roumeliotis

Carwiz

Μοιρασιά στο Φάληρο ΟΣΦΠ-ΑΕΚ 1-1

casino loutrakiou
redwell

Δεν τα κατάφερε ο Θρύλος να κερδίσει την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη σε ματς για την 3η ημέρα των πλέι οφ, μένοντας στο 1-1 μετά από ένα ωραίο ντέρμπι που είχε φάσεις και για τις δυο ομάδες και το αποτέλεσμα σίγουρα είναι δίκαιο.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με τον Καρβάλιο στο 30' για να ισοφαρίσει ο Σιμάνσκι στο 43' ενώ οι Πειραιώτες είχαν δοκάρι με τον Μασούρα στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Θετικό το ντεμπούτο του Φορτούνη για φέτος που έδειξε λυμένος στο εικοσάλεπτο που έπαιξε.

Στο +11 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός καθώς οι Θεσσαλονικείς έχασαν από τον Παναθηναϊκό με 2-1, ενώ η ΑΕΚ είναι μόνη στην 3η θέση, στο +1 από τους πράσινους και τον Άρη.

Με παρόμοιο σχηματισμό στο χορτάρι 4-2-3-1 αλλά την ΑΕΚ να πατάει καλύτερα ξεκίνησε το ντέρμπι στο Φάληρο. Ειδικά στο πρρώτο εικοσάλεπτο οι φιλοξενούμενοι είχαν τη μπάλα στην κατοχή τους σε μεγάλο ποσοστό, ενώ απείλησαν στο 18΄ με σουτ του Τσούμπερ που εξουδετέρωσε ο Βατσλίκ.

Βλέποντας ότι η άμυνα της ΑΕΚ έπαιζε πολύ ψηλά ο Πέδρο Μαρτίνς ζήτησε από τους παίκτες του και να παίξουν περισσότερο από την πλευρά του Μοχαμαντί ο οποίος συχνά «ξεχνιόταν» στην επίθεση.

Από εκεί ο Ολυμπιακός άρχισε να δημιουργεί ρήγματα και βρήκε το προβάδισμα ακριβώς στο ημίωρο με τον Μασούρα να βγάζει εξαιρετική ασίστ στον Καρβάλιο και τον Πορτογάλο να σκοράρει από κοντά με πλασέ.

Το γκολ ανέβασε την ψυχολογία στους ερυθρόλευκους που είχαν τον πλήρη έλεγχο μέχρι το 43' που η Ένωση ισοφάρισε με κεφαλιά του Σιμάνσκι μετά από κόρνερ του Άμραμπατ και "ύπνο" της άμυνας των γηπεδούχων.

Τυχερή οι φιλοξενούμενοι που πήγαν με θετική ψυχολογία στα αποδυτήρια, όχι μόνο επειδή ισοφάρισαν λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, αλλά και γιατί στο 45+2΄ ο Μασούρας είδε τη μπάλα να αποκρούεται πρώτα από τον Στάνκοβιτς και μετά από το δοκάρι.

Δύο κακές αμυντικές μεταβάσεις του Ολυμπιακού προσπάθησε να εκμεταλλευτεί η ΑΕΚ με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, όμως οι 'Αμραμπατ στο 48΄ και Ρότα στο 49΄ αστόχησαν από ευνοϊκή θέση. Ωστόσο, η πιο μεγάλη ευκαιρία ανήκε στον Ολυμπιακό με τον Ελ Αραμπί να στέλνει τη μπάλα πάνω στον Στάνκοβιτς, παρότι πλάσαρε με όλη του την άνεση από τα πέντε μέτρα.

Στο 85΄ κεφαλιά του Παπασταθόπουλου πέρασε λίγο άουτ κι αυτή ήταν η τελευταία καλή στιγμή του ντέρμπι.

Διαιτητής: Αγκάγεφ (Αζερμπαϊτζάν)
Κίτρινες: Α. Καμαρά - Σιμάνσκι

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Λαλά, Σισέ, Παπασταθόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μαντί Καμαρά (78΄ Τικίνιο), Αγκιμπού Καμαρά, Καρβάλιο (78΄ Φορτούνης), Μασούρας (70΄ Βαλμπουενά), Ελ Αραμπί.

ΑΕΚ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Στάνκοβιτς, Ρότα, Βράνιες, Μήτογλου, Μοχαμάντι, Σιμάνσκι (89΄ Λε Ταλέκ), Κριχόβιακ, Γκαρσία, 'Αμραμπατ (70΄ Μάνταλος), Τσούμπερ (90+3΄ Τάνκοβιτς), Αραούχο

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

27 σχόλια

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Δευτέρα, 04 Απριλίου 2022 23:44 Σύνδεσμος σχολίου

    RG ευχαριστω για τη διορθωση κ συγγνωμη, μου ξεφυγε ?

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Δευτέρα, 04 Απριλίου 2022 21:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Pepelepiu
    Ο Μαρτίνς δεν έβαλε το Λαλά;
    Ο Μαρτίνς δεν κράτησε μέσα τον Αραμπί που (στο συγκεκριμένο ματς) ήταν κάκιστος;
    Και μη μας πεί κάποιος ποιόν να βάλει, τι να κάνει κτλ. Άμα δεν του κάνει το υλικό ας παραιτηθεί. Αλλιώς θα δέχεται την κριτική στο μερίδιο που του αναλογεί. Και αφοδεύσαμε για τον χ, ψ, ω, πάνω απ όλα μόνο ο Θρύλος. Προσωπολάτρες είμαστε μόνο με τον Έφηβο, οι υπόλοιποι όταν πρέπει θα τα ακούνε. Δύο χρόνια τώρα πονάνε τα ματάκια μας. Φτάνει.

  • antartis_8
    antartis_8 Δευτέρα, 04 Απριλίου 2022 21:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Αραγε προβληματίζονται όντως στη δοιήκησ ηπου στο γήπεδο ήταν 18.000 ? βάζουν σχολεια , βάζουν ακαδημίες , βάζουν τσάμπα και πάνω απο 20 χιλιάδες δεν πανε . Προβληματίζεται κανεις ?
    Οσο για τους παίχτες χαίρομαι που επιτέλους ορισμένοι συνοπαδοι μου βλέπουν αυτο που φαινόταν απο την αρχη . Ποιος Λαλας και ποίς Ολεγκ ??? Ο Αγκιμπού τι ακριβώς προσφέρει εκει που τον βάζει ο κόουτς ?
    ο χειρότερος του γηπέδου κι αυτος βγάζει τον Μασούρα ?? Αυτο με τον Καρβάλιο πάλι στο πλάϊ που το πάς ? ή το 4-4-2 που βάζει και τον Τικίνιο και οι παίχτες μας δεν ξέρουν τι να κάνουν την μπαλα !! Για την άμυνα ζώνης πάλι τι να πώ ? Ο Εμβιλα δεν μπορει να παίξει τελευταίος στη ζώνη !!!! Απο την Αταλάντα έχει φανει αλλα μέχρι να το καταλάβει αυτος θα έχουμε χάσει κα ιτο κύπελλο .
    Κλείνοντας πιστεύω να κάποια στιγμη να καταλάβουν ορισμένοι συνοπαδοι μου ότι ο μόνοι παίχτες που μπορούν να περάσουν την μπάλα κάθετα μέσα στις γραμμές είναι ο Μπουχαλάκης κι ο Φορτούνης. Οταν λέμε να περασει την μπάλα αναμεσα στις γραμμές εξυπακούετε με τη μία και όχι με 3 και 4 επαφές που θενε οι Καμαράδες και ο Εμβιλα

  • ΣΩΤΉΡΗΣ
    ΣΩΤΉΡΗΣ Δευτέρα, 04 Απριλίου 2022 13:24 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΩΡΑΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΊΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΚΟΛ ΔΕΝ ΘΈΛΟΥΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΙΣΑ -ΙΣΑ ΠΟΥΛΆ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΡΕΠΌ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΎΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩ ΑΠΌ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΑ ΣΤΗΝ TV ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΤΖΟΝΙ

  • Nic
    Nic Δευτέρα, 04 Απριλίου 2022 09:55 Σύνδεσμος σχολίου

    18000;ας πρόσεχαν.

  • Azeooo
    Azeooo Δευτέρα, 04 Απριλίου 2022 01:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ομαδα θελει 6 βαρβατες προσθηκες αλλιως μια απο τα ιδια
    18000 κοσμος για να δει Λαλα Ρεαμπτσουκ …
    Respect απλα…

  • Καλ Ελ
    Καλ Ελ Δευτέρα, 04 Απριλίου 2022 00:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Κατάλαβα , ευτυχώς που δεν το είδα , μιά απ τά ίδια δηλαδή ...

  • Θάνος
    Θάνος Κυριακή, 03 Απριλίου 2022 23:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Δυστυχώς επιβεβαιώνομαι για αυτά που έγραφα ότι μαζί με Ονιεκούρου πρέπει να πάρουν πόδι και οι Καμαράδες και ότι όλο το κέντρο πριν του Εμβιλά
    πρέπει να φυγει.'Οπως και οτι ο Καρβάλιο πρέπει να μείνει και να μοιραστεί τη θεση του επιτελικού μέσου με το Φορτούνη.Χάρηκα με το Κώστα γιατί φάνηκε σε καλή κατάσταση.Για τα δύο μπακ δεξί και αριστερό στο καλό και να μας γράφουν.Σήμερα ο Ελ Αραμπί μας κρέμασε.Δεν είμαι όμως αχάριστος διότι μας έχει δώσει πάρα πολλά
    Υ.Γ1 Σήμερα το γηπεδο είχε 18.000 με 20000 περίπου φιλάθλους αντί να είναι γεμάτο.Είναι ένα μήνυμα προς τη διοίκηση.
    Υ.Γ2 Ο Μάρτινς επιτέλους πρέπει να δουλέψει τις στημένες φάσεις και να σταματήσει επιτέλους τη ζώνη,Εχουμε γίνει η χαρά του κάθε πουθενά στα κόρνερ.
    Επίσης να σταματήσει να βάζει στα άκρα το Καρβάλιο,γιατί ο άνθρωπος δεν είναι εξτρέμ

  • ΦΟΥΣΤΕΡ
    ΦΟΥΣΤΕΡ Κυριακή, 03 Απριλίου 2022 23:39 Σύνδεσμος σχολίου

    14ο παιχνιδι χωρις νικη με ξενους διαιτητες η κουλα (10-4-0) .

    Στα αγωνιστικα το μονο αισιοδοξο η επανεμφανιση του Φορτουνη - κατα τα αλλα η ομαδα χρειαζεται πολλες προσθαφαιρεσεις για τη νεα σεζον

    Προεδρε η ομαδα χρειαζεται 5 ποιοτικες προσθηκες 11αδας

  • Pepelepiu
    Pepelepiu Κυριακή, 03 Απριλίου 2022 23:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε συγγνώμη , ο Μαρτινς φταίει που ο Αραμπι με τον τικινιο δε μπορούν να σκοράρουν ανενόχλητοι στη μεγάλη περιοχή ???Η που ο ανεκδιηγητος Λαλα δε μπορεί να διώξει στοιχειωδώς ??
    ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΝΣ ΜΥΡΩΔΙΑΔΕΣ

    Υ.η. Κώστα έλειψες ρε παιχταρα .

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 Ρεάλ και Under στην Κύπρο

Το κουπόνι της Τετάρτης (08/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τη Μπάγερν...

Read more

Με 1.90 Παρί και combo Μπεσίκτας

Το κουπόνι της Τρίτης (07/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη...

Read more

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ξεπάτωσε... Μπάρτσα 59-63 και πήγε Βερολίνο

Ένας Ολυμπιακός από... ατσάλι όχι μόνο άντεξε στην πίεση και...

Μπαρτζώκα 35 βολές και 3 τεχνικές ποινές...

Άκου να δεις Γιώργο Μπαρτζώκα που κάθεσαι και σκας και...

Διπλό στη Βαρκελώνη αν τον αφήσουν...

Ραντεβού... με την ιστορία έχει ο Ολυμπιακός την Τετάρτη (08/05...