roumeliotis

Carwiz

«Στόχος μσς είναι να πάμε στο F4»

casino loutrakiou
redwell

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε ενόψει του δεύτερου ματς με τη Μπαρτσελόνα στην Καταλωνία και έκανε σαφές πως η αποστολή του Ολυμπιακού δεν ολοκληρώθηκε με το μπρέικ αλλά θέλει και συνέχεια:

«Από την αρχή η φιλοσοφία μας είναι πως βλέπουμε κάθε παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας. Οι σειρές είναι μεγάλες, απρόβλεπτες και υπάρχουν ανατροπές, όπως έχει δείξει η εμπειρία και η ιστορία. Εμείς πρέπει να εστιάσουμε στο παιχνίδι της Παρασκευής και να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κερδίσουμε. Δεν είμαστε εκδρομικός σύλλογος για να λέμε ότι το ταξίδι είναι πετυχημένο. Στόχος μας είναι να πάμε στο Final 4. Δεν θέλουμε να εφησυχάσουμε. Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι, όπως ήταν και χθες. Για να κερδίσεις πρέπει να είσαι πολύ συγκεντρωμένος, η Μπαρτσελόνα έχει πολλή ποιότητα. Η νίκη χθες δεν θα σημαίνει τίποτα αν δεν συνοδευτεί από πρόκριση στο Final 4», τόνισε ο προπονητής των Πειραιωτών στο περιθώριο της προπόνησης που έγινε σε κλειστό γήπεδο περίπου 8 χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο της Βαρκελώνης.

Όσο για το γεγονός ότι χθες χρησιμοποίησε και τους δώδεκα παίκτες που έχει στη διάθεσή του, είπε: «Όλη τη χρονιά προσπαθούμε να το κάνουμε αυτό, οι τραυματισμοί δεν μας άφησαν να διαχειριστούμε την κατάσταση όπως θα θέλαμε. Τώρα είναι μόνο ο Παπανικολάου εκτός ροτέισον. Δεν ξέρω αν ήταν για κάποιους έκπληξη ότι έπαιξε 17 λεπτά ο Λουκ, αλλά έχει εμπειρία σε αυτό το επίπεδο, στις προπονήσεις ήταν πολύ καλός και δεν είχα λόγο να μην τον εμπιστευτώ. Είμαστε 4,5 χρόνια σε αυτή την ομάδα και έχουμε επιβάλει κάποιες αρχές, που λένε ότι όλοι είναι χρήσιμοι. Πάντα ασχολούμαστε με τους παίκτες που δεν παίζουν πολύ και συχνά μας βοηθούν, τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη. Υπάρχει διάθεση από όλους και ο καθένας θέλει να συνεισφέρει πολύ».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

22 σχόλια

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Σάββατο, 27 Απριλίου 2024 15:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Και όπως καταλαβαίνεις, ακόμα και το ΑΙ σύστημα που διαθέτει το RG για να κόβει μηνύματα, συμφωνεί να σε λέμε όπως σε λέμε.
    Αφού μετά από τόσες μεταγραφές που κάναμε το χειμώνα εσύ ακόμα βλέπεις το καλοκαιρινό ροστερ να παίζει, λογικό είναι
    να σε έχει βάλει στη συγκεκριμένη κατηγορία. Εδώ τι κάνεις και σχολιάζεις, δε καταλαβαίνουμε.

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Σάββατο, 27 Απριλίου 2024 11:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Το χούφταλο ο 366 μπαρούφες το δευτερόλεπτο λέει τους άλλους μπαρμπάδες για να καλύψει τα χάλια του!!!!!!!
    Ένα κατεβατό του γράφεις αυτός κλείνει μάτια και αυτιά και λέει τις μπαρούφες του ακριβώς τις ίδιες και φυσικά και τα άλλα προφίλ του!!!!!!
    ΜΠΑΡΟΥΦΑΣ Ο ΧΑΖΟΠΡΕΠΗΣ!!!!!!!!!!!
    ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ!!!!!!

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Σάββατο, 27 Απριλίου 2024 04:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Ώπ! Red Goal τι έχουμε εδώ; Απαγορεύεται να απαντάμε στον "κο" Νίκο 76; Μην μου πείτε για το αν είναι υβριστικά ή όχι, ήταν σε πολύ καλύτερο ύφος από τα δικά του που περνάτε και διαβάστε τα δικά του και θα καταλάβετε τι εννοώ. Εκτός κι αν τα σχόλια για να περνάνε πρέπει να έχουν συγκεκριμένη γραμμή γραμμή, οπότε να μας το πείτε να μην κάνουμε τον κόπο. Ευχαριστώ.

    Λχ το μήνυμα:

    "ΘοδωρήςΚυριακή, 15 Οκτωβρίου 2023 19:06Σύνδεσμος σχολίου
    "Δεν χρειαζόμαστε επικριτές ή κατήγορους αλλά υποστηρικτές και επιβάλλεται η στήριξη της ομάδας στα δύσκολα και όχι η αδιάκοπη γκρίνια"

    Andregon αδελφέ αυτή είναι όλη η ουσία.."

    Κι αυτό είναι ένα από τα πολλά. Δεν επέλεξα τυχαία αυτό γιατί εμπλέκεται και ο ΚΥΡΙΟΣ, Ολυμπιακός και γνώστης του μπάσκετ Andregon, που κάτι σαν εσένα διώξατε από το σάιτ. Ουστ τώρα."

    ...δεν βλέπω το λόγο που δεν πέρασε.

    REDGOAL: Φίλε αν υπάρχει λέξη που είναι ταγκαρισμένη ως βωμολοχία, δεν μας τα εμφανίζει καν τα μηνύματα. Αν διαβάσεις προσεκτικά τί έγραψες, θα έχεις μόνος σου την απάντηση σε όσα ρωτάς...

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024 22:02 Σύνδεσμος σχολίου

    @Γιώργος τι μυαλό να έχει ο στόκος? Ο βάζελος της παρέας έχει επίπεδο νοητικό αμοιβάδας, αλλά και σαν άνθρωπος όπως βλέπουν όλοι, σκέτος βόθρος. Δε με χαλάει πάντως να έχουμε έναν βάζελο να τον γλεντάμε στη παρέα. 366 έχεις συνηθίσει από κέιναν ξέρεις εσύ , όπως όλοι οι βάζελοι.

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024 20:23 Σύνδεσμος σχολίου

    με μερικούς έχει τριβή ρε 366?

    https://redgoal.gr/teleftaia-nea/item/50098-ena-mina-antekse-to-asteio-me-tesseris-psiloys?start=40

    εδώ γιατί δεν τα έλεγες αυτά?


    https://redgoal.gr/basket/item/49059-teleionei-mexri-to-savvatokyriako-tou-tzeims
    εδώ γιατί δεν είπες τίποτα? Ρε σε φτύνουν και νομίζεις ότι βρέχει? Μονο με μερικούς έχεις διαφωνία ή με όλους ?

    Ξεφτύλα βάζελε, θα έρθουν όλα όσα λέμε εδώ μέσα, αλλά εσύ εκεί να λες χαζομάρες μέχρι να σβήσει ο ήλιος. Έλεος.

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024 20:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Έλεος με το παιδάκι. Βρε 366 προσπαθείς με το ζόρι να περάσεις γνώμη που δε στέκει. Το σημείο τριβής δεν είναι με κάποιους στόκε. Με όλους είναι πλην τους δυο διπλούς σου. Ακόμα και τα άρθρα του rg διαφωνούν μαζί σου, και τότε απλά εξαφανίζεσαι για δυο μέρες. Μετά ξαναέρχεσαι αλλά ξεχνάς να βγάλεις τη φούστα. Ουστ βάζελε. Δε σου αρέσει ο Πετρούσε ε? Ραιτ δεν υπάρχει ε? 4-5 αρι φωνάζαμε δύο πήραμε. Γκαρντ ζητάμε , έρχεται ο Έβανς με έναν χρόνο καθυστέρηση. Πόσο καθυστερημένος είσαι?

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024 20:08 Σύνδεσμος σχολίου

    ΓΙΩΡΓΟΣ τα προϊόντα βιανεξ με τη σειρά εσύ, και όλα θα πάνε καλά μπάρμπα. Μη χάνεις τις ελπίδες σου

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024 18:24 Σύνδεσμος σχολίου

    kasavetis ξέχασες ότι στην αρχή της προετοιμασίας είχαμε παίκτες καταπονημένους από το παγκόσμιο και μετά τον έναν τραυματισμό πίσω από τον άλλο.
    Και μετά γράφεις το πιο σημαντικό: "Συμπέρασμα: στην αρχή της χρονιάς η ομάδα στήθηκε λανθασμένα, διορθώθηκαν όμως οι στοχίες μέσα στη χρονιά και φορμαριστήκαμε στην κατάλληλη στιγμή". Μα, αυτό είναι το σημείο τριβής εδώ μέσα. Κάποιοι έλεγαν "η ομάδα θέλει δυάρι κιλερ ". Κάποιοι "θέλει σουτέρ στο 3", και κάποιοι"θέλει και βασικό pg". Ο Παπ συνταξιούχος, ο Γκος γυάλινο σαπακι, ο Μιλου σελεμπριτι, ο Πίτερς σοφτ κτλ. Ήρθαν ο Μήτρου που είναι εκτός 12αδας, ο Πετρουσεφ (που το μισό καιρό έλειψε ή δεν είχε πατήματα) και βλέπει την πλάτη του Πίτερς - η μόνη θέση που είχε μείνει ανοιχτή από το καλοκαίρι και ο Μωυσής λόγω τραυματισμού του Μιλου ο οποίος ανάλογα με τον αντίπαλο έχει σκαμπανεβάσματα αλλά έχει μέλλον.
    Οπότε; Πώς άλλαξε το έργο; Ποια είναι η διόρθωση; Έφυγαν κάποιοι πλην Πάπας; Όχι. Άρα; Πανηγύριζαν κάποιοι "μας άκουσε ο Μπαρτζώκας" και είναι οι ίδιοι που έλεγαν για τις θέσεις 1,2,3. Εκεί ήρθε μόνο ο Μήτρου για τη θέση του Πάπας και τελικά και για τη θέση του Λούντζη. Εγώ προχθές πάλι το Θωμά είδα, τον "να φύγει το γυάλινο σαπακι ο Γκος" είδα, τον Μακισικ ξαναείδα, τον Ησαΐα, τον Πήτερς, τις κοσμογονικές αλλαγές δεν είδα.
    Άρα ή δεν υπήρχαν αστοχίες, ή ας πούμε ότι υπήρχαν άλλα αλλού και τότε κακώς πανηγυρίζουν οι προπονητές της εξέδρας. Πάντως αστοχίες= αλλαγές, εγώ πλην Πάπας ξαναλέω αλλαγή δεν είδα. Τώρα αν το πρόβλημα ήταν αυτός, πάω πάσο

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024 17:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε geodiv καλά κάνεις να του βάλεις μυαλό μήπως και συμμορφωθεί αλλά μάλλον άδικος κόπος όπως βλέπεις.
    Όσο ανάλυση να του κάνεις μπας και βάλει λίγο μυαλό να καταλάβει το αυτονόητο και ότι είναι εντελώς φυσιολογικό να λες σε κάποιον κάτι και όταν το κάνει να το αναγνωρίζεις αντί να λες τα ίδια και τα ίδια!!!!
    Να του πεις ρε αδιόρθωτε μπαρούφα π.χ.:
    Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2023 έγραψε δημοσίευμα το redgoal με τίτλο:
    «Είχαμε πολλούς που υστέρησαν, έκανα λάθος...»
    Διάβασε ρε τι γράφει το redgoal και δες τι λέμε όλοι τώρα για την ομάδα που είναι πλήρης και βαδίζει σε σωστό δρόμο;
    Τι θα κάνεις τώρα ρε απαράδεκτε θα τα βάλεις και με το site που διαβάζεις και ενημερώνεσαι που έλεγε αυτό που λέγαμε όλοι και λέει τώρα αυτά που λέμε όλοι μετά τις ενισχύσεις;
    Έρχεται Πάσχα, άγιες ημέρες, προσπαθούμε να πάμε φάιναλ φορ και βλέπουμε τι γίνεται με τα όργια των απέναντι και αυτός εκεί να σπάει τα νεύρα του κόσμου της ομάδας.
    Σαδομαζοχιστής ή ταγμένος αντιολυμπιακός;

  • Gavros aigio
    Gavros aigio Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024 14:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Τι τύχη και τιμή να έχεις προέδρους τους Αγγελόπουλους και προπονητή τον Μπαρτζώκα.. Δειτε τι καραγκοζιλικια κάνουν οι απέναντι.. κλόουν κατάντησαν..παλιά είχαν κύρος τώρα τπτ..εμετος

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...

Πρωτοσέλιδα 03-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...

Μέρα-ώρα του Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των...