roumeliotis

Carwiz

Με Μαρσέλο η αποστολή ΟΣΦΠ για Μαρμπέγια

casino loutrakiou
redwell

Με τον Μαρσέλο κανονικά στην αποστολή αλλά χωρίς τους Γκονθάλο Άβιλα και Αμπουμπακάρ Καμαρά που δεν υπολογίζονται, πάει ο Ολυμπιακός στη Μαρμπέγια για την χειμερινή προετοιμασία του.

Ο Θρύλος ταξιδεύει τη Δευτέρα (28/11) για την Ισπανία, όπου θα γίνει η χειμερινή του προετοιμασία και μετά την προπόνηση του Σαββάτου (26/11) που έγινε στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη, ο Μίτσελ έκανε γνωστή την αποστολή, η οποία απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Αγκιμπού Καμαρά, Ανδρούτσος, Μπα, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Μπόουλερ, Ελ Αραμπί, Νταμπό, Φορτούνης, Χάμες Ροντρίγκες, Καλογερόπουλος, Κασάμι, Κρίστινσον, Λάιντνερ, Εμβιλά, Μαρσέλο, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ρέτσος, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βρουσάι.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

17 σχόλια

  • Αρης7
    Αρης7 Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2022 15:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Στο Μαραβέγια να τους πάτε!!!

  • Μαρσέλο ο Γευσιγνώστης
    Μαρσέλο ο Γευσιγνώστης Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022 23:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Ήρθα στη μπαρμπέγια για προβατίνα και παέγια

  • Nic
    Nic Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022 11:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλημερα.Που πας με μασουρες, βρουσαιδες, ροντριγκες ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.Παλι μια απο τα ιδια .Η ομαδα πλην Χαμες και κανα δυο ακομα θελει επισκευη και πεταμα.Δεν υπαρχει σωτηρια με δαυτους που μλπεξαμε .,Δεν αποσυρονται λεω εγω με συμφωνια απο το ηδη χαμενο πρωταθλημα και να φτειαξουν ομαδα απο την αρχη .Πιστευω ενα 6 μηνο να τους φτασει.

  • Πανοπουλος Γιωργος
    Πανοπουλος Γιωργος Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2022 14:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Εδω η ομαδα δεν εχει πλεον μεγαλο σεντερ φορ (πανω απο ολα) ,δεν εχει ουτε εναν υδραυλικο εξτρεμ,δεν εχει ενα γρηγορο αμυντικο χαφ που να παταει και στις δυο περιοχες,δεν εχει ενα μεγαλο κεντρικο στοπερ που να ξερει και μπαλα,ασχολειται κατα προταιρεοτητα με την καλυψη της θεσης του δεξιου μπακ...Μιλαμε οτι ξαναζουμε πετρινα χρονια και εποχες ..''Κρεμενλιεφ'' .Τρεις λαλουν και δυο χορευουν.
    Και φυσικα τα ιδια ατομα που επιλεγουν τους στοχους και αποτυγχανουν παταγωδως τρια χρονια τωρα ,εξακολουθουν να ειναι οι ιδιοι που θα κανουν ξανα τις επιλογες.
    Επικη ατακα redgoal!''Δεν μπορουν να πετυχουν ουτε βαλσαμωμενο ελεφαντα''

  • Κωστας
    Κωστας Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2022 12:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Με το Μαρσέλο έχω απορήσει πολύ πώς μια τέτοια κλάση παίχτη έχει κοιλιά ποιο μεγάλη από τη δική μου !! Δεν είναι δυνατόν μετά από όσα έχει πετύχει στην καριέρα του να γελειωποιητε με τέτοια εμφάνιση μέσα στο γήπεδο !!! Έλεγα το Πάρντο ντολμαδάκι ο Μαρσέλο σα διπλός κεφτές είναι !!! Δούλεψε ρε άνθρωπε γυμνασου βάλε ένα καθρέφτη απέναντι και βλέπε αυτό που βλέπουμε και θα καταλάβεις !!! Κρίμα !! Μακάρι να επανέλθει έστω στο 40-50 αλλά δύσκολο το βλέπω . 34 χρονών άνθρωπος και εχει σώμα 60αρη + !!!

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2022 11:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Δηλαδή τώρα, χθες που κάποιος Ερνάντες και κάποιος Ρανγκέλ που πήρε το παιχνίδι στο βόλευ με τον Ιντάλγκο σχεδόν αόρατο ή που εμείς στο μπάσκετ δύο και πλέον χρόνια ψάχνουμε το δεύτερο 3άρι, το δεύτερο 4άρι, το δεύτερο 5άρι και το δεύτερο σούτινγκ γκαρντ που οι απέναντι ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΕΡΙΟΔΟΥ κάνουν διορθωτικές κινήσεις, θα το ρίξουμε ότι παίρνουν παίκτες άχρηστους, προβληματικούς και χίλια άλλα μειονεκτήματα με την καραμέλα της μούφας; Οι δικές μας μούφες??????
    ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΑΘΕΜΑ στο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ όπου ακόμα δεν τέλειωσε τίποτα και μέχρι πέρσι για πλάκα τους πήραμε τον τίτλο με διπλάσιες βαθμολογικές διαφορές και κάποια στιγμή θα τους κάνουμε και πάλι κομπάρσους και στην αξία παικτών!!!! ΤΑ 47 ΑΝ ΤΑ ΕΙΧΑΝΕ ΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΝΕ ΠΑΡΤΙ ΚΑΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΑΤΑΓΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ!!!!!
    ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΜΜΕ τους αποκαλούν ομαδάρα στο ποδόσφαιρο, 6σφαιρους μονίμως στο μπάσκετ, ισοπεδωτές στο βόλευ και το μόνο που μένει να μας την πουν και στο πόλο και αλλού που παραδοσιακά δεν υπάρχουν για να ολοκληρωθεί η πλάκα και η βλακεία!!!!
    ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΘΕΛΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ γιατί είναι παρόντες, και θέλει προσοχή μη τους ξαναβρούμε μπροστά μας!!!!

  • James 7
    James 7 Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2022 11:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο παίκτης έχει καταβάλει μεγάλη προσπάθεια και αισίως έχει χάσει 1 κιλό στους 2.5 μήνες που είναι στην ομάδα! Για τον δεξί μπακ της φλαμένκο τώρα! Παίχτης 30 ετών που είναι στην προεπιλογή της Βραζιλίας και φτηνει όλες τις προσφορές για να έρθει Ευρώπη! Από την Ευρώπη βέβαια τον θέλει μόνο ο Ολυμπιακός! Υπάρχει έλλειψη αξιοπιστίας στις μεταγραφές της ομάδας, οπότε ίδωμεν!

  • pan
    pan Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2022 10:53 Σύνδεσμος σχολίου

    πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω τι ακριβως συμβαινει στο μυαλο της διοικησης και του προπονητη..δηλαδη διωξαν τον αβιλα γιατι?λογω βαζελου?η γιατι δεν εκανε?σε σχεση με αλλους ηταν απο τους καλυτερους της ομαδας..νομιζω ο μιτσελ με οποιον λογοφερει τον τελειωνει και ολας..

  • antartis_8
    antartis_8 Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2022 09:56 Σύνδεσμος σχολίου

    αυτο ρε redgoal το ξέρω . Πιστεύω τώρα δε θα ξαναγίνουν τέτοια εγκλημάτα. Ο Αβιλλα είναι ενα σημάδι πως τον Μίλτο μάλλον τον κάνανε στην άκρη . Το θέμα είναι αν απο αυτους που πήρε κοπει κανεις και πόσους παίχτες σκοπεύουν να πάρουν

  • grig
    grig Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2022 23:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Ουσιαστικά πάει για προετοιμασία χωρίς καθαρό δεξί μπακ. Μάλλον κάποιος έχει ήδη κλείσει. Δεν νομίζω ότι ο Άβιλα κόπηκε εξαιτίας του ματς με τον βάζελο. Αν είναι έτσι κλάφτα Χαράλαμπε. Προμοίως ο Ντοι δεν θα έπρεπε να ξαναδεί γήπεδο μετά το αυτογκόλ με τον ΟΦΗ. Είδομεν...

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...