roumeliotis

Carwiz

Με 1.90 Μόλντε και τρία G/G

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι της Κυριακής (19/06) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την Eliteserien Νορβηγίας. Η πρωτοπόρος Λίλεστρομ υποδέχεται τη Ρόζενμποργκ, ενώ η δεύτερη της βαθμολογίας Μόλντε δοκιμάζεται στην έδρα της Οντ. Η Βίκινγκ φιλοξενεί τη Σάντεφιορντ και η Άαλεσουντ αντιμετωπίζει τη Βαλερένγκα. Για περισσότερες αναλύσεις και προτάσεις μπορείτε να επισκεφθείτε το Sportbet.gr

Λίλεστρομ – Ρόζενμποργκ (19:00)

Η Λίλεστρομ έφερε εκτός έδρας ισοπαλία με σκορ 2-2 απέναντι στην Τρόμσο. Δόθηκε τέλος στο νικηφόρο σερί των τριών αναμετρήσεων στο πρωτάθλημα Νορβηγίας, παραμένει σταθερά στην κορυφή της βαθμολογίας. Η Ρόζενμποργκ πραγματοποίησε πειστική εμφάνιση και διέλυσε εκτός έδρας με σκορ 4-0 τη Βαλερένγκα. Σκοράρει και δέχεται γκολ περίπου με την ίδια συχνότητα στη νορβηγική Ελιτεσέριεν.

Προγνωστικό: Αμφότερες διαθέτουν ποιότητα μεσοεπιθετικά και σκοράρουν με ευκολία. Επικρατέστερο σενάριο το Goal/Goal με απόδοση 1.70.

Οντ – Μόλντε (19:00)

Η Οντ επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 2-1 απέναντι στη Χαμ Καμ. Άμεση επιστροφή στις νίκες, ωστόσο συνεχίζει να προβληματίζει σε μεγάλο βαθμό αμυντικά. Η Μόλντε συνέχισε την ανοδική πορεία, νίκησε εντός έδρας με σκορ 3-1 την πρωταθλήτρια Μπόντο Γκλιμτ. Πέμπτο διαδοχικό τρίποντο στην Ελιτεσέριεν Νορβηγίας, απέχει στο -2 από την κορυφή και την πρωτοπόρο Λίλεστρομ.

Προγνωστικό: Σε εξαιρετική κατάσταση η Μόλντε και περιμένουμε να συνεχίζει με νίκη τις υποχρεώσεις. Προβάδισμα στο διπλό (2) με 1.90 απόδοση.

Βίκινγκ – Σάντεφιορντ (19:00)

Η Βίκινγκ ηττήθηκε εκτός έδρας με σκορ 3-2 από τη Στρόμσγκοντσετ. Αμυντικά προβληματίζει σε μεγάλο βαθμό το τελευταίο διάστημα, προερχόμενη από τρία σερί Goal/Goal στην Ελιτεσέριεν Νορβηγίας. Η Σάντεφιορντ επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 1-0 απέναντι στην Οντ Γκρένλαντ. Αποτέλεσμα που διέκοψε το αρνητικό σερί των τριών ηττών και πήρε σημαντική βαθμολογική ανάσα.

Προγνωστικό: Η Βίκινγκ σκοράρει με συνέπεια, αλλά αμυντικά δεν εμπνέει σιγουριά. Η Σάντεφιορντ μπορεί να εκμεταλλευθεί καταστάσεις και να σκοράρει. Επιλογή το καλοπληρωμένο Goal/Goal με απόδοση 1.82.

Άαλεσουντ – Βαλερένγκα (21:00)

Η Άαλεσουντ προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία με σκορ 2-2 απέναντι στη Χάουγκεσουντ. Διεύρυνε το αήττητο σερί σε τρεις (2 νίκες, 1 ισοπαλία) αγωνιστικές στην Ελιτεσέριεν Νορβηγίας, σε αυτό το διάστημα το Goal/Goal εμφανίστηκε σε ισάριθμες (3) περιπτώσεις. Η Βαλερένγκα συνέχισε τις προβληματικές εμφανίσεις και διαλύθηκε εντός έδρας με σκορ 4-0 από τη Ρόζενμποργκ. Αγνοεί τη χαρά της νίκης για πέντε διαδοχικά παιχνίδια στο πρωτάθλημα, με απολογισμό: 1 ισοπαλίες και 4 ήττες.

Προγνωστικό: Οι δύο ομάδες παίζουν ανοιχτά και χωρίς ιδιαίτερες σκοπιμότητες. Με αρκετές πιθανότητες επαλήθευσης το Goal/Goal με απόδοση 1.65.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...