roumeliotis

Carwiz

«Με τη βοήθεια του κόσμου θα κερδίσουμε»

casino loutrakiou
redwell

Σίγουρος πως με τη βοήθεια του κόσμου ο Θρύλος μπορεί να φτάσει στην πρόκριση επί της Αταλάντα παρουσιάστηκε ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τους Ιταλούς, με τον 52χρονο τεχνικό να τονίζει πιο αναλυτικά τα εξής...

Για την αγωνιστική κατάσταση Εμβιλά και Ροντρίγκες: «Ο Γιαν (σ.σ. Εμβιλά) είναι καλά, όπως και ο Γκάρι (σ.σ. Ροντρίγκες) που είναι στο 100%. Όλοι είναι διαθέσιμοι, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα».

Για το αν θα έχει διαφορετική προσέγγιση από αυτή του πρώτου αγώνα: «Τα συστήματα έχουν αξία, αλλά μεγαλύτερη σημασία έχει η δυναμική που δίνεις σε κάθε σύστημα. Θέλουμε συγκέντρωση και αποτελεσματικότητα».

Για το αν θα αλλάξει σύστημα: «Θα δείτε αύριο, δεν μπορούμε να το αποκαλύψουμε αυτή τη στιγμή».

Για την επικινδυνότητα της Αταλάντα εκτός έδρας κι αν χάθηκε ευκαιρία για ένα καλύτερο αποτέλεσμα στο Μπέργκαμο: «Το 2-1 δεν είναι αρνητικό αποτέλεσμα. Ο Ολυμπιακός, μην ξεχνάμε, είναι πολύ πιο δυνατός στην έδρα του. Περιμένουμε να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και με την βοήθεια του κόσμου μας, που ξέρουμε πόσο σημαντική είναι, να είμαστε ακόμη πιο δυνατοί».

Για τα στοιχεία που πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός για την πρόκριση κι αν του θυμίζει το ματς με τη Μίλαν: «Υπάρχουν δύο ομοιότητες, πως χρειαζόμαστε τη νίκη και +2 γκολ. Οι ομάδες όμως είναι τελείως διαφορετικές και τα παιχνίδια τελείως διαφορετικά.

Θα πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί, να έχουμε καλή αντίδραση όταν χάνουμε την μπάλα και να αναχαιτίζουμε τον αντίπαλο. Επίσης θα πρέπει να είμαστε πολύ περισσότερο συγκεντρωμένοι στις στατικές φάσεις σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι.

Η αποτελεσματικότητα είναι πάρα πολύ σημαντική, είχαμε δύο σημαντικές ευκαιρίες με τον Ονιεκούρου και τον Αγκιμπού στην Ιταλία και δεν θα πρέπει να χάνουμε τέτοιες ευκαιρίες».

Για το αν για την Αταλάντα είναι παγίδα πως πάει για δύο αποτελέσματα: «Αυτή είναι η πραγματικότητα. Εκείνοι περνάνε και με ισοπαλία, εμείς θέλουμε νίκη με δύο γκολ. Είμαι όμως πεπεισμένος πως ο Ολυμπιακός θα κάνει ένα πολύ καλό παιχνίδι και με τη βοήθεια του κόσμου μας θα κερδίσουμε».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

2 σχόλια

  • Κωστας Ρεθυμνο
    Κωστας Ρεθυμνο Τετάρτη, 23 Φεβρουαρίου 2022 18:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Φαβορι δεν ειμαστε αλλα ασφαλως και εχουμε ελπιδες, αρκει να παιξουμε καλυτερα απ το ματς της Ιταλιας...
    Καλη ομαδα η Αταλαντα αλλα δεν ειναι και ανικητη.
    Εξαλλου αν καποιοα ομαδα εχει προσδοκιες για κατι καλυτερο στην Ευρωπη χρειαζεται υπερβασεις....
    Αυριο ειναι η ευκαιρια μας πιστευω εγω...
    Καλη επιτυχια στον θρυλο μας

  • Ιανός
    Ιανός Τετάρτη, 23 Φεβρουαρίου 2022 17:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Πώς είσαι πεπεισμένος ρε Μάρτινς; Νίκη με δύο τέρματα διάφορα κι όλας; Στην προηγούμενη αναμέτρηση από το εικοστό λεπτό και έπειτα μέσα στην επριοχη σου σε είχαν κλείσει. Είναι πολύ καλύτεροι από εμάς μην δημιουργείς προσδοκίες που δεν μπορούν να εκπληρωθούν.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Τρεις επιλογές 1.75, 1.78 και 2.00 απόδο…

Το κουπόνι της Πέμπτης (09/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Άστον Βίλα...

Read more

Με 1.90 Ρεάλ και Under στην Κύπρο

Το κουπόνι της Τετάρτης (08/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τη Μπάγερν...

Read more

Με 1.90 Παρί και combo Μπεσίκτας

Το κουπόνι της Τρίτης (07/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη...

Read more
Διαβάστε επίσης

Τελειώνει... ο Μπαρτζώκας, ανακοινώνει Ιτούδη

Ο Ολυμπιακός κυριαρχεί στο ελληνικό μπάσκετ μετά την μάγκικη επιβολή...

Μπαρτζώκα 35 βολές και 3 τεχνικές ποινές...

Άκου να δεις Γιώργο Μπαρτζώκα που κάθεσαι και σκας και...

Ξεπάτωσε... Μπάρτσα 59-63 και πήγε Βερολίνο

Ένας Ολυμπιακός από... ατσάλι όχι μόνο άντεξε στην πίεση και...