roumeliotis

Carwiz

Άστον Βίλα 2.15, Ατρόμητος και γκολ

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι του Δευτέρας (10/10) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League 1, ο Ατρόμητος υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στην Premier League, η Νότιγχαμ Φόρεστ φιλοξενεί την Άστον Βίλα. Στη Serie A, η Φιορεντίνα αντιμετωπίζει τη Λάτσιο. Στη LaLiga διεξάγεται η αναμέτρηση Έλτσε-Μαγιόρκα. Για περισσότερες αναλύσεις και προτάσεις μπορείτε να επισκεφθείτε το Sportbet.gr

Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα (18:00)

Ο Ατρόμητος προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα με σκορ 2-0 από τον Ολυμπιακό. Αποτέλεσμα που ήταν μέσα στο πρόγραμμα, μετράει μόλις μία νίκη στις πέντε (2 ισοπαλίες, 2 ήττες) αγωνιστικές στην ελληνική Σούπερ Λιγκ 1. Ο ΠΑΣ Γιάννινα πραγματοποίησε εμφάνιση κάτω του μετρίου. Διαλύθηκε εντός έδρας με σκορ 4-1 από τον Παναιτωλικό. Σε έξι φετινές αγωνιστικές έχει μία νίκη με απολογισμό: 1 ισοπαλία και 4 ήττες.

Προγνωστικό: Πιο έτοιμος και σταθερός εμφανίζεται ο Ατρόμητος από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Προβάδισμα στον άσο (1) 2.02 απόδοση.

Φιορεντίνα – Λάτσιο (21:45)

Η Φιορεντίνα έχει μόλις μία νίκη στις επτά πρόσφατες αγωνιστικές στη Σέριε Α Ιταλίας. Σε αυτό το διάστημα έχει απολογισμό: 3 ισοπαλίες και τρεις ήττες. Το Under 2.5 Goals εμφανίστηκε σε έξι περιπτώσεις. Η Λάτσιο συνέχισε την ανοδική πορεία, επικρατώντας εντός έδρας με σκορ 4-0 της Σπέτσια. Τρίτο διαδοχικό τρίποντο στο πρωτάθλημα και βρίσκεται μέσα στην εξάδα.

Προγνωστικό: Αμφίρροπη αναμέτρηση και περιμένουμε από τις δύο ομάδες να βρουν δίχτυα τουλάχιστον από μία φορά. Ποντάρισμα στο Goal/Goal σε απόδοση 1.65.

Έλτσε – Μαγιόρκα (22:00)

Η Έλτσε πραγματοποιεί κάκιστη πορεία στη φετινή Λα Λίγκα Ισπανίας. Μετά από επτά αγωνιστικές έχει συγκεντρώσει μόλις ένα πόντο, βρίσκεται σταθερά στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η Μαγιόρκα ηττήθηκε εντός έδρας 1-0 από την Μπαρτσελόνα, αποτέλεσμα που ήταν μέσα στο πρόγραμμα. Απέτυχε να κρατήσει το μηδέν στις τρεις από τις τέσσερις πρόσφατες υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα.

Προγνωστικό: Η Έλτσε θα παραταχθεί με υπηρεσιακό τεχνικό, τη στιγμή που η Μαγιόρκα καλείται να δείξει περισσότερη σταθερότητα. Αξίζει το ανάλογο ρίσκο στο καλοπληρωμένο Goal/Goal με 2.05.

Νότιγχαμ Φόρεστ – Άστον Βίλα (22:00)

Η Νότιγχαμ Φόρεστ βρίσκεται σε τραγική κατάσταση, προερχόμενη από πέντε σερί ήττες στην αγγλική Πρέμιερ Λιγκ. Σε αυτό το διάστημα το Over 2.5 Goals εμφανίστηκε σε τέσσερις περιπτώσεις. Η Άστον Βίλα είναι σε καλύτερο μομέντουμ και αγνοεί την ήττα στις τρεις τελευταία αγωνιστικές, με απολογισμό: 1 νίκη και 2 ισοπαλίες.

Προγνωστικό: Σε καλύτερη μοίρα η Άστον Βίλα και περιμένουμε εύκολα ή δύσκολα να πάρει το τρίποντο. Πάμε με το διπλό (2) σε απόδοση 2.15.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...