roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Δείξαμε το επίπεδό μας σε όλη τη...σειρά»

underarmor
redwell

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε της Μπάρτσα στην Βαρκελώνη με 63-59 και προκρίθηκε στο F4 του Βερολίνου κάνοντας το... αδιανόητο, να κερδίσει δυο φορές μέσα στο "σπίτι" της την ομάδα της Καταλωνίας μέσα σε δέκα μέρες, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα σε πελάγη ευτυχίας να τονίζει:

«Αξίζαμε την πρόκριση. Δείξαμε το επίπεδό μας σε όλη τη σειρά, παρότι δεν κάναμε πολύ καλό παιχνίδι σήμερα. Χάσαμε ένα τρίτο ματς από μη σφύριγμα, κερδίσαμε το επόμενο με 34 πόντους και σήμερα δείξαμε χαρακτήρα φτάνοντας δίκαια στην πρόκριση.

Κάποιοι έλεγαν πριν 4-5 χρόνια πως θα ήταν όνειρο απατηλό να πάει ξανά μια ελληνική ομάδα στο F4. Εμείς το κάναμε τρεις φορές σερί. Αντιμετωπίσαμε πολύ σοβαρά προβλήματα τραυματισμών, περάσαμε από μια δύσκολη διαδρομή.

Κάποια στιγμή είχαμε ρεκόρ 7-8, αλλά μετά κάναμε έναν φοβερό δεύτερο γύρο, κάναμε κάποιες προσθήκες, μείναμε ενωμένοι και όλο το κλαμπ είναι πάρα πολύ υποστηρικτικό. Είναι ένα περιβάλλον που το απολαμβάνω πραγματικά, είναι φανταστικό να δουλεύεις στον Ολυμπιακό.

Είδατε κι εσείς πόσο πίστευε ο κόσμος τη νίκη στο πέμπτο ματς εκτός έδρας κι εμείς τους ανταποδώσαμε την εμπιστοσύνη. Έχουμε λίγο διάστημα να ηρεμήσουμε μετά από πέντε παιχνίδια με μεγάλη ένταση.

Θα προετοιμαστούμε βασιζόμενοι μόνο στο μπάσκετ, χωρίς να ασχολούμαστε με παραφιλολογία και τοξικότητα. Είναι σημαντικό που έχουμε δύο ελληνικές ομάδες στο Final 4 και θέλω να δώσω συγχαρητήρια, δεδομένου ποιες ομάδες έμειναν εκτός».

Λίγο αργότερα ο έμπειρος τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου τόνισε: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα. Έχουν ποιότητα και μας έδωσαν συγχαρητήρια παρότι αυτή η ήττα ήταν οδυνηρή για εκείνους.

Είναι κάτι που πραγματικά εκτιμώ. Όσον αφορά στην ομάδα μας θέλω να εκφράσω τον τεράστιο σεβασμό μου στους παίκτες. Δεν είναι η πρώτη φορά, ούτε η δεύτερη, αλλά η τρίτη σερί φορά που πάμε στο F4.

Δεν εγκαταλείπουν ποτέ τη μάχη. Είναι μια ομάδα που πάντα παλεύει, με επιτυχία ή όχι. Το πιο σημαντικό είναι ότι μαχόμαστε, μένουμε ενωμένοι και εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον.

Φυσικά έχουμε αυτή την τεράστια βάση οπαδών που μας υποστηρίζει παντού. Θέλω να αφιερώσω αυτή τη νίκη στους Προέδρους μας και στους φιλάθλους μας. Συγχαρητήρια στην Μπαρτσελόνα και καλή τύχη».

Στην συνέχεια ο κόουτς δεν παρέλειψε να ευχηθεί ότι καλύτερο και στην ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού: «Θέλω να δώσω τις πιο θερμές μας ευχές στην ποδοσφαιρική μας ομάδα που αύριο παίζει τον ημιτελικό στο Conference League με στόχο την πρόκριση στον τελικό. Έχουν την υποστήριξή μου και τις πιο θερμές ευχές μου».

Ερωτηθείς για το ματς και το πως εξελίχθηκε, τόνισε: «Ήταν ένα πολύ νευρικό ματς και από τις δύο ομάδες. Η σημασία του αγώνα ήταν τεράστια, ήταν μετά από τέσσερα τελείως διαφορετικά παιχνίδια. Παίζαμε κόντρα σε μια ομάδα που στην κανονική διάρκεια έχασε μόλις δύο φορές στην έδρα της. Εμείς τους κερδίσαμε δύο φορές εδώ και με 34 πόντους διαφορά στον 4ο προημιτελικό.

Επίσης, θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει το 3ο ματς, γιατί η Ευρωλίγκα παραδέχθηκε το μεγάλο λάθος στο τέλος. Οπότε το να παίζουμε κόντρα σε μια τόσο μεγάλη, ταλαντούχα και σπουδαία ομάδα, αυτό το αποτέλεσμα είναι πάρα πολύ σημαντικό.

Στο τέλος χρησιμοποίησα τους Γκος και Γουόκαπ ήταν γιατί χρειαζόμασταν στο τέλος χειριστές της μπάλας. Χρησιμοποιήσαμε στον Παπανικολάου στο 4 και στο 5 είτε τον Φαλ, είτε τον Μιλουτίνοφ και στο τέλος ελέγξαμε το ματς. Αξίζαμε να κερδίσουμε».

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

6 σχόλια

  • ΝΙΚ
    ΝΙΚ Πέμπτη, 09 Μαΐου 2024 09:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Προπονηταρας τέλος.Καλυτερος στην Ευρώπη αυτά που κάνει αυτός ο άνθρωπος.Ποιος Γκριμαου τώρα.Αν τον είχαν τώρα θα σήκωσαν κούπες οι Καταλανός.Δεν τους έκανε ο Σάσα τότε,η ομάδα είχε πολλούς τραυματισμους,για τότε μιλάω που ήταν ο κόουτς στην Μπαρτσα και δεν τους έκανε.Καλο για μας.

  • μόνο basket
    μόνο basket Πέμπτη, 09 Μαΐου 2024 07:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιώργος Μπαρτζώκας, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.

  • Κωστας
    Κωστας Πέμπτη, 09 Μαΐου 2024 04:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Α ρε Γιώργο γίγαντα !!! Είσαι ένας από μας αλλά εσύ ξέρεις και το άθλημα !!! Εμείς εδώ απλώς γράφουμε !!!Εσύ ζωγραφίζεις !!!!!

  • iero
    iero Πέμπτη, 09 Μαΐου 2024 02:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπαρτζωκα μαγκα σκακιστη λεβεντια του συλλογου μας να ξερεις δεν ειδε η ευρωπη μονο το μπασκετικο επιπεδο μας σαν ομαδα. Ολη η ευρωπη εχει δει και το δικο σου επιπεδο σαν ανθρωπος. Χωρις υπερβολη αυτο που εκανες φετος με τον Σακιλ επρεπε να διδασκετε σε σχολεια. Οταν ολοι ζηταγαν το κεφαλι του εσυ τον υπερασπιστηκες. Ειπες εγω δεν πουλαω τους παιχτες μου. Σημερα ηρθε το πληρωμα του χρονου και ο Μακισαρος στο ανταπεδωσε και με το παραπανω. Γιαυτο εισαι μεγαλυτερος μαγκας που περασε ποτε απτο συλλογο μας.

  • Milan 7
    Milan 7 Πέμπτη, 09 Μαΐου 2024 02:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Πιο πολύ κι από κούπες και οτιδήποτε θέλω να ακούσω πως αυτός ο προπονητής και άνθρωπος θα μείνει για πάντα στο λιμάνι. Και άσε κάτι λίγους σύγγαβρους να ονειρεύονται να γίνουμε η επιτομή της αλητείας που είναι οτιδήποτε σχετίζεται με το σύλλογο των απέναντι με πρόεδρο αυτό το σίχαμα.

    Our way.

  • Greg07
    Greg07 Πέμπτη, 09 Μαΐου 2024 01:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπαρτζώκαρεεέεέεεεεεεεε

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 στο κλάσικο, Μπριζ και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (19/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Στη Serie A Ιταλίας, η Μόντσα...

Read more

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...

«Να μείνω στον Ολυμπιακό για χρόνια»

Μια χορταστική συνέντευξη παραχώρησε στο "Sport TV" ο Τσικίνιο όπου...

Με κατοστάρα 68-100 πρόκριση επί ΑΕΚ

Ο Ολυμπιακός καθάροσε άνετα την ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια με...