roumeliotis

Carwiz

Απόλλων-ΟΣΦΠ 61-87 Bullets

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός ήταν εξαιρετικός και στην Πάτρα και διέλυσε τον Απόλλωνα με 87-61, με τους Σλούκα, Βεζένκοφ και Λαρεντζάκη να πιάνουν "μαξιλαράκια" σε αριθμούς και επιδόσεις ενώ και συνολικά ο Θρύλος είχε σημαντικά νούμερα στο παιχνίδι της αχαϊκής πρωτεύουσας. Πιο αναλυτικά...

*Ο Κώστας Σλούκας με τους έξι πόντους του έγινε ο 12ος παίκτης στην ιστορία του Ολυμπιακού στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα που ξεπέρασε τους 1.300. 

Παράλληλα με τις πέντε ασίστ που μοίρασε «σκαρφάλωσε» δύο θέσεις στη λίστα των κορυφαίων πασέρ της Basket League. Έφτασε τις 664, προσπέρασε τον Λευτέρης Κακιούση (661) και έφτασε τον Γιώργο Λημνιάτη στην 24η θέση της.

*Με τα τέσσερα ριμπάουντ που μάζεψε σήμερα, ο Σάσα Βεζένκοφ ξεπέρασε τα 800 στην 149η εμφάνιση του στην Basket League. 

Ο MVP του περσινού Πρωταθλήματος σημείωσε τη μεγαλύτερη επίδοση πόντων της πρεμιέρας, μεταξύ των παικτών που έμειναν χωρίς λάθος. Είχε 20 έναν περισσότερο από τον Σάβιον Φλαγκ του Λαυρίου Megabolt που το Σάββατο είχε 19 πόντους και κανένα λάθος.

*Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης σημείωσε την κορυφαία επίδοση «+/-» της πρεμιέρας με συντελεστή 36 ενώ 21 είχε ο Σακίλ ΜακΚίσικ όπως το Σάββατο και ο Δημήτρης Κακλαμανάκης στη νίκη του Προμηθέα στο Λαύριο.

*Ο Ολυμπιακός κράτησε χαμηλά τα λάθη του αφού έκανε μόνο πέντε που είναι και η καλύτερη επίδοση της πρεμιέρας, έχοντας δύο λιγότερα από εκείνα του Λαυρίου Megabolt κόντρα στον Προμηθέα. Το -10 του συντελεστή λαθών μεταξύ των δύο ομάδων -15 είχε ο Απόλλων- είναι ο μεγαλύτερος της πρεμιέρας αφού ο προηγούμενος ήταν το -7 της ΑΕΚ έναντι της Καρδίτσας Βιολογικό Χωριό (17-24).

*Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα σημείωσε και την καλύτερη επίδοση ασίστ της 1ης αγωνιστικής. Είχε 29 και ξεπέρασε εκείνη των 23 του Λαυρίου Megabolt στο ματς με τον Προμηθέα.

*Ο Ολυμπιακός τελείωσε ουσιαστικά το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο με το υπέρ του 50-33. Το +17 ήταν η μεγαλύτερη διαφορά ενός ημιχρόνου των αγώνων της πρεμιέρας αφού ο Προμηθέας έκανε +11 στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στο Λαύριο Megabolt (43-54).

*Στην εξέλιξη του αγώνα ο Ολυμπιακός προηγήθηκε ακόμη και με 34 πόντους (39-73 στο 28:02) στη μεγαλύτερη διαφορά που υπήρξε στα ματς της πρεμιέρας. Η προηγούμενη ήταν εκείνη των 26 πόντων με τους οποίους προηγήθηκε η ΑΕΚ της Καρδίτσας Βιολογικό Χωριό στο 21:31.

*Σε ένα παιχνίδι που είχε λιγοστές δεύτερες επιθέσεις, ο Ολυμπιακός είχε τις λιγότερες. Έμεινε στα δύο επιθετικά ριμπάουντ που αποτελούν τη μικρότερη επίδοση της πρεμιέρας αφού τέσσερα είχε χθες ο Παναθηναϊκός. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν δύο επιθετικά ριμπάουντ και στο εντός έδρας ματς με τον Ηρακλή της περασμένης σεζόν. 

*Οι «ερυθρόλευκοι» ισοφάρισαν παράλληλα τη μικρότερη επίδοση ριμπάουντ της 1ης αγωνιστικής, μένοντας στα 29 όσα είχε και Παναθηναϊκός.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Red Bullets

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...