roumeliotis

Carwiz

Καμπόκλο στο... τραπέζι Μπαρτζώκα (vids)

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός σκανάρει την αγορά για ψηλό και δη έναν τουίνερ στο 4-5, με πρώτο ρόλο ως πάουερ φόργουορντ και ικανό να παίξει άνετα είτε 5' είτε 15' ως σέντερ και μια από τις προτάσεις που έφτασε εσχάτως στα χέρια του Γιώργου Μπαρτζώκα αναφέρει το όνομα του Μπρούνο Καμπόκλο.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν λειψανδρία στη γραμμή ψηλών καθώς ναι μεν διαθέτουν το μακράν κορυφαίο δίδυμο της Ευρωλίγκας στο "5", όμως στη θέση του πάουερ φόργουορντ υπάρχει ο Άλεκ Πίτερς και ο εντελώς εκτός κλίματος και με ευπάθεια πλέον σε τραυματισμούς στα 34 του χρόνια, Λουκ Σίκμα.

Ποσοτικά, εξ ορισμού δεν μπορεί να βγει η χρονιά με 4 παίκτες στη φροντ-λάιν και λογικό είναι να κοιτάζει ο Coach-B στην αγορά για παίκτη που θα έρθει να δώσει το απαραίτητο βάθος και τις ανάσες στους υπόλοιπους ψηλούς για να μην... κλατάρουν αφού υπάρχει μονίμως μια ή ακόμα και δυο απουσίες στο "4" και στο "5" από την αρχή της σεζόν.

O 29χρονος Βραζιλιάνος είναι ένας σούπερ αθλητικός ψηλός και έκανε σεζόν καριέρας πέρυσι βοηθώντας τα μέγιστα την Ουλμ να κατακτήσει το πρωτάθλημα Γερμανίας, θεωρώντας εαυτόν έτοιμο για το ανώτατο επίπεδο της Euroleague. Πέρυσι ο Β-Cab έγραψε 14,9 πόντους, 6,3 ριμπάουντ και σχεδόν 2 τάπες ανά αγώνα στο γερμανικό πρωτάθλημα, ενώ στο Eurocup ήταν ακόμα πιο εντυπωσιακός καθώς μέτρησε 17,4 πόντους και 7,8 ριμπάουντ.

Όταν το 2014 έλαβε μέρος στο Draft του ΝΒΑ, ο Μπρούνο Καμπόκλο επελέγη στο Νο 20 από τους Τορόντο Ράπτορς και θεωρητικά είχε προοπτική και προσόντα για να σταθεί στον "μαγικό κόσμο" όμως αφού περιπλανήθηκε σε διάφορες ομάδες όπως Ράπτορς, Κινγκς, Γκρίζλις, Ρόκετς και έπαιζε συνήθως στη G-League, έκανε την έκρηξή του τελικά στην Γερμανία.

Λίγο πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο όπου έδειξε την κλάση του μετρώντας 16.4 πόντους και 9.2 ριμπάουντ κατά μέσο όρο με τη Σελεσάο, υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο ή προσύμφωνο όπως λέει η πλευρά του με τη Βενέτσια όμως μετά τη διοργάνωση, άλλαξε γνώμη αποφασίζοντας να ακολουθήσει την ισραηλινή Μακάμπι Ρανανά στα φιλικά που έδωσε με ομάδες NBA στις ΗΠΑ.

Η Βενέτσια από την πλευρά της έχει σκοπό να κινηθεί δικαστικά κατά του παίκτη για την παράβαση του συμβολαίου, ωστόσο ο ίδιος ισχυρίζεται ότι ποτέ δεν έβαλε ο ίδιος υπογραφή αλλά ο πρώην μάνατζέρ του και ως εκ τούτου είναι ελεύθερος να πάει όπου θέλει.

Όπως προαναφέραμε πρόκειται για δυνατό και πολύ αθλητικό ψηλό, με εξαιρετικό χειρισμό για το ύψος του, συμπαθητικό τρίποντο, παίκτη PnR, με μεγάλο άνοιγμα χεριών, ικανός αμυντικός και ριμπάουντερ και γενικώς ένας παίκτης που έχει την "πρώτη ύλη" και εφόσον τον επιλέξει ο Γιώργος Μπαρτζώκας σίγουρα θα δώσει πράγματα. Αν και εφόσον πάντα δεν έχει μπλεξίματα με τη Βενέτσια...

Δείτε τον στα παρακάτω βίντεο...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

VIDEO





Προβολή Αρχείου RG AGENT

51 σχόλια

  • driv33
    driv33 Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2023 19:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Με το ταλέντο του, μάλλον φταίει το μυαλό του και ο χαρακτήρας του, που δεν ανήκει στην ελίτ..
    Θα ήταν ταμάμ για οποιαδήποτε ομάδα..και θεωρώ ότι θα ταίριαζε πολύ και στο δικό μας ρόστερ..τεσσαρι με αθλητικοτητα και σουτ, που μπορεί να βάλει την μπάλα στο παρκέ και που τρέχει καλά στον αιφνιδιασμό..ο οποίος άνετα περνώντας στο τρία προσδίδει μέγεθος στην θέση μικραίνοντας τους χώρους στην άμυνα για τους αντιπάλους και πιθανόν και ο ιδανικός για να πάρει και χρόνο στο πέντε ως τρίτος ψηλός, πίσω από φαλ και μιλουτινοφ, έχοντας το μακρινό σουτ που δεν έχουν οι άλλοι δύο μπορεί να ανοίξει την αντίπαλη άμυνα, ενώ στην άμυνα την έλλειψη όγκου και δύναμης την αντισταθμίζει με τα μακριά άκρα και την αθλητικοτητα.
    Παίκτης με τρομερή προοπτική που αν πιάσει και δεν δημιουργεί προβλήματα θα ήταν και εξαιρετικό φιτ και για τα επόμενα χρόνια, ακόμη και αν επέστρεφε ο Σάσα.. εξαιρετικό δίδυμο στο τέσσερα..

  • Αρης
    Αρης Σάββατο, 21 Οκτωβρίου 2023 17:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Βραζιλιάνος είναι πολύ καλός παικτης ανώτερος Σικμα παρά πολυ περνει πρωτοβουλίες έχει Τσαμπουκα και καλύτερη ηλικία απλά να το παραδεχτούμε ο Σικμα δεν θα βγει ποτέ σαν παίκτης ήταν λάθος επιλογή απόρησα από την πρώτη μέρα για την επιλογή του άλλο Άλμπα άλλο Ολυμπιακός δεν βγενει η χρονιά με δύο σέντερ και στο 4 μόνο τον Πίτερς που δεν είναι σίγουρα Βενζενκοφ.ευχομαι να τον πάρουμε...

  • antartis_8
    antartis_8 Σάββατο, 21 Οκτωβρίου 2023 12:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ομάδα ήθελε έναν Ζακ Λεντέη αντι για έναν Σιμκά . Τωρα πιστεύω δε θα γίνει τίποτα μέχρι τις γιορτές .

  • Θοδωρής
    Θοδωρής Σάββατο, 21 Οκτωβρίου 2023 12:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Jiannis77

    Δηλώνει Ολυμπιακός
    Και ΕΥΧΕΤΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΎ
    ΑΝ ΗΤΑΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ή ΕΣΤΩ ΥΓΙΗΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ
    θα ευχόταν ο παίκτης να ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ και να παίξει ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

    ΚΑΡΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΦΙΛΕ ΓΙΑ ΠΟΣΗ ΑΡΡΏΣΤΙΑ ΜΙΛΑΜΕ;
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΑΠΟΝΑ "ΜΑΣ ΕΠΙΤΊΘΕΝΤΑΙ" κτλ.
    Αυτά. Εγώ κατάλαβα. Καιρός είναι να καταλάβουν και οι υπόλοιποι.

  • ΟΣΦΠ
    ΟΣΦΠ Σάββατο, 21 Οκτωβρίου 2023 11:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Απορώ τι έχουν μερικοί με τον Φλιώνη. Πολυ μέτριος παίκτης. Ο Τολιοπουλος κλασεις ανώτερος είναι.

  • Νίκος Τσαρουχάς
    Νίκος Τσαρουχάς Σάββατο, 21 Οκτωβρίου 2023 10:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Σιγκμα είναι βιολογικά ένα κουρασμένο κορμί.Ολοι οι άνθρωποι δεν έχουν το ίδιο βιολογικό ρολόι γήρανσης.Γιαυτό τραυματίζεται εύκολα.Μετα τα 33 σπανίζει η αθλητικότιτα κυρίως σε εύσομα κορμιά.Απαρέτιτη η προσθήκη ενός αθλητικού παίκτη στο 4 - 5.Οι ψηλοί ( Νικόλα και Φαλ ) δέχονται καταπονήσεις κυρίως στα κάτω άκρα έντονες και το πιθανότερο είναι να βγάλουν πρόβλημα σε 70 παιχνίδια την μπασκετική σεζόν.

  • GEO
    GEO Σάββατο, 21 Οκτωβρίου 2023 10:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Θοδωρής Γιατι γελατε ρε ??? και αυτος απο Μοντε αρχιζει

  • Gate7
    Gate7 Σάββατο, 21 Οκτωβρίου 2023 06:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Υπάρχει κάποιος λογος που δεν κάνουμε κινηση να πάρουμε απο χθες ρογκαβοπουλο φλιωνη,??
    Επίσης είναι πολύ δύσκολο να δοθει ο τανουλης δανεικος να παρει χρονο συμμετοχης?
    Σε αυτη την περίπτωση μενουμε έτσι απλα οπως έχουμε
    Με αυτες τις 2 απλες προσθηκες!
    Και αν χρειάζεται κάτι η ομαδα μπορεί να το αλλαξει(π,χ αλλαγη σικμα με 4,5αρι)
    Redgoalτην αποψη σου

    REDGOAL: Ρογκαβόπουλος ήθελε εξωτερικό. Φλιώνης δεν κάνει για ομάδα Euroleague. Τανούλης έχει μπει στο πρόγραμμα και λογικά θα παίξει στα ματς της Α1

  • Gate7
    Gate7 Σάββατο, 21 Οκτωβρίου 2023 03:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Νομιζω οτι με απλη αγορα του ρογκαβοπουλου ο ορθολογισμος του ροστερ μας θα ηταν πιο βατος.
    Παράλληλα θα ηταν χρησιμοτερο να δωσουμε καπου τον τανουλη να παιξει!!!
    Επισης μπάσκετικα ειναι απαραίτητη η αγορα φλιωνη η μητρου λονγκ!!
    Η ομαδα μενει ετσι χωρις καμια αλλαγη και ψαχνουμε απλα ενα4- 5αρι τυπου (ελαφρυ!!)
    Red goal την αποψη σου?

  • Papman7
    Papman7 Σάββατο, 21 Οκτωβρίου 2023 01:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Red καλησπέρα μήπως περιμένουν κάποιο ελληνικό διαβατήριο από μιλού πχ ;Επίσης εμένα με νοιάζει η Ευρωλίγκα ας έχουμε και 10 ξένους.Ετσι και αλλιώς με 30-40 παιχνίδια Ευρωλίγκας οι παίκτες βρίσκουν Ρυθμό δεν χρειάζονται καν τα ματς με Ρέθυμνο κτλ.Αλλωστε στα ματς με ΠΑΟ τους μόνους ξένους που θες είναι μιλού φαλ Πίτερς κάνααν Γκος.Επισης θεωρώ το Μήτρου Λονγκ πολύ καλή επιλογή με ελληνικό διαβατήριο από το να έχεις το ανέκδοτο Παππάς.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more

Με 1.70 στην Τούμπα, Ρέιντζερς και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (28/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...

Συγχαρητήρια στη Μπάρτσα, όντως τώρα;

Την ήττα την αντέχω όταν ο αντίπαλος είναι ανώτερος και...