roumeliotis

Carwiz

Τρεις αγγλικές επιλογές και G/G με 1.70

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι της Τρίτης (08/02) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δραστηριότητα στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην Premier League, η Γουέστ Χαμ υποδέχεται τη Γουότφορντ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δοκιμάζεται στην έδρα της Μπέρνλι και η Νιούκαστλ αντιμετωπίζει την Έβερτον. Στο Κύπελλο Ιταλίας, η Ίντερ φιλοξενεί τη Ρόμα. Για περισσότερες αναλύσεις και προτάσεις επισκεφθείτε το Sportbet.gr

Γουέστ Χαμ – Γουότφορντ (21:45) 

Η Γουέστ Χαμ αγωνίστηκε για τελευταία φορά στην Πρέμιερ Λιγκ στις 22/01. Ηττήθηκε εκτός έδρας με σκορ 1-0 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, υποχώρησε στην 5η θέση και απέχει στο -1 από την τετράδα. Η Γουότφορντ κόλλησε στο εκτός έδρας 0-0 με την Μπέρνλι στο ντεμπούτο του τεχνικού Ρόι Χόγκσον. Συμπλήρωσε εννέα αγωνιστικές χωρίς τρίποντο, με απολογισμό: δύο ισοπαλίες και επτά ήττες. Παραμένει σε θέση υποβιβασμού, απέχει στο -1 από τη 17η θέση με παιχνίδι λιγότερο.

Προγνωστικό: Η Γουότφορντ δυσκολεύεται στο σκοράρισμα και η Γουέστ Χαμ πιθανότητα θα κρατήσει το μηδέν. Πάμε με το No Goal σε απόδοση 1.90.

Νιούκαστλ – Έβερτον (21:45) 

Η Νιούκαστλ προέρχεται από το εκτός έδρας τρίποντο με σκορ 1-0 κόντρα στη Λιντς. Επέστρεψε στις νίκες μετά από πέντε αναμετρήσεις στην Πρέμιερ Λιγκ και πήρε πολύτιμη βαθμολογική ανάσα. Πλέον απέχει στο -1 από την παραμονή και έχει ένα ματς λιγότερο. Η Έβερτον διέλυσε εντός έδρας 4-1 την Μπρέντφορντ, προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Ξεκίνημα με το δεξί για τον Φρανκ Λάμπαρντ, που καλείται να βγάλει την ομάδα από το αδιέξοδο. Στο πρωτάθλημα αγνοεί το τρίποντο για πέντε (1 ισοπαλία, 4 ήττες) διαδοχικές υποχρεώσεις, βρίσκεται στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη.

Προγνωστικό: Εξάποντο παιχνίδι στη μάχη της παραμονής, αμφότερες δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη αμυντικά. Επιλογή το Goal/Goal με 1.60 απόδοση.

Ίντερ – Ρόμα (22:00) 

Η Ίντερ ηττήθηκε 2-1 με ανατροπή από τη Μίλαν στο ντέρμπι της πόλης. Αποτέλεσμα που μείωσε τη διαφορά στον ένα βαθμό από τη δεύτερη θέση, στη μάχη για την κατάκτηση του φετινού τίτλου. Η Ρόμα έφερε εντός έδρας ισοπαλία (0-0) κόντρα στην Τζένοα. Απέτυχε να μειώσει τη διαφορά από την τετράδα στη Σέριε Α Ιταλίας, απέχει στο -6 από την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Προγνωστικό: Η Ρόμα στοχεύει στη διάκριση στο Κύπελλο. Η Ίντερ διαθέτει μπόλικη ποιότητα και σκοράρει με άνεση. Ποντάρισμα στο Goal/Goal σε τιμή 1.70.

Μπέρνλι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (22:00) 

Η Μπέρνλι έμεινε στο εντός έδρας 0-0 με αντίπαλο τη Γουότφορντ. Παρέμεινε χωρίς τρίποντο για ένατη (6 ισοπαλίες, 3 ήττες) σερί αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ. Απέχει στο -3 από την παραμονή, αλλά έχει τρία παιχνίδια λιγότερα. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποκλείστηκε εντός έδρας στα πέναλτι από τη Μίντλεσμπρο. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από οριακό τρίποντο (1-0) στις καθυστερήσεις απέναντι στη Γουέστ Χαμ. Σκαρφάλωσε στην 4η θέση με 38 βαθμούς και βρίσκεται στο +1 από τους διώκτες της.

Προγνωστικό: Σταθερά σε νωθρή κατάσταση η ακίνδυνη επιθετικά Μπέρνλι. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει τον πρώτο λόγο και περιμένουμε εύκολα ή δύσκολα να πάρει το τρίποντο. Προβάδισμα στο διπλό (2) με 1.57.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...

Συγχαρητήρια στη Μπάρτσα, όντως τώρα;

Την ήττα την αντέχω όταν ο αντίπαλος είναι ανώτερος και...