roumeliotis

Carwiz

«Δεν έχω ζήσει κάτι παρόμοιο με προπονητές...»

casino loutrakiou
redwell

Ο Τόμας Βατσλίκ κλήθηκε στην Εθνική Τσεχίας και με αφορμή την κλήση αυτή παραχώρησε συνέντευξη στο «iSport.cz» όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην κατάσταση που επικρατεί στον Ολυμπιακό με τις μεταγραφές των Χάμες, Μαρσέλο και Βρσάλικο αλλά και τις αλλαγές προπονητών. Αναλυτικά...

- Έχεις ήδη ζήσει πολλά στην καριέρα σου, αλλά στην Ελλάδα βιώνεις κάτι νέο. Θα έχει τρίτο διαφορετικό προπονητή αυτή τη σεζόν:

«Έτσι είναι. Είμαι περίεργος να δω ποιος θα μας περιμένει μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες. Δεν ξεκινήσαμε καθόλου καλά τη σεζόν, δυστυχώς ο προπονητής φταίει πάντα πρώτος. Έχουν ήδη φύγει δύο. Δεν έχω ξαναζήσει κάτι παρόμοιο».

- Τι συμβαίνει στον Ολυμπιακό;

«Όλα ξεκίνησαν στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν. Οι εμφανίσεις μας δεν ήταν καλές, αλλά και πάλι πήραμε το πρωτάθλημα. Ακόμα και τότε, όμως, ένιωθα ότι δεν ήταν απλά τα πράγματα. Η ποιότητα των παικτών, και ξέρετε με ποιους υπογράψαμε το καλοκαίρι, είναι πολλές φορές υψηλότερη από τις επιδόσεις και τα αποτελέσματά μας. Πρέπει να είμαστε καλύτεροι, πιο κυρίαρχοι. Δεν τα καταφέραμε στην προετοιμασία και το πρόβλημα κορυφώθηκε με την ήττα εντός έδρας με 0-4 από την Μακάμπι Χάιφα. Μετά ήρθε ο Ισπανός προπονητής Κάρλος Κορμπεράν που είναι περίπου στην ηλικία μου. Ήταν επίσης κάτι περίεργο ​​για μένα. Οι επιδόσεις ήταν καλύτερες, αλλά χωρίς αποτελέσματα. Είμαστε σε περιέργη κατάσταση και δεν μπορούμε να βγούμε από αυτήν. Δεν έχω βρεθεί ποτέ σε αυτή την κατάσταση. Ίσως τον τελευταίο χρόνο στη Βασιλεία. Είναι πολύ περίεργο, κερδίσαμε δύο παιχνίδια από τα δώδεκα».

- Το όνομά σου εμφανίστηκε πολλές φορές για την Σπάρτα Πράγας. Σκέφτεσαι να επιστρέψεις; Ας πούμε στην επόμενη καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο;

«Ναι, η επιστροφή στη Σπάρτα είναι στο μυαλό μου. Δεν ξέρω πότε, και αν θα είναι το επόμενο καλοκαίρι... Ο Ματέι Κόβαρ (νυν τερματοφύλακας της Σπάρτα Πράγας) έχει πάει με δανεισμό ενός έτους. Από όσο ξέρω, η Σπάρτα έχει μεγαλύτερα σχέδια για αυτόν. Η θέση του πρώτου τερματοφύλακα θα καλυφθεί. Ελπίζω να τα πάει καλά. Σίγουρα θα βελτιωθεί».

- Ο Ολυμπιακός αγόρασε μεγάλα ονόματα το καλοκαίρι. Έφτασε ο θρυλικός Μαρσέλο, ο Βρσάλικο, Χάμες. Νιώθεις άνετα σε τέτοια παρέα;

«Φυσικά. Αντανακλά το μέγεθος του συλλόγου. Στην Τσεχία παρατηρώ μια τάση υποτίμησης του Ολυμπιακού, αλλά αυτή η ομάδα έχει τεράστια ποιότητα. Τους έχω γνωρίσει, είναι υπέροχα παιδιά, πολύ επικοινωνιακά. Πιστεύω ότι θα μας βοηθήσουν στο γήπεδο και θα βελτιωθούμε ως ομάδα».

- Ο επιθετικός Αλίγκαγιτς είναι στο ρόστερ αν και στις ρεζέρβες του συλλόγου. Τον καθοδηγείς;

«Προς το παρόν, βλέπουμε ο ένας τον άλλον κυρίως εκτός ποδοσφαίρου. Προπονήθηκε μαζί μας μόνο μερικές φορές. Υπάρχει τεράστιος ανταγωνισμός στην ομάδα, έχουμε σαράντα πέντε παίκτες στο ρόστερ, συμπεριλαμβανομένου του Ντένις. Είναι εξαιρετικά δύσκολο στην ηλικία του. Ωστόσο είναι προσγειωμένος. Ακόμα και όταν πήγε να παίξει για τη Β, μου είπε ότι θα κατάφερνε να πάει στην πρώτη ομάδα. Ότι θα πετύχει μερικά γκολ για να κληθεί. Θέλει να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να πετύχει. Ταίριαξε πολύ γρήγορα στην ομάδα».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

40 σχόλια

  • GEO
    GEO Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2022 00:41 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΥΡΤΣΟ ΓΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΙ ΣΤΟΝ ΚΑΡΡΑ παλιό αλλα Διαχρονικό

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2022 23:49 Σύνδεσμος σχολίου

    @Σπύρος Μανωλάκος
    Το ποδόσφαιρο πλέον είναι και πιο physical και πιο τακτικής. Λίγο τον πρόλαβα τον Κελεσίδη, δε τον θεωρώ το καλύτερο τέρμα της ιστορίας μας. Αν ήθελες να δεις τερματοφύλακα που όταν έκανε έξοδο τρέχαν όλοι να φύγουν γιατί δεν είχε σε τπτ να βουτήξει τον αντίπαλο σέντερ φορ απ το κεφάλι, αυτός ήταν ο Μύρτσος. Ρώτα τον Ότιτζι να σου πει. Α ναι... και τον Κλίνσμαν. Είχε ταλέντο ο Μύρτσος αλλά από επαγγελματισμό, άστο καλύτερα.
    Όμως τη σήμερον ημέρα οι ποδοσφαιριστές τραβάνε κάτι σουτ που έτσι και τη φας τη μπάλα χωρίς να την περιμένεις, θα πας νοσοκομείο.
    Για το Βατσλίκ και τον έτερο υποψήφιο τότε, το Μπιζότ στα έγραψα. Βλέποντας τώρα την ομάδα, λέμε ότι τελικά θα ταίριαζε ο Μπιζότ. Αυτό είναι θέμα σκάουτινγκ... που προφανώς δεν έγινε.
    Θα πορευτούμε με το Βατσλίκ φέτος και το καλύτερο που έχει να γίνει, είναι να βρεθούν μερικά συστήματα και μερικά σχήματα που να μην πίνει θάλασσα η άμυνα. Εκεί θα φανεί βελτιωμένος κι ο Βατσλίκ.
    Του χρόνου -απ ότι φαίνεται- έτσι κι αλλιώς θα ψάχνουμε για βασικό τέρμα.

  • GEO
    GEO Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2022 21:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Κάνεις δεν είπε ότι για αυτό το χάλι υπεύθυνος είναι μόνο ο τερματοφυλακας (οποιος το πιστεύει δεν πρέπει να έχει κλωτσήσει ούτε πλαστικό μπουκάλι όχι μπάλα)Ειδικά φέτος με αυτα που συμβαίνουν με τους στόπερ ,τα ακραία μπακ και το ανύπαρκτο κέντρο ισως και να έχει την μικρότερη ευθύνη ο συγκεκριμένος αλλά και πέρσι είχε κινηθεί σε ρηχά νερά,γενικά πιστεύω ότι είναι αρκετά υπερτιμημένος. Επίσης καλώς κακώς γίνεται σύγκριση με τον προκάτοχό του τον Σα και όχι με κάποιον τυχαίο τερματοφυλακα

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2022 17:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Ηλια παντως και ο για παρα πολλους κορυφαιος τερματοφυλακας ολων των εποχων που φορεσε ποτε τα Ερυθρολευκα τον εκραξε χθες συμπτωματικα. Ο Κελεσιδης. Ο οποιος οταν εκανε εξοδο στα κορνερ εφευγαν πρωτοι απο την περιοχη οι συμπαικτες του γιατι ηξεραν τι ερχεται.. Πολυ βασικο προσον η εξοδος στον γκολκηπερ ειδικα στο συγχρονο ποδοσφαιρο, οπως κ το παιχνιδι με τη μπαλα, ο Βαλτσικ δεν εχει τιποτα απο τα δυο. Ο Σα γι αυτο εκανε μετεγγραφη. Ο Νικοπολιδης ειχε μεν αδυναμιες αλλα απο τη μια ενεπνεε κι απο την αλλη διαβαζε τις φασεις, ηταν στρατηγος οπως ελεγαν οι συμπαικτες του. Ας ειχε αυτο τουλαχιστον ο Βαλτσικ. Τα περι Τσεχου αναμεσα σε διαφορετικες σχολες δεν αποκλειεται οντως να εχουν παιξει ρολο. Συμπαθης σαν τυπος, αλλα δεν κανει. Τωρα για τα πεναλτυ εχουν συμβει κι αλλες φορες αυτα, να εχει ρεντα για ενα χρονικο διαστημα ενας τερματοφυλακας. Θα πει κι ο αντιλογος "οκ τα επιασε αλλα στην κανονικη διαρκεια επνιξε αυτο οποτε δεν θα παιζαμε παραταση κτλ", ακρη δεν θα βγει.

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2022 10:48 Σύνδεσμος σχολίου

    @Ρασκόκι
    Δεν ξέρω πόσα γκολ συνολικά έχει φάει ο Βατσλίκ με την εθνική του ή πόσο είναι ακριβές το transfermarkt. Τα μεμονωμένα που έβαλες, τα έψαξα ένα ένα και τα βρήκα και σ αυτά υπάρχουν ανακρίβειες.
    Από κει και πέρα αν κοιτάς τι κάνει με μας, δες ότι μας πέρασε 2 γύρους στα προκριματικά στα πέναλτι κι ειδικα με τον Απόλλωνα έπιασε 3 πέναλτι. Είμασταν ή για conference ή για να γυρίσουμε σπιτάκι μας με 3 αποκλεισμούς. Κι εκείνος μας πήγε Europa. Δεν ξέρω αν με τα μαύρα κι άθλια χάλια που χουμε είναι καλό ή κακό αυτό, αλλά εκείνος το καθήκον του το έκανε.
    Από κει κι ύστερα αν κι εσύ κι οι άλλοι που τον μηδενίζετε ελαφρά την καρδία, είχατε παίξει τερματοφύλακες όπως εγώ, δε θα τα γράφατε όλα αυτά. Το στυλ 'φάγαμε γκολ, φταίει ο τερματοφύλακας' είναι ελληνοπρεπέστατη ξερολίαση και επιπέδου καφενειακής συζήτησης.
    Ο Ρομπέρτο και ο Σα που δεν τρώγανε δεν είναι (μόνο) ότι κάνανε φοβερές επεμβάσεις.... είχαμε καλοστημένη άμυνα και καλούς αμυντικούς και στα μισά ματς του πρωταθλήματος ήταν θεατές. Εδώ όλη την ώρα μπαλιές στην πλάτη της άμυνας τρώμε. Απ τα άκρα έχουμε ένα κάρο τρύπες και τρώμε σέντρες. Και στο κέντρο της άμυνα έχουμε 2μετρα στόπερ και οι 1.80 επιθετικοί του αντιπάλου παίζουν με κεφαλιές, βόλει στην περιοχή μας.
    Ο Βατσλίκ φταίει για όλα αυτά; Κάτσε κάτω απ το 7.5άρι τέρμα, να βλέπεις να γίνονται τέτοιες φάσεις μπροστά σου και πάρε εσύ αν μπορείς σωστή απόφαση, για το τι να κάνεις και το αν πρέπει να κάτσεις κάτω απ τα γκολπόστ ή να κάνεις έξοδο.
    Έχουμε τις αμυντικούρες, το καλοκουρδισμένο κέντρο, την καλοστημένη άμυνα και τρώμε γκολ, επειδή είναι λίγος ο Βατσλίκ; Έλεος δλδ....

  • Ρασκόκι
    Ρασκόκι Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2022 05:21 Σύνδεσμος σχολίου

    @Pan Συμφωνώ μαζί σου. Προσωπικά, και το έχω γράψει πολλές φορες, κρίνω τους καινούριους παίκτες και προπονητές μετά από περίπου δυο μήνες. Και αυτό μόνο για τα βασικά στοιχεία και τις δυνατότητες που θέλω να δω. Πολλές φορές οι παίκτες και οι προπονητές θέλουν τον χρόνο τους για να προσαρμοστούν. Όμως οι προπονητές που δεν αντέχω είναι αυτοί που γυρίζουν την ομάδα πίσω για να παίζουν με πούλμαν!! Δεν τους μπορώ!!
    Αυτή την στιγμή που στον Ολυμπιακό δεν ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΙΚΤΗΣ ΗΓΕΤΗΣ και όλοι παίζουν μέτριο ή κάτω από το μέτριο ποδόσφαιρο τι μπορούμε να κρίνουμε. Ο προπονητής πρέπει να είναι ψυχολόγος, πατέρας, δάσκαλος,"παπάς" και πάνω απ' όλα ΔΙΚΑΙΟΣ για να μπορεί να πάρει 100% από κάθε ποδοσφαιριστής.
    Στην περίπτωση του Ζιντ ήταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ και ΑΝΤΙΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ η συμπεριφορά του απέναντι του προπονητή του επειδή είχαν το προηγούμενο αλλού!! βλ δηλώσεις του!!

  • GEO
    GEO Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2022 05:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρασκοκι πολύ σωστα τον κάθε ποδοσφαιριστη τον κρίνουμε κυρίως από τα πεπραγμένα του στη ομάδα μας, και έχω αναφέρει κορυφαίο παράδειγμα τον τερματοφυλακα της εθνικής Πολωνίας Καζιμερσκι

  • Pan
    Pan Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2022 21:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Για να καταλάβετε τη είναι η ψυχολογία αλλά και το πλάνο στο ποδόσφαιρο αλλά και σε όλον τον αθλητισμό δείτε την περίπτωση ζιγκερναγκελ..που όλοι με τρία παιχνίδια και πρώτοι από όλους οι άμπαλοι τραγικοί δημοσιογραφισκοι τον έβγαλαν άχρηστο ..πήγε στο Βέλγιο και μόνος του κυριολεκτικά διέσυρε την καλύτερη και πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος αυτά απλά για τους καφενείακους φωστήρες και τα παπαγαλάκια της οκας..

  • Ρασκόκι
    Ρασκόκι Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2022 20:29 Σύνδεσμος σχολίου

    @Ηλίας Θεοδωράκης Δλδ αμφισβητείς ότι ο Βατσλίκ στα 51 μάτς με την Εθνική του έφαγε 44 γκολ; Πόσα γκολ λες ότι έφαγε συνολικά; Εγώ δεν μπήκα καν στην διαδικασία να βρω μεμονομένα παιχνίδια γιατί ήθελα να αποδείξω ότι αυτά που είπες ότι "... δεν έτρωγε γκολ όυτε με την αίτηση ... " ήταν "ανακριβής"!!
    Για να ξέρεις δεν ψάχνω να δω τι κάνει κάθε ποδοσφαιριστής στην προσωπική του ζωή , ούτε με ενδιαφέρει τι κάνει έκτός γηπέδου αρά γιατί να έχω εμπάθεια;;; Δεν με ενδιαφέρει τι έκανε με τις προηγούμενες ομάδες που έπαιζε ούτε τι κάνει με την Εθνική του!!! Αυτό που με ενδιαφέρει είναι αυτά που κάνει με τον Ολυμπιακό! Παιζει καλά τον χειροκροτάω δεν παίζει καλά τον κράζω!! Το RESPECT μου για κάποιο ποδοσφαιριστής ξεκινάει και σταματάει μέσα στις 4 γραμμές. Τα υπόλοιπα είναι για τους άλλους. Εγώ κρίνω τον Βατσλίκ βάση την απόδοση του στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό όπως κάνω για κάθε ποδοσφαιριστής μας.

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2022 19:30 Σύνδεσμος σχολίου

    @Ρασκόκι
    Ο τόσο μηδενισμός δεν αντέχεται για έναν τερματοφύλακα που μας πέρασε σχεδόν μόνος του 2 προκριματικούς γύρους, βάζοντας μας σε ομίλους του Europa, τη στιγμή που είμασταν ομάδα για μεταξύ Conference και να πάμε σπίτι μας με 3 αποκλεισμούς.
    Μετά τι επιχειρηματολογία μου λες; Ότι η Τσεχία δεν πάει καλά, επειδή ο Βατσλίκ είναι κακός τερματοφύλακας; Με άλλα παιδιά μιλάμε μια χαρά και λέμε ότι ο Βατσλίκ σίγουρα δεν είναι τοπ τέρμα, αλλά εγώ πιστεύω ότι είναι κάτι παραπάνω από αξιοπρεπής. Η Τσεχία δεν ήταν αυτή η ομάδα που διεκδικούσε Euro, αλλά σ αυτό πάλι δε φταίει ο Βατσλίκ. Κι αυτό στο έγραψα πριν κάνω έρευνα των στατιστικών που μου έβαλες. Αφού την έκανα και θα τη δεις παρακάτω, αλλάζω και λέω ότι ο Βατσλίκ είναι πολύ καλό τέρμα.
    Πέραν όμως των όποιων στατιστικών, αν δεις την εθνική Τσεχίας, θα δεις πως παίζει εκεί και πως παίζει σε μας και θα καταλάβεις.
    Κοιτώντας όμως (και ψάχνοντας αναλυτικά) τα στοιχεία που έβαλες, παρατήρησα απ την αρχή κιόλας ότι μου χεις γράψει κάποια πως να το πω για να μη νομίζεις πάλι ότι σε προσβαλλω; Άντε ανακριβή..... προφανώς από εμπάθεια. H Τσεχία λοιπόν
    - στα προκριματικά του Μουντιάλ τερμάτισε 3η με 14-9 τέρματα σε 8 ματς. Στο Λευκορωσία-Τσεχία 2-6 δεν αγωνίστηκε αυτός.
    - στο Nation League τερμάτισε 1η με 9-5 τέρματα σε 6 ματς και προβιβάστηκε League A. Στο Τσεχία-Σκωτία 1-2 δεν αγωνίστηκε.
    - έχασε απ τη Σουηδία 1-0 στην παράταση κι αποκλείστηκε.
    - με φιλικά δεν ασχολήθηκα καν.... δε μετράνε στα επίσημα.
    - στα προκριματικά του Euro 2020 τερμάτισε 2η με 13-11 τέρματα σε 8 ματς και προκρίθηκε. Στο Αγγλία-Τσεχία 5-0 και στο Βουλγαρία-Τσεχία 1-0 δεν αγωνίστηκε.
    - στο Euro τα αποτελέσματα της Τσεχίας ήταν: Σκωτία 2-0, Κροατία 1-1, Αγγλία 0-1. Στους 16 με Ολλανδία 2-0. Στους 8 με Δανία 1-2. Μπορεί να είναι 4 γκολ σε 5 ματς (και το μοναδικό ακριβές στατιστικό που έβαλες), αλλά κάθε άλλο παρά αρνητική συγκομιδή ή κακή επίδοση το λες.
    Επειδή λοιπόν εγώ τα εμβάθυνα αυτά που έγραψες και δεν κοίταξα απλά μια στήλη του transfermarkt, έχω να σου πω ότι καλό θα είναι όταν εμφανίζεις στοιχεία να επαληθεύεις και λίγο την ορθότητά τους. Αυτό που φαίνεται είναι ότι σε γενικές γραμμές όσα ατυχήσαντα αποτελέσματα είχαν οι Τσέχοι, τα είχαν χωρίς το Βατσλίκ κάτω απ τα δοκάρια. Επίσης μιας και είδες το transfermarkt, θα έπρεπε να σου τραβήξει την προσοχή ότι δεν είναι κοντοστούπης (ή τι αντίστοιχο υπονοούμενο) που γράφτηκε (δεν ξέρω αν το έγραψες εσύ) γιατί είναι 1.90 κι επίσης ότι 33χρονους γκολκίπερ με αξία τουλάχιστον 4Μ δε νομίζω ότι θα βρεις πολλούς στη database, που θα δεχόντουσαν να έρθουν στην Ελλάδα και σε μας.
    Ναι θα προτιμούσα να παραμείνει ο Σα, δε το συζητάω καν.... αλλά από κάποιους που γράφουν για Τζολάκη που όταν είχαμε πίσω γραμμή Μαζινό και με το Σα δε τρώγαμε γκολ ούτε με αίτηση, έπαιζε εκείνος και τρώγαμε 2-3... ή κάτι άλλους μυρωδιάδες που μιλάνε για Πασχαλάκη βασικό, ο Βατσλίκ είναι μακράν καλύτερος. Απλά θα πρέπει να αξιοποιηθεί σωστά όπως οποιοσδήποτε παίκτης.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...