roumeliotis

Carwiz

Με combo Μπάρτσα και γκολ 1.78-1.80

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι της Τετάρτης (12/10) περιέχει τέσσερις επιλογές από την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Η Νάπολι υποδέχεται τον Άγιαξ. Η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί την Ίντερ, η Λεβερκούζεν αντιμετωπίζει την Πόρτο, ενώ η Σπόρτινγκ κοντράρεται με τη Μαρσέιγ. Για περισσότερες αναλύσεις και προτάσεις μπορείτε να επισκεφθείτε το Sportbet.gr

Νάπολι – Άγιαξ (19:45)

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν την περασμένη εβδομάδα, με την ιταλική ομάδα να διαλύει εκτός έδρας με ανατροπή και σκορ 6-1 τους Ολλανδούς. Ο Άγιαξ έχει τρεις βαθμούς μετά από τρεις αγωνιστικές στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Νάπολι μετράει τρεις νίκες σε ισάριθμες υποχρεώσεις στο γκρουπ. Βρίσκεται δίκαια στην 1η θέση και έχει ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης για τη φάση των «16» της φετινής διοργάνωσης.

Προγνωστικό: Οι δύο ομάδες παίζουν φουλ επιθετικό ποδόσφαιρο, σε αναμέτρηση που περιμένουμε αρκετά γκολ. Επιλογή το combo Goal/Goal+Over 2.5 Goals με 1.78 απόδοση.

Μπαρτσελόνα – Ίντερ (22:00)

Η Ίντερ νίκησε στο Μιλάνο με σκορ 1-0 την Μπαρτσελόνα την περασμένη εβδομάδα. Η Μπαρτσελόνα έχει μαζέψει τρεις πόντους έπειτα από τρεις αναμετρήσεις στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Ίντερ προέρχεται από δύο επιτυχίες στο γκρουπ και σε αυτό το διάστημα κράτησε το μηδέν σε ισάριθμες περιπτώσεις. Κομβικό παιχνίδι για αμφότερες στην προσπάθεια, που καταβάλουν με στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Προγνωστικό: Με την πλάτη στον τοίχο η Μπαρτσελόνα, σε αναμέτρηση που χρειάζεται μόνο νίκη. Πάμε με το combo 1+Over 1.5 Goals σε απόδοση 1.65.

Λεβερκούζεν – Πόρτο (22:00)

Η Πόρτο νίκησε στην Πορτογαλία με σκορ 2-0 τη Λεβερκούζεν σε αναμέτρηση με έντονο σασπένς. Η Λεβερκούζεν έχει τρεις βαθμούς μετά από τρεις αγωνιστικές στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Ανάλογη βαθμολογική συγκομιδή έχει και η Πόρτο, μαζί με την Ατλέτικο Μαδρίτης θα δώσουν μάχη για την πρόκριση στους «16» της φετινής διοργάνωσης.

Προγνωστικό: Αμφίρροπη παιχνίδι με τις δύο ομάδες να χρειάζονται μόνο νίκη. Επικρατέστερο σενάριο το Goal/Goal σε τιμή 1.62.

Σπόρτινγκ – Μαρσέιγ (22:00)

Οι δύο ομάδες κοντραρίστηκαν πριν από μία εβδομάδα στη Γαλλία. Η Μαρσέιγ επικράτησε με ανατροπή και σκορ 4-1. Η Σπόρτινγκ υπέστη την πρώτη ήττα στον φετινό όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Αποτέλεσμα που έβαλε τέλος στο σερί των δύο νικών, ωστόσο παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας. Η Μαρσέιγ σημείωσε το πρώτο τρίποντο στο γκρουπ και διατηρήθηκε ζωντανή στη μάχη της πρόκρισης. Βρίσκεται στην τελευταία θέση και χρειάζεται να κάνει την υπέρβαση.

Προγνωστικό: Κομβική αναμέτρηση για τις δύο ομάδες και θα τα δώσουν όλα για τη νίκη. Ποντάρισμα στο Over 2.5 Goals με 1.80 απόδοση.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...