roumeliotis

Carwiz

«Πιστεύω ότι η πρόκριση είναι 50%-50%»

casino loutrakiou
redwell

Για τα παιχνίδια του Ολυμπιακού με την Αταλάντα και τον ξεκάθαρα υψηλό δείκτη δυσκολίας που έχουν και τα δυο, μίλησε στη NOVA ο Κώστας Μανωλάς, με τον έμπειρο στόπερ των Πειραιωτών να τονίζει ενόψει της "μάχης" με τους Ιταλούς:

«Η Αταλάντα είναι μία από τις καλύτερες ομάδες του ιταλικού πρωταθλήματος. Τα τελευταία χρόνια παίζει στο Champions League, ενώ έχει παίξει και τελικούς Κυπέλλου.

Είναι μία σταθερή ομάδα με προπονητή που τον έχει χρόνια. Όλοι οι παίκτες γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν στο γήπεδο. Όπως έχω πει όμως το ματς ξεκινάει από το 0-0. Δεν πρέπει να φοβηθούμε.

Σίγουρα είναι καλύτερη ομάδα από εμάς. Αυτό θα το δούμε στο γήπεδο. Και όταν παίξαμε το Ρόμα-Μπαρτσελόνα και είχαμε χάσει 4-1 εγώ πίστευα ότι ποτέ δεν θα περάσουμε, αλλά στο γήπεδο ήταν διαφορετικά.

Εγώ πιστεύω ότι η πρόκριση είναι 50-50. Όλα τα παιδιά να είμαστε ενωμένα με το πλάνο του προπονητή και στο τέλος θα δούμε ποιος θα προκριθεί».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

2 σχόλια

  • antartis_8
    antartis_8 Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου 2022 09:08 Σύνδεσμος σχολίου

    εχει δικιο ο Κώστα. 5ο % να μας κερδίσουνε και 50% να χάσουμε μόνοι μας

  • Red7arrow
    Red7arrow Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου 2022 00:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Μανωλα... Για surviror ήσουν και το ξέρεις!
    Απλά έπιασαν τόπο τα καλά λόγια που έλεγες τόσο καιρό για τον Ολυμπιακό επειδή ήξερες ότι έρχεται η στιγμή της πρόωρης συνταξιοδοτησης λόγω τεμπελιάς και στα 30 σου είσαι σα παλαίμαχος μαζί με τον φίλο σου τον Σωκρατη..
    Το θέμα είναι ότι ενώ σε συμπαθώ και σε θεωρούσα αμυντικαρα μέχρι πριν 2-3 χρόνια αυτή τη στιγμή εύχομαι ολόψυχα να διαψευστώ και να σε δω του χρόνου να κλείνεις στόματα. Το εύχομαι ολόψυχα.
    Αυτή τη στιγμή δεν είναι τυχαίο που οι Ναπολιτανοι χαίρονται που έφυγες.
    Τώρα το 50/50 που λες καλά κάνεις και το δηλώνεις για θέμα γοήτρου αλλά όταν ξεκινήσει ο αγώνας και αρχίσουν τις γυροβολιες οι Μπουχαλακηδες και οι Λαλαδες το 50/50 θα γίνει 90/10 υπερ των Ιταλών. Κι όχι γιατί είναι ομαδάρα που δε παίζεται. Αλλα γιατί πάντα καταφέρνουμε να είμαστε χειρότεροι από πέρυσι κάθε χρόνο όταν παίζουμε ευρωπη!!!!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...