roumeliotis

Carwiz

Στην Τρίπολη για το διπλό ο Θρύλος

casino loutrakiou
redwell

Πρώτη... έξοδος για τον Θρύλο στην επαρχία για το πρωτάθλημα καθώς αντιμετωπίζει τον Αστέρα τη Δευτέρα (29/08, 19:00, NS Prime) στην Τρίπολη για τη 2η ημέρα της Super League και φυσικά θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες μετά την πρεμιέρα και το 2-0 με τον ΠΑΣ.

Κάθε άλλο παρά... εύκολη θα είναι η αποστολή των Πειραιωτών, με τον Κάρλος Κορμπεράν να επιστά την προσοχή των παικτών του και να επισημαίνει τις δυσκολίες στο Ρέντη.

Στην αποστολή βρίσκεται για πρώτη φορά και το τελευταίο χρονικά απόκτημα, ο Νοτιοκορεάτης επιθετικός Ουί-Τζο Χουάνγκ, ενώ την παρθενική του εμφάνιση σε αποστολή για το ελληνικό πρωτάθλημα κάνει και ο Ίνμπομ Χουάνγκ, ο οποίος είχε παίξει και στα δύο παιχνίδια με τον Απόλλωνα Λεμεσού αλλά όχι με τον ΠΑΣ.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Ανδρούτσος, Άβιλα, Μπα, Μπουχαλάκης, Σισέ, Ελ Αραμπί, Χασάν, Ίνμπομ Χουάνγκ, Ντε Λα Φουέντε, Κρίστινσον, Κούντε, Εμβιλά, Μανωλάς, Μασούρας, Ρέαμπτσιουκ, Ραντζέλοβιτς, Ροντρίγκες, Τζολάκης, Ουί Τζο Χουάνγκ, Βατσλίκ, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Ζινκερνάγκελ.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

12 σχόλια

  • ΛV
    ΛV Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2022 21:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Κάθε χρόνο και χειρότερα.
    Όσο πιο γρήγορα φύγει, τόσο το καλύτερο για τον Ολυμπιακό.

  • Nic
    Nic Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2022 21:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Ντροπη σου ρεφερυ.Αισχος.

  • RED WINNER
    RED WINNER Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2022 20:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Βρες αγοραστή και φύγε αρκετά πια ως εδώ

  • Nic
    Nic Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2022 20:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Προεδρε καλος ο Μπαλτακος τωρα?Ντραπηκε και η ντροπη.

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2022 19:56 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΝΤΕ ΜΩΡΕ ΒΑΛΤΕ ΕΝΑ ΓΚΟΛ ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΟΥΜΕ

    ΟΙ ΜΙΣΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΧΑΛΑΣΑΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΑΙΚΤΗ ΜΑΣ

    ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ ΝΑ ΣΗΜΑΔΕΥΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΠΟΥ ΣΕ ΕΙΧΕ ΧΑΣΕΙ ΕΙΧΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΑΝΟΙΚΤΗ ΝΑ ΠΛΑΣΑΡΕΙΣ

    ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ 38ΧΡΟΝΟ ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΓΚΟΛ ΚΑΤΑΝΤΙΑ

    ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο NIC ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

  • RED WINNER
    RED WINNER Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2022 19:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Αρκετά πια δεν είναι ποδόσφαιρο αυτό το πράγμα.Τελος ήρθε η ώρα του κόσμου πρέπει άμεσα να δοθούν εξηγήσεις δεν πάει άλλο.

  • Nic
    Nic Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2022 19:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Καποτε οταν επαιζε η ομαδα στην επαρχια γεμιζε τα γηπεδα ,τωρα που παιζει αυτο το πραμα αδειαζουν τα γηπεδα,μιλαμε για βελτιωση .

  • Mike7
    Mike7 Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2022 15:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Θα το ξαναπώ:Χουάνγκ 10αρι δεν υπάρχει.Είναι το ποιο ποιοτικό 8αρι της ομαδας και μόνο εκεί πρέπει να παίζει.Βέβαια αυτή η σύνθεση άνετα γίνεται 4-3-3 με Χουάνγκ και Κουντε εσωτερικούς μέσους .Ομως επειδή ο Κορμπεραν μέχρι στιγμής έχει δείξει ότι προτιμάει το 4-2-3-1με κλασικό δεκάρι θα τον χρησιμοποιήσει σ’αυτη τη θεση επαναλαμβάνοντας το ίδιο λαθος που έκανε και στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα.

  • Σπυρος Πατρα 7
    Σπυρος Πατρα 7 Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2022 15:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Ετσι και παρει Καβαλειρο θα γελανε και οι παγκοι στο ρεντη. Θα ειναι δηλωση λευκης πετσετας. Α επειδη ρωτησα καποιθους Ισπανους συνεργατες απο την δουλεια(καμια σχεση με ποδοσφαιρο απλα ο ενας ειναι βαλενθια) μου ειπαν πολυ καλα λογια για τον ρετσιτς. Δεν μπορει να φερει τον σερβο και τον ντε φρουτος που ειναι παιχταρας στα ακρα? Μπουχτισαμε με τις μετριοτητες

  • Semper seven
    Semper seven Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2022 15:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Απ τους συνδιεκδικητες νίκησαν οι δύο. Υποχρεουμαστε να κερδίσουμε και μεις κι ας μην πολύ πιστεύω στο πρωτάθλημα φέτος έτσι όπως είμαστε. Όσο για τις μεταγραφές μας τι να πω; Ότι να ναι. Όχι μόνο λεφτά δεν δίνουμε αλλά ούτε και τι θελουμε ξέρουμε. Έχω βαρεθεί να βλέπω το ίδιο έργο. Μολις πάρουμε τον τίτλο αρχίζει το παραμυθι της ενίσχυσης με άφθονο χρόνο μπροστά μας. Μετά οι στόχοι αρχιζουν να χάνονται ο ένας μετά τον άλλον για διάφορους δήθεν λόγους αλλά στην πραγματικότητα επειδή δεν τους πληρώνουμε όσο αξίζουν και κάπως έτσι καταλήγουμε μήνες αργότερα τελευταία κυριολεκτικά στιγμή με τη σεζόν να έχει ήδη αρχίσει και τους ευρωπαϊκούς στόχους να έχουν ήδη χαθει να ψωνίζουμε από το πανέρι κι από ότι παίκτες δεν μπορεί να τους βρει αλλού ομάδα ο μεντες. Ότι κάτσει με απλά λόγια. Και περίμενε εσύ μετά απλε και αγνε οπαδε του Θρύλου την μεγάλη ευρωπαϊκή πορεία που αποτελεί τον πόθο και τον καημό της ζωής σου. Προλαβαίνω αυτούς που σίγουρα θα βρουν να μου απαντήσουν ότι οι εποχές άλλαξαν και δεν είναι πια τα χρόνια του Κοκκαλη και της απευθείας πρόκρισης στους ομίλους του τσου λου που καθιστούσαν δυνατές μεταγραφές τύπου Τζιοβάνι και ριβαλντο. Δεν ζω στον κόσμο μου παιδιά. Έτσι είναι όντως αλλά υπάρχουν πολλές διαβαθμίσεις ανάμεσα στο να φέρνεις κάποτε τέτοιους παικταραδες και στο να φτασεις τώρα να ψωνίζεις ότι να ναι από το πανέρι.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Τρεις επιλογές 1.75, 1.78 και 2.00 απόδο…

Το κουπόνι της Πέμπτης (09/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Άστον Βίλα...

Read more

Με 1.90 Ρεάλ και Under στην Κύπρο

Το κουπόνι της Τετάρτης (08/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τη Μπάγερν...

Read more

Με 1.90 Παρί και combo Μπεσίκτας

Το κουπόνι της Τρίτης (07/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη...

Read more
Διαβάστε επίσης

Τελειώνει... ο Μπαρτζώκας, ανακοινώνει Ιτούδη

Ο Ολυμπιακός κυριαρχεί στο ελληνικό μπάσκετ μετά την μάγκικη επιβολή...

Μπαρτζώκα 35 βολές και 3 τεχνικές ποινές...

Άκου να δεις Γιώργο Μπαρτζώκα που κάθεσαι και σκας και...

Ξεπάτωσε... Μπάρτσα 59-63 και πήγε Βερολίνο

Ένας Ολυμπιακός από... ατσάλι όχι μόνο άντεξε στην πίεση και...