roumeliotis

Carwiz

ΟΣΦΠ-Ήφαιστος 83-46 Bullets

casino loutrakiou
redwell

Πολλές και άκρως ενδιαφέρουσες σημειώσεις-σφαίρες προκύπτουν από την ανάγνωση του αγώνα Ολυμπιακός-Ήφαιστος 83-46 για την 3η ημέρα της Basket League. Πάμε να δούμε αναλυτικότερα τους αριθμούς και τις επιδόσεις όπως διαμορφώνονται μετά το συγκεκριμένο ματς...

* Οχτώ από τα 50 ριμπάουντ του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τον Ήφαιστο μάζεψε ο Γιώργος Πρίντεζης και με αυτά σημείωσε ένα προσωπικό επίτευγμα. Έφτασε τα 1.383 ριμπάουντ καριέρας στην Basket League και «έπιασε» στη 19η θέση της σχετικής λίστας τον Δήμο Ντικούδη. Ακόμη ο «υπαρχηγός» του Ολυμπιακού με την 344η εμφάνιση του στην κατηγορία, ξεπέρασε τον Νίκο Οικονόμου και μοιράζεται την 24η θέση της αντίστοιχης λίστας με τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο του Περιστερίου.

*Ο Ζακ ΛεΝτέι έγινε ο 1ος παίκτης του Ολυμπιακού και ο 9ος συνολικά της φετινής Basket League που έφτασε σε «double-double» με 10 πόντους και 12 ριμπάουντ. Η καλύτερη περσινή επίδοση του Ολυμπιακού στο περσινό Πρωτάθλημα ήταν εκείνη των 51 πόντων που δέχτηκε στο ΣΕΦ από τα Τρίκαλα BC Aries (86-51).

*Οι ερυθρόλευκοι τελείωσαν το παιχνίδι έχοντας 50 ριμπάουντ που είναι ρεκόρ της φετινής Basket League. Το προηγούμενο ήταν τα 47 που είχαν το Λαύριο στη 2η, η Κύμη, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και ο Άρης στα παιχνίδια τους το Σάββατο.

*Με τους τρεις πόντους του, ο Βασίλης Τολιόπουλος έφτασε τους 200 στην κατηγορία.

*Παίρνοντας μόνο τρεις πόντους από τη γραμμή του φάουλ, ο Ήφαιστος ισοφάρισε τη χαμηλότερη επίδοση του φετινού Πρωταθλήματος αφού τρεις εύστοχες βολές είχε και ο ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα με το Ρέθυμνο.

*Η ομάδα της Λήμνου ισοφάρισε και το αρνητικό ρεκόρ επιθετικών ριμπάουντ έχοντας πέντε, όσα ο Άρης κόντρα στον Παναθηναϊκό και το Περιστέρι με τον Χολαργό.

*Ο Ήφαιστος έμεινε στις επτά ασίστ ισοφαρίζοντας και αυτό το αρνητικό ρεκόρ του φετινού Πρωταθλήματος αφού τον ίδιο αριθμό είχε το Λαύριο κόντρα στον Άρη.

*Η ομάδα του Σωτήρη Μανωλόπουλου σημειώνοντας 22 πόντους στο πρώτο ημίχρονο, είχε τη χειρότερη επίδοση των τριών πρώτων αγωνιστικών αφού 23 είχε το Λαύριο στο ΟΑΚΑ.

*Στατιστικά έκανε τη χειρότερη εμφάνιση των τριών πρώτων αγωνιστικών κάτι που δείχνουν οι 27 βαθμοί του στο σύστημα αξιολόγησης του Πρωταθλήματος, το ranking. Η προηγούμενη χαμηλότερη επίδοση ήταν οι 35 βαθμοί που είχε χθες το Λαύριο κόντρα στον Παναθηναϊκός.

*Τόσο ο Σον Έβανς όσο και ο Αντουέιν Ουίγκινς ξεπέρασαν σήμερα τα 100 αμυντικά ριμπάουντ καριέρας στο ελληνικό Πρωτάθλημα.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Red Bullets

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more

Με 1.70 στην Τούμπα, Ρέιντζερς και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (28/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...

Συγχαρητήρια στη Μπάρτσα, όντως τώρα;

Την ήττα την αντέχω όταν ο αντίπαλος είναι ανώτερος και...