roumeliotis

Carwiz

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

casino loutrakiou
redwell

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα αλλά τέλος καλό όλα καλά όπως τόνισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο τεχνικός των ερυθρολεύκων μιλώντας στα ΜΜΕ ενόψει του Game-2 ενημέρωσε για τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έκανε ο Σέρβος:

«Η μαγνητική έδειξε ότι είναι καθαρή, δεν θα κάνει προπόνηση σήμερα. Δεν έχει συνδεσμικό πρόβλημα ή κάτι άλλο», ήταν τα λόγια του Μπαρτζώκα σε ερώτηση που δέχθηκε σχετικά με τον Σέρβο.

Έτσι με βάση τα όσα ανέφερε ο τεχνικός του Ολυμπιακού η συμμετοχή του διεθνή πάουερ φόργουορντ και σέντερ στο δεύτερο ματς των δύο ομάδων είναι πιθανή αν και η τελική απόφαση θα παρθεί ανήμερα του ματς στο πρωινό χαλάρωμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Φιλίπ Πετρούσεφ πήγε κανονικά στην προπόνηση της ομάδας την Πέμπτη (25/04), πατούσε κανονικά το πόδι του και ήταν σε πολύ καλή διάθεση αν και δεν θα προπονηθεί.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

33 σχόλια

  • ΝΙΚ
    ΝΙΚ Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024 12:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Spooky πολύ σωστός στην ανάλυση δεν το είχα σκεφτεί έτσι.Να προσθέσω παίχτες που ανακαλύπτει η Μπαλκόνια κάθε χρόνο π.χ. Χάουαρντ για Βαλένθια τι να πω πήρε έναν καλό άσο και νόμιζε πως θα κάνει πορεία πήγε λίγο καλά στην αρχή λόγω συγκυριων. Οι Ιταλικές Βιρτους γερασμένη ομάδα κάποτε θα κουραζοταν ένας Σικελία κι ένας Λιουμπερκ είναι σε σχετικά νορμάλ ηλικία και αξίζουν να παίζουν Ευρωλιγκα.Η Αρμάνι ομάδα με λεφτά καλό προπονητή αλλά είτε λόγω τραυματισμών είτε λόγω ηττών που κανένας δεν υπολογίζει η ομάδα έχει θέμα,που κατ εμέ έχει παίχτες μονάδες πολύ καλούς ειδικά η βασική πεντάδα.Αν πάρουμε Έβανς και δεδομένου ότι ο Μπαρτζωκας θέλει τρεις χειριστές μπορούμε να πάρουμε Ντορσει ποιος θα παίζει στο δύο αυτός η ο Έβανς αν μείνει και ο Κανααν τι γίνεται.Μονο αν κάνει τον Έβανς άσο αλλά πάλι πίσω από Γουοκαπ.Να μοιράζεται χρόνο με τον Γκος.Δεν ξέρω βάζεις για τρίτο άσο τον λογκ τότε για να έρθει ο Ντορσει πρέπει να φύγει ο Κανααν.Τον πάω τον Αμερικανό αλλά το μόνο υπέρ του είναι η τιμή του και ίσως το δέσιμο του με την ομάδα.Ομως ο Ντορσει πιο ακριβός αλλά Έλληνας νεότερος και πιο πολυδιάστατο δεν στήνεται μόνο για σουτ.Εχω απορία τι θα κάνει ο κόουτς το καλοκαίρι πάντως αν πούμε ότι δεν έχουμε τον Έβανς με δύο βαριά τρεις κινήσεις είμαστε πλήρεις.

  •  ΝΑΣΟΣ
    ΝΑΣΟΣ Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024 07:19 Σύνδεσμος σχολίου

    με τον φιλιπ καλα παμε για το 0-2 δυνατα.

  • ΝΙΚ
    ΝΙΚ Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024 00:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Έπεσα μέσα όταν είπα ότι δεν θα έχει κάτι σοβαρό έπεσε με δύναμη στο παρκέ και στηρίχτηκε όλο το σώμα του σε ένα γόνατο.Λιγω κακού πεσίματα και πίεσης ένα στουμπισματακι που λένε.Για το 0-2 αύριο γιατί το έχω ξαναπεί αυτά τα παιχνίδια δεν έχουν έδρα όσο πιο γρήγορα ξεμπερδέψεις με δύο ματς στη σειρά ένα στην έδρα σου θα το πάρεις.Θα είναι πιο δύσκολο από το πρώτο ματς δείτε τι έκανε ο που στην Μακαμπι βέβαια εμείς δεν είμαστε Μακαμπι επιτρέψτε μου νομίζω είμαστε πολύ καλύτεροι.Παιζουν με την πλάτη στον τοίχο θα τα δώσουν όλα αν αντέξουμε στην πίεση και νικήσουμε είμαστε Βερολίνο.Τρει τα στοιχεία και με γνώμονα το προηγούμενο παιχνίδι.Βολες όχι μια στις δύο όλοι μόνο ο Φαλ δικαιούστε να τις χάσει,λιγότερα λάθη καλύτερη συγκομιδή ασίστ λάθη, μας πήραν 16 επιθετικά ριμπάουντ και οι πιο πολλές δεύτερες επιθέσεις ήταν η καλάθι η φάουλ.

  •  Spoofy
    Spoofy Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024 00:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Μονακό ομάδα ολιγαρχη ρωσσου, χρηματοδοτεί την ομάδα του πριγκηπατου για να έχει ασυλία. Φενέρ ομάδα οικονομικών παραγοντων στην Τουρκία με προσχημα την επιρροη. Ρεάλ η ομάδα συμβολο της διαφθοράς σε όλο της το μεγαλείο η κρατικοδίαιτη ομάδα μιας χώρας με ταξικό προσημο. Εφές έκανε τον κυκλο της υπήρχαν φράγκα από χορηγούς καλώς, υπήρχαν και παικτες. Η Μπαρτσελόνα είναι συλλογος που έχει δυναμική και χρήματα αλλά όχι υπομονή, δεν πιστευει οτι οι ομάδες χτίζονται αλλά ότι αγοράζονται. Τριακος this year, perhaps next year, ταμείο ανάκαμψης, χάρισμα γήπεδο, χορηγός ανάδοχος του έργου, τζάμπα χρήμα, παλιοτερα υπήρχαν οι ασπιρίνες και οι μπανάνες, τώρα είναι το ΕΣΠΑ. Οι υπόλοιπες ομάδες παλευουν όπως μπορούν, οι γαλλικές ομάδες είναι έσοδα έξοδα, δεν υπάρχουν χρήματα από ξέπλυμα, Μακάμπι ομάδα του λάου και του κράτους φέτος πολεμο, οι Σέρβοι και αυτοί ζητω το έθνος, οι Ισπανοί έχουν έσοδα από το πρωταθλημα τους για αυτό και επιβιώνουν, και τέλος το θαυμα Ολυμπιακός. Όλοι θέλουν να σου μοιάσουν αλλά δεν μπορούν μία δεκαετία καί, όλα γίνονται με προγραμμα, η ομάδα που φτιάχνει καριέρες και δεν αγοράζει, ο οργανισμός που διεκδικεί ισονομία, που αρνείται να χάσει, που διδασκει αθλητικό ήθος που παντα παλευει με ότι μέσα διαθέτει, πανταγια το καλυτερο, αυτή την ομάδα και τους δημιουργους της στο περασμα του χρόνου όλοι θα την θυμούνται, θα την μνημονεύουν για το γεγονός ότι ακόμα και στην ήττα η μάχη της ήταν υπέροχη. Η ανακοίνωση της Λίγκας σήμερα ήταν στάχτη στα μάτια, αλλά όλα εδώ πληρώνονται. Εγώ προσωπικά έχω απαίτηση να κερδίσω και αυριο, τέτοια απαίτηση υπάρχει γιατί η ομάδα μου την καλλιεργει. Καλη επιτυχία.

  • Deathstroke7
    Deathstroke7 Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024 23:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Οι 8 πόντοι που έβαλαν σε μια φάση ίσως είναι και παγκόσμιο ρεκόρ συμπεριλαμβανομένου και του ΝΒΑ! Και κατά τα άλλα είχαμε σήμερα ανακοίνωση οτι η προσπάθεια να ασκηθεί επιπλέον πίεση δεν θα πετύχει τον στόχο της!

  • Deathstroke7
    Deathstroke7 Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024 23:38 Σύνδεσμος σχολίου

    20-8 οι βολές. Και πάλι καλά να λέμε!

  • SovarosOpados
    SovarosOpados Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024 23:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Ντράπηκε η ντροπή σήμερα για ακόμα μια φορά .. οποίος φυσιολογικός άνθρωπος έκανε το λάθος να δει το ποα μακαμπι ανέβασε πίεση 20 .. ο τρακης να κυνηγάει σ όλο το ματς τους διαιτητές από τα κορτ σιτς , που αν κάνας δύσμοιρος πει μια λέξη παραπάνω σε κάνα παίκτη τρώει δια βίου αποκλεισμό .. ο αλλλος κάπνιζε και απειλούσε τους διαιτητές 40 λεπτά ..

    Στα εντός αγωνιστικού χώρου τι να πούμε ; Για το ξύλο που παίζει η ζελα και δεν σφυρίζαν τίποτα ; Για τις βολές που πήραν ; Για τα φλοπινγκ σε κάθε σκριν , σε κάθε άμυνα , σε κάθε επαφή ; Για το 8ποντο σε μια φάση που στην ουσία τελείωσε το παιχνίδι ; Τέτοιο 95-5 είχα να δω από εποχές βαζελακοπουλου χωρίς υπερβολές. Έγιναν παίκτες ο φαπαπετρου και ο κωστακης σήμερα γελάει ο κόσμος .. θέλουν να τον πάνε φαΐναλ φορ με το ζόρι

    Υγ:Πέρα απ τα οπαδικά γυαλιά δεν έχει υπάρξει πιο αντιπαθητική ομάδα του παο .. πρόεδρος προπονητής παίκτες ( εξαίρεση 2-3 ) όλοι τους .. ποτε ξανά δεν έχει γίνει σε ρόστερ του αντιπάλου οι 12 απ τους 15 να σου γυρνάνε τ άντερα βλέποντας τους.

    Σήψη και δυσωδία σε όλα τα επίπεδα δυστυχώς, τα αντικειμενικά σάιτ ούτε κατά διάνοια θα ασχοληθούν με τα καραγκιοζιλίκια του τρακη και η Ευρωλίγκα του μποντιρογκα θα κάνει τα στραβά μάτια για άλλη μια φορά .. και μετά αναρωτιούνται και κόπτονται για την αύξηση της βίας .. που αυτοί στην ουσία δημιουργούν. 2 μέρες τώρα απειλούν και δημιουργούν κλίμα για το 60-40 που είχαν στο πρώτο ματς.. Ένας κακομαθημένος λεφτάς κάνει ότι γουστάρει ..

    Θα υπάρξει έστω μια αντίδραση απτούς Αγγελοπουλους ; Για τα εντός και εκτός γηπέδου που βλέπουμε

  • GEO
    GEO Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024 22:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Δόξα το θεό ο Φίλιππος είναι υπερπολύτιμος για την φετινή μας προσπάθεια και με μεγάλα περιθώρια
    περαιτέρω βελτίωσης

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024 22:23 Σύνδεσμος σχολίου

    @Κωστας το τελείωσαν το ματς οι διαιτητες σε ένα λεπτό. Ο τσιμπιδάκιας το έχει πάρει πάνω του, ο ναν έχει χάσει το μυαλό του και είναι αρνητικός. Τι φάρδος αυτή η ομάδα και φέτος. Ο λεσορ έβγαλε τη θέση μόνος του όλη τη σεζον. σκυλί. τεσπα θα χάσουν τα άλλα δύο στα σίγουρα. Σήμερα δε το βλέπω να χαιρόμαστε.

  • Λολ
    Λολ Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024 22:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλησπέρα, το σφάξιμο σε πλήρη εξέλιξη, συγχαρητήρια στην Ευρωλίγκα που επιτρέπει σε δύο τύπους να κάνουν ότι θέλουν..μιλάμε...η Μακάμπι τρώει το ξύλο της αρκούδας στο β δεκάλεπτο..πραγματικά τραγικοί

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...

Πρωτοσέλιδα 03-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...

Μέρα-ώρα του Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των...