roumeliotis

Carwiz

Μίτσελ ο... έτοιμος και οι δύσκολες περιπτώσεις

casino loutrakiou
redwell

O Θρύλος φουλάρει για να βρει τον αντικαταστάτη του Κάρλος Κορμπεράν ο οποίος είχε ημερομηνία... λήξης από τη μέρα που ανέλαβε απλά κανείς δεν περίμενε να φύγει πριν καν φτάσουμε στα μέσα Σεπτέμβρη και πλέον αναμένουμε να δούμε πώς πάνε οι συζητήσεις με τους υποψηφίους και το ποιός θα καθίσει εν τέλει στον ερυθρόλευκο πάγκο.

Για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, οι Λοράν Μπλαν και Μαρθελίνο Γκαρθία Τοράλ μοιάζουν σχεδόν αδύνατο να έρθουν αυτή τη στιγμή, παρά τις επίμονες προσπάθειες των Πειραιωτών και για τους δύο.

Πιο εφικτή περίπτωση κανονικού προπονητή έστω και αν έχει πάρει την κατιούσα τα τελευταία χρόνια μην δείχνοντας το παραμικρό στους αρκετούς πάγκους που κάθισε μετά την παρουσία του στον Ολυμπιακό, είναι σαφέστατα ο Μίτσελ Γκονζάλεθ.

Δεν είναι μόνο ότι θέλει να έρθει σαν... τρελός και ότι ξέρει την ομάδα καθώς είχε θητεύσει επιτυχώς για μια διετία, είναι και το γεγονός ότι ξέρει το ρόστερ, διατηρεί επαφές με πολλούς στον Πειραιά και θα έρθει να δουλέψει στη διακοπή για να έχει έτοιμη την ομάδα στη συνέχεια.

Αυτή τη στιγμή ο Μαδριλένος προπονητής μοιάζει πιο κοντά από τον καθένα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχουν σταματήσει οι επαφές με άλλους υποψηφίους. Τέλος, αν ο Ολυμπιακός θέλει μαθητευόμενους... μάγους, στη λίστα υπάρχει το όνομα του Εστέμπαν Καμπιάσο ο οποίος εδώ και κάποια χρόνια θέλει να γίνει προπονητής αλλά ακόμα δεν έχει πάρει την ευκαιρία από κάποια ομάδα...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

60 σχόλια

  • James 7
    James 7 Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2022 19:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε πίστωση χρόνου και να ελπίζουμε για κάτι καλύτερο! Η αλήθεια είναι ότι χειροτερα δεν γίνεται να πάμε!

  • Πρωταθλητής 7
    Πρωταθλητής 7 Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2022 17:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Δηλαδή θα επιβληθεί ο Μίτσελ στους Μαρσέλο και Χαμες και Μπακαμπου και βερσαλικο που είναι χρόνια στην Ισπανία και ξέρουν ότι ο άνθρωπος δεν έχει κάνει τίποτα εκεί τη τελευταία 10ετια? Όλοι διακοπές για φέτος και του χρόνου βλέπουμε!

  • Πρωταθλητής 7
    Πρωταθλητής 7 Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2022 17:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε φίλε pepelepiu σοβαρά τώρα? Ο Μπιελσα πήγε την Μαρσειγ τελικο πριν 3 4 χρόνια ποιος Μίτσελ? Το τυχαίο γίνεται μια φορά για αυτό λέγεται τυχαίο! Αυτός τα τελευταία 10 χρόνια έχει μια καλή χρονιά με Ολυμπιακό ! Πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό έχει πάρει και η κουτσή Μαρία !

  • ΜΜΜΜΜ
    ΜΜΜΜΜ Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2022 16:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Mαρτινς έλα πίσω ή έστω τηλεφώνα. Πρόβατα, αντί να φωνάζετε για παίκτες τα βάλατε με τον προπονητή. Τώρα ούτε πρωτάθλημα δε θα πάρουμε και θα τρώμε το δούλεμα ότι ούτε με μαρτσελο δεν μπορούμε.

  • Fuego
    Fuego Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2022 16:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε μάγκες κάνετε πλάκα??Ο Μίτσελ είναι από τους πιο πετυχημένους προπονητες στην ιστορία μας!Θυμάστε τί αποτελέσματα κάναμε μαζί του?θυμαστε χειρισμό στους παίκτες π έκανε?αφήστε μας τωρα ήσυχους!!!Μίτσελ γερά πάμε όπως παλιά..

  • Fuego
    Fuego Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2022 16:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε μάγκες κάνετε πλάκα??Ο Μίτσελ είναι από τους πιο πετυχημένους προπονητες στην ιστορία μας!Θυμάστε τί αποτελέσματα κάναμε μαζί του?θυμαστε χειρισμό στους παίκτες π έκανε?αφήστε μας τωρα ήσυχους!!!Μίτσελ γερά πάμε όπως παλιά..

  • Jim
    Jim Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2022 16:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλησπέρα σε όλους οπως καταλάβατε με την πρόσληψη του μιτσελ η ομάδα και ο προεδρος ρίχνουν από τωρα λευκή πετσέτα για το πρωτάθλημα ο μιτσελ εινσι η ποιο φθηνή λύση και ένας προπονητής με ημερομηνία λήξης τον Μάιο του 2023 Δηλαδή μεχρι το καλοκαίρι το πολυ τωρα οσο αφορά την Ευρώπη είναι δύσκολη ακομα και η τρίτη θέση γιατι το καλοκαίρι ο ταβερνιάρης κοίταγε τι κοψίδια θα φάει και όχι να φτιάξει φυσική κατάσταση η ομάδα το βλέπεις αυτό οταν εχουν την μπάλα τα στόπερ κανένας δεν κανει κινηση να την δεχτη ολοξ καθοντσι σαν κωνι μεσα στο γηπεδο καθως κσι μετα το 70 η οι παίκτες παραδίδουν πνεύμα γι'αυτό παιδιά η χρονια φέτος είναι χαμένη σε όλα τα σημεία ελπίζουμε του χρόνου να γίνει μια ποιο σωστή επιλογή προπονητή για να μπουν η βάσεις η ομάδα να γίνει και πάλι πανίσχυρη

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2022 16:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Ηρθε ο Μιτσελ. Οπως ειπαμε, εαν ηρθε για να κανει τον ψυχολογο ωστε να ψωνισει χρονο η ομαδα ωστε του χρονου να ξεκινησει με εναν καλο προπονητη, καλως ορισε.
    Εαν η λυση αυτη θεωρειται μακροπροθεσμη απο την ΠΑΕ.. θα εχουμε προβλημα αργα ή γρηγορα

  • Στεφανος
    Στεφανος Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2022 16:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Άξιοι της μοίρας μας Μάρτινς θα λέτε και θα κλαίτε

  • Pepelepiu
    Pepelepiu Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2022 16:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Μια χαρά είναι ο Μίτσελ . Αν μη τι άλλο ισχυρή προσωπικότητα , θα συνεννοείται και απευθείας με Χαμες , Μαρσέλο , Μπιελ , Βρσαλικο , ας μην ξεχνάμε τη μπαλαρα που παίξαμε επί των ημερών του στο ανώτερο επίπεδο , πήρε και 3 πρωταθλήματα και δύο κύπελλα .
    Γνωρίζει επίσης την ελληνική πραγματικότητα , το μέγεθος του συλλόγου , ξέρει που ήρθε ο άνθρωπος .
    Η ομάδα αυτή τη στιγμή ήθελε τέτοιου είδους προπονητή να γνωρίζει που ήρθε .
    Το ότι δεν "κούμπωσε"στις ομάδες που πήγε δε σημαίνει ότι δεν είναι καλός προπονητής, πολλά πράγματα παίζουν ρόλο. Στη Μαρσέιγ πχ ποιος στέριωσε τα τελευταία χρόνια ??
    Από εκεί και πέρα ονόματα όπως πχ του μαρσελινο γνώμη μου είναι ότι απλά δεν έρχονται Ελλάδα , Σορι . Η Γιούβε και η Ίντερ ψάχνουν προπονητή και ο τουχελ πχ θα πάει στον Ολυμπιακό...Να είμαστε λίγο σοβαροί .

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...