roumeliotis

Carwiz

Έμαθε αντίπαλο στο C.L. ο Θρύλος

casino loutrakiou
redwell

Τον αντίπαλό του για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League έμαθε ο Ολυμπιακός μετά την κλήρωση που έγινε στη Νιόν της Ελβετίας και όπως προέκυψε από αυτή οι Πειραιώτες θα διασταυρώσουν τα... ξίφη τους με την Μακάμπι Χάιφα.

Ήταν σαφώς το πιο δύσκολο "αντάμωμα" για τον Θρύλο από τις υποψήφιες αντιπάλους αυτό με τους πρωταθλητες Ισραήλ, καθώς υπήρχαν και πιο εύκολες ομάδες όπως οι νικητές των ζευγαριών Μάριμπορ (Σλοβενία) - Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ (Λευκορωσία), Ντουντελάνζ (Λουξεμβούργο) - Τίρανα (Αλβανία) και Σάμροκ Ρόβερς (Ιρλανδία) - Χιμπέρνιανς (Μάλτα).

Κακή παράδοση για τον Ολυμπιακό με τις ομάδες του Ισραήλ όπως Μακάμπι Τελ Αβίβ, Μακάμπι Χάιφα, Χαποέλ Μπερ Σεβά καθώς δεν έχει πετύχει πρόκριση ποτέ στο παρελθόν όσες φορές τις βρήκε στο δρόμο του.

Πρώτο ματς στο Ισραήλ στις 19 ή 20 Ιουλίου και η ρεβάνς στις 26 ή 27 του ίδιου μήνα στο Καραϊσκάκη.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

27 σχόλια

  • Pepelepiu
    Pepelepiu Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2022 18:43 Σύνδεσμος σχολίου

    @Papps νασαι καλά φίλε

  • antartis_8
    antartis_8 Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2022 09:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Εξαιρετικη η απάντηση του RedGoal για τον Φορτούνη !!! RedGoal που φτάνουμε στισ μεταγραφές ? Θα πάρουμε παίχτες πρίν τα προκριματικα ? Να ξέρετε πώς εγω έχω σταματήσει να υπολογίζω τον Ρεαμτσουκ σαν μπάκ . Θέμε παίχτη πρώτα εκει !!!
    Παλιότερα είχα γράψει πώς ο Γιάννης Μασούρας δεν κάνει για τον Ολυμπιακο γιατι είναι μέν αθλητικος πολυ αλλα είναι πολυ άτεχνος . Δεν μπορει να βγάλει μια σέντρα . Και το ίδιο είναι ακόμα . Αλλα δυστυχώς το ίδιο είναι κι ο Ρεαμτσουκ . Το δίκαιο θα ήταν ή να φύγουν κι δυο ή να μείνουν κι οι δυο . Το Σωστο θα ήταν βέβαια να φύγουν και οι δυο βέβαια

  • Papps
    Papps Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2022 22:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε pepelepiu εισαι πολυ ευγενης και χαιρομαι που ανταλλασουμε αποψεις και διαφωνουμε κόσμια.
    Συγχαρητηρια Φιλε μου !!!!

  • Semper seven
    Semper seven Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2022 19:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Όταν συμμετέχεις σε μια κλήρωση με επτά πιθανούς αντιπάλους που μόνο ο ένας είναι δύσκολος και οι άλλοι της πλάκας και σου πέφτει ο δύσκολος αυτό είναι πράγματι γκαντεμιά. Από την άλλη όμως αν κλαίγεσαι που έπεσες με τη μακαμπι Χάιφα τότε δεν είσαι για Ευρώπη...

  • Pepelepiu
    Pepelepiu Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2022 19:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε Papps για αυτά που γράφεις δε γίνεται να έχω άποψη , ούτε μέσα στα αποδυτήρια της ομάδας είμαι ούτε γνωρίζω αν η διοίκηση σκοπεύει να "στριμώξει" τον Μαρτινς με την πρόσληψη τεχνικού δ/ντη (γιατί όμως να το κάνει και να μην τον διώξει απλά αν είναι δυσαρεστημένη??)
    Ούτε για τη φυσική κατάσταση μπορώ να σου απαντήσω (προφανώς έχεις δίκιο) . Ότι και να λέμε πάντως εφόσον παίρνει τον τίτλο εύκολα , ακόμα και με αυτή την όχι ελκυστική μπάλα, είναι Καβάλα στο άλογο .
    Ο Μαρτινς είναι κομμάτι της ιστορίας μας μας αρέσει η όχι με 3 πρωτάθληματα , προκρίσεις με Άρσεναλ , Κρασνοντάρ , Μίλαν , Μπέρνλι κτλ.
    Από εκεί και πέρα , δε νομίζω να πρότεινε η διοίκηση έναν παιχταρα στον Μαρτινς και αυτός να τον απέρριψε , εκτός αν είναι τρελός η άσχετος , που δεν το νομίζω...Αυτός έδιωξε Γκιγιερμε κτλ?Λέμε για αποτυχημένες μεταγραφές , οκ σεβαστό . Εγώ όμως θυμάμαι ότι ζητούσε π.χ. το Ζαιντου και του φέρνανε τον λαλα η κάνω λάθος?

    Υ.γ. Την άποψη μου για Φορτου την έχω γράψει . Για μενα καλώς φεύγει .

  • James 7
    James 7 Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2022 19:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε pepelepiu κάθε χρονιά είναι διαφορετική, εννοείται ότι χρειάζεται ενίσχυση για να μπεις ομίλους και δεν είναι υποτιμητικό το να θέλεις ενίσχυση όπως το λες! Η ομάδα όχι μόνο δεν ενισχύθηκε τα 2 τελευταία χρόνια αλλά διαλύθηκε οπότε ναι χρειάζεται ενίσχυση για να μπει ομίλους! Δεν είμαστε κανένα μεγαθήριο της Ευρώπης για να έχουμε τέτοια υπεροψία! Βλέπουμε ομάδες που τη μια χρονιά πάνε τελικο Europa και την άλλη αποκλείονται από μας πχ Αρσεναλ! Άλλο τι ειμασταν πριν 2 χρονιά Άλλο τώρα! Το ίδιο λάθος κάναμε και πέρσι και το πληρώσαμε! Όπως είναι η ομάδα δε κάνει τίποτα και έπρεπε ήδη να είχε κάνει κινήσεις, αλλά όταν ο σχεδιασμός σου στηρίζεται στο τι θα κάνει η νοτιγχαμ αυτά παθαίνεις! Δυστυχώς δε βάζουμε μυαλό από τα λάθη μας!

  • Papps
    Papps Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2022 18:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε pepelepiu ενας ετοιμος παιχτης μπορει να παιξει αμεσως... Μονο ο ταβερνιε τους κραταει κανα τετραμηνο να δεσουν με την υπολοιπη ομαδα !!! Οσο για τον Φορτουνη πρωτα να διωξει τουλαχιστον 20 παλτα και μετα τον Φορτουνη. Επισης πιστευω οτι μολις ερθει καινουργιος τεχνικος διευθυντης θα παρουμε νεους παιχτες και τα ψωμια του Ταβερνιαρη ειναι μετρημενα. Ο Βαγγελης του εφερε οτι του ζητησε περσι και αυτος καταφερε να χασει απο βαζελο, λεβαδειακο, λουντοχορετσ κλπ. Γι αυτο τον εστειλε προετοιμασια και παιχτη δεν του πηρε γιατι δεν μπορει ο μαρτινσ να δωσει παραπανω στην ομαδα απο αυτα που εδωσε. Προσπαθησε να κανει τον Εμβιλα στοπερ, τον Βρουσαι μπακ, οι σχεσσεις του με πολλους παιχτες ειναι για πολυ καιρο τεταμενες ακομη και με τον Μανωλα αρχισαν μαυρα συνεφα,,,, Επισης βαζουμε εαν γκολ και μετα αμυνα και αμυνα και αμυνα και αμυνα !!!!! ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ..... ΠΟΝΕΣΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ .... Τελος η ομαδα δεν εχει την φυσικη κατασταση που ειχε παλια.. Ακου εκει θελει να παει και στην Αγγλία ?? Ευχομαι να πας φιλε μαρτινς και παρε και τον Μπουχαλακη μαζι και οσα παλτα μας εφερες....

  • Pepelepiu
    Pepelepiu Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2022 18:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε James 7 πέρυσι την πλήρωσε κατά βάση αυτός που έφταιγε , δηλαδή ο Σεμεδο με το απίστευτο αυτογκόλ που άλλαξε όλη την κατάσταση και ετέθη εκτός ομάδας...
    Τα ματς με το βαζελο είναι μια άλλη ιστορία , οκ δεν κερδίσαμε , αλλά να μην ξεχνάμε ότι ουσιαστικά δεν είναι ανταγωνιστές μας για τον τίτλο...Πέρυσι έφαγαν 4 με την ίδια σχεδόν ομάδα.
    Θα συμφωνήσω ότι η εικόνα της ομάδας δεν ηταν καλή , ειδικά στο περσινό δεύτερο μισό . Και για τις κινήσεις έχεις δίκιο , όμως όπως έγραψα δε νομίζω να έχει μεγάλη διαφορά η ομάδα των προκριματικών και είναι λογικό , όλες οι ομάδες έτσι είναι . Πάντως θεωρώ ότι κάποιες κινήσεις θα γίνουν όπως και να έχει (π.χ. δεξί Μπακ).
    Ειλικρινά όμως , αν περιμένουμε τις καλοκαιρινές μεταγραφές για να αποκλείσουμε Ισραηλινή ομάδα μάλλον δεν το αξίζουμε το Τσου Λου...
    Από εκεί και πέρα μπάλα είναι και ο αποκλεισμός είναι ένα ενδεχόμενο . Όταν αποκλειαμε εμείς την Κρασνοντάρ π.χ. ομάδα με πολλαπλάσιο μπάτζετ ήταν οκ , ενώ εμείς απαγορεύεται να αποκλειστούμε?

  • James 7
    James 7 Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2022 17:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε pepelepiu να στηρίξουμε την ομάδα και να μην μιζεριαζουμε και αν αποκλειστουμε θα αποδοθούν ευθύνες? Πέρσι που αποκλείστηκε η ομάδα που πήγαν οι ευθύνες και ποιος την πλήρωσε? Το θέμα είναι να μην είμαστε μετά Χριστόν προφήτες και να μιλάμε πριν γίνει η ζημιά γιατί μετά είναι αργά! Επίσης σιγά την ομάδα τον βαζελο που δε μπορούσαμε να κερδίσουμε φέτος, ίδιου επίπεδου είναι με το βαζελο! Η ομάδα δεν εμπνέει εμπιστοσύνη και κάποιες κινήσεις έπρεπε να έχουν γίνει ήδη!

  • Μιχάλης Α
    Μιχάλης Α Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2022 16:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Κακή η κλήρωση; Oxι, ο Ολυμπιακός είναι κακός, και δεν βλέπω κάτι θετικό στον ορίζοντα.
    Ένα μήνα τώρα, διαβάζουμε δεκάδες ονόματα δεξιών μπάκ κυρίως, ( λες και αριστερά είμαστε εντάξει) και αν συνεχίσει ή όχι ο Μαροκινός.
    Είμαι απαισιόδοξος, γιατί:
    α) δεν ξέρουν να διαλέγουν παίκτες, και
    β) το περισυνό και προπέρσινο συνοθύλευμα των πολλών άμπαλων, δύσκολο να γίνει ομάδα με τον συγκεκριμένο προπονητή.
    Το κακό είναι ,ότι σίγουρα θα φύγει, έχοντας φορτώσει την ομάδα με τουλάχιστον είκοσι άχρηστους και έχοντάς την καταστρέψει στην Ευρώπη για φέτος.
    Η Μακάμπι είναι κανονική ομάδα, και απέναντι στις κανονικές ομάδες τα τελευταία δύο χρόνια δεν...
    Επειδή, δεν βλέπω να αλλάζει κάτι δραματικά, θεωρώ φαβορί τη Μακάμπι, όχι την ομάδα μας...

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...