερ???!!! Αυτός έχει μάτι και φέρνει παικταράδες με λίγα λεφτά! Όπως λοιπόν πιστώνουμε στον Μπαρτζώκα τις δύο τελευταίες καταπληκτικές χρονιές που έκανε έτσι πρέπει να του χρεώσουμε, τουλάχιστον μερικά, και την φετινή τραγική χρονιά για να είμαστε δίκαιοι.

    Αλλά βέβαια και ο Μπαρτζώκας δικαιούται να κάνει μια κακή χρονιά. Το θέμα είναι να μην επαναλάβει τα λάθη του. Έχει φτιάξει μια ομάδα χωρίς σκόρερ με συνέπεια να έχουμε την χειρότερη επίθεση της Ευρωλίγκας! Έχει φτιάξει την πιο σοφτ και την πιο μή-αθλητική ομάδα της Ευρωλίγκας ιδίως στους ψηλούς με Μιλουτίνοφ, Σίκμα, Πίτερς και Πετρούσεφ συν τον Παπανικολάου που παίζει πια σαν παλαίμαχος και δεν πιστεύω οτι θα επανέλθει ποτέ στα επίπεδα που ήταν παρά θα έχει ίσως μεμονωμένες εκλάμψεις.Μακάρι και εδώ να κάνω λάθος. Το βασικό όμως πρόβλημα του Ολυμπιακού είναι η οικονομική πολιτική των προέδρων του! Η δικαιολογημένη γκρίνια τα προηγούμενα χρόνια καλύπτονταν γιατί οι απέναντι ήταν σε κατάσταση έδοδα-έξοδα. Τώρα όμως χτυπάει πολύ άσχημα, τουλάχιστον σε εμένα! Οι συγκρίσεις πλέον είναι αναπόφευκτες. Όταν ο Παναθηναικός θα παίρνει παικταράδες και τίτλους τότε να δούμε αν υπάρχει η διάθεση να κοκορεύονται για το χαμηλό τους μπάτζετ!!!

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2024 19:50 Σύνδεσμος σχολίου

    @Deathstroke7 θα περιμένεις πολύ για να δεις αυτό που ζητάς. Μόνο στα σχόλια απο εμάς μπορεί να γραφετεί κάτι για τις ιερεές αγελάδες του αθλήματος. Όταν ποτέ διαβάσεις κάτι, είναι γιατί ήδη θα έχει δρομολογηθεί.

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2024 19:35 Σύνδεσμος σχολίου

    @Κώστας Χανιά που συγκινήθηκες, αν με αυτά που γράφω κατάλαβες αυτά που μας λές, δε νομίζω ότι έχει νόημα να συζητάμε. Καλή δύναμη.

    Οι αφοί είναι τόσα χρόνια στην ομάδα που πλέον τους έχει μάθει και ο πιο αργόστροφος οπαδός. Αν δεν ανεβάσουν μπατζετ, πλέον δουλειά δε γίνεται. Αν δε μπορούν να βρουν αντικαταστάτη. Μέχρι τότε ο Μπι είναι ότι καλύτερο μπορούμε να έχουμε αφού είναι ο μόνος που μπορεί με το 11 μπατζετ της λίγκας να μας έχει εκεί που μας έχει. Οι αφοί το ξέρουν αυτό πολύ καλά....

  • Κορυδαλλος 7
    Κορυδαλλος 7 Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2024 19:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Για το άρθρο δεν εχω να πω τίποτα , προσυπογράφω μέχρι και το τελευταίο κόμμα. Και για ακόμη μια φορά μπράβο σας που τα γράφετε και ας μην είστε ένας από τους εκατοντάδες οπαδούς σαν εμάς που γράφουμε πίσω από την ανωνυμία του πληκτρολογίου.

    Εχω απλα να πω κάτι προς τον φίλο Red7arrow που επίσης συμφωνώ με τα περισσότερα που ανάφερει. Φίλε παιχταράδες από τον Ολυμπιακό σαν τον Παντερ έχουν περάσει πάμπολλοι. Για κάποιον ανεξήγητο λόγο όμως όλοι αυτούς ο ολυμπιακος έχει έναν ανεξήγητο και μαγικό τροπο να τους ευνουχίζει και να φαίνονται παλτά! Ο μόνος λόγος που μπορώ να σκεφτώ άτι γίνεται αυτό ειναι ότι ειναι δομημενοσ πάνω σε κάποιες ιερές αγελάδες Έλληνες που κάποτε πρόσφεραν και βρέξει χιονίσει σε αυτούς στηρίζεται όλο το οικοδόμημα. Ακόμη και ο ίδιος ο παντερ φίλε έπαιξε στην ομάδα μας και θυμίζω ότι έφυγε τα Χριστούγεννα σαν παλτό γιατί η ηγετική θέση στα Γκαρντ ήταν ο 38ψρονος τότε Σπάν.

    Και μην πει κανένας ότι τότε δεν ήταν ακόμα καλός γιατί πήγε τον επόμενο μήνα στον Αστερα και έβαζε 20ρες! Ο Μπολντγουιν το ίδιο, ο Λεντει το Ίδιο ακόμα και ο Ρουμπιτ θα πω που ηταν για χρόνια πρώτος σκόρερ της Μπάγερ και εμείς τον είχαμε και κράταγα με την κοιλιά μας από τα γέλια! Ο Πέτρουσεφ ειναι παιχταράς επίσης και πέρυσι ήταν σταθερά μέσα στους δυο τρεις καλύτερους παίχτες του Αστέρα . Δεν έβαζε σήμερα 12 πόντους και στο επόμενο να κουνάει τις πετσέτες η να μπαίνει στο τέλος του ημιχρόνου για να κάνει φάουλ!

    Και μην απόρρησεις αν και ο Μπραζντεικις πχ παει σε καμία Μπασκονια του χρόνου και βάζει 15 πόντους γιατί και στην Ζαλγκίρις πέρυσι το ίδιο έκανε! Μπορεί να το κάνει ! Στον Ολυμπιακό όμως δεν μπορεί γιατί θα πρέπει να τρώμε στη μάπα την αρχήγαρα μέχρι να πάρει σύνταξη! Αυτά

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2024 18:16 Σύνδεσμος σχολίου

    @BD7 τον Γκος τον πήρε ο Μπι για δεύτερο pm, απλά δεν έχει έρθει ακόμα ο πρώτος. Ο σικμα για 5ος ψηλός μια χαρά είναι, οι μεταγραφες του καλοκαιριού ολοκληρώθηκαν πιρν ένα μήνα χωρίς την προσθήκη του σκόρερ που τόσο πολύ ήθελε ο Μπι. Πρώτη φορά στη καριέρα του αναγκάζεται να παίξει χωρίς τέτοιον παίκτη, και πρώτη φορά είναι και η ομάδα μας χωρις τέτοιον. Οι αφοί όπως έστρωσαν θα κοιμηθούν.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...