roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Προσκυνά όλη η Ευρώπη τον Σύλλογο Ολυμπιακό

underarmor
redwell

Προσκυνάει τον Ολυμπιακό όλη η Ευρώπη μιας και ο Σύλλογος πρωταγωνιστεί και διεκδικεί κούπες σε όλα τα ομαδικά σπορ. Μετά την επική πρόκριση μέσα στη Βαρκελώνη, το τμήμα μπάσκετ πάει για την κούπα στο F4 του Βερολίνου, την ώρα που άλλα τρία τμήματα διεκδικούν ευρωπαϊκό τίτλο ενώ η Κ19 ποδοσφαίρου έχει ήδη κατακτήσει το Champions League.

Με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα να φτάνει στην τετράδα, η Ευρωλίγκα είναι η έκτη διοργάνωση όπου καταφέρνουν κάτι τέτοιο οι Πειραιώτες την τρέχουσα σεζόν.

Πιο αναλυτικά, στο ποδόσφαιρο μετά τους Νέους που όπως προαναφέραμε στέφθηκαν πρωταθλητές Ευρώπης, οι Πειραιώτες παίζουν την Πέμπτη (09/05) την πρόκριση στον τελικό του Conference League έχοντας το πάνω χέρι στη ρεβάνς του Καραϊσκάκη μιας και κέρδισαν 2-4 στην Αγγλία την Άστον Βίλα στον πρώτο ημιτελικό.

Στο πόλο, οι άντρες έχουν κλείσει θέση στο F4 του Champions League στη Μάλτα, ενώ οι γυναίκες έπαιξαν στον τελικό της ίδιας διοργάνωσης και έχασαν την κούπα από την οικοδέσποινα Σαμπαντέλ μέσα στη Βαρκελώνη.

Η ομάδα χάντμπολ Ανδρών θα διεκδικήσει το τρόπαιο του EHF European Cup σε διπλό τελικό ενώ η ομάδα βόλεϊ αντρών έφτασε μέχρι τα προημιτελικά του CEV Cup.

Μέχρι τώρα λοιπόν, ο απολογισμός είναι ένας τίτλος (Κ19) και ένας χαμένος τελικός από το πόλο γυναικών, καθώς και μία εγγυημένη συμμετοχή σε τελικό από την ομάδα του χάντμπολ. Είπατε τίποτα;

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Αφιερώματα

11 σχόλια

  • Anna Mantzorou
    Anna Mantzorou Σάββατο, 11 Μαΐου 2024 11:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Προσκυνά όλη η Ευρώπη τον Σύλλογο Ολυμπιακό και καλά κάνει ❤️❤️❤️❤️

  • Spoofy
    Spoofy Πέμπτη, 09 Μαΐου 2024 13:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Ευχαριστώ πολυ, και Χριστός ανεστη, απλά ρώτησα red, γιατί καλή είναι χαρά της προκρισης, αλλά μην βρεθουμε παλι στο ίδιο έργο θεατές. Τα αδέλφια NBA, τραυματίες οκ καταλάβαμε, άρα στο 3-4, λειψανδρεια μην ξαναδούμε το καλοκαίρι παλι γιο γιο παπανικολαου, και θωμα, ακόμη και λαρεντζακη, ας παει ο δαρσινος που είναι και κορυφαίος, και ο ποιος, ποιός παπαπετρου. Οι ίδιοι οι παικτες να αναλογιστούν τον πολεμο που δέχονται από το συστημα και ας πραξουν ανάλογα, εκτός του Θωμά που δεν μπορεί λόγο διαβατηρίου, τουλάχιστον ο παπ και λόγο ηλικίας μπορεί να απέχει.

  •  Spoofy
    Spoofy Πέμπτη, 09 Μαΐου 2024 11:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Αγαπητό red, στην εθνική ομάδα δικαίωμα συμμετοχής έχει ο γουοκαπ, Ντόρσεϊ, και ο λονγκ, και ο Καλάθης;

    REDGOAL: Ναι φίλε

  • ΚΑΠΟΙΟΣ
    ΚΑΠΟΙΟΣ Πέμπτη, 09 Μαΐου 2024 11:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Έχουμε χάσει τον ύπνο μας μ αυτή την ομάδα! Νιώθουμε όμως απίστευτη υπερηφάνεια και αυτό μας δίνει δύναμη και κουράγιο να φτάσουμε μέχρι τέλους!!!

  • Γιώργος Σίφνος
    Γιώργος Σίφνος Πέμπτη, 09 Μαΐου 2024 09:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Α ρε Θρύλε τι τους έκανες...
    Δεύτερη Μεγάλη εβδομαδα περνανε ... αλλά χωρις Ανάσταση!!
    Με ενα κομποσκοίνι στο χέρι ήταν χτες, με το ίδιο και σήμερα να παρακαλάνε να χάσουμε και να αποκλειστούμε...
    Δεν το αντέχουν να μας βλεπουν να γραφουμε Ιστορία...

    ΜΙλάμε για πολύ ΠΟΝΟ!!!

  • Βελενίκος 7
    Βελενίκος 7 Πέμπτη, 09 Μαΐου 2024 08:52 Σύνδεσμος σχολίου

    ΚΑΡΥΔΑ συνταξιούχε χάλασες θρυλικό βιντεάκι...

  • Xristos
    Xristos Πέμπτη, 09 Μαΐου 2024 08:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Θρυλαρα μου ??? μόνο εσύ

  • Johnker7
    Johnker7 Πέμπτη, 09 Μαΐου 2024 02:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Παμε τωρα μυαλωμενα κ παθιασμενα ν περασουμε τους Αγγλους.Ηδη εχω τρομερο αγχος κ αγωνια.Θα ειναι δυσκολο,δεν εχω καμια αμφιβολια.Θελω ν πιστευω ομως οτι εδω που εχει ερθει το πραγμα,δεν θα τα κανουμε θαλασσα.Εχουμε αλλωστε πλεον κ στο ποδοσφαιρο σκακιστη.Μακαρι γιατι το αξιζουμε με οσα εχουμε περασει ολα αυτα τα χρονια....

  • Κωστας
    Κωστας Πέμπτη, 09 Μαΐου 2024 02:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Πας Φ4 και σε προσκυνά όλη ευρώπη για τη μαγκιά σου πάει και ο ΕΜΕΤΟΣ και τους βρίζει όλη ευρώπη για τη διαιτησία που είχαν ! Ότι και να κάνουν ,ότι και να γράψουν η καρδούλα τους το ξέρει τι περνάνε ! Από κει που χτες πανηγύριζαν μόλις τελείωσε η Τιτανομαχία η δικιά μας άρχισαν οι δεύτερες σκέψεις !!! ΧΑ ΧΑ ΤΡΕΜΕΤΕ ΛΑΓΟΙ ΈΡΧΕΤΑΙ Ο ΚΥΝΗΓΟΣ ΣΑΣ !!! Ρε να μη τους αφήνουμε να γελάσει λίγο το χειλάκια τους !! Το ΣΙΧΑΜΑ κάπου διάβασα ότι έπαθε θλάση γλώσσας δεν ξέρω αν αληθεύει !

  • Κώστας Κόκκινος
    Κώστας Κόκκινος Πέμπτη, 09 Μαΐου 2024 01:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Μακάρι ο χθεσινός μπασκετικός άθλος να συνοδευτεί από την σημερινή πρόκριση στον τελικό επί της αγγλικής ομάδας. Θα ήταν ιδανικό διήμερο.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 στο κλάσικο, Μπριζ και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (19/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Στη Serie A Ιταλίας, η Μόντσα...

Read more

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...

«Να μείνω στον Ολυμπιακό για χρόνια»

Μια χορταστική συνέντευξη παραχώρησε στο "Sport TV" ο Τσικίνιο όπου...

Με κατοστάρα 68-100 πρόκριση επί ΑΕΚ

Ο Ολυμπιακός καθάροσε άνετα την ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια με...