roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Παρωδία...ακόμα βολές βαράει ο ΠΑΟ με Μακάμπι

underarmor
redwell

Σε ματς πραγματική παρωδία που συνιστά μια από τις μεγαλύτερες ξεφτίλες που έχουμε ζήσει σε ομαδικό σπορ παγκοσμίως εδώ και δεκαετίες, ο Παναθηναϊκός με "σφαγιαστική" υπέρ του διαιτησία και με καλύτερο παίκτη του τον Γάλλο ρέφερι Νιτφαλά, κέρδισε την δύσμοιρη και άξια σεβασμού Μακάμπι με 81-72 και πέρασε στο F4.

Οι Ισραηλινοί που έπαιξαν ξανά χωρίς τον Μπόλντγουιν κατέβαλαν φιλότιμη προσπάθεια αλλά όπως ήταν απόλυτα φυσιολογικό δεν άντεξαν σαράντα λεπτά να παίζουν κόντρα σε πέντε παίκτες του ΠΑΟ και τους τρεις διαιτητές και λύγισαν από τις βολές που χάρισαν τη νίκη στους πράσινους.

Η... φήμη ότι ακόμα βαράνε βολές οι παίκτες του Αταμάν δεν απέχει πολυ από την πραγματικότητα καθώς εκτέλεσαν 35 βολές και οι Ισραηλινοί που πήραν 4 για τα μάτια του κόσμου στο τελευταίο ενάμιση λεπτό που όλα είχαν κριθεί σούταραν 10. Απίστευτα πράγματα στο ΟΑΚΑ και πιστοποίηση για μια ακόμα φορά φέτος του ότι η όλη διπργάνωση είναι "μαγειρεμένη" και δυστυχώς στα θύματα των διαιτητών είναι και ο Ολυμπιακός.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 19-21, 41-41, 58-56, 81-72.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ AKTOR (Αταμάν): Καλαϊτζάκης 2, Βιλντόσα, Μπαλτσερόφσκι, Σλούκας 15 (2/6 τρίποντα, 6 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 κλεψίματα, 3 λάθη), Παπαπέτρου 10 (2/5 τρίποντα), Γκραντ 3 (4 ασίστ), Ναν 26 (6/10 τρίποντα, 5 ριμπάουντ, 4 ασίστ), Λεσόρ 9 (11 ριμπάουντ, 3/14 βολές), Αντετοκούνμπο 2, Γκριγκόνις, Ερνανγκόμεθ 11 (1/3 τρίποντα), Μήτογλου 3 (7 ριμπάουντ)

ΜΑΚΑΜΠΙ (Κάτας): Κλίβελαντ 2 (2 ριμπάουντ), Γουέμπ 3, Μπράουν 19 (2/3 τρίποντα, 4 ριμπάουντ, 7 ασίστ), Μένκο, Σόρκιν, ΝτιΜπαρτολομέο 9 (3/5 τρίποντα), Ριβέρο 8 (4 ριμπάουντ), Κοέν 4 (3 ριμπάουντ), Κοέν 4 (3 ριμπάουντ), Τόμασον, Νίμπο 14 (7 ριμπάουντ), Μπλατ 9 (3/3 τρίποντα), Κόλσον 4 (3 ριμπάουντ)

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Νέα Αντιπάλων

23 σχόλια

  • Xero-Las
    Xero-Las Τετάρτη, 08 Μαΐου 2024 14:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Α ρε Αγγελοπουλοι μαλθακοί. Δεν βλέπετε το ποδόσφαιρο που δεν μας αδικούν. Εκεί οι φωνές οι Κουγιες και οι τσαμπουκάδες μας πιάνουν τόπο. Ούτε μηδενισμούς ούτε 0-3 με το Χουανκαρ ούτε κωμικά στο Βόλο έχουμε, ν ακυρωνουν 4 γκολ, οθτε ομαδες παραρτηματα να στηνονται στους αλλους και να μας κοβουν εμας βαθμους. Ευτυχώς στο ποδόσφαιρο που φωνάζουμε νύχτα μέρα έχουμε 50-50.
    Υπάρχει μια μερίδα "οπαδών" που έχει άλλα κίνητρα. Καιρό τώρα. Ας χάσουμε σήμερα και να δείτε τι θα διαβάσουμε από αύριο. Αλλά και να χάσουμε θα τα ξαναδιαβάσουμε αν δεν πάρουμε το φ4
    Κι αν το παρουμε θα τα ξανακουσουμε αν δεν παρουμε το ΕΣΑΚΕ
    Δεν θα σταματησουν ποτε
    Απο μένα καλή επιτυχία σε όλα τα τμήματα και τους προέδρους τους

  • Deathstroke7
    Deathstroke7 Τετάρτη, 08 Μαΐου 2024 14:02 Σύνδεσμος σχολίου

    *Να έχουν τρομερή αστοχία

  • Deathstroke7
    Deathstroke7 Τετάρτη, 08 Μαΐου 2024 11:46 Σύνδεσμος σχολίου

    @Δημήτρης Φίλε 14 βολές είχε ο Λεσόρ, 6 η Μακάμπι (10 όταν είχαν κριθεί όλα). Τι να λέμε τώρα! 'Οσο για το σημερινό ματς ο διαιτητικός ορισμός δύο εκ τριών που ήταν στο game 2 τα λέει όλα. Το ξανάγραψα εχτές, για εμένα η μοναδική περίπτωση να κερδίσουμε την Μπαρτσελόνα σήμερα είναι να έχουμε αφύσικη ευστοχία στα τρίποντα και παράλληλα αυτοί να έχουν τρομερή ευστοχία. Αν το παιχνίδι πάει πόντο πόντο μέχρι την τέταρτη περίοδο δεν νομίζω οτι έχουμε καμία τύχη. Αλλά να σου πω και το άλλο, και να γίνει καμιά στραβή και πάμε φαιναλ φορ πάλισχεδόν τα ίδια θα βλέπουμε. Και τελικό να πάμε με τους απέναντι είμαι 10000% οτι ο ένας της διαιτητικής τριάδας θα είναι ο Γάλλος οπότε...

  • Δικαστής
    Δικαστής Τετάρτη, 08 Μαΐου 2024 10:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Τάκη συμφωνούμε

  • Δημήτρης
    Δημήτρης Τετάρτη, 08 Μαΐου 2024 09:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Deathstroke7,
    Τεράστια διαφορά για παιχνίδια που πήγαν στον πόντο.
    Αυτό το πράγμα με τον Λεσορ πρέπει κάποιος να το σταματήσει.
    Δεν είναι δυνατόν!
    Όσο για εμάς, πρέπει τα παιδιά να δώσουν το 120% και δεν ξέρω αν θα φτάσει.
    Προσωπικά περιμένω σφαγή,από την συγκεκριμένη 3αδα διαιτητών.
    Η μόνη ελπίδα μου είναι να μπουν με το μαχαίρι στα δόντια,να τρέξουμε,να παίξουμε με τους ψηλούς ώστε να φθειρουμε βεσελι και ερναγκομεθ και επιτέλους να δούμε καλά σουτ από Πίτερς και Κανναν.
    Πάμε ρε θρύλε και όπου βγει.
    υγ. Ειλικρινά θα ξενερώσω απίστευτα αν το σηκώσουν οι απέναντι.
    Έχουμε πάει σε τόσα final 4 και δεν...

  • Τακης
    Τακης Τετάρτη, 08 Μαΐου 2024 07:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Δικαστη το πρόβλημα τους είναι ότι πήγε ο βαζελος στο φάιναλ φορ ανεξάρτητα από το αν θα πάμε εμείς. Το οποίο κάποια στιγμή θα συνέβαινε έστω και με σπρώξιμο. 12 χρόνια ήταν αυτά. Τώρα επειδή αγωνιστικά τους έχουν βουλώσει το στόμα οι Αγγελόπουλοι και ο Μπαρτζώκας προσπαθούν να τους ρίξουν ευθύνη ότι εξωαγωνιστικά δεν κάνουν τίποτα (το οποίο δεν ισχύει γιατί δεν είναι όλοι Δημητράκηδες να βρίζουν και να απειλούν)

  • Deathstroke7
    Deathstroke7 Τετάρτη, 08 Μαΐου 2024 02:06 Σύνδεσμος σχολίου

    123-78 οι βολές στην σειρά ΠΑΟ-ΜΑΚΑΜΠΙ! Και όλα αυτά εξαιτίας του 6-5 της ψηφοφορίας. Τα σχόλια είναι περιττά! Και πάλι θερμά συγχαρητήρια στους προεδράρες μας!

  • Γκαμπριέλ
    Γκαμπριέλ Τετάρτη, 08 Μαΐου 2024 00:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιατί σας φαίνεται παράξενο, πάντα έτσι δεν έκανε ο ΠΑΟ; Εμείς απ' την πλευρά μας πρέπει να κάνουμε το αυτονόητο, δηλαδή να παίξουμε μπάσκετ. Αυτό μόνο μπορούμε να κάνουμε. Αυτοί έχουν την ευχέρεια να μαγειρέψουν για άλλη μια φορά ενώ εμείς απ' την πλευρά μας να βασιστούμε στις δυνάμεις μας και πιστεύω θα καταφέρουμε να προκριθούμε.

  • Δικαστής
    Δικαστής Τετάρτη, 08 Μαΐου 2024 00:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγώ Τάκη τον βαζελο τον θέλω στον τελικό. Πολύ. Κατά τα άλλα απόψε κατακτήσαμε το ελληνικό πρωτάθλημα, χωρίς περαιτέρω ανάλυση.

  • ARAFAT
    ARAFAT Τετάρτη, 08 Μαΐου 2024 00:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Καταλαβαίνω τη σκληρή κριτική στους Αγγελόπουλους (διότι παραείναι μαλθακοί!!!), αλλά να βλέπω και ταυτόχρονη αποθέωση του ιδιοκτήτη των Νότιγχαμ και Ρίο Αβε (α, παρεπιπτόντως και του Ολυμπιακού Πειραιώς!) είναι κάτι που με ξεπερνάει..

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 στο κλάσικο, Μπριζ και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (19/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Στη Serie A Ιταλίας, η Μόντσα...

Read more

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...