roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Πίστευα στην ομάδα, τεράστια η χαρά»

underarmor
redwell

Δεύτερη νίκη του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα, με σκορ 2-0 αυτή τη φορά και πρόκριση στον τελικό του Conference League, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να μιλά στην Cosmote TV και να τονίζει...

Για τα συναισθήματά του: «Αυτή τη στιγμή δεν ξέρω τι να πω. Ακόμα και μετά το 2-0 είχαμε την αγωνία μας. Έπειτα αρχίσαμε να χαιρόμαστε για τον κόσμο στο γήπεδο, για αυτόν που πανηγυρίζει στους δρόμους, για τους παίκτες μας. Είναι μια τεράστια χαρά κυρίως για τον κόσμο του Ολυμπιακού».

Για τη μεγάλη πρόκριση απέναντι στην 4η ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ: «Πίστευα στην ομάδα. Ήξερα τις δυνατότητές μας και ότι μπορέσαμε να νικήσουμε και τα δύο παιχνίδια. Η Άστον Βίλα ήταν μια ομάδα που μας ταίριαζε. Υπέφερα στον πάγκο, αλλά πίστευα στην ομάδα και το ίδιο έκαναν και οι παίκτες μας».

Για το αν περίμενε αυτή την επιτυχία όταν ερχόταν στον Ολυμπιακό: «Δεν το περίμενα, δεν ήξερα το ελληνικό πρωτάθλημα, προσπαθούσα να μαζέψω πληροφορίες. Πίστεψα στις δυνατότητες μας και ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα και να πάμε καλά στην Ευρώπη. Δουλέψαμε καλά, κάναμε καλά παιχνίδια και μας αξίζει που βρισκόμαστε εδώ. Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό που μου έδωσε την ευκαιρία να βρίσκομαι εδώ».

Για το αν εισπράττει την τεράστια αγάπη του κόσμου: «Πάντα πριν το ματς βγαίνω στον αγωνιστικό χώρο και κάνω έναν περίπατο. Έχω νιώσει την αγάπη και την αποδοχή της καλής δουλειάς που κάνουμε. Νιώθω λίγο αμήχανα γιατί δεν θέλω να φανεί ότι το κάνω για την αποθέωση. Ευχαριστώ για την αγάπη που δίνει ο κόσμος».

Για το αν καταφέρει να σηκώσει και φέτος ευρωπαϊκό τρόπαιο: «Το ελπίζω. Θα προσπαθήσουμε. Θα μελετήσουμε πολύ τη Φιορεντίνα. Την είδαμε με την Μπριζ. Είναι μια ικανή ομάδα και ελπίζω να καταφέρουμε αν ανταποκριθούμε».

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

9 σχόλια

  • Αντρέας  Τερψιθεα
    Αντρέας Τερψιθεα Κυριακή, 12 Μαΐου 2024 15:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Τα λόγια είναι περιττά για το συγκεκριμένο.
    Και ξέρετε ποιόν εννοώ!!!
    Ενας άνθρωπος από το πουθενά, και μέσα σε λίγο χρόνο πίνουμε νερό στο όνομα του.
    Ενας άνθρωπος που βγάζει τον καλύτερο εαυτό των παικτών στο γήπεδο.
    Ενας άνθρωπος ταπεινός και αυθεντικός!!!

    Ενας και μοναδικός jose luis mentilimpar
    Σ ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας.

    Γεννημένος γάβρος Αντρέας Τερψιθεα.

  • Στάθης7
    Στάθης7 Παρασκευή, 10 Μαΐου 2024 10:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Αγαπητοί αρθρογράφοι του RG περιμένουμε ένα άρθρο σχολιασμού και από εσάς με τη δική σας γνώμη για την τροπή που πήραν τα πράγματα στο ποδοσφαιρικό τμήμα πέρα από το ρεπορτάζ που ανεβάζετε όπως είχατε κάνει μετά την πρόκριση μΕ τη Φερεντσβάρος. Εκεί που είχαμε σιχαθεί την κοροϊδία οι περισσότεροι μας, ξαφνικά άρχισε να επικρατεί η ποδοσφαιρική λογική μέχρι ένα σημείο χωρίς υπερβολές. Οι περισσότεροι αναγνώστες θα θέλαμε και ένα μικρό κείμενο μιας παραγράφου έστω με τη δική σας οπτική μιας και είσαστε μέσα στα πράγματα και ξέρετε περισσότερο παρασκήνιο από εμάς.

  • Καλ Ελ
    Καλ Ελ Παρασκευή, 10 Μαΐου 2024 04:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Τον Ιμπόρα (καί τον Κίνι) τους ανέστησες μεγάλε Μεντι. Ειδικά ο Ιμπόρα - τον οποίο έκραζα και ζητάω συγνώμη- ειναι ιδανικός για τέτοια παιχνίδια . Μου θυμίζει πολύ τον μεγάλο Περσίδη στην ψυχραιμία και αρχοντιά , παιζουν και στη ίδια θέση…

  • GEO 7 Ξανά
    GEO 7 Ξανά Παρασκευή, 10 Μαΐου 2024 02:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Και Ελ Καμπαρα το καλύτερο for ever και Τικινιο Υγ Αποστολοπουλος ποιος Ορτέγκα και κουραφέξαλα

  •   GEO
    GEO Παρασκευή, 10 Μαΐου 2024 01:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Είσαι ο Ντουντα του ποδοσφαίρου ποιος Βαλβερδε Μπαγιεβιτς κσι Σίλβα στο χρόνοντουλαπο τους έβαλες όλους κύριε καθηγητά Βαγγελα κράτα τον Ποντενσε ΓΙΑ ΠΆΝΤΑ ΕΔΩ!!!

  • Κι αν δε γίνει αυτο
    Κι αν δε γίνει αυτο Παρασκευή, 10 Μαΐου 2024 01:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Δέσιμο στον Πειραια χειροποδαρα. Δεν θα πας πουθενά Μεντιλίμπαρε!!!!!!

  • Et in Arcadia ego...
    Et in Arcadia ego... Παρασκευή, 10 Μαΐου 2024 00:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Congratulations coach, thank you for the moments... We go on... So must go on... Συνεχίζουμε γερά και δυνατά σε όλα τα αθλήματα... Θρύλος είσαι και μπορείς... " Θρύλε θυμήσου πρωταθλητή σε θέλουνε ακόμη κι οι νεκροί σου... "

    Τρίπολη - Θύρα 7 - 8/2/1981

  •  driv33
    driv33 Παρασκευή, 10 Μαΐου 2024 00:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Για πάντα στο λιμάνι μεντιλιμπαρ

  • ΝΙΚ
    ΝΙΚ Παρασκευή, 10 Μαΐου 2024 00:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Προπονηταρα πάρει δεν πάρει τίτλους φέτος.Σε τρεις μήνες έκανε κάτι που άλλος θέλει τρία χρόνια,θέλει παίχτες που διαλέγει ο ίδιος.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 στο κλάσικο, Μπριζ και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (19/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Στη Serie A Ιταλίας, η Μόντσα...

Read more

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...

«Να μείνω στον Ολυμπιακό για χρόνια»

Μια χορταστική συνέντευξη παραχώρησε στο "Sport TV" ο Τσικίνιο όπου...

Με κατοστάρα 68-100 πρόκριση επί ΑΕΚ

Ο Ολυμπιακός καθάροσε άνετα την ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια με...