roumeliotis

Carwiz

Με τα ντέρμπι SuperLeague και Ρεάλ 1.84

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι της Κυριακής (31/03) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League διεξάγονται τα ντέρμπι: Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ και ΑΕΚ-Ολυμπιακός. Στη LaLiga, η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Στην Pro League Βελγίου, η Σεντ Τρούιντεν αντιμετωπίζει τη Βέστερλο. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας ενώ μην ξεχνάτε ότι για περισσότερες αναλύσεις και προτάσεις μπορείτε να επισκεφθείτε το Sportbet.gr

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ (18:00)

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από το εκτός έδρας τρίποντο με σκορ 3-1 επί του Ολυμπιακού στο ντέρμπι αιωνίων. Αήττητος για επτά (4 νίκες, 3 ισοπαλίες) διαδοχικές αγωνιστικές στην ελληνική Σούπερ Λιγκ, απέχει στο -3 από την κορυφή και την πρωτοπόρο ΑΕΚ. Ο ΠΑΟΚ υπέστη εντός έδρας ήττα με σκορ 1-0 από τον Άρη στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Αποτέλεσμα που διέκοψε το νικηφόρο σερί των τριών υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα, βρίσκεται στο -2 από την ΑΕΚ.

Προγνωστικό: Κομβικό παιχνίδι στη μάχη του τίτλου, περιμένουμε από Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ να τα δώσουν όλα για το τρίποντο. Ποντάρισμα στο Goal/Goal με 1.78 απόδοση.

Σεντ Τρούιντεν – Βέστερλο (19:30)

Η Σεντ Τρούιντεν επιβλήθηκε εντός έδρας με ανατροπή και σκορ 2-1 κόντρα στην ανώτερη ποιοτικά Κλαμπ Μπριζ. Επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από δύο κολλητές ήττες στην Προ Λιγκ Βελγίου. Η Βέστερλο έφερε εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 απέναντι στη Γκενκ. Συμπλήρωσε τέσσερις διαδοχικές υποχρεώσεις χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, με απολογισμό: 1 ισοπαλία και 3 ήττες.

Προγνωστικό: Η Σεντ Τρούιντεν έχει οριακό προβάδισμα απέναντι στη Βέστερλο και θα τη στηρίξουμε. Επιλογή ο άσος (1) με απόδοση 2.20.

ΑΕΚ – Ολυμπιακός (20:30)

Η ΑΕΚ πραγματοποίησε καλή εμφάνιση, διαλύοντας εκτός έδρας με το πειστικό 4-0 τη Λαμία. Αήττητη για 21 διαδοχικές αγωνιστικές στην ελληνική Σούπερ Λιγκ, με απολογισμό: 15 νίκες και 6 ισοπαλίες. Καταλαμβάνει την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, βρίσκεται στο +2 από τον ΠΑΟΚ και στο +3 από τον Παναθηναϊκό. Ο Ολυμπιακός υπέστη εντός έδρας ήττα με σκορ 3-1 από τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι αιωνίων. Δόθηκε τέλος στο νικηφόρο σερί των πέντε ματς στο πρωτάθλημα, απέχει στο -5 από τον σημερινό του αντίπαλο.

Προγνωστικό: ΑΕΚ και Ολυμπιακός συνθέτουν ισορροπημένο ζευγάρι, κρίνουμε πως δύσκολα θα ξεφύγει το σκορ σε υπερβολικά επίπεδα. Επιλογή τα 2-3 Goals σε τιμή 2.00.

Ρεάλ Μαδρίτης – Αθλέτικ Μπιλμπάο (22:00)

Η Ρεάλ Μαδρίτης επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί, κερδίζοντας εκτός έδρας με σκορ 4-2 την Οσασούνα. Διεύρυνε το αήττητο σερί σε 23 αγωνιστικές στην ισπανική Λα Λίγκα, με απολογισμό: 17 νίκες και 6 ισοπαλίες. Παραμένει σταθερά στην κορυφή, πρακτικά μόνο με θαύμα θα χάσει την κατάκτηση του φετινού τίτλου. Η Αθλέτικ Μπιλμπάο έδωσε συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, επικρατώντας εντός έδρας 2-0 της Αλαβές. Σκαρφάλωσε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχει διαφορά +1 από την 5η Ατλέτικο Μαδρίτης.

Προγνωστικό: Η Ρεάλ Μαδρίτης παίζει στον αυτόματο και είναι ασταμάτητη στο πρωτάθλημα. Πάμε με το combo bet 1+Over 1.5 Goals σε απόδοση 1.84.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...

Συγχαρητήρια στη Μπάρτσα, όντως τώρα;

Την ήττα την αντέχω όταν ο αντίπαλος είναι ανώτερος και...