roumeliotis

Carwiz

Έστω και με... μισό πόντο

casino loutrakiou
redwell

Βρισκόμαστε σε μια φάση της σεζόν που ο Θρύλος μαζεύει τα "κομμάτια" του καθώς υπήρχαν πολλοί τραυματισμοί, πολλές απουσίες και πολλοί παίκτες νεόφερτοι που δεν απέδωσαν και κάπιοι εξ αυτών ακόμα δεν αποδίδουν και φυσικά το "παζλ" που έχει στο μυαλό του ο Γιώργος Μπαρτζώκας και επιμένει ότι είναι δυνατό και ικανό να οδηγήσει την ομάδα στην επίτευξη των στόχων, δεν το είχαμε δει ως τώρα κομπλέ.

Τα λέω λίγο... χύμα και τσουβαλάτα για να πιάσουμε το νόημα των λόγων του Coach-B περί ανετοιμότητας Γενάρη μήνα που ναι μεν ακούγονται ουτοπικά, ειδικά για μια ομάδα με ισχυρό κορμό, από την άλλη όμως δεν απέχουν από την πραγματικότητα:

"Αγώνα με τον αγώνα, προπόνηση με την προπόνηση πρέπει να βρούμε τους εαυτούς μας και τους συνδυασμούς που θα μας επιτρέψουν να παίξουμε καλά. Ας προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι, να παλέψουμε σκληρά για να νικήσουμε. Χρειαζόμαστε χρόνο, τον οποίο δεν έχουμε" είπε μετά τη νίκη επί της Αρμάνι.

Ξέρετε ότι είμαι ο πρώτος που τα "χώνει" και επικρίνει τον κόουτς για τις αστοχίες τύπου φροντ-λάιν με 3 παίκτες (Πίτερς, Φαλ, Μιλουτίνοφ) μιας και Σίκμα δεν υπάρχει στον χάρτη και φυσικά πήγε και πήρε τον Πετρούσεφ. Όπως τα... έχωνα και για τη γραμμή των γκαρντ που έλειπε ένας καλύτερος χειριστής από τον Λούντζη που εν τέλει ήρθε και αυτός και λέγεται Μήτρου-Λονγκ.

Τον παίκτη που θα παίρνει τη μπάλα όταν "καίει" δεν έχει προσθέσει και δεν ξέρω αν θα το κάνει αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα. Για την ώρα αυτό που μετράει είναι οι νίκες. Μετά την τρίτη σερί επί των Μιλανέζων, ακολουθεί η Μονακό που και εδώ πρέπει πάση θυσία να έρθει το ροζ φύλλο αγώνα.

Έστω και με... μισό πόντο η νίκη είναι μονόδρομος για τον Ολυμπιακό και απέναντι στην ομάδα του Πριγκιπάτου, ματς στο οποίο εύχομαι να μην έχουμε χιτσκοκικό-γκρανγκινιολικό φινάλε γιατί εκεί θα δυσκολέψει το πράγμα.

Με μια καλή απόδοση ο Θρύλος μπορεί να το καθαρίσει το παιχνίδι χωρίς καρδιοχτύπια στο τέλος και οφείλει να το κάνει πρώτα απ' όλα για τον ίδιο και μετά για τον κόσμο που θέλει επιτέλους να δει μια άνετη επικράτηση η οποία θα τον γεμίσει αισιοδοξία για τη δύσκολη συνέχεια.

Θεωρώ ότι είναι παιχνίδι-σταθμός αυτό με τους Μονεγάσκους και τυχόν πολύ καλή απόδοση των Πειραιωτών που θα συνδυαστεί με μια χωρίς άγχος νίκη, θα δώσει πολύ μεγάλο μπουστάρισμα για τη συνέχεια. Τόσο βαθμολογικό, όσο κυρίως ψυχολογικό.

Καλή χρονιά σε όλους με υγεία...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Playmaker

4 σχόλια

  • kasavetis
    kasavetis Τετάρτη, 03 Ιανουαρίου 2024 18:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal καλή χρονιά σε σένα, σου εύχομαι υγεία και ευτυχάι σε σένα και στην οικογένειά σου.
    Καλή χρονιά και σε όλα τα παιδιά του φόρουμ και σητν ομάδα μας.

    Redgoal, σε διαβάζουμε γιατί γράφεις τα πράγματα όπως είναι. Κατά τη γνώμη μου τα παρακάτω είναι αυτά που λέμε facts:

    - Έγινε κακός σχεδιασμός το καλοκαίρι. Όλοι βλέπαμε ότι ο Σίκμα, ένας παίκτης έμπειρος αλλά και 34 ετών, δεν ήταν δυνατόν να αντικαταστήσει τον Βεζένκοφ. Όλοι το βλέπαμε αυτό... ωστόσο υπήρχε μια ελπίδα ότι ο Σίκμα θα δώσει άλλα πράγματα π.χ. θα είναι ένας play maker ρακέτας κλπ Εκ του αποτελέσματος, η μεταγραφή Σίκμα ήταν μεγάλη αποτυχία.
    - Όλοι βλέπαμε στην αρχή της χρονιάς ότι με 3 ψηλούς (Φαλ, Μιλού, Πίτερς) συν έναν βετεράνο που τραυματίζονταν συνέχεια (Σίκμα) δεν βγαίνει μια τόσο απαιτητική σεζόν. Τελικά, αποκ΄τηθηκε ο Πετρούσεφ έστω και καθυστερημένα.
    - Όλοι βλέπαμε ότι ο Γουόκαπ θα κουραστεί, θα καεί γιατί δεν υπήρχε αξιόλογος αντικαταστάτης του, έπαιζε μόνος του τη θέση, είχε παίξει και στο μουντομπάσκετ οπότε αναμενόμενο να σκάσει. Τουλάχιστον διορθώθηκε αυτό με την απόκτηση του Μήτρου Λονγκ.
    - Όλοι βλέπαμε ότι δεν αποκτήθηκε ο παίκτης σκόρερ, ο περιφερειακός killer που θα έπαιρνε την μπάλα όταν καίει κλπ Έγινε προσπάθεια για Ναν, έγινε προσπάθεια για Τζέιμς, τελικά αποκτήθηκε ο Μπραζντέικις ο οποίος μέχρι στιγμής είναι κατώτερος των περιστάσεων. Κατλαβαίνω τη λογική π΄σιω απότην απόκτηση ενόςπαίκτη στο 3 γιατί ο Παπ μεγαλώνει και χρειάζεται ένα back up από πίσω να τον αλλάξει, να τον ξεκουράσει κλπ Αλλά, να δώοσυμε και buy out για τον Μπρζντέικις, ομοολογώ δεντ ο περίμενα.
    - Τέλος, είναι αλήθεια ότι πάντα υπήρχαν τραυματισμοί, δεν έκαναν προπόνηση όλοι οι παίκτες μαζί, αλήθεια είναι αυτό, τώρα μαζεύτηκε η ομάδα, λογικά σε 1 μήνα περίπου θα δούμε τις δυνατότητες αυτού του ρόστερ. Από την άλλη μεριά και οι άλλες ομάδε έχουν τραυματισμούς-απώλειες κλπ (δείτε ποιιοι παίκτες έλλειπαν από τον Αρμάνι χτες και θα καταλάβετε....

    Συμπέρασμα, η ομάδα θα βελτιωθει σίγουρα. Που θα φτάσει δεν ξέρω γιατί και οι άλλοι βελτιώνονται. Ας στηρίξουμε λοιπόν την προσπάθεια της ομάδας και στο τέλος της χρονιάς κάνουμε ταμείο. Προσωπικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί:
    (1) Ο Σίκμα δεν έχι αποδεσμευτεί ακόμα
    (2) Πως έπεσε τόσο έξω ο κόουτς με τον Μπραζντέικις. Είναι δυνατόν να πλήρωσαν και buy out για αυτόν τον παίκτη? Τέλος πάντων, νέος είναι, μπορεί να χρειάζεται χρόνο να προσαρμοστεί και να είναι καλύτερος την επόμενη χρονιά...

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Τετάρτη, 03 Ιανουαρίου 2024 17:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Εννοείται ότι θέλουμε νίκη έστω και με μισό πόντο.
    Απλά η εικόνα μας πρέπει να βελτιωθεί γιατί αλλιώς δεν πάμε πουθενά έτσι.

  • Κωστας Ρεθυμνο
    Κωστας Ρεθυμνο Τετάρτη, 03 Ιανουαρίου 2024 17:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλη χρονια με υγεια για ολο τον κοσμο.
    Πιστευω οτι Κοουτς και διοικηση διαβασαν λαθος την χρονια.
    Ειχαμε απο περυσι μια πολυ καλη βαση παικτων και με 3-4 κινησεις ολα θα ηταν καλυτερα αν οι κινησεις αυτες γινοταν εγκαιρα....εστω και αργα αντιληφθηκαν τα λαθη τους.
    Τωρα τρεχουμε να προλαβουμε....
    Μακαρι να δικαιωθουν εκεινοι και να αποδειχθουμε εμεις υπερβολικοι κ γκρινιαρηδες.

  • Φωτης.
    Φωτης. Τετάρτη, 03 Ιανουαρίου 2024 15:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλη χρονια. Ευγε για οσα γραφεις και για τον τροπο που τα αναλυεις. Μακαρι να συμβουν οπως ακριβως τα αναφερεις εντος γηπεδου, αλλα και οι απαραιτητες κινησεις που επιβαλλεται να γινουν και εκτος γηπεδου.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...