roumeliotis

Carwiz

«Παίζαμε με μια ποιοτική ομάδα...»

casino loutrakiou
redwell

Ισόπαλο 1-1 ολοκληρώθηκε το ντέρμπι του Θρύλου με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη για την 3η ημέρα των πλέι οφ της Super League, με τον τεχνικό των Πειραιωτών, Πέδρο Μαρτίνς να τονίζει μετά το τέλος του ματς τα εξής:

«Δεν ήμασταν αποτελεσματικοί στις τελικές. Ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι. Η ομάδα που έκανε τις περισσότερες φάσεις ήμασταν εμείς, αλλά δεν ήμασταν αποτελεσματικοί.

Δεν μπορέσαμε να μετατρέψουμε τις φάσεις σε γκολ», ανέφερε αρχικά και συνέχισε: «Με τη δουλειά θα αλλάξουμε την εικόνα. Τα πλέι οφ είναι δύσκολα.

Παίζαμε με μια ποιοτική ομάδα. Δεν είναι εύκολα τα ματς αλλά πρέπει να τα κερδίσουμε. Να δουλέψουμε και να είμαστε αποτελεσματικοί, συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί. Είναι μακρύς ο δρόμος, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη».

Για την επιστροφή του Φορτούνη: «Ο Κώστας είναι ένας ποιοτικός παίκτης. Ελπίζουμε να επανέλθει κανονικά για την ομάδα και για εκείνον».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

31 σχόλια

  • Μάνος  7
    Μάνος 7 Τρίτη, 05 Απριλίου 2022 19:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Με τον professor προπονητή πώς θα παίξουμε προκριματικά σε λίγο καιρό? Ζούμε εποχές Χασι.....καμένη γη!!!

  • Thrylos mia zoi
    Thrylos mia zoi Τρίτη, 05 Απριλίου 2022 15:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Γεια σας,

    Σχετικα με την αποδοση του Ολυμπιακου μας, αλλες χρονιες με φετος. Πρεπει να δουμε τι εχει αλλαξει.

    Πρωτα πρωτα ΔΕΝ εχουμε εχτρεμ...απλα.
    Μετα ερχεται ο Ακιμπου. Παιχταρα ο μικρος, αλλα που ειναι η θεση του?? Εχτρεμ δεν ειναι, δεκαρι δεν ειναι, επιθετικος δεν ειναι, οχταρι δεν ειναι....τι ειναι??? Οταν ο Ολυμπιακος επαιζε στο κεντρο με Εμβιλα - Μπουχαλακη και μπροστα τους τον Μαντι να τρεχει και να πιεζει βλεπαμε αλλο Ολυμπιακο. Και ο Ακιμπου πιεζει αλλα ΔΕΝ παιζει την αμυνα του Μαντι. Ο Μαντι εχει ξενερωσει ή εχει βγει εκτος ρυθμου.
    Ο Τικινιο ΔΕΝ ειναι Χασαν....κριμα....
    Ραντζελοβιτσ γυρνα πισω......
    Ο Ολυμπιακος χανει το κεντρο. Αμα δεν εχεις το κεντρο εισαι κομμενος στην μεση. Δεν μπορει ο Ελ Αραμπι να γυριζει στο κεντρο για να ακουμπησει μπαλα...Απλο ειναι. Κοβεται η ομαδα στην μεση και πιεζεται η αμυνα, μεχρι να φαει το γκολ.
    Χανουμε απο στημενες φασεις. Γιατι? δεν ειναι συγκεντρωμενοι? Δεν εχουν δουλεψει στις προπονησεις. Δεν υπαρχει ο ηγετης στην αμυνα?
    Παμε στους πλαγιους αμυντικους. Ουτε ο Λαλα ειναι Ελαμπτελαουι....ουτε ο Ρεαπτσουκ, Τσιμικας. Οποτε αφου με αυτους διαλεξες να παιξεις, προσαρμοσε το παιχνιδι αναλογα.
    Ο Παπασταθοπουλος και ο Μανωλας, δεν ...στριβουν...ουτε με καβουρα....τι να λεμε...
    Μαρτινς, να μην εχει εμμονες (ειτε με παιχτες, ειτε με συστηματα)...να προσαρμοστει και να κανει την ομαδα να τρεχει και να πιεζει 120 λεπτα (ναι δεν ειναι λαθος, πρεπει να εχουν μεγαλυτερη αντοχη απο το κανονικο...).
    Κανε και τον Ακιμπου μια φορα αλλαγη και ασε τον Μαντι μεσα, ετσι για να του την σπασεις του μικρου....


    Αυτα τα ¨λιγα¨.....(sorry για τους τονους αλλα εχει χαλασει το κουμπι στο πληκτρολογιο και παω για αλλο)

    REDGOAL, ποια η γνωμη σου, σχετικα με τα παραπανω?

  • Αντωνης
    Αντωνης Δευτέρα, 04 Απριλίου 2022 16:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Είναι ο πιο μνησίκακος και ανθελληνας προπονητής που πάτησε το πόδι του στη. Ελλάδα
    ?

  • Κοκκινος  Πητ
    Κοκκινος Πητ Δευτέρα, 04 Απριλίου 2022 16:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Φταιει ο μαρτινς που τον κρατανε επι 5η σεζον πια κ οχι αυτος π του ανανεωνει και παίρνει τις αποφασεις που ο μαρτινς απλα δεχεται αδιαμαρτυρητα σε μεταγγραφες κλπ. Φοβερα πραγματα! Το οτι ο κόσμος ταιζεται με σανο γνωστο αλλα οτι τελικα το τρωει κιόλας ειναι απλα τρατζικ...

  • Κοκκινος  Πητ
    Κοκκινος Πητ Δευτέρα, 04 Απριλίου 2022 16:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Xristo η γιουχα απο το 2010 ειναι σαν μην υπαρχει (λες κ αμα μας πουν οτι δεν εγινε θα το πιστέψουμε λες κ ειμαστε χαπατα). Ποτε αυτοκριτικη κ αναληψη ευθυνων κ φταινε παντα οι εξωτερικοι η εσωτερικοι εχθροι συμφωνα με την προπαγανδα. Προφανως κατα παραγγελια ολα αυτα, αλλα κυριοι ο κοσμος του ολυμπιακου βλεπει κ κρινει κ δεν θα μιλατε εσεις εκ μερους ολων μας. Και ματια έχουμε κ μυαλο.

  • Xristos
    Xristos Δευτέρα, 04 Απριλίου 2022 15:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Έβγαλε ανακοίνωση η θύρα 7 λέει για κάποια δημοσιεύματα για κάτι γιουχα εχθές στο Καραϊσκάκη. Αν ο κόσμος γιουχαραι καλά έκανε γιατί δεν πάει άλλο με αυτά που βλέπουμε.Ο Σον αφορά την 7 αυτή που είναι εκεί θέλω να πω ότι έχουμε μάτια καί βλέπουμε, και Ολυμπιακός δεν είναι μόνο η θύρα 7 έχει και άλλον λαό,που είναι δυπλα στην ομάδα. Αν η θύρα 7 χαίρετε με την εικόνα της ομάδας μάλλον κάτι δεν πάει καλά, εγώ σαν Χρήστος δεν χερωμαι όπως βλέπω την ομάδα Μου. Θέλω να δω τόν Ολυμπιακό, που έπαιζε μπάλα. Ολυμπιακός έχει πολύ κόσμο, και δεν είναι μόνο η θύρα 7. ΖΉΤΩ ΟΛΥΜΠΙΑΚΌΣ ΜΑΣ. ΡΕΝΤ ΓΚΟΛ ΘΈΛΩ ΤΗΝ ΓΝΏΜΗ ΣΟΥ.

    REDGOAL: Φίλε για μας όλοι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού είναι το ίδιο. Είτε ανήκουν στην 7 είτε ζούνε σε ένα χωριό στα σύνορα με Βουλγαρία και δεν έχουν καταφέρει ποτέ στη ζωή τους να δουν στο γήπεδο τον Ολυμπιακό. Δίνουμε βήμα εδώ σε όλο τον κόσμο και δεν μας απασχολεί αν κάποιος είναι οργανωμένος ή όχι

  • Ναπολλεων
    Ναπολλεων Δευτέρα, 04 Απριλίου 2022 14:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλα ρε παιδια αυτα που γραφειτε αλλα μονο ο μαρτινς φταιει; ; η μηπως ο προεδρος μας δουλευει χοντρα και αυτος λεω μηπως;;;;

    REDGOAL: Φίλε για να μην είμαστε άδικοι. ΓΙα την απόδοση της ομάδας στο χορτάρι υπεύθυνος είναι ο προπονητής. Όταν ο προπονητής λέει και ξαναλέει ότι το ρόστερ είναι πλήρες, περιμένεις να δεις καλή μπάλα. Από τη στιγμή που δεν παίζει μπάλα λογικό είναι να γκρινιάζει ο κόσμος...

  • xristos
    xristos Δευτέρα, 04 Απριλίου 2022 13:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλτατε Πορτογάλε η αλήθεια είναι ότι φέτος έγιναν πολλά λάθη και ειδικά στον μεταγραφικό σχεδιασμό. Δεν μπορώ να πιστέψω για παράδειγμα ότι και τη νέα χρονιά θα παίζει ο Λαλά. Χθες ήταν μόνιμα πηγή κινδύνου. Και εδώ ερωτώ. Διαβάζαμε και διαβάζαμε ότι θα ετοιμάσεις τον Βρουσάι δεξί μπακ. Βλέπετε κάποιον Βρουσάι να αγωνίζεται; Αλλαγή για 10 λεπτά και έχει ο Θεός. Ο Βρουσάι εξαφανισμένος, ο Ανδρούτσος εξαφανισμένος, ο Λόπες εξαφανισμένος, ο Κούντε εξαφανισμένος, ο Σουρλής εξαφανισμένος. Αλήθεια ο Κούντε πως γίνεται ότι θα παίξει μουντιάλ με το Καμερούν και για τον Ολυμπιακός δεν κάνει; τον ΄ χρησιμοποίησες σε 4-5 συνεχόμενα παιχνίδια να τον δούμε αν αξίζει ή όχι; όπως καλά έκανες με τον Ονιεκούρου; Εγώ πιστεύω ότι και τον Φουρτούνη δεν θα τον χρησιμοποιούσες με την ΑΕΚ αλλά τον έκανες αλλαγή γιατί τον ζήτησε ο κόσμος. Ο Ολυμπιακός έχει 10 χαφ και αγωνίζονται ο Εμβιλά, ο Μπουχάλακης, οι Καμαράδες και ο Καρβάλιο μ που τον χρησιμοποιείς στα αριστερά. Εγώ ξέρω ότι σε έναν αγώνα δεν αγωνίστηκαν οι Καμαράδες με τον ΟΦΗ και ο Ολυμπιακός έπαιξε μπάλα. Μαντί Καμαρά φέτος δεν υπάρχει. Το βλέπει όλη Ελλάδα μόνο εσύ δεν το βλέπεις. Ο Αγκιμπού ναι μεν καλός αλλά φυσικό είναι κάποια στιγμή να ξεφουσκώσει. Ας καθίσει και στον πάγκο δεν θα πάθει τίποτα.
    Φρεσκάδα δεν υπάρχει στην ομάδα και αυτό φάνηκε από την αρχή της χρονιάς. Άρα ή δεν μπορείς να ανεβάσεις την ψυχολογία των παικτών ή είσαι κολυμένος με κάποιους που ειτε δεν βγαίνουν από την ενδεκάδα ή τους έφαγε το σκοτάδι.
    ΥΓ: Το Καραισκάκη χθες ήταν άδειο για ενα τετοιο ντέρμπι. Αυτάόας το δουν οι διοικούντες.
    Και κάτι τελευταίο. Εκείνος ο Κούτρης τι έγκλημα έκανε και παίζει δανεικός; όχι τίποτα άλλο αλλά ψάχνουμε για αριστερό μπακ

  • Βαλάντης 07
    Βαλάντης 07 Δευτέρα, 04 Απριλίου 2022 13:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Το μόνο θετικό είναι ότι μπήκε ο Φορτουνης , και μάλιστα δείχνει πιο ενεργός από ότι στην πρώτη ρήξη χιαστού .... Έπαιξε δεξί εξτρέμ με μεγάλη ευχέρεια σε σχέση με πέρσι και με όρεξη....Στο τεχνικό κομμάτι την ομάδα την ξέρουμε , Μπακ τα οποία δεν δημιουργούν προσπάθησε χτες ο Λαλά αλλά τις περισσότερες φορές ανούσια και μετά έτρωγε επίθεσης από τον Αμπραπατ , τα χαφ στο κέντρο μέτριοι έχασαν πολλές μονομαχίες δεύτεροι στην μπάλα στα κόρνερ δεν υπήρχαν τα χαφ τις ΑΕΚ ήταν πάντα χωρίς παίχτη και μιλάω και για τον Μάντι και για τον ΕΜΒΙΛΑ που τον έχουν κάνει κάποιοι θεό , ο Γκιγιερμε δεν έχανε ποτέ τέτοιες μονομαχίες ούτε με την Άρσεναλ και με αγγλικές ομάδες που είχαμε παίξει ούτε στα ντέρμπι , εχτρεμ μέτριοι με θέληση παρόλα αυτά , ο Ακιμπου μόνο για να κλέβει μπάλα και να ΜΗΝ την δίνει σωστά αλλά όλες η ευκαιρίες είναι από κλεψίματα δικά του, ο Ελ Αραμπι να μην μπορεί να κάνει κοντρόλ αλλά ενέργεια έβγαζε και πολύ μάλιστα , όλα αυτά απέναντι σε μια ΑΕΚ που η άμυνα της όλη της χρόνια είναι τραγική έχει μέσο όρο παθητικό 1.5 γκολ από μικρομεσαίες ομάδες , το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι όσες συνεργασίες έκανε ο Φορτουνης στο τέλος με συμπαίχτες το 1-2 , έκαναν όλοι οι άλλοι σε 75 λεπτά , το ρόστερ θέλει φρεσκαρισμα , πρώτα μπακ , μετά κέντρο και ένα εχτρεμ τουλάχιστον επιπέδου, χωρίς να αναφέρω τυχόν απώλειες τύπου Σισέ άρα θα θες και αμυντικό .....Περιμένω με ανυπομονησία να δω τι θα κάνουν το καλοκαίρι γιατί για φέτος δεν έχουμε κάτι να δούμε

  • Κωστας
    Κωστας Δευτέρα, 04 Απριλίου 2022 10:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Για να λύσεις ένα πρόβλημα πρέπει να το καταλάβεις , αν δεν το καταλάβεις πάντα το αποτέλεσμα θαναι λάθος !!! Ότι και να λες μετά πας να χρυσωσεις το χάπι !!! Φυσικά είναι δύσκολο να βγεις να πεις ότι δεν υπάρχουν παίχτες να κάνουν τη διαφορά πλην 2-3 !! Ναι φιλτατε Μαρτίνη μόνο 2-3 παίκτες είναι για την ομάδα του Ολυμπιακού από τους 35-37 που έχει το ρόστερ !!! Να βάλουμε και 6-7 για αναπληρωματικούς !! Οι υπόλοιποι αν γινόταν να ξεχαστούν όσο ποιο γρήγορα γίνεται τόσο το καλύτερο !!! Ο Μαρινάκης λέει ότι έχουμε τους καλύτερους άρα φταις εσύ που δεν τους αξιοποιείς !! Έτσι είναι φίλε Μαρτίνη !!! Εσύ φταις !!! Αν δεν τοχεις καταλάβει μπορείς να το επεξεργαστεις και αργότερα στο αεροπλάνο !!!!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 Ρεάλ και Under στην Κύπρο

Το κουπόνι της Τετάρτης (08/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τη Μπάγερν...

Read more

Με 1.90 Παρί και combo Μπεσίκτας

Το κουπόνι της Τρίτης (07/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη...

Read more

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ξεπάτωσε... Μπάρτσα 59-63 και πήγε Βερολίνο

Ένας Ολυμπιακός από... ατσάλι όχι μόνο άντεξε στην πίεση και...

Μπαρτζώκα 35 βολές και 3 τεχνικές ποινές...

Άκου να δεις Γιώργο Μπαρτζώκα που κάθεσαι και σκας και...

Διπλό στη Βαρκελώνη αν τον αφήσουν...

Ραντεβού... με την ιστορία έχει ο Ολυμπιακός την Τετάρτη (08/05...