roumeliotis

Carwiz

Στην Αθήνα ο Κορδόν αναλαμβάνει Τ.Δ.

casino loutrakiou
redwell

Στην Αθήνα βρίσκεται ο Αντόνιο Κορδόν ο οποίος θα είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού, με τους ερυθρόλευκους μετά την τραγική τελευταία σεζόν που έστησαν ομάδα χωρίς κάποιον ποδοσφαιράνθρωπο να κινεί τα νήματα, θα πορευθούν με τον έμπειρο και "μπαρουτοκαπνισμένο" Ισπανό.

Ο άλλοτε τεχνικός διεθυντής της Μπέτις μεταξύ άλλων, έχει συμφωνήσει σε όλα, είναι ήδη στην χώρα μας και αναμένεται από τη Δευτέρα (22/05) να σηκώσει... μανίκια και να πιάσει δουλειά, φέρνοντας αρχικά προπονητή.

Στο βιογραφικό του ξεχωρίζει η δουλειά του στη Βιγιαρεάλ, με την οποία συνεργάστηκε για 17 χρόνια (από το 1999 έως το 2016), ενώ για 2.5 σεζόν βρέθηκε και στο τιμ της Μπέτις. 

Επί θητείας του στους Ανδαλουσιάνους, η ομάδα κατέκτησε το Κύπελλο Ισπανίας (2021/2022), ενώ έφτασε στους «16» του Europa League. Στη Βιγιαρεάλ, τη βοήθησε να κατακτήσει το Κύπελλο Ιντερτότο το 2003 (κόντρα στη Χέρενφεν) και το 2004 (εναντίον της Ατλέτικο Μαδρίτης στα πέναλτι).

Επιπλέον έχει εργαστεί στη Μονακό (2016/2017) και το Εκουαδόρ (για πέντε μήνες το 2020), ενώ πέρασε επίσης από την Ιταλία (Πάρμα) και την Κίνα (Λιφάν).

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

20 σχόλια

  • antartis_8
    antartis_8 Τρίτη, 23 Μαΐου 2023 16:54 Σύνδεσμος σχολίου

    ευχαριστώ ρε RedGoal . Να τον διώξουμε και να πάρουμε τον Φουστέρ που κάνει το ίδιο στη Βαλένθια , δεν τους περνάει απο το μυαλό ?

  • antartis_8
    antartis_8 Τρίτη, 23 Μαΐου 2023 12:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Κι ο άλλος ο Τ.Δ ( Τυχο-Διώκτης ) ο Ανιγκό τι θα γίνει ?

    REDGOAL: Διευθυντής ακαδημιών φίλε

  • James 7
    James 7 Δευτέρα, 22 Μαΐου 2023 17:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Θα μας φέρει τον κρεσπο λέει ο τεχνικός διευθυντής! Αν είναι να φέρουμε νέο και στοίχημα προπονητή γιατί δεν φέρνει κάποιο που ξέρει την Ελλάδα! Ο Μαρεσκα η ο καμπιασο δεν θα ήταν καλύτερες επιλογές? Εγώ προσωπικά θα ήθελα ένα πιο έμπειρο προπονητή!

  •   GEO
    GEO Δευτέρα, 22 Μαΐου 2023 13:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο συγκεκριμένος είναι μια καλή κίνηση που μόνο αισιόδοξα μπορείς να την δει κάποιος αρκεί όμως μόνο αυτό; θα τον αφήσουν ορισμένα τρωκτικά να δουλέψει όπως θέλει αυτός, θα φέρει μαζί του τους συνεργάτες του η θα του επιβάλλουν τους δικούς τους ; τι μπάτζετ θα διαχειριστεί κτλ

  • James 7
    James 7 Δευτέρα, 22 Μαΐου 2023 13:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Για να μην κρίνουμε με αρνητική προδιάθεση λοιπόν, ας πούμε αυτό που θέλουν να ακούσουν κάποιοι! Καλή επιτυχία στον καινούργιο αθλητικό διευθυντή και μακάρι να φτιάξει μια πολύ καλή ομάδα! Αυτό το θέλουμε όλοι οι ολυμπιακοί!

  • antartis_8
    antartis_8 Δευτέρα, 22 Μαΐου 2023 13:43 Σύνδεσμος σχολίου

    δεν μπορώ να ξέρω τις ικανότητες που έχει ο άνθρωπός όμως η δουλειά που έχει κάνει δεν περνάει απαρατηρηρή . Αλλα παιδία μην γελιόμαστε , δεν ψάχνουμε κάποιον να μας βρέι τον επόμενο Νέημαρ ή Μέσσι . Θέμε έναν να κάνει τουλάχιστον τα βασικά . Να φτιάξει το οργανογραμα του συλλόγου για να μην υπάρχουν Μανιάτηδες και Αβραάμ και Καραπαπάδες σε κομβικές θέσεις και να μπορεί στοιχηοδός να αξιολογεί τους παίχτες για να μην μας σπρώχνουν οι μάνατζερ όλοι την σαβούρα.
    Οχι ο Κορδόν , που εγω πιστεύω ότι θα τα καταφέει αλλα ακόμα και εδω ο κυριος Κορρές να πάει σε αυτο το πόστο θα τα καταφέρει μια χαρα .

  • ΘΑΝΟΣ
    ΘΑΝΟΣ Δευτέρα, 22 Μαΐου 2023 13:24 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΕΓΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗ!!!ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ!!!ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ!!!ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΜΕ!!!

  • Πτερέλαος
    Πτερέλαος Δευτέρα, 22 Μαΐου 2023 13:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Εμένα μου κάνει εντύπωση το ότι ο Κορντόν προσλήφθηκε οριστικά μόνον όταν η Νότιγχαμ εξασφάλισε οριστικά την παραμονή της στην Πρέμιερ Λιγκ. Αλλά με το καβουρο-γρέντζο και τον Καρεμπέ μέσα στην διοίκηση δεν ξέρω τι ελπίδες έχει για να αποδώσει το έργο του.

  • THANOS
    THANOS Δευτέρα, 22 Μαΐου 2023 12:31 Σύνδεσμος σχολίου

    απαξιωτικα σχολια για εναν απο τους καλυτερους και σοβαρους τεχνικους διευθυντες,βασει αποτελεσματων. ποσο μυρωδιαδες ειναι καποιοι..η τρολ...τρομερη κινηση, για να ερθει Ελλαδα παει να πει οτι πηρε εγγυησεις, κανενας μεντες δεν θα κανει κουμαντο πια,ουτε αλλοι μανατζερς...πειτε ενα μπραβο εστω για ξεκαρφωμα...

  • Capitano7
    Capitano7 Δευτέρα, 22 Μαΐου 2023 10:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Αντικειμενικά έχει βιογραφικό, σαν κίνηση είναι σωστή 100%, παρ' όλα αυτά όμως πρέπει να τον αφήσουν να κάνει τη δουλειά που ξέρει, ανεπηρέαστος και να μη μπαίνουν στα "χωράφια" του!
    Πολύ καλή πρώτη κίνηση λοιπόν, τώρα αναμένουμε ανακοίνωση προπονητή που εκεί θα δείξει θεωρώ σε μεγάλο ποσοστό αν όντως του έχουν δοθεί τα κλειδιά ή απλά τον φέραμε για τις εντυπώσεις σαν άλλο διοικητικό "Μαρσέλο". Ελπίζω πως όχι, αλλά με αυτά που έχουν δει τα μάτια μας οφείλουμε πάντα να κρατάμε μια πισινή ..

    ΥΓ. Ο Κικε Φλόρες όπως και ο Βίλας Μπόας (αν και στα τόσα ονόματα που λέγονται, δεν έχει ακουστεί αυτός νομίζω) τουλάχιστον στο σήμερα είναι προπονητικές απάτες. Καλύτεροι μεν του Γκατούζο αλλά ο Ιταλός δεν είναι καν προπονητής, μασκαράς είναι ο άνθρωπος.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 Ρεάλ και Under στην Κύπρο

Το κουπόνι της Τετάρτης (08/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τη Μπάγερν...

Read more

Με 1.90 Παρί και combo Μπεσίκτας

Το κουπόνι της Τρίτης (07/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη...

Read more

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ξεπάτωσε... Μπάρτσα 59-63 και πήγε Βερολίνο

Ένας Ολυμπιακός από... ατσάλι όχι μόνο άντεξε στην πίεση και...

Μπαρτζώκα 35 βολές και 3 τεχνικές ποινές...

Άκου να δεις Γιώργο Μπαρτζώκα που κάθεσαι και σκας και...

Διπλό στη Βαρκελώνη αν τον αφήσουν...

Ραντεβού... με την ιστορία έχει ο Ολυμπιακός την Τετάρτη (08/05...