roumeliotis

Carwiz

Ξεκαθαρίζει... το θέμα Ελ Αραμπι

casino loutrakiou
redwell

Η αντίστροφη μέτρηση για να μάθουμε αν ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί συνεχίσει να φορά τα ερυθρόλευκα ή αν θα μας κουνήσει... μαντήλι, έχει ξεκινήσει καθώς υπάρχει προχωρημένη διαπραγμάτευση των ανθρώπων του Θρύλου με τους εκπροσώπους του 36χρονου γκολεαδόρ.

Πλέον δεν υπάρχει χρόνος για άλλη καθυστέρηση στην έκβαση της υπόθεσης καθώς και ο Ολυμπιακός και ο παίκτης θέλουν να κάνουν τα σχέδιά τους ενόψει της νέας σεζόν και αμφότεροι πρέπει να γνωρίζουν αν θα πορευθούν μαζί ή όχι.

Είναι σε καλό δρόμο η επαφή σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση και υπάρχει αιαιοδοξία ότι ο σκόρερ 23 τερμάτων την τελευταία σεζόν σέντερ φορ, θα συνεχίσει στον Πειραιά.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

17 σχόλια

  • ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΛΕΥΡΗΣ ΝΕΑ ΚΙΟΣ
    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΛΕΥΡΗΣ ΝΕΑ ΚΙΟΣ Παρασκευή, 27 Μαΐου 2022 18:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Α ΡΕ ΚΟΚΚΑΛΗ ΜΟΝΑΔΙΚΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ ΠΟΣΟ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙΣ. ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΠΑΛΤΑ ΚΑΙ ΣΙΧΑΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ. ΕΡΧΟΝΤΑΙ 20 ΠΑΛΤΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΑΝ ΣΠΑΣΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΤΟ ΠΟΔΑΡΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΒΓΕΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ, ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ. ΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕΤΑ; ΜΟΝΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ. ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΑΖΕΙ......

  • Red7arrow
    Red7arrow Παρασκευή, 27 Μαΐου 2022 12:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Με τη λογική σας κάποιων, τότε τον Λουτσεσκου που πήρε πρωτάθλημα ο Παοκ μετά από 30 χρόνια πρέπει να του στήσουν άγαλμα.
    Σαφώς και ο Μουρινιο πιστώνεται ότι με αυτόν στον πάγκο πήρε η Ρομα τίτλο ευρωπαϊκό, όμως ήταν οι συγκυρίες τέτοιες να παίξει στο conference κόντρα σε πιο αδύναμους αντιπάλους. Για το θεό ρε παιδιά τι συγκρίνουμε όμως? Και για ποιο λόγο? Να βγάλουμε άχρηστο τον Μουρινιο? Η μικρή ομάδα την Ρομα. Η Ρομα είναι μεγάλη ομάδα, τεράστιος σύλλογος με η χωρίς τίτλο ευρωπαϊκό. Αλλά κακά τα ψέμματα και οι τίτλοι μένουν. Άλλο αν ξεχνιούνται με το καιρό, δε παύει να μένουν.
    Προσωπικά πάντως προτιμώ να παίζει ο Ολυμπιακός ch. League κάθε χρόνο πάρα να φτάσω σε σημείο να παίζω στο conference. Και το europa κατόπιν 3ης θέσης σε όμιλο το δέχομαι. Αλλιώς το να αποκλειομαστε από την Λουντογκορετς και να παίζουμε europa από την αρχή το θεωρώ κατάντια για σύλλογο με τόση δυναμική.

  • James 7
    James 7 Παρασκευή, 27 Μαΐου 2022 11:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε ρασκοκι τι αποτυχία λες? Για τη ρομα μιλάμε που τυγχάνω και φίλος της ! Ένα εκθέσεων από το 61 έχει, όχι και αποτυχία! Αν τώρα παίζανε μόνο τα μπάτζετ οι ελληνικές ομάδες και πόσες άλλες ευρωπαϊκές τύπου μπαγκάζια φεγενορντ δεν έπρεπε να κατεβαίνουν σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις!

  • Κοκκινος Πητ
    Κοκκινος Πητ Παρασκευή, 27 Μαΐου 2022 10:23 Σύνδεσμος σχολίου

    αποτυχια ο πρωτος τιτλος μετα ενα κυπελλο το 2008 και ευρωπαικος μετα το 1961????σοβαρα τωρα?ο αλλος τωρα ανακαλυψε την αμερικη λες και σε δεκαετιες ατιτλιας δεν υπηρχε το ιδιο κ μεγαλυτερο μπατζετ...οι οπαδοι που σηκωσαν την ρωμη και το κολοσσαιο στο ποδι δεν διαβαζουν καφενειακες αποψεις,οχι τιποτα αλλο μηπως αλλαζαν γνωμη...πραγματικα μονο τρολαρισμα οταν διαβαζουμε κατι τετοια....

  • James 7
    James 7 Παρασκευή, 27 Μαΐου 2022 09:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε πητ και γω θα τον ήθελα, αλλά πως να το κάνουμε δεν είναι η μεγαλύτερη του επιτυχία αυτό το τρόπαιο! Προσπαθεί να δώσει παραπάνω αξία στην επιτυχία του! Δεν είναι πια στους κορυφαίους 3 ,δεν είναι ούτε κλοπ ούτε πεπ ούτε αντσελοτι ούτε καν κοντε που έβγαλε την τοτεναμ chl ενώ αυτός απέτυχε! Τέλος πάντων δε θα τσακωθούμε για τον μουρινιο αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η ενίσχυση της ομάδας μας και λίγο τύχη! Η φεγενορνντ πήγε φέτος τελικο και τα 3 προηγούμενα χρόνια ήταν χειρότερη από μας και φέτος σχεδόν ισάξια μας! Για την τύχη δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά ,το θέμα είναι ότι η διοίκηση δε κάνει αυτά πού πρέπει να κάνει για να δυναμώσει την ομάδα και περιμένει με παίχτες λαχεία να κάνει ομαδα!

  • Ρασκόκι
    Ρασκόκι Παρασκευή, 27 Μαΐου 2022 06:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Για την ομάδα της Ρόμα που έχει μπάτζετ περίπου 200 εκατομμύρια το Conference Cup είναι ΑΠΟΤΥΧΙΑ!!

  • Κοκκινος Πητ
    Κοκκινος Πητ Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022 23:48 Σύνδεσμος σχολίου

    φιλε james σηκωσε 5ο τροπαιο σε 5 τελικους και ο μοναδικος και με τα 3 ευρωπαικα τροπαια-θεσμων!αυτο δεν ειναι γραφικοτητα αλλα ικανοτητα.γιατι να μην το εννοει οτι ειναι το πιο σημαντικο?απλα ενοουσε οτι τωρα που ολοι λεγανε οτι ειναι πεσμενος κ οχι ο παλιος ξαναδηλωσε παρων.επισης ξεπερασμενος και παρωχημενος,οκ αλλα δεν εκανε την ρομα που αποκλειοταν απο βαζελο χωρις τιτλο επι δεκαετιες να σηκωσει τους οπαδους της σ ολη ρωμη?το αποτελεσμα μετραει και τελικα σε κανει να ξεχωριζεις.εγω ιδανικα σε λιγα χρονια θα τον ηθελα ολυμπιακο με στοχο ευρωπαικη κουπα.(βεβαια με την παρουσα διοικηση αδυνατο)

  • GEO
    GEO Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022 22:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Απλώς James 7 το πρωτάθλημα και οι σύλλογοι που μετέχουν σε αυτό είναι τεταρτης μη σου πω Πέμπτης κατηγορίας σε δυναμικότητα ,γήπεδα ,υποδομές κτλ οπότε ο τρίτης σε τάξη συλλογικός θεσμός είναι και ο πιο προσιτός ώστε να κάνουμε κάτι αξιόλογο εννοείτε ότι είναι υποβαθμισμενος σε σχέση όσο για τον Μουρινιο είναι πλέον παρωχημένος και γραφικός σε σχέση με τα top ονόματα της Ευρώπης αλλά σε τριτοκλασατες ομάδες και πρωτάθληματα περνάει ακόμα η μπογιά του

  • Ρασκόκι
    Ρασκόκι Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022 19:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Όσον αφορά την Ευρώπη, η διοίκηση μας μιλάει όπως μιλάνε οι πολιτικοί, γενικά και αόριστα. Μιλάει για ΟΝΕΙΡΑ ΧΩΡΙΣ συγκεκριμένο χρονικό ή πρόγραμα ή πως θα το κάνει ή σε ποιά οργάνωση! Όταν ακούω για την καλή πορεία στην ευρώπη με πιάνει την απελπισία. Αν είναι δυνατόν μια ομάδα σαν τον Ολυμπιακό να μιλάει για πορείες. Είναι σαν να ακούω μια μικρή ομάδα της "ΣΟΥΠΑ" ΛΙΓΑ να λέει ότι ο στόχος της είναι η παραμονής της στην λίγα!!! Πρέπει να καταλάβουμε ότι ο στόχος της διοίκηση είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα και να μπούμε στους όμιλους του Τσου Λου και να πάρει ότι εκατομμύρια προσφέρεται εκεί!! Το να σηκώσουμε κάποια Ευρωπαικά κούπα δεν είναι ο στόχος γιατί θα σήμαινε πιο πολλά παιχνίδια και κούραση που μπορεί να μας κοστίζει το πρωτάθλημα. Αρά όποιος συμβιβάζεται με τις πορείες έχει αποδεκτεί ότι ο Ολυμπιακός δεν είναι πια μεγάλη ομάδα που μπορεί να είναι με τους ελίτ του ποδοσφαίρου!!!

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022 18:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν είναι να βρουν και να επενδύσουν σε έναν πιτσιρικά φορ για βασικό κι από πίσω να έχουν τον Άραβα για οταν σκαλώνει (και για δάσκαλο) εννοείται να μείνει. Κάτι που ακούγονται για τριάδα Άραβα, Ζαχάβι και Χασάν 100 ετών κι οι τρείς είναι για γέλια.
    Όσον αφορά το κόνφερενς είναι προφανές οτι ο Προφέσωρ είδε τη φάπα να έρχεται οπότε προτίμησε να την αρπάξει νωρίς κι από ομάδα CL ενώ αν πήγαινε στο κόνφερενς θα έπρεπε να το διεκδικήσει. Εννοείται δεν μας χάλαγε αφού πες οτι το παίρναμε από τη μία θα έσβηνε μια για πάντα το καύχημα για το χουντέμπλει κι απο την άλλη το πιο σημαντικό θα είχαμε ως τροπαιούχοι Ευρώπης άλλη φανέλα. Ο Θρύλος είναι Γίγαντας. Στο ποδόσφαιρο κοιμώμενος. Αν γινόταν κάτι τέτοιο δεν ξέρουμε οι μετασεισμικές δονήσεις μέχρι που θα έφταναν..

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...