roumeliotis

Carwiz

Ισπανικές επιλογές 1.83-2.18 & Ρόμα σε combo

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι της Πέμπτης (20/01) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στο Κύπελλο Ελλάδος, ο Άρης υποδέχεται τη Λαμία. Στο Κύπελλο Ισπανίας, η Ρεάλ Μαδρίτης δοκιμάζεται στην έδρα της Έλτσε. Στο Κύπελλο Ιταλίας, η Ρόμα φιλοξενεί τη Λέτσε. Στο Κύπελλο Ισπανίας, η Μπιλμπάο αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα. Για περισσότερες αναλύσεις, επιλογές και προτάσεις επισκεφθείτε το Sportbet.gr

Έλτσε – Ρεάλ Μαδρίτης (20:00)

Η Έλτσε επικράτησε εντός έδρας 1-0 της Βιγιαρεάλ, με γκολ στο 78ο λεπτό της αναμέτρησης. Συνέχισε την ανοδική πορεία και παραμένει αήττητη για τέσσερις (3 νίκες, 1 ισοπαλία) διαδοχικές υποχρεώσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε με σκορ 2-0 την Μπιλμπάο και κατέκτησε το Σούπερ Καπ Ισπανίας. Μετράει μόλις μία ήττα στα 20 τελευταία παιχνίδια σε Ισπανία και Ευρώπη.

Προγνωστικό: Σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα η Έλτσε. Η Ρεάλ Μαδρίτης προέρχεται από τα παιχνίδια στο Σούπερ Καπ και το ταξίδι στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας. Το διπλό χρειάζεται κάλυψη, ενώ περιμένουμε να σκοράρουν και οι γηπεδούχοι. Επιλογή το combo X2+Goal/Goal με 2.18 απόδοση.

Άρης – Λαμία (21:30)

Ο Άρης έφερε εκτός έδρας ισοπαλία 0-0 στην έδρα του Απόλλωνα Σμύρνης. Δεύτερη σερί αναμέτρηση χωρίς νίκη στην ελληνική Σούπερ Λιγκ 1, ενώ επιθετικά έμεινε στο μηδέν σε ισάριθμες περιπτώσεις. Προέρχεται από επτά σερί Under 2.5 Goals σε όλες τις διοργανώσεις. Η Λαμία επικράτησε εντός έδρας με σκορ 2-1 κόντρα στον Ιωνικό, επιστρέφοντας στις νίκες μετά από επτά αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα. Πήρε σημαντική βαθμολογική ανάσα στη μάχη της παραμονής.

Προγνωστικό: Ο Άρης παρουσιάζει προβλήματα στο σκοράρισμα. Η Λαμία είναι σκληρό καρύδι και δύσκολα θα ξεφύγει το σκορ σε υπερβολικά επίπεδα. Πάμε με τα 2-3 Goals σε τιμή 2.00 στην Bet365., επιλογή που καλύπτει αρκετά πιθανά σενάρια.

Ρόμα – Λέτσε (22:00)

Η Ρόμα επικράτησε εντός έδρας 1-0 απέναντι στην Κάλιαρι, με πέναλτι στο 33ο λεπτό της αναμέτρησης. Επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από τρεις (1 ισοπαλία, 2 ήττες) αγωνιστικές στη Σέριε Α Ιταλίας, διατηρήθηκε σε απόσταση βολής από την εξάδα. Η Λέτσε νίκησε εκτός έδρας 1-0 την Πορντεντόνε. Μετά από 18 αγωνιστικές στη Σέριε Β, έχει συγκεντρώσει 34 βαθμούς και απέχει στο -3 από τη δεύτερη θέση.

Προγνωστικό: Μονόδρομος για τη Ρόμα η διάκριση στο Κύπελλο. Υπερέχει ποιοτικά της Λέτσε και αναμένουμε να φθάσει με σχετική ευκολία στη νίκη. Ποντάρισμα στο συνδυαστικό 1+Over 2.5 Goals με 1.88 απόδοση.

Μπιλμπάο – Μπαρτσελόνα (22:30)

Η Μπιλμπάο ηττήθηκε με σκορ 2-0 από τη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Σούπερ Καπ Ισπανίας. Δόθηκε τέλος στο θετικό σερί των τεσσάρων αναμετρήσεων σε όλες τις διοργανώσεις. Το Κύπελλο παραδοσιακά αποτελεί στόχο για τους Βάσκους, έχοντας φθάσει στον τελικό τις δύο τελευταίες σεζόν. Η Μπαρτσελόνα ηττήθηκε 3-2 στην παράταση από τη Ρεάλ Μαδρίτης στον ημιτελικό του Σούπερ Καπ. Εμφανέστατο το πρόβλημα στην άμυνα, απέτυχε να κρατήσει το μηδέν στις 9/10 τελευταίες επίσημες αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

Προγνωστικό: Αμφότερες έχουν ως βασικό στόχο την κατάκτηση του Κυπέλλου και αναμένεται μάχη για το θετικό αποτέλεσμα. Η ποιότητα των δύο ομάδων μεσοεπιθετικά, οδηγεί στην επιλογή του Goal/Goal με 1.83 απόδοση.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...