roumeliotis

Carwiz

Με 1.95 Ολυμπιακού και τρία G/G

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι της Πέμπτης (13/10) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Φυσικά ξεχωρίζει η μάχη του Ολυμπιακού, που δοκιμάζεται στην έδρα της Καραμπάχ. Η Μπέτις υποδέχεται τη Ρόμα, η Ναντ τη Φράιμπουργκ και η Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ την Μπράγκα. Για περισσότερες αναλύσεις και προτάσεις μπορείτε να επισκεφθείτε το Sportbet.gr

Καραμπάχ – Ολυμπιακός (19:45)

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν την περασμένη εβδομάδα, με τους Αζέρους να επικρατούν με σκορ 3-0 στην Ελλάδα. Η Καραμπάχ βρίσκεται σε καλή κατάσταση, προερχόμενη από έξι διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Ολυμπιακός δείχνει σημάδια αγωνιστικής βελτίωσης υπό τις οδηγίες του Μίτσελ, ωστόσο έχει ακόμα δρόμο μέχρι να πιάσει τα επιθυμητά επίπεδα απόδοσης.

Προγνωστικό: Ο Ολυμπιακός βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και καλείται να αντιδράσει. Μπορεί να φύγει αλώβητος από την έδρα της Καραμπάχ, επιλογή το Χ2 με 1.95 απόδοση.

Μπέτις – Ρόμα (19:45)

Οι δύο σύλλογοι μονομάχησαν την περασμένη εβδομάδα στο «Ολίμπικο», με την ισπανική ομάδα να επικρατεί με ανατροπή και σκορ 2-1. Η Μπέτις μετράει μόλις μία ήττα στις επτά (5 νίκες, 1 ισοπαλία) τελευταίες αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Η Ρόμα προσπαθεί να αποκτήσει σταθερότητα στην απόδοσή της και χρειάζεται να βελτιωθεί αμυντικά. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, πως απέτυχε να κρατήσει το μηδέν στις τέσσερις πρόσφατες υποχρεώσεις σε Ιταλία και Γιουρόπα Λιγκ.

Προγνωστικό: Η Μπέτις βρίσκει δίχτυα με ευκολία, τη στιγμή που η Ρόμα «καίγεται» για τη νίκη. Επικρατέστερο σενάριο το Goal/Goal με 1.72 απόδοση.

Ναντ – Φράιμπουργκ (19:45)

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν την περασμένη εβδομάδα, με τους Γερμανούς να επικρατούν εντός έδρας με σκορ 2-0. Η Ναντ δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση και αγνοεί τη χαρά της νίκης για έξι (1 ισοπαλία, 5 ήττες) σερί υποχρεώσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Η Φράιμπουργκ πραγματοποιεί σταθερή πορεία και είναι από τις ευχάριστες εκπλήξεις της φετινής σεζόν. Αήττητη για 10 διαδοχικές αναμετρήσεις σε Γερμανία και Ευρώπη, με απολογισμό: 7 νίκες και 3 ισοπαλίες.

Προγνωστικό: Η Ναντ παίζει το τελευταίο της χαρτί αναφορικά με την πρόκριση στην επόμενη φάση. Η Φράιμπουργκ έχει το μομέντουμ και σκοράρει με άνεση. Πάμε με το Goal/Goal σε απόδοση 1.80.

Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ – Μπράγκα (19:45)

Οι δύο σύλλογοι κοντραρίστηκαν πριν από επτά βράδια, με τη βελγική ομάδα να παίρνει τη νίκη με ανατροπή και σκορ 2-1 στην Πορτογαλία. Η Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ βρίσκεται σε θετικότατο μομέντουυμ και μετράει πέντε σερί επιτυχίες σε όλες τις διοργανώσεις. Η Μπράγκα έχει έξι βαθμούς μετά από τρεις αγωνιστικές στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ. Αμφότερες έχουν προβάδισμα πρόκρισης για τη νοκ άουτ φάση της φετινής διοργάνωσης.

Προγνωστικό: Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ και Μπράγκα διαθέτουν αρκετή ποιότητα μεσοεπιθετικά και βρίσκουν λύσεις στο σκοράρισμα. Ποντάρισμα στο Goal/Goal με 1.75 απόδοση.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...