roumeliotis

Carwiz

Αγγλικά γκολ με 1.93 και Σοσιεδάδ combo

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι της Τετάρτης (19/10) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην Premier League διεξάγονται τα παιχνίδια: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Τότεναμ και Νιούκαστλ-Έβερτον. Στη LaLiga, η Σοσιεδάδ υποδέχεται τη Μαγιόρκα. Στην 1A Pro League Βελγίου, η Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ αντιμετωπίζει τη Γάνδη. Για περισσότερες αναλύσεις και προτάσεις μπορείτε να επισκεφθείτε το Sportbet.gr

Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ – Γάνδη (19:30)

Η Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ συνέχισε την ανοδική πορεία, επικρατώντας εκτός έδρας με σκορ 6-1 της Οστάνδης. Ήταν το τέταρτο διαδοχικό τρίποντο στο πρωτάθλημα Βελγίου, βρίσκεται στην πρώτη τετράδα με 25 πόντους. Η Γάνδη έκανε πειστική εμφάνιση για δεύτερη σερί αγωνιστική, με το εντός έδρας τρίποντο (3-0) απέναντι στη Μαλίν. Μετράει έξι βαθμούς στα δύο τελευταία παιχνίδια στην κατηγορία απέχει στο -5 από τον σημερινό της αντίπαλο.

Προγνωστικό: Αμφότερες σκοράρουν με χαρακτηριστική ευκολία στα τελευταία παιχνίδια. Επιλογή το Over 2.5 Goals με 1.87 απόδοση.

Σοσιεδάδ – Μαγιόρκα (21:00)

Η Σοσιεδάδ προέρχεται από το εκτός έδρας τρίποντο με σκορ 2-1 απέναντι στη Θέλτα. Επιβεβαίωσε το θετικότατο μομέντουμ, αυτή ήταν η 7η διαδοχική επιτυχία σε όλες τις διοργανώσεις. Η Μαγιόρκα ηττήθηκε εντός έδρας με σκορ 1-0 από τη Σεβίλλη, δεχόμενη το καθοριστικό γκολ στο 53ο λεπτό της αναμέτρησης. Συμπλήρωσε τρεις σερί αγωνιστικές χωρίς νίκη στην ισπανική Λα Λίγκα, μετράει μόλις μία στα έξι (2 ισοπαλίες, 3 ήττες) πρόσφατα ματς.

Προγνωστικό: Αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί, η Σοσιεδάδ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και περιμένουμε να διευρύνει το νικηφόρο σερί. Ποντάρισμα στο combo 1+Under 4.5 Goals με απόδοση 1.72.

Νιούκαστλ – Έβερτον (21:30)

Η Νιούκαστλ απέσπασε εκτός έδρας ισοπαλία (0-0) με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Παραμένει αήττητη για πέντε διαδοχικές αγωνιστικές στην αγγλική Πρέμιερ Λιγκ, με απολογισμό: 2 νίκες και 3 ισοπαλίες. Η Έβερτον υπέστη δεύτερη σερί ήττα στο πρωτάθλημα, με το εκτός έδρας 2-0 στο Λονδίνο από την Τότεναμ. Στα τελευταία ματς εμφανίζει δυσκολία στο σκοράρισμα, απέτυχε να βρει δίχτυα σε δύο υποχρεώσεις.

Προγνωστικό: Η Νιούκαστλ έχει τον πρώτο λόγο και αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να πάρει το τρίποντο. Προβάδισμα στον άσο (1) σε τιμή 1.65.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τότεναμ (22:15)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόλλησε στο εντός έδρας 0-0 με αντίπαλο τη Νιούκαστλ. Αποτέλεσμα που κρίνεται απογοητευτικό, καθώς έχασε περισσότερο έδαφος στη μάχη της τετράδας. Πλέον απέχει στο -3 από τον βασικό της στόχο. Η Τότεναμ επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί, επικρατώντας εντός έδρας έδρας με σκορ 2-0 της Έβερτον. Μετράει τέσσερις επιτυχίες στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές στην αγγλική Πρέμιερ Λιγκ. Βρίσκεται στο -4 από την κορυφή και την πρωτοπόρο Άρσεναλ.

Προγνωστικό: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τότεναμ διαθέτουν μπόλικη ποιότητα μεσοεπιθετικά και σκοράρουν με σχετική συνέπεια. Ποντάρισμα στο combo Goal/Goal+Over 2.5 Goals με 1.93 απόδοση.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...