roumeliotis

Carwiz

Περίπατος... Θρύλου 0-3 στη Νίκαια

casino loutrakiou
redwell

Χωρίς να πατήσει... γκάζι ο Θρύλος έφτασε άνετα στη νίκη με 0-3 στη Νίκαια επί του Ιωνικού και συνεχίζει ακάθεκτος την πορεία του προς την κατάκτηση του 47ου τίτλου της ένδοξης ιστορίας του.

Σκόρερ οι Αγκιμπού 24', Τικίνιο 56' με πέναλτι που κέρδισε ο Μασούρας, με τον τελευταίο να γράφει το τελικό 0-3 στο 58'. Σπουδαίος ο Βατσλίκ με αρκετές σωτήριες επεμβάσεις στο πρώτο ημίχρονο, ενώ παρά το μηδέν πίσω, η ανασταλτική λειτουργία του Ολυμπιακού δεν ήταν η καλύτερη δυνατή αφού οι γηπεδούχοι έκαναν φάσεις για γκολ και σίγουρα πρέπει να προβληματιστεί έντονα γι' αυτό ο Πέδρο Μαρτίνς.

Οι ερυθρόλευκοι σκόραραν μόλις στο 3' λεπτό, με κεφαλιά του Τικίνιο έπειτα από σέντρα του Ματιέ Βαλμπουενά. Το γκολ, ωστόσο, ακυρώθηκε με παρέμβαση του Video Assistant Referee, καθώς στο ξεκίνημα της φάσης ήταν σε θέση οφσάιντ ο Μαντί Καμαρά. 

Ο Ιωνικός έχασε σπουδαία ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 14’, όταν ο Ρεϊνάλντο Λένις, έπειτα από πάσα του Αίας Άοσμαν βγήκε από πλάγια θέση απέναντι στον Βατσλίκ, με τον Τσέχο να διώχνει με το πόδι σε κόρνερ. 

Εν τέλει ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο 24’, με τη βολίδα του Αγκιμπού από τα 26 μέτρα που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Λευτέρη Χουτεσιώτη. Μετά το 0-1, ανέλαβε δράση ο Βατσλίκ...

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού σταμάτησε το διαγώνιο σουτ του Βασίλη Μάντζη (29’), το συρτό του Ντάλσιο (33’), βγήκε νικητής στο τετ-α-τετ με τον Μάντζη (44’) ενώ στην εξέλιξη της φάσης έδιωξε σε κόρνερ και το δυνατό βολέ του Γιάννη Κιάκου.  

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν υπόθεση του Μασούρα που, μάλιστα, πέρασε στο ματς καθώς τραυματίστηκε στον αριστερό προσαγωγό ο Γκάρι Ροντρίγκες. Ο Έλληνας διεθνής εξτρέμ κέρδισε πέναλτι από τον Αλεϊς Ρομαό στο 54’, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Τικίνιο. 

Τέσσερα λεπτά μετά, με ωραίο αριστερό πλασέ νίκησε και πάλι τον Χουτεσιώτη για το 0-3. Όπως ήταν λογικό, ο ρυθμός στη συνέχεια έπεσε μιας και τα πάντα είχαν κριθεί, με το τελικό σκορ να δίνει και ψυχολογία στον Ολυμπιακό ενόψει του επαναληπτικού προημιτελικού κόντρα στον Παναιτωλικό για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά και να κρατάει τον Ιωνικό στο +8 από τον προτελευταίο Ατρόμητο.   

Διαιτητής: Ευάγγελος Μανούχος (Αργολίδας)

Κίτρινες: Τσιγκρίνσκι, Τσιριγώτης - Τικίνιο.  

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Άοσμαν (64’ Πλατέλλας), Ντάλσιο, Τσιγκρίνσκι (80’ Τσιριγώτης), Ματσούκας (89’ Πογκοσιάν), Σάντσες, Ρομαό, Κιάκος, Κάνιας, Λενίς (79’ Μαχαίρας), Μάντζης (79’ Μάναλης).  

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Μ. Καμαρά, Εμβιλά (66’ Ονιεκούρου), Παπασταθόπουλος, Α. Καμαρά, Λαλά, Βαλμπουενά (46’ Μπουχαλάκης), Τικίνιο (66’ Ελ-Αραμπί), Μανωλάς (83’ Μπα), Ρέαμπτσιουκ, Ροντρίγκες (43’ Μασούρας).

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

12 σχόλια

  • James 7
    James 7 Δευτέρα, 07 Φεβρουαρίου 2022 17:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε giorgos δεν υπάρχει περίπτωση να περάσουμε την Αταλαντα! Ακόμα και χ να φέρουμε όπως λες, θα χάσουμε εδώ! Μακάρι να περάσουμε αλλά είναι απίθανο με αυτή την ομάδα!

  • giorgos.
    giorgos. Δευτέρα, 07 Φεβρουαρίου 2022 17:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Χαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!! Ναι.
    Ραντεβού τον Μάη.
    Εγώ με Μαρινάκη κ Κουντοπυρη.
    Κ εσείς με αγγελόπουλους.
    Υγ. Στο παγκόσμιο σθνέδριο φιλάθλων οι αγγελόπουλοι γιατί δεν πάνε;;;;;;;
    Με αδεια χέρια.Δηλ. μόνο όταν εχουν πάρει ευρωλίγκα πάνε;;;;;
    Οταν μένουν Ατιτλοι;;;;;;;;;
    Να πάνε να πουν ήρθαμε Ατιτλοι χειροκροτήστε μας.
    Καληνύχτα σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ρε τι ζούμε!!!!!!!!!!!
    Γιώργος Ολυμπιακός.

  • Elberoth7
    Elberoth7 Δευτέρα, 07 Φεβρουαρίου 2022 17:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Όπως να υποθέσουμε πως πιθανότατα το να μένει εκτός αποστολής ο Λόπεζ είναι εντολή από ψηλά.

  • Κοκκινος Πητ
    Κοκκινος Πητ Δευτέρα, 07 Φεβρουαρίου 2022 14:15 Σύνδεσμος σχολίου

    redgoal πολλοι οπως κ ο πανοπουλος διαβαζουν το σανο που τους σερβιρουν τα χαρτζιλικωμενα παπαγαλακια του μεροκαματου του αισχους κ της ντροπης και τα αναπαραγουν εδω γιατι οπουδηποτε αλλου αν κριτικαρουν εστω κ λιγο θα τους μπαναρουν η θα τους την πεσουν τα ανωνυμα τρολακια του πιτογυρου ως βαζελογαυρους.ειναι φοβερο,ο κοσμος δυστυχως αγεται κ φερεται απο τα υπαλληλακια....

  • Παντελής από Κω
    Παντελής από Κω Δευτέρα, 07 Φεβρουαρίου 2022 09:15 Σύνδεσμος σχολίου

    @giorgos σιγά ρε μην βγούμε και στο Πασαλιμάνι να πανηγυρίσουμε τον Ματζούκα, τον Ντάσιο και τον Τσιριγώτη; Τι σας δίνουν τελικα; Δεκάρικο, πιτόγυρο ή τιποτα ληγμενα; Μήπως να μαζευτούμε να κάνουμε όλε ολε όλε όλε γιατι κερδίσαμε τον Ιωνικο; Κάτι ατομα σαν και σενα ξεφτιλίζετε την ομάδα.

  • giorgos.
    giorgos. Δευτέρα, 07 Φεβρουαρίου 2022 01:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Τρέμε Αταλάντα.Η ομάδα συνέρχεται.Τριάρα σε γήπεδο-χωράφι κόντρα σε ομάδα-δεκανίκι.
    Ανέκαθεν η νίκαια είναι Εχθρική στον Ολυμπιακό.
    Εμείς έτσι Απαντάμε στα παραρτήματα.
    Ξεφτίλισμα!!!!!!!!!!
    3άρα στο χαλαρό κ το τέταρτο το ακύρωσε η φτέρνα του Μαντί καμαρά.
    Πάντως για μια αδιάφορη νίκη στην βιτόρια με την μπασκόνια κάπου στα 25 μηνύματα.
    Για το διπλό στη νίκαια 6.
    Οκ περιμένετε να φερει κανα χ για να βγείτε να κράξετε τον Βαγγέλα κ τον Μάρτινς.
    Γιώργος Ολυμπιακός.

  • Πανόπουλος Γιωργος
    Πανόπουλος Γιωργος Κυριακή, 06 Φεβρουαρίου 2022 21:54 Σύνδεσμος σχολίου

    IfΕπρεπε να γυρίσει ο Αγκιμπου για να ξαναδούμε νίκη μέσα στο 22.Ο μίσος
    -φετινός μέτριος - Ολυμπιακός ,είναι ο μικρός.
    Κατά τα άλλα δεν ξέρω ποιος είναι χειρότερος αυτή την στιγμή πίσω.Ο μπάρμπα Σωκράτης η ο αόρατος Μανωλάς.
    Πάντως τον "πιστεύει" τον Ονιεκουρου ο Πέδρο Μόλις έγινε το 3-0,τον έβαλε μέσα.Σου λέει και με δέκα που θα παίζουμε τώρα δεν το χάνουμε το ματς..Έτσι δεν είναι Πέδρο?

    REDGOAL: Μην ψαρώνετε με τις παπάτζες που διαβάζετε αριστερά και δεξιά. Έγινε προσπάθεια να ξεφορτωθούν τον Ονιεκούρου αλλά δεν είχε αποτέλεσμα και ξέμεινε. Τα υπαλληλίστικα ΜΜΕ το "σερβίρουν" αυτό ως επιθυμία του Μαρτίνς και πίστη Μαρτίνς στις δυνατότητές του και φέξε μου και γλίστρησα. Απορούμε τόσα χρόνια που δεν έχετε καταλάβει ποιούς διαβάζετε και τι ρόλο παίζουν και τους πιστεύετε ακόμα...

  • NIC
    NIC Κυριακή, 06 Φεβρουαρίου 2022 21:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν υπαρχει εστω και ενας συγαυρος που δεν περιμενε το διπλο το απογευμα στην γειτονια του Πειραια την αγαπημενη μας Νικαια.Ειπαμε το πρωταθλημα το παιρνουμε λογω ανυπαρξιας των αντιπάλων και σε καμμια περιπτωση σε ανωτεροτητα .Χαρτια υγειας ειναι κατα την ρησην του Προεδρου ,απλως οι αλλοι εχουν χαρτια υγειας β'διαλογης.

  • Semper seven
    Semper seven Κυριακή, 06 Φεβρουαρίου 2022 20:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Μετά από παρατεταμένο και έντονο ντεφορμαρισμα επιτέλους κάποια σημάδια ζωής...

  • ΦΟΥΣΤΕΡ
    ΦΟΥΣΤΕΡ Κυριακή, 06 Φεβρουαρίου 2022 20:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπραβο θρυλε μου παμε δυνατα !!!!!!!

    Σε ασχημο φεγγαρι τραυματιστηκε ο Γκαρι / ερχονται παιχνιδια φωτια

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Τέσσερις επιλογές από 1.60 μέχρι 1.80

Το κουπόνι του Σαββάτου (27/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η Κηφισιά υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more
Διαβάστε επίσης

Πάλεψε... αλλά ήττα 77-69 από Μπάρτσα

Ο Θρύλος πάλεψε το Game-2 στη Βαρκελώνη, ήταν κοντά στο...

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Ψάχνει νέο διπλό στη Βαρκελώνη για 0-2

Ο Ολυμπιακός έκανε από το Game-1 το καθήκον του και...