roumeliotis

Carwiz

Όταν επανέλθει και ο Παπανικολάου... εκτόξευση

casino loutrakiou
redwell

Ο Κώστας Παπανικολάου κάνει σεζόν πολύ κάτω από τα στάνταρ του ως τώρα και φυσικά δικαιολογίες έχει πολλές και ευσταθούν μιας και τα έχει... φτύσει που λέμε στην καθομιλουμένη από τα πολλά ματς με Εθνική και Ολυμπιακό το τελευταίο εξάμηνο.

Μην ξεχνάμε ότι ξεκίνησε από Ιούλιο προετοιμασία με την γαλανόλευκη, πήρε μέρος στο Μουντιάλ, γύρισε και μπήκε απευθείας στα βαθιά με τον Ολυμπιακό μιας και λόγω απουσιών και τραυματισμών αναγκαζόταν να βαράει 30+ λεπτά ακόμα και ως 4άρι αφού ο Σίκμα είχε... βαβά και δεν υπήρχε τότε 5ος ψηλός και τα γνωστά και χιλιοειπωμένα.

Ο αρχηγός είναι "σκιά" του εαυτού του ως τώρα, βλέπεις ότι έχει χάσει την ενέργεια και την πλαστικότητά του στο παρκέ και φαίνεται ξεκάθαρα να "αγκομαχάει" και στην επίθεση και στην άμυνα που είναι διαχρονικά το δυνατό του σημείο.

Ο Air-Pap τη δεδομένη στιγμή δεν είναι ούτε στο 30% των δυνατοτήτων του και αυτό από τη μια είναι κακό μιας και στερεί πράγματα στον Ολυμπιακό, αλλά από την άλλη γεμίζει και αισιοδοξία την ομάδα για τη συνέχεια.

Αν ο Κώστας Παπανικολάου επανέλθει σε εργοστασιακές ρυθμίσεις και δεν λέμε να βρει φουλ φόρμα και να είναι στο 100% αλλά αν παίξει έστω στο 80%, τότε θα μιλάμε για έναν άλλο Ολυμπιακό. 

Με τον έμπειρο σμολ φόργουορντ στα χάι του ο Θρύλος μεταμορφώνεται και βγάζει τρομακτικά πράγματα στο παρκέ. Η συγκεκριμένη ομάδα έτσι όπως είναι δομημένη, έχει μεγάλη ανάγκη τον καλό και φρέσκο Κώστα Παπανικολάου.

Είναι απλά μαθηματικά βέβαια, καθώς προϊόντος του χρόνου ο 33χρονος άσος θα βρίσκει τα πατήματά του και θα "λυθεί" το κορμί του για να ξαναγίνει ο αμυντικός καταστροφέας και ένα σημαντικό κομμάτι στο παζλ όσον αφορά στην επίθεση.

Τότε θα έρθει και η συνολική "εκτόξευση" του Ολυμπιακού και θα δούμε στον αγωνιστικό χώρο όλα όσα είχε στο μυαλό του ο Γιώργος Μπαρτζώκας στήνοντας το συγκεκριμένο ρόστερ...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Playmaker

26 σχόλια

  • Naruhitos guard
    Naruhitos guard Κυριακή, 07 Ιανουαρίου 2024 13:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Φιλε @xristos, πιστευω οτι υπαρχουν αρκετοι λογοι.

    Και ο Μακισικ δεν ειναι στο 100% και ισως χρειαζεται ξεκουραση για την επομενη διαβολοβδομαδα, και ο Μπραζντεϊκις χρειαζεται αγωνες για να φορμαριστει αλλά και ο Μπαρτζωκας θα ηθελε να εχει οσο το δυνατον περισσοτερες διαθεσιμες αλλαγες στα χερια του πριν το ματς του ΟΑΚΑ. \

    Συμφωνω με το φιλο @Κωστας Ρεθυμνο οσον αφορα τα λαθη το ΚΠαπ εφετος. Πιστευω οτι, οπως και στην περιπτωση Γουοκαπ, ειναι κυριως λογω πνευματικης κουρασης και ελλειψης συγκεντρωσης. Βεβαια, καποια απο αυτα που ειναι στο κατεβασμα της μπαλας ειναι γιατι ο κοουτς θελει τους χειριστες να ειναι ξεκουραστοι στο 2ο ημιχρονο. Νομιζω ομως οτι πολυ πιο σιγουρη αισθανεται η ομαδα οταν ο Κανααν κατεβαζει τη μπαλα στο 2ο μισο παρα οι ΚΠαπ και Πιτερς.

  • xristos
    xristos Κυριακή, 07 Ιανουαρίου 2024 13:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Θα ηθελα μια απαντηση γιατι ο ΜαΚισικ δεν δηλωνεται στο Ελληνικο πρωταθλημα γιατι μδ την ΑΕΚ φιναι εκτος. Ευχαριστω

  • Κωστας Ρεθυμνο
    Κωστας Ρεθυμνο Κυριακή, 07 Ιανουαρίου 2024 02:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν ο Παπ μειωνε τα ανοητα λαθη που κανει σε καθε παιχνιδι θα ηταν ακομα ποιο χρησιμος...
    Ειναι εκνευριστικο να βλεπεις ενα τοσο εμπειρο παιχτη να χαριζει επιθεσεις στον αντιπαλο η να χανει λει απ λογω υπερβολικης σιγουριας η χαλαροτητας

  • Χριστος
    Χριστος Σάββατο, 06 Ιανουαρίου 2024 22:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Πρέπει να αντικατασταθεί ομπραζντεικις με ένα σκόρερδιαφορετικα θα πέσουμε μαχομενοι

  • Panos7
    Panos7 Σάββατο, 06 Ιανουαρίου 2024 12:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν και εφόσον ξυπνήσει και μπει στην εξίσωση και ο Μπραζντεικις που προσωπικά πολύ αμφιβάλλω η ομάδα δεν θα παίζεται!!!Το στυλ παιχνιδιού του ταιριάζει πολύ με το σύστημα του κόουτς και γι'αυτο τον επέλεξε.Δυστυχώς όμως δεν έχει δείξει απολύτως τίποτα ακόμα και δεν ξέρω αν το το κάνει κιόλας.Ευτυχως που επανήλθε ο Σακ γιατί ο Παπ θα έβγαινε off.

  • ΝΙΚ
    ΝΙΚ Σάββατο, 06 Ιανουαρίου 2024 12:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Μπαρτζώκας λέει ότι δεν θέλει ηγετη όχι κοουτς διαφωνώ.Εχεις δει στρατό χωρίς αρχηγό στρατηγό δηλαδή να παίρνει τις δύσκολες αποφάσεις .Έτσι και οι ομάδες θέλουν κάποιον να καθαρίζει με εκτέλεση η ασίστ. Να πω λίγο για εξάδα ξέρω τις τέσσερις.Ρεαλ γιατί έχει ομάδα με δύο σχεδόν ισάξιες πεντάδες με παίχτες πρωτοκλασάτους.Βιρτους οι παππούδες πετάνε γιατί έχουν Μπελινελι για σουτ Ιφο πολύ καλός σκόρερ και Σεγκελια για μπούκες.Τειτη η Μπάρτσα έκανε δύο αγώνες αλλά είναι καλή ομάδα.Τεταρτος ο ΠΑΟ ομάδα δεν έχει Ναν πέρα μπάλα και βάλε καλάθι αυτό είναι το σύστημα του ΠΑΟ.Γιατι λέω τέταρτος γιατί έχει διαιτησία σε όλα τα ματς. Ειδικα στην τελευταία φάση χτες δεν δίνεις φάουλ εκτός κι αν θες να δώσεις τον αγώνα σε κάποια ομάδα.Αν κάποιος έκανε φάουλ στη τελευταία φάση είναι να ο ψηλός του ΠΑΟ ο παίχτης της Βαλένθια ήταν πιο κοντά στη μπάλα γιατί να κάνει φάουλ το παιχνίδι ήθελε δύο δευτερόλεπτα για παράταση.Αλλα είπαμε θα σπρώχνει μέχρι άγριας.Οταν βρει άμα πάει στο φάιναλ φορ τη Ρεάλ δεν θα σπρώχνει γιατί η Ρεάλ είναι Ρεάλ.Ο Ναν στα δύο τελευταία συγνώμη αλλά δεν δείχνει ότι στις αρχές Μάλλον τον διάβασαν γιατί στις αρχές δεν τον ήξεραν.Ο Ερνανγκομεθ δεν βλέπετε από ψηλούς καλύτερος κι απ' τον Λεσορ είναι ο Αντετοκούμπο.Ο Βιλντοζα έκανε το ματς της ζωής του ρεκόρ πόντων.Για να επανέλθω στη βαθμολογία Πέμπτη και έκτη θέση είμαστε εμείς η Μονακό Φενέρ Παρτιζάν Βαλένθια Μπασκόνια δεν νομίζω να ξεχνώ κάποια.Οσο για τους επόμενους εφτά αγώνες ξεκαθαρίζουν όλα .Αν εξαιρέσεις Ρεάλ και Μπάρτσα που δύσκολα τα χτυπάς όχι γιατί παίζεις εκτός αλλά γιατί είναι καλύτερες ομάδες.Ολα τα άλλα ματς εντός και εκτός είναι με ομάδες ισάξιες με τους ίδιους στόχους αν έχεις παίχτες εκείνη την στιγμή στη μέρα τους το παίρνεις το ματς αλλιώς όχι να θυμάστε ότι παίζουμε στη ουσία με οχτώ παίχτες.Μεχει στιγμής Ιγκι Σικμα Λουτζης Παπάς διακοσμητικοί.Λετρουσεφ ακόμα δεν είναι έτοιμος γιατί όταν δεν παίζει καλά ο Γκος δεν βάζει τον Λογκ.Δεμ.παιζει καλά ο Νίκου βάλε τονΠερρουσεφ στο 5.Αν δεν παίξει καλά ο Πίτερς οΚανναν ο Φαλ ο Γουοκαπ και ο Μακ η ομάδα δεν πάει πουθενά.Πρισωπικα με τα λάθη που έγιναν το καλοκαίρι και την ομάδα που έχουμε πρέπει να σκεφτόμαστε τη νέα Σεζον.Και πριν κλείσω χωρίς να ξερω τιμές και συμβόλαια τι θες το καλοκαίρι. Τζέιμς στον άσο μαζί με Γουοκαπ Χαουαρτωμε Κανναν στο 2 στο τρία Ρογκσβοπουλο κι ένα καλό τριάρι Κολσον οι υπάρχουν δύο Λιθουανοί ο ένας παίζει Μπασκόνια.Σρο πέντε είσαι εντάξει αλλά στο 4 έχεις Πίτερς θα ήθελα έναν Μονεκε και να πάει και στο 5 κυρίως ο Πετρουσεφ.Υπαρχουν εναλλακτικές αλλά όλες οι περιπτώσεις θέλουν χρήμα.

  • Νικολας
    Νικολας Σάββατο, 06 Ιανουαρίου 2024 11:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Σκόρερ τώρα, έξω μπρασντεικις ή σιγκμα κ θα είμαστε τρένο δίχως φρένα!

  • Spoofy
    Spoofy Σάββατο, 06 Ιανουαρίου 2024 10:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Sasa πάλι δεν έπαιξε, δεν ξέρω αν είναι δυνατό, αλλά ας προσπαθήσει ο κόουτς να τον πείσει να επιστρέψει, και η διοίκηση να του δώσει ένα τοπ συμβόλαιο, εφόσον και εκείνος θέλει να σπάσει το συμβόλαιο του. Βέβαια αυτό που δεν γνωρίζω είναι αν όντως μπορεί να διακόψει συμβόλαιο του NBA, αλλά νομίζω ότι εάν ο παίκτης δεν θέλει, με το ζόρι δεν γίνεται, και όπως φαίνεται ο προπονητής δεν τον υπολογίζει, δεν ξεκινάμε το ψηστίρι σιγά σιγά.Απλα σας παρακαλω απαντήστε μου εάν είναι εφικτή η διακοπή συμβόλαιο , αλλιώς το σχόλιο μου είναι ουτοπικό.

  • Βάγγος
    Βάγγος Σάββατο, 06 Ιανουαρίου 2024 00:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Coach βάλε υπενθύμιση στο κινητό να δηλώσεις τον ΜακΚίσικ στο ελληνικό πρωτάθλημα

  • Νοστράδαμος
    Νοστράδαμος Σάββατο, 06 Ιανουαρίου 2024 00:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Διαμαρτύρεται κιόλας ο Τράκης για τη διαιτησία... Όσα και να λένε κάποιοι για τους Αγγελόπουλους χαίρομαι που έχουμε αυτούς για προέδρους κι όχι το άλλο το τσίρκο!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...