roumeliotis

Carwiz

«Μάχη» τίτλου στο Ρέντη με ΠΑΟ

casino loutrakiou
redwell

Με στόχο την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, αγωνίζεται η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, το Σάββατο (27/4). Συγκεκριμένα, στις 19:30 (OSFP TV), τα κορίτσια του Θρύλου αντιμετωπίζουν Παναθηναϊκό, τον οποίο υποδέχονται στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», για τον πέμπτο και τελευταίο τελικό της Volley League.

Οι «ερυθρόλευκες», μετά την ήττα (3-1) από τις «πράσινες» στην τέταρτη «μάχη» της σειράς στο κλειστό του Μετς, επιστρέφουν στην έδρα τους για τον τελευταίο τελικό, όπου με τον κόσμο στο πλευρό τους, στοχεύουν στο 3-2 στη σειρά και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και του νταμπλ της σεζόν 2023-24.

Λορέντζο Μιτσέλι: «Παλεύουμε όλη τη σεζόν για να έχουμε αυτό το πλεονέκτημα, να παίξουμε τον τίτλο μπροστά στους οπαδούς μας στο αθλητικό μας σπίτι. Μέχρι τώρα, κάθε ματς της σειράς ήταν διαφορετικό, σε απόδοση και αποτέλεσμα.

Γνωριζόμαστε πολύ καλά με τον Παναθηναϊκό. Το αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από την απόδοση των παικτριών και την απόδοση των ομάδων. Η διάθεση και το ομαδικό πνεύμα θα κάνουν τα υπόλοιπα! Περιμένουμε μια όμορφη ατμόσφαιρα από τους φιλάθλους μας του Ολυμπιακού».

Γιας Νίζετιχ: «Επιτέλους, ο πραγματικός τελικός είναι εδώ! Είμαι τόσο περήφανη και χαρούμενη για την ομαδική δουλειά που κάναμε, όλη τη σεζόν. Ήταν καταπληκτική και αξέχαστη αυτή η χρονιά για μένα.

Τώρα, όμως, ήρθε η πιο σημαντική στιγμή, η ώρα να κάνουμε το τελευταίο βήμα στο σπίτι μας, με τους οπαδούς μας και την οικογένειά μας, για να ολοκληρώσουμε τη σεζόν όπως ονειρευόμασταν. Για αυτό δουλέψαμε, για αυτή τη στιγμή, την κατάκτηση του τίτλου.

Το Σάββατο, λοιπόν, θα είναι μια συναρπαστική και εκπληκτική μάχη, ξέρουμε ότι θα είναι τόσο σκληρή. Ωστόσο, έχω την πεποίθηση ότι μπορούμε να το κάνουμε, να πετύχουμε το στόχο μας και είμαστε απόλυτα έτοιμες για αυτό.

Οι τελικοί είναι εκπληκτικά παιχνίδια να τα απολαύσεις ο κόσμος, είναι παιχνίδια που θα θυμόμαστε για πάντα. Οπότε, ας κάνουμε τα πάντα για μια υπέροχη ανάμνηση. Ελπίζουμε, να έχουμε πολλούς φιλάθλους μας στο πλευρό μας. Πάμε, Ολυμπιακέ».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Άλλα σπορ

3 σχόλια

  • John 7
    John 7 Κυριακή, 28 Απριλίου 2024 01:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Τελικά πρέπει να είμαι από τους λίγους που δεν με ενδιαφέρουν τα γυναικεία αθλήματα!

  • Κώστας Κόκκινος
    Κώστας Κόκκινος Σάββατο, 27 Απριλίου 2024 22:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Τη ρουφήξαμε μεγαλοπρεπώς στο ταϊμπρέϊκ. Πάει το βόλλεϋ των γυναικών. Αν χάσουμε και το μπάσκετ των γυναικών θα δέσει το γλυκό.

  • Nik Μπραχάμι
    Nik Μπραχάμι Σάββατο, 27 Απριλίου 2024 22:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Τι είναι αυτές ρε! Ξέρουν που παίζουν; Πάει και κόσμος να τις δει. Από 2-0 ήττα 2-3 καί αντίο πρωτάθλημα! Ξεφτίλα δρόμο όλες και όλο το τιμ μαζί! Πληρώνουμε και ερασιτέχνη για τα σουργελα! Σα δεν ντρέπεστε όργια! Πόσο έχετε ξεφτιλησει το θρύλο μας ρεεεεεεε!!!! Εν το μεταξύ ούτε φωνές ούτε τίποτα. Ξενερώνουν τον κόσμο!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Διπλή τρέλα και... μπουρλότο στο ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει... φόκους στην τελική ευθεία της σεζόν...

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση

Χρόνια πολλά, καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλο τον...