roumeliotis

Carwiz

ΑΕΚ στο 1.87, Αταλάντα, Over και G/G

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι της Δευτέρας (18/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League 1, η ΑΕΚ δοκιμάζεται στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα. Στη Serie A διεξάγονται τα παιχνίδια: Νάπολι-Ρόμα και Αταλάντα-Βερόνα. Στη LaLiga, η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Κάντιθ. Για περισσότερες αναλύσεις και προτάσεις επισκεφθείτε το Sportbet.gr

ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ (18:00)

Ο ΠΑΣ Γιάννινα προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία (0-0) με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Συμπλήρωσε πέντε αγωνιστικές χωρίς τρίποντο στην ελληνική Σούπερ Λιγκ 1, με απολογισμό: τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα. Με Under 2.5 Goals ολοκληρώθηκαν τα 16 τελευταία παιχνίδια στην κατηγορία. Η ΑΕΚ συνέχισε τις προβληματικές εμφανίσεις, ηττήθηκε εντός έδρας με σκορ 2-1 από τον Άρη. Αγνοεί τη χαρά της νίκης για τέσσερις (2 ισοπαλίες, 2 ήττες) σερί αγωνιστικές. Απέτυχε να κρατήσει το μηδέν στις επτά πρόσφατες υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα.

Προγνωστικό: Η ΑΕΚ έχει ισχυρό βαθμολογικό κίνητρο, περιμένουμε εύκολα ή δύσκολα να πάρει το τρίποντο. Προβάδισμα στο διπλό (2) με 1.87 απόδοση.

Νάπολι – Ρόμα (20:00)

Η Νάπολι ηττήθηκε εντός έδρας με σκορ 3-2 από τη Φιορεντίνα. Αποτέλεσμα που την αφήνει στο -5 από την κορυφή στη Σέριε Α Ιταλίας, αλλά έχει ένα ματς λιγότερο από την πρωτοπόρο Μίλαν. Η Ρόμα διέλυσε εντός έδρας 4-0 την Μπόντο Γκλιμτ, πήρε πανάξια την πρόκριση για τα ημιτελικά του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από τρεις σερί νίκες, απέχει στο -6 από την τετράδα με ένα παιχνίδι λιγότερο.

Προγνωστικό: Αμφότερες με ποιότητα μεσοεπιθετικά, σε αναμέτρηση που αναμένεται να σκοράρουν και οι δύό ομάδες. Πάμε με το Goal/Goal σε απόδοση 1.70.

Αταλάντα – Βερόνα (22:00)

Η Αταλάντα ηττήθηκε εντός έδρας 2-0 από τη Λειψία και αποκλείστηκε στα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ. Στη Σέριε Α Ιταλίας, υπέστη ήττα 2-1 στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Σασουόλο. Μετράει μόλις ένα τρίποντο στις πέντε (1 ισοπαλία, 3 ήττες) τελευταίες αγωνιστικές. Βρίσκεται στο -5 από την εξάδα με ένα παιχνίδι λιγότερο. Η Βερόνα ηττήθηκε 2-0 στην έδρα της Ίντερ, αποτέλεσμα που ήταν μέσα στο πρόγραμμα. Απέτυχε να κρατήσει το μηδέν στις έξι από τις επτά πρόσφατες αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα.

Προγνωστικό: Χωρίς περιθώρια για νέα απώλεια η Αταλάντα στην προσπάθεια, που καταβάλει για να προλάβει την εξάδα. Επιλογή ο άσος (1) με 1.65 απόδοση.

Μπαρτσελόνα – Κάντιθ (22:00)

Η Μπαρτσελόνα ηττήθηκε εντός έδρας με σκορ 3-2 από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό στο Γιουρόπα Λιγκ. Στην ισπανική Λα Λίγκα προέρχεται από επτά σερί νίκες, ενώ παραμένει αήττητη στις 15 τελευταίες αγωνιστικές. Η Κάντιθ ηττήθηκε εντός έδρας με ανατροπή και σκορ 2-1 από την Μπέτις. Βρίσκεται σε θέση υποβιβασμού και θα δώσει μεγάλη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία.

Προγνωστικό: Η Μπαρτσελόνα σκοράρει με χαρακτηριστική ευκολία και δύσκολα θα μείνει το σκορ σε χαμηλά επίπεδα. Ποντάρισμα στο Over 2.5 Goals με 1,55 απόδοση.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more

Με 1.70 στην Τούμπα, Ρέιντζερς και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (28/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...

Συγχαρητήρια στη Μπάρτσα, όντως τώρα;

Την ήττα την αντέχω όταν ο αντίπαλος είναι ανώτερος και...